E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στη Βραζιλία: 32χρονος εκβίαζε 240 γυναίκες να ζουν σαν «σκλάβες του σeξ»

Φρίκη από τις αποκαλύψεις

Δημοσίευση 22/10/2019 | 11:00

Σοκ στη Βραζιλία: 32χρονος εκβίαζε 240 γυναίκες να ζουν σαν «σκλάβες του σeξ»

Σοκ έχει προκαλέσει στην Βραζιλία η δράση ενός 32χρονου άνδρα, πρώην αρχηγού θρησκευτικής ομάδας νέων, ο οποίος φέρεται να εκβίαζε τουλάχιστον 240 γυναίκες, εξαναγκάζοντάς τις να κάνουν ό,τι τους ζητούσε, συμπεριλαμβανομένων σeξουαλικών πράξεων με άλλους άνδρες και ζώα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ όπως το G1, ο Roney Schelb (ο οποίος εργαζόταν ως εκπρόσωπος πωλήσεων και ήταν εθελοντής σε διάφορες δράσεις της εκκλησίας) είχε εκμεταλλευτεί με τον πιο αδίστακτο τρόπο εκατοντάδες γυναίκες, μέσα σε διάστημα 4 ετών, ενώ τα θύματά του προέρχονταν από 11 πολιτείες της Βραζιλίας.

Όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της έρευνας της Αστυνομίας της Μίνας Ζεράις, ο Schelb ερχόταν σε επαφή με τα θύματά του μέσω ψεύτικων λογαριασμών που είχε δημιουργήσει ο ίδιος στα social media αλλά και μέσω fake προφίλ sto WhatsApp. Δελεάζοντας νεαρά κορίτσια με χρήματα, τους υποσχόταν αμοιβή από $970-$2.400 για μερικές αισθησιακές φωτογραφίες και βίντεο. Αφού τους έστελνε ψεύτικες αποδείξεις για τραπεζικά εμβάσματα και λάμβανε το ευαίσθητο υλικό, στη συνέχεια ξεκινούσε ο εκβιασμός και η εκμετάλλευση. Απειλώντας τα θύματά του ότι θα έστελνε τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους σε συγγενείς και φίλους τους, έκαμπτε σταδιακά τη θέλησή τους και τις ανάγκαζε να του στέλνουν όλο και περισσότερο υλικό, με μια κοπέλα να καταγγέλλει ότι της ζητούσε μέχρι και 20 φωτογραφίες και βίντεο την ημέρα.


Ορισμένα από τα θύματα του αδίστακτου 32χρονου ισχυρίζονται ότι τις ανάγκαζε να τον συναντούν από κοντά και να κάνουν σeξ μαζί του. Οι γυναίκες που ζούσαν σε μεγάλη απόσταση από εκείνον εξαναγκάζονταν σε άλλες πράξεις. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Daily Mail, φέρεται να τις υποχρέωνε να κάνουν σeξ με άλλους άνδρες και ζώα, να καταγράφουν τη σκηνή σε βίντεο και να του τη στέλνουν.

Οι Αρχές επίσης αποκάλυψαν ότι ο 32χρονος ανάγκαζε μερικά από τα θύματά του να υπογράφουν «σeξουαλικά συμβόλαια», με τα οποία του «έδιναν το ελεύθερο» να κάνει ό,τι θέλει στο κορμί τους, ακόμα και να τις χτυπά.

Ο Schelb συνελήφθη στις 10 Οκτωβρίου στο σπίτι του στο Μπέλο Οριζόντε. Η δράση του αποκαλύφθηκε χάρη στην καταγγελία που έκανε μια γυναίκα στο Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την οποία ακολούθησε μια ενδελεχής έρευνα των Αρχών, διάρκειας ενός μήνα. Μεταξύ των αντικειμένων που κατέσχεσαν οι αστυνομικοί στην οικία του συλληφθέντα ήταν αναλυτικές λίστες με τα στοιχεία των θυμάτων του, ηλεκτρονικές συσκευές όπως λάπτοπ και τάμπλετ, και σeξι στολές. Το έργο των Αρχών είναι τώρα δύσκολο, αφού καλούνται να εξετάσουν πάνω από 1.600 μηνύματα επικοινωνίας που είχε ανταλλάξει ο δράστης με τις γυναικές μέσω κινητού.

Στα θύματα του Schelb περιλαμβάνονται οκτώ ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα. Εκτός από νεαρές γυναίκες, στην παγίδα του 32χρονου είχε πέσει και ορισμένες μεσήλικες, όπως συμπλήρώνει το άρθρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού, λέγοντας ότι ποτέ δεν προχώρησε σε κάποια βίαιη πράξη εις βάρος των γυναικών. Ωστόσο ο Αρχές φαίνονται να διαφωνούν. «Πρόκειται για έναν σαδιστή που διέπραξε έναν μεγάλο αριθμό εγκλημάτων εις βάρος της σeξουαλικής αξιοπρέπειας των γυναικών, και εις βάρος της ανθρωπιάς. Μετέτρεψε σε σκλάβες αυτές τις γυναίκες, με τον πιο δειλό και τρομακτικό τρόπο που έχουμε συναντήσει ποτέ», φέρεται να δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας στον ιστότοπο G1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακινητοποιήθηκε τρένο της Hellenic Train στο δρομολόγιο Καμίνια ‑ Αγιος Ανδρέας λόγω «αστοχίας υποδομής»

Ελλάδα Χτες
Λόγω αστοχίας υποδομής, σύμφωνα με την εταιρεία, σταμάτησε η αμαξοστοιχία 13353 – Με λεωφορεία τα δρομολόγια στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Ελλάδα Χτες
Εν αναμονή της συνάντησης στο Μαξίμου, οι αποκλεισμοί χαλαρώνουν, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

Ντόναλντ Τραμπ: Προανήγγειλε επίθεση στο Μεξικό;

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε μία δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα, δηλώνοντας πως η χώρα συνεργάζεται καλά με τις ΗΠΑ

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 15χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμού του 17χρονου

Ελλάδα Χτες
Φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο

Χαμενεΐ: Ο αλαζόνας Τραμπ θα «πέσει» σαν τον Φαραώ και τον Σάχη, έχει τα χέρια του λερωμένα με αίμα

Κόσμος Χτες
Αναφερόμενος στα επεισόδια στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις, υποστήριξε ότι ομάδες ανθρώπων «με πρόθεση την καταστροφή» προκάλεσαν ζημιές σε κτίρια της χώρας, με στόχο να ικανοποιήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Καραϊβική: Καρέ καρέ η κατάληψη του πετρελαιοφόρου της Βενεζουέλας από Αμερικανούς πεζοναύτες

Κόσμος Χτες
Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάστηκαν από ελικόπτερο στο κατάστρωμα του «Olina»

Συρία: Τανκ χτύπησε ρεπόρτερ που κάλυπτε τις φονικές συγκρούσεις στο Χαλέπι – Σώθηκε από θαύμα

Κόσμος Χτες
Ο ρεπόρτερ επέζησε με ελαφριά τραύματα, παρά την αιμοραγγία που του προκάλεσε το χτύπημα

Απίστευτο σκηνικό με θύμα τον Γιώργο Κούτσια – Του επιτέθηκε συμπαίκτης του

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση από συμπαίκτη του στο φιλικό Βικτόρια Πλζεν – Λουγκάνο και προς τιμήν του δεν αντέδρασε καθόλου.