E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στη Βραζιλία: 32χρονος εκβίαζε 240 γυναίκες να ζουν σαν «σκλάβες του σeξ»

Φρίκη από τις αποκαλύψεις

Δημοσίευση 22/10/2019 | 11:00

Σοκ στη Βραζιλία: 32χρονος εκβίαζε 240 γυναίκες να ζουν σαν «σκλάβες του σeξ»

Σοκ έχει προκαλέσει στην Βραζιλία η δράση ενός 32χρονου άνδρα, πρώην αρχηγού θρησκευτικής ομάδας νέων, ο οποίος φέρεται να εκβίαζε τουλάχιστον 240 γυναίκες, εξαναγκάζοντάς τις να κάνουν ό,τι τους ζητούσε, συμπεριλαμβανομένων σeξουαλικών πράξεων με άλλους άνδρες και ζώα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ όπως το G1, ο Roney Schelb (ο οποίος εργαζόταν ως εκπρόσωπος πωλήσεων και ήταν εθελοντής σε διάφορες δράσεις της εκκλησίας) είχε εκμεταλλευτεί με τον πιο αδίστακτο τρόπο εκατοντάδες γυναίκες, μέσα σε διάστημα 4 ετών, ενώ τα θύματά του προέρχονταν από 11 πολιτείες της Βραζιλίας.

Όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της έρευνας της Αστυνομίας της Μίνας Ζεράις, ο Schelb ερχόταν σε επαφή με τα θύματά του μέσω ψεύτικων λογαριασμών που είχε δημιουργήσει ο ίδιος στα social media αλλά και μέσω fake προφίλ sto WhatsApp. Δελεάζοντας νεαρά κορίτσια με χρήματα, τους υποσχόταν αμοιβή από $970-$2.400 για μερικές αισθησιακές φωτογραφίες και βίντεο. Αφού τους έστελνε ψεύτικες αποδείξεις για τραπεζικά εμβάσματα και λάμβανε το ευαίσθητο υλικό, στη συνέχεια ξεκινούσε ο εκβιασμός και η εκμετάλλευση. Απειλώντας τα θύματά του ότι θα έστελνε τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους σε συγγενείς και φίλους τους, έκαμπτε σταδιακά τη θέλησή τους και τις ανάγκαζε να του στέλνουν όλο και περισσότερο υλικό, με μια κοπέλα να καταγγέλλει ότι της ζητούσε μέχρι και 20 φωτογραφίες και βίντεο την ημέρα.


Ορισμένα από τα θύματα του αδίστακτου 32χρονου ισχυρίζονται ότι τις ανάγκαζε να τον συναντούν από κοντά και να κάνουν σeξ μαζί του. Οι γυναίκες που ζούσαν σε μεγάλη απόσταση από εκείνον εξαναγκάζονταν σε άλλες πράξεις. Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Daily Mail, φέρεται να τις υποχρέωνε να κάνουν σeξ με άλλους άνδρες και ζώα, να καταγράφουν τη σκηνή σε βίντεο και να του τη στέλνουν.

Οι Αρχές επίσης αποκάλυψαν ότι ο 32χρονος ανάγκαζε μερικά από τα θύματά του να υπογράφουν «σeξουαλικά συμβόλαια», με τα οποία του «έδιναν το ελεύθερο» να κάνει ό,τι θέλει στο κορμί τους, ακόμα και να τις χτυπά.

Ο Schelb συνελήφθη στις 10 Οκτωβρίου στο σπίτι του στο Μπέλο Οριζόντε. Η δράση του αποκαλύφθηκε χάρη στην καταγγελία που έκανε μια γυναίκα στο Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την οποία ακολούθησε μια ενδελεχής έρευνα των Αρχών, διάρκειας ενός μήνα. Μεταξύ των αντικειμένων που κατέσχεσαν οι αστυνομικοί στην οικία του συλληφθέντα ήταν αναλυτικές λίστες με τα στοιχεία των θυμάτων του, ηλεκτρονικές συσκευές όπως λάπτοπ και τάμπλετ, και σeξι στολές. Το έργο των Αρχών είναι τώρα δύσκολο, αφού καλούνται να εξετάσουν πάνω από 1.600 μηνύματα επικοινωνίας που είχε ανταλλάξει ο δράστης με τις γυναικές μέσω κινητού.

Στα θύματα του Schelb περιλαμβάνονται οκτώ ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα. Εκτός από νεαρές γυναίκες, στην παγίδα του 32χρονου είχε πέσει και ορισμένες μεσήλικες, όπως συμπλήρώνει το άρθρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού, λέγοντας ότι ποτέ δεν προχώρησε σε κάποια βίαιη πράξη εις βάρος των γυναικών. Ωστόσο ο Αρχές φαίνονται να διαφωνούν. «Πρόκειται για έναν σαδιστή που διέπραξε έναν μεγάλο αριθμό εγκλημάτων εις βάρος της σeξουαλικής αξιοπρέπειας των γυναικών, και εις βάρος της ανθρωπιάς. Μετέτρεψε σε σκλάβες αυτές τις γυναίκες, με τον πιο δειλό και τρομακτικό τρόπο που έχουμε συναντήσει ποτέ», φέρεται να δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας στον ιστότοπο G1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Λιποθύμησα κατευθείαν, εκείνος έβαλε πρώτη και έφυγε» λέει ο 18χρονος για το τροχαίο στην Αρτέμιδα ‑ Υποχρεωτική πορεία δεξιά αγνόησε ο οδηγός του ΙΧ

Ελλάδα Χτες
Ο νεαρός αναβάτης της μηχανής τραυματίστηκε ελαφρά, παρά τη σφοδρή σύγκρουση - Οι Αρχές ψάχνουν τον ασυνείδητο οδηγό που εγκατέλειψε το σημείο

Ο Μάγιαρ εκθρονίζει τον Όρμπαν μετά από 16 χρόνια στις ουγγρικές εκλογές

Κόσμος Χτες
Με 135 έδρες το κόμμα του Μάγιαρ έναντι 57 του Όρμπαν στο 199μελές κοινοβούλιο - Ο Όρμπαν συνεχάρη τηλεφωνικά τον αντίπαλό του, ο οποίος αναφέρει καταγγελίες για εκλογική νοθεία

YouTube Premium: Ανακοινώθηκαν νέες ανατιμήσεις στις συνδρομές

Tech + Science Χτες
Η Google επιβεβαίωσε τις ανατιμήσεις για το YouTube Premium που ισχύουν άμεσα στις ΗΠΑ για νέους συνδρομητές, ενώ οι υπάρχοντες χρήστες θα αντιμετωπίσουν τις αλλαγές από τον Ιούνιο του 2026.

Νέο ενδιάμεσο πλάνο από την OpenAI για να αντιμετωπίσει το Claude

Tech + Science Χτες
Στα €103/μήνα το νέο tier που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ Plus και Pro

Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε ο πατέρας του 3χρονου παιδιού που έχασε τη ζωη του

Ελλάδα Χτες
Το ανήλικο έχασε τη ζωή του μετά από μετωπική σύγκρουση με άλλο ΙΧ - Καθόταν στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα

Τραμπ: Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα αποκλείσει τα Στενά του Ορμούζ, όποιος Ιρανός επιτεθεί θα καταστραφεί στην κόλαση

Κόσμος Χτες
Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ και Ιράν στο Πακιστάν έδωσε την εντολή στο Πολεμικό Ναυτικό να αποκλείσει τα Στενά του Ορμούζ

Κορινθία: Ακρωτηριάστηκε 19χρονος και 24χρονος τραυματίστηκε στο μάτι από το έθιμο της «σαΐτας»

Ελλάδα Χτες
Δύο νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά κατά την αναβίωση του εθίμου της «σαΐτας» στο Βέλο Κορινθίας το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου

Τον δολοφόνησε και τον πέταξε από γέφυρα σε ρεματιά: Συνελήφθη 42χρονος για τον θάνατο του 64χρονου στην Ευκαρπία

Ελλάδα Χτες
H σορός έφερε συντριπτικές κακώσεις στο κεφάλι, ενώ από την νεκροψία – νεκροτομή προέκυψε ότι αυτές προήλθαν από θλών όργανο - Εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη ο κατηγορούμενος

Βραζιλία: Καρέ‑καρέ η στιγμή που καρχαρίας αρπάζει από το πόδι τουρίστρια μόλις βουτά στη θάλασσα, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Μια χαλαρή βουτιά μετατράπηκε σε εφιάλτη για 36χρονη τουρίστρια στη Βραζιλία, όταν καρχαρίας της άρπαξε το πόδι λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό της στη θάλασσα

Σύρος: Σε σοβαρή κατάσταση 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας

Ελλάδα Χτες
Το παιδί επιχείρησε να σηκώσει το φίδι από το έδαφος κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας την Μεγάλη Παρασκευή.

Πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα ‑ Σε ποιες περιοχές υπάρχει κίνδυνος βροχής

Καιρός Χτες
Ανοιξιάτικες συνθήκες με θερμοκρασίες έως 21 βαθμούς στη χώρα, αλλά τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια.

Τι έγινε στον Νέο Κόσμο κατά την Ανάσταση ‑ Μπλόκο στο επικίνδυνο έθιμο με μολότοφ

Ελλάδα Χτες
Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και κατάσχεσε μολότοφ, με τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές στην περιοχή της Λαγουμιτζή.