E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kαταπέλτης o εισαγγελέας για τον 60χρονο φλαουτίστα

Είχε καταδικαστεί για ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο κοριτσιών

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 15/10/2019 | 14:00

Kαταπέλτης o εισαγγελέας για τον 60χρονο φλαουτίστα

Την ενοχή του 60χρονου φλαουτίστα της κρατικής ορχήστρας Αθηνών, ο οποίος δικάζεται από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για αποπλάνηση δυο ανήλικών κοριτσιών και μαθητριών του, ζήτησε σήμερα ο εισαγγελέας της έδρας, τονίζοντας μάλιστα πως οι πράξεις του κατηγορουμένου είναι κακουργηματικές και δεν εμπίπτουν στο άρθρο 337 του νέου Ποινικού Κώδικα που αντιμετωπίζει τις θωπείες ως πλημμέλημα.

«Εάν κάνεις θωπείες, ψαύσεις με σκοπό να ικανοποιήσεις την γενετήσια σου επιθυμία τότε το αδίκημα εμπίπτει στο άρθρο 339 και τιμωρείται με κάθειρξη» τόνισε ο εισαγγελέας κατά την αγόρευσή του στο δικαστήριο και απευθυνόμενος προς τα μέλη του δικαστηρίου επισήμανε αναφορικά με τις σχετικές διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα: «Δεν το είπε καλά ο νομοθέτης, θα το πει αύριο καλύτερα ο Άρειος πάγος. Και θα είναι τομή σας να το πείτε εσείς με την απόφαση σας Εάν τώρα τα 30χρονια κάθειρξης που καταδικάστηκε πρωτόδικα τα θεωρήσουμε πλημμέλημα (337) και με ποινή ενός έτους τότε τι θα πούμε σε αυτή τη μάνα και τον πατέρα; Δεν θα έχουμε δικαική ειρήνη...».

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο όταν αποκαλύφθηκε το 2017. Ο κατηγορούμενος διακεκριμένος φλαουτίστας καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 30 ετών και 6 μηνών για την αποπλάνησης δυο ανηλίκων μαθητριών του, ηλικίας 8 και 10 ετών.

Σήμερα, κατά την αγόρευσή του στο δικαστήριο ο εισαγγελέας της έδρας είπε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο 60χρονος κατηγορούμενος τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται και ζήτησε την ενοχή του για αυτές, σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος του. «Ποιος θα ήθελε το παιδί του να υποστεί αυτά που υπέστησαν οι δυο ανήλικες;», διερωτήθηκε ο εισαγγελέας και συνέχισε:

«Δεν μου καταλείπετε απολύτως καμία αμφιβολία, δεν έχω καμία αμφιβολία στη δικαστική μου συνείδηση, ότι ο κατηγορούμενος προέβη σε θωπείες στην ανήλικη (στην 10χρονη) στα χέρια στην αρχή, στους μηρούς και αυξάνοντας σταδιακά την ένταση θώπευε το παιδί στον πρωκτό μέσα από τα ρούχα ενώ τοποθέτησε το χέρι της ανήλικης στο μόριο του».

Μιλώντας για τη περίπτωση του δεύτερου κοριτσιού ηλικίας 8 ετών που επίσης έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 60χρονου μουσικού, ο εισαγγελέας είπε: «Ο κατηγορούμενος προέβαινε σε θωπείες στην 8χρονη αρχικά στα χέρια και στο κεφάλι και μετά μέσα από τα ενδύματα στην περιοχή του στήθους και των γενετικών οργάνων, τη φιλούσε στο λαιμό και έτριβε το γενετικό του μόριο στην πλάτη του κοριτσιού. Το δίκαιο στη συγκεκριμένη περίπτωση της 8χρονης και της 10χρονης προσφέρει προστασία μακριά από σeξουαλικά δρώμενα γιατί πρέπει τα παιδιά να έχουν μια ζωή χαρούμενη και αμέριμνη, να προστατευτεί η παιδική αθωότητα τους».

Κατά τον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι γονείς των δυο κοριτσιών και με τις πράξεις του έβλαψε τα μέγιστα την ψυχοσύνθεση των παιδιών. «Σου δίνω το παιδί για να του μάθεις γράμματα, παιδαγωγέ, δάσκαλε, μουσικέ και εσύ πας και κάνεις σεξουαλικές πράξεις!», τόνισε ο εισαγγελέας.

Ακόμη, ο εισαγγελέας αναφέρθηκε και στο πορνογραφικό υλικό που οι αρχές εντόπισαν στον υπολογιστή του κατηγορουμένου για να επισημάνει πως ο 60χρονος.«Απαθανάτισε, αποτύπωσε σε υλικό φορέα και έβαλε σε ψηφιακό δίσκο τον οποίο έκρυβε στο χρηματοκιβώτιο και με ειδικό πρόγραμμα τα ντυμένα κορίτσια τα απέγδυε και ζούμαρε στις επίμαχες περιοχές»

Κλείνοντας την αγόρευσή του ο εισαγγελέας διερωτήθηκε: «Αν αυτό δεν είναι παιδική πορνογραφία τότε τι είναι;»

Αυτή την ώρα το δικαστήριο βρίσκεται σε διάσκεψη για να λάβει την τελική απόφασή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φρίκη στη Γαλλία: Βρέθηκαν δύο νεκρά μωρά σε καταψύκτη, το ένα το βρήκε ο πατέρας της οικογένειας

Κόσμος 12.02.2026
Για την περίεργη υπόθεση έχει συλληφθεί η σύντροφος του άντρα - Αγνωστο παραμένει το τι έχει συμβεί

Ζαχάροβα για Καποδίστρια: Έλληνας πατριώτης που αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του ρωσικού κράτους

Ελλάδα 12.02.2026
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου αναφέρθηκε στην καταγωγή του πρώτου κυβερνήτη του ελληνικού κράτους και στην προσφορά του στις δύο χώρες

Προφυλακίστηκε ο 26χρονος που κατηγορείται για βιασμό 16χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 12.02.2026
Ο 26χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν συναινετικά

Βέλγιο: Έφοδος της αστυνομίας στο κτίριο της Κομισιόν – Έρευνα για την πώληση 23 ακινήτων

Κόσμος 12.02.2026
Η έρευνα εστιάζεται σε 23 ακίνητα που πούλησε η Κομισιόν το 2024 στο βελγικό κράτος

Χαράτσι στα δέματα Temu και Shein: Δασμοί ακόμα και… 24 ευρώ ανά παραγγελία

Κόσμος 12.02.2026
Η ΕΕ αποφάσισε την επιβολή τελωνειακών επιβαρύνσεων στις εισαγωγές από την Κίνα

Απεργία πιλότων και πληρωμάτων καμπίνας της Lufthansa ‑ Ακυρώνονται σχεδόν όλες οι αναχωρήσεις από γερμανικά αεροδρόμια

Κόσμος 12.02.2026
Επηρεάζονται περίπου 69.000 επιβάτες - Η εταιρεία εκτιμά ότι το πτητικό της πρόγραμμα θα αποκατασταθεί αύριο

«Πέθανα για 40 λεπτά και αυτό είναι που μου έμαθε η εμπειρία μου για τη ζωή»

Κόσμος 12.02.2026
Η καρδιά του σταμάτησε λόγω κληρονομικής πάθησης

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκε ο Ουκρανός αθλητής που φόρεσε κράνος με θύματα του πολέμου

Αθλητικά Νέα 12.02.2026
Η πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής δήλωσε πως ο Βλαντισλάβ Χερασκέβιτς «δεν ήθελε να εξετάσει καμία μορφή συμβιβασμού»

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέλεξε την διάδοχο του: Τα ερωτήματα που προκαλεί η επιλογή του

Κόσμος 12.02.2026
Γιατί ο Βορειοκορεάτης ηγέτης, ο οποίος είναι ακόμα νέος και φαίνεται σχετικά υγιής, ορίζει ήδη ένα 13χρονο παιδί ως διάδοχό του;

Εντυπωσιακές εικόνες άγριας φύσης στο Δέλτα του Έβρου με άλογα να διασχίζουν τον ποταμό

Ελλάδα 12.02.2026
Δυναμική συνύπαρξη νερού και άγριας πανίδας σε ένα από τα σημαντικότερα φυσικά τοπία της Ελλάδας