E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναίκα «αράχνη» πραγματοποιούσε γάμους με διαφορετικά ονόματα σε όλη την Ελλάδα

Στον «ιστό» της πιάστηκε και επιφανής επιχειρηματίας του Βόλου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/11/2019 | 12:16

Γυναίκα «αράχνη» πραγματοποιούσε γάμους με διαφορετικά ονόματα σε όλη την Ελλάδα

Μια περίεργη ιστορία έφεραν στο φως της δημοσιότητες οι έρευνες για την ταυτότητα μιας μυστηριώδους 46χρονης γυναίκας η οποία παντρεύτηκε Βολιώτη επιχειρηματία και μετά από δύο χρόνια εξαφανίστηκε. Όπως προέκυψε από τις έρευνες η γυναίκα από την πρώην Σοβιετική Ένωση έχει τελέσει τουλάχιστον τρεις πολιτικούς γάμους στην Ελλάδα, όλους με διαφορετικά στοιχεία!

Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν από έρευνα διάρκειας μόλις μερικών ημερών, καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να προκύψουν και νεότερα αποτελέσματα.

Η γυναίκα «αράχνη» φαίνεται να έχει σήμερα ενεργούς και τους τρεις γάμους στην Ελλάδα, τους οποίους έκανε μέσα σε έξι χρόνια, προσκομίζοντας κάθε φορά πλαστά στοιχεία ταυτότητας. Οι άλλοι γάμοι πραγματοποιήθηκαν στην Ελασσόνα και την Αθήνα, με διαφορά, ο ένας από τον άλλο, δύο ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλοδαπή απομυζεί οικονομικά επαγγελματίες με οικονομική επιφάνεια, τάζοντας αιώνια πίστη και αγάπη, όμως όταν βλέπει ότι η περιουσία των συζύγων της λιγοστεύει τότε φροντίζει να εξαφανίζει κάθε ίχνος της και γίνεται καπνός.

Κάπως έτσι συνέβη και με τον Βολιώτη επιχειρηματία, που μπλέχτηκε στα δίχτυα της. Η 46χρονη φρόντισε να αποσπάσει χρηματικά ποσά δεκάδων χιλιάδων ευρώ με διάφορα προσχήματα, όπως ότι η οικογένειά της χρειαζόταν χρήματα και ότι ο αδερφός είχε προβλήματα υγείας και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Από τον Βόλο έφυγε πριν μερικά χρόνια αφήνοντας πίσω της αναπάντητα ερωτήματα. Τίποτα από τις ενέργειες και τις κινήσεις της το προηγούμενο διάστημα δεν προϊδέαζε για το παραμικρό. Όμως έκανε το λάθος και επέστρεψε, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες για τους λόγους της επανεμφάνισής της και τα κίνητρα που είχε και όπως διαπιστώνεται όχι άδικα.

Η κινητοποίηση ατόμων του ευρύτερου περιβάλλοντος του επιχειρηματία είχε αποτελέσματα. Το κουβάρι με τα ακατανόητα στοιχεία της συμπεριφοράς της γυναίκας – αράχνης άρχισε να ξετυλίγεται, φέρνοντας στο φως συγκλονιστικά στοιχεία.

Η 46χρονη διαπιστώθηκε ότι ταξίδευε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην πατρίδα της για να αλλάζει τα στοιχεία της ταυτότητάς της και να προμηθεύεται πλαστά διαβατήρια. Έτσι πέτυχε να τελέσει τους εικονικούς γάμους και μέσα σε έξι χρόνια να έχει οικονομικό όφελος δεκάδων χιλιάδων ευρώ, παρά την οικονομική κρίση.

Μάλιστα υπό εξέταση είναι αν βρίσκεται και νόμιμα στη χώρα, καθώς φαίνεται ότι η άδεια παραμονής της έχει λήξει ήδη από τον περασμένο Ιούνιο, από τη στιγμή που και οι τρεις, τουλάχιστον, πολιτικοί γάμοι που έχει τελέσει είναι εικονικοί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Γραμμένο

Ελλάδα Χτες
Βρίσκεται στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί

Ο Μπάιντεν επικύρωσε τους νόμους για παροχή βοήθειας σε Ουκρανία, Ισραήλ καθώς και την απαγόρευση του TikTok

Κόσμος Χτες
To TikTok απαντά «δεν πάει πουθενά» καθώς πιστεύει ότι θα δικαιωθεί στα δικαστήρια και θα μπλοκάρει την εφαρμογή του νόμου

Βίκυ Φλέσσα για Τέμπη: «Τα παιδιά αυτά τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί»

Ελλάδα Χτες
Αντιδράσεις για τη κυνική δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ

Αφρικανική σκόνη: Ποιες χημικές ουσίες εντοπίστηκαν στην Αττική

Καιρός Χτες
Η ΕΑΓΜΕ συνέλεξε και ανέλυσε δείγμα της αφρικανικής σκόνης που έχει καλύψει την Αττική τις τελευταίες ημέρες

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ακυρώθηκε η συναυλία του στο Columbia μετά τις συλλήψεις φοιτητών

Πολιτισμός Χτες
Η ανάρτηση του τραγουδοποιού για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο Columbia μετά τις κινητοποιήσεις φοιτητών που αντιδρούν με τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε – Δεν σκαμπάζω από γλυκανάλατες ανακοινώσεις του «Αττικόν»

Ελλάδα Χτες
Οργισμένος και δακρυσμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαντά στην ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ευρωεκλογές: Αυτά είναι τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν

Πολιτική Χτες
Κόπηκαν 15 κόμματα, μεταξύ των οποίων οι «Σπαρτιάτες»

Φλώρος: «Μου έβρισε τη μητέρα, έκανε χειρονομίες. Δεν μετανιώνω»

Πολιτική Χτες
Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, έδωσε την δική του εκδοχή

Σπαρτιάτες: «Κόπηκαν» από τον Αρειο Πάγο

Πολιτική Χτες
Δεν θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές