E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με ημίγuμνο 16χρονο στο αυτοκίνητό του

Ομόφωνα ένοχος 53χρονος

Δημοσίευση 31/10/2019 | 16:03

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με ημίγuμνο 16χρονο στο αυτοκίνητό του

Την καταδίκη ενός 53χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες μέσα στο αυτοκίνητό του να βρίσκεται με έναν ημίγuμνο 16χρονο αποφάσισε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Το Δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή.

Σύμφωνη με την απόφαση του Δικαστηρίου ήταν η εισαγγελική πρόταση. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για απόπειρα γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής. Το Δικαστήριο δεν του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου που ζήτησε η υπεράσπιση του 53χρονου κατηγορουμένου, ενώ απορρίφθηκε και το αίτημα για να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών.

Κατά το κατηγορητήριο, ο 53χρονος είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού έναντι χρημάτων με τον ανήλικο μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αντάλλαξαν. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν στο αυτοκίνητό του στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, μαζί με τον ανήλικο. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας αναγνώστηκε η κατάθεση του ανηλίκου ο οποίος ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος δεν πρόλαβε να ασελγήσει πάνω του καθώς ο 53χρόνος εντοπίστηκε έγκαιρα από τους αστυνομικούς.

Στην απολογία του, ο 53χρονος υποστήριξε στην απολογία του πως δεν ήξερε την ηλικία του αγοριού και πως έκαναν παρέα μιλώντας για ποδόσφαιρο. “Γνωριστήκαμε στο facebook, μιλούσαμε 3 μήνες. Δεν μου έλεγε την ηλικία του. Συζητούσαμε για ποδόσφαιρο. Εμφανισιακά φαινόταν μεγαλύτερος. Είχαμε συναντηθεί 2-3 φορές και μιλούσαμε για αθλητικά. Εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε γύρω στις 11 για μια βόλτα στην Κηφισιά. Πήγαμε προς την Εθνική Οδό για να κάνω την ανάγκη μου. Δεν γνωρίζω γιατί είχε βγάλει την μπλούζα, πιθανόν να ζεστάθηκε, δεν του το ζήτησα εγώ. Η θέση του συνοδηγού ήταν κατεβασμένη, γιατί φοβήθηκε τους αστυνομικούς, είναι Αλβανός ρομά…”.

Σε ό,τι αφορά τα μηνύματα σeξουαλικού περιεχομένου που αντάλλαξε με τον 16χρονο, όπου φαίνεται ότι γινόταν “παζάρι” μεταξύ 5 και 8 ευρώ, ο 53χρονος τα απέδωσε σε χιούμορ, ενώ υποστήριξε ότι του έδινε χρήματα, γιατί τα είχε ανάγκη.
“Στο facebook μιλάς με διάφορους και μπορείς να πεις διάφορα. Είναι αποσπάσματα από διαφορετικές μέρες και συνομιλίες. Μπορούν να παρερμηνευτούν. Κάνουμε και χιούμορ. Κατά καιρούς μου είχε ζητήσει χρήματα γιατί είχε ανάγκη”.

Ο 53χρονος ξέσπασε σε λυγμούς όταν ζήτησε από το δικαστήριο να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου, λέγοντας “δεν έχω κάνει κάτι, είμαι συντετριμμένος…”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφρικανική σκόνη: Ποιες χημικές ουσίες εντοπίστηκαν στην Αττική

Καιρός 24.04.2024
Η ΕΑΓΜΕ συνέλεξε και ανέλυσε δείγμα της αφρικανικής σκόνης που έχει καλύψει την Αττική τις τελευταίες ημέρες

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ακυρώθηκε η συναυλία του στο Columbia μετά τις συλλήψεις φοιτητών

Πολιτισμός 24.04.2024
Η ανάρτηση του τραγουδοποιού για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο Columbia μετά τις κινητοποιήσεις φοιτητών που αντιδρούν με τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε – Δεν σκαμπάζω από γλυκανάλατες ανακοινώσεις του «Αττικόν»

Ελλάδα 24.04.2024
Οργισμένος και δακρυσμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαντά στην ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ευρωεκλογές: Αυτά είναι τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν

Πολιτική 24.04.2024
Κόπηκαν 15 κόμματα, μεταξύ των οποίων οι «Σπαρτιάτες»

Φλώρος: «Μου έβρισε τη μητέρα, έκανε χειρονομίες. Δεν μετανιώνω»

Πολιτική 24.04.2024
Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, έδωσε την δική του εκδοχή

Σπαρτιάτες: «Κόπηκαν» από τον Αρειο Πάγο

Πολιτική 24.04.2024
Δεν θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές

Λάρισα: Ανήλικα με πατίνι συγκρούστηκαν με ΙΧ

Ελλάδα 24.04.2024
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης

Απεργία την 1η Μαΐου ‑ Τι δε θα λειτουργήσει

Ελλάδα 24.04.2024
Κινητοποιήσεις ενόψει της εργατικής Πρωτομαγιάς