E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: «Μαμά δεν καταλαβαίνεις τη φωνή μου γιατί μου έσπασαν ακόμα και τα δόντια»

Τα δευτερόλεπτα του τρόμου

Δημοσίευση 4/11/2019 | 10:23

Πάτρα: «Μαμά δεν καταλαβαίνεις τη φωνή μου γιατί μου έσπασαν ακόμα και τα δόντια»

Έχουν ξεφύγει εντελώς οι απατεώνες με τα τηλεφωνήματα απάτης στην Πάτρα. Σκαρφίζονται ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί, ενώ δεν το βάζουν κάτω ακόμη και αν διαπιστώσουν στη διαδρομή ότι δεν μπορούν να πάρουν αυτά που ζητάνε αλλά ούτε καν μια χρυσή αλυσίδα.

Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη το πρωί της περασμένης Τρίτης με παρολίγον θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, είναι ενδεικτικό του θράσους των απατεώνων και της έμπνευσης που έχουν όταν είναι να εξαπατήσουν κόσμο.

Όπως περιγράφει στην εφημερίδα «Κόσμος» η παθούσα, δέχθηκε ένα τηλέφωνο γύρω στις 10.00 το πρωί. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν μια κοπέλα η οποία έκλαιγε και φώναζε μιλώντας ψευδά: «Μάνα χτύπησα πολύ σοβαρά, με έχουν φέρει στο νοσοκομείο, έχουν σπάσει και τα δόντια μου για αυτό σου μιλάω έτσι» της είπε.

Η ηλικιωμένη γυναίκα σκέφτηκε ότι η φωνή δεν έμοιαζε με της κόρης της. Τη ρωτάει που βρίσκεται και εκείνη της απαντάει ότι βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», το οποίο παρεμπιπτόντως βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι της.

«Έλα σου δίνω και το γιατρό να σου εξηγήσει» της λέει. Βγαίνει στη συνέχεια ο «γιατρός» στο τηλέφωνο και συμπληρώνει: «κυρία μου είναι πολύ σοβαρά η κόρη σας. Πρέπει να μας δώσετε 30.000 ευρώ ώστε να πάρουμε ειδικές βίδες από τη Γερμανία αλλιώς θα αναγκαστούμε να την ακρωτηριάσουμε”.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έπαθε σοκ καθώς λίγη ώρα πριν η κόρη της είχε φύγει από το σπίτι και είχε πάει να κάνει δουλειές σε κτίριο όπου υπήρχαν και βίδες.

«Δεν έχω 30.000 ευρώ» τους λέει και τότε από την άλλη γραμμή ο… γιατρός της απαντά: «καλά, δεν έχεις τίποτα; Ούτε λίρες, ούτε μια χρυσή αλυσίδα; Σκέψου ό,τι έχεις και ό,τι έχεις να μου το φέρεις. Ή ζήτησε και από τους γείτονες».

«Μα, αφού μου ζητάτε 30.000, πώς θα το κάνετε τώρα με μια αλυσίδα;» τους ρωτάει η γυναίκα που πλέον έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι πρόκειται περί απατεώνων.

Και τότε ο «γιατρός» της λέει το αμίμητο: «Θα δούμε τι θα κάνουμε γιατί έχουμε βάλει σε έναν άλλο τέτοιες βίδες. Άμα είναι να τις βγάλουμε από αυτόν να τις βάλουμε στην κόρη σου» .

Όταν οι απατεώνες κατάλαβαν ότι πλέον δεν τους παίρνει, καθώς μέσα στη σύγχυση στο τέλος μπέρδεψαν και το επώνυμο της κοπέλας, έκλεισαν άρον άρον το τηλέφωνο.

Μικρές καθημερινές ιστορίες απίστευτης τρέλας με απίθανους απατεώνες σε νέες εκδοχές ιστοριών που ξεπερνούν και τις κινηματογραφικές ταινίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελέφαντες ποδοπάτησαν μέχρι θανάτου Αμερικανό εκατομμυριούχο που κυνηγούσε σε σαφάρι στην Αφρική

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Ο 75χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας και κυνηγός βρισκόταν στο πυκνό τροπικό δάσος Λόπε-Οκάντα ​​της Αφρικής με έναν επαγγελματία κυνηγό.

Εκτός ελέγχου καθηγητής σε γυμνάσιο: Αρπαξε μαθητή από την μπλούζα και τον πέταξε στο θρανίο γιατί τον αποκάλεσε «μπρο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον 56χρονο εκπαιδευτικό να αρπάζει από τον λαιμό τον έφηβο

Δολοφονία 27χρονης συγκλονίζει το Μεξικό: Πεθερά γάζωσε την νύφη της και είπε στον γιο της «είσαι δικός μου, σε έκλεψε»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βίντεο από το περιστατικό δείχνει την πεθερά να ακολουθεί τη νύφη ενώ στη συνέχεια ακούγονται κραυγές

«Τρέμει» η γη στο Λασίθι – Σε λιγότερο από 24 ώρες πάνω από 50 σεισμοί

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές

Στη φυλακή οι Έλληνες που άνοιξαν σημαία με τον βυζαντινό αετό στην Αγιά Σοφιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Ελληνικό Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη παρακολουθεί στενά την υπόθεση

Πειραματικά σχολεία: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση ‑ Πού θα δείτε τα αποτελέσματα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Σαββατοκύριακο, οι εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα, Δημόσια Ωνάσεια και Πρότυπα Εκκλησιαστικά σχολεία

Δίκη Τέμπη: Ένταση όταν παρουσιάστηκε ανακοίνωση σωματείου αντί για πιστοποιητικό θανάτου

Ελλάδα Χτες
Αντιδράσεις από τους συγγενείς για την ενέργεια του νομικού συμβούλου - Διεκόπη για λίγο η δίκη

Η Meta κλείνει συμφωνία πολλών δισ. δολαρίων για τη χρήση τσιπ της Amazon σε υπηρεσίες ΑΙ

Tech + Science Χτες
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon, δήλωσε πρόσφατα ότι ο τομέας ημιαγωγών της εταιρείας βρίσκεται σε καλό δρόμο για να πραγματοποιήσει πωλήσεις ύψους 20 δισ. δολαρίων σε ετήσια βάση

Κεφαλονιά: «Η γυναίκα μου φταίει που πέθανε η Μυρτώ»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ξεσπά ο πατέρας της Μυρτώς για τα κρυφά SMS