E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαγνησία: 40χρονος μοτοσικλετιστής δέχθηκε επίθεση από 15 αγριογούρουνα

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα στην ωμοπλάτη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/10/2019 | 17:38

Μαγνησία: 40χρονος μοτοσικλετιστής δέχθηκε επίθεση από 15 αγριογούρουνα

Ένας 40χρονος δικυκλιστής δέχτηκε επίθεση από 15 αγριογούρουνα ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στον παλιό δρόμο Διμηνίου - Σέσκλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ηταν λίγο πριν τις 7 το πρωί της Παρασκευής, όταν ο 40χρονος εργαζόμενος και οικογενειάρχης αναχώρησε από το Σέσκλο, όπου διαμένει μαζί με την οικογένειά του, για να μεταβεί στην εργασία του. Όπως κάθε πρωί έτσι και την περασμένη Τρίτη ακολούθησε το καθιερωμένο δρομολόγιο, από τον παλιό δρόμο Σέσκλου - Διμηνίου, τον οποίο χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής, γιατί είναι ο συντομότερος για Βόλο.

Ξαφνικά μπροστά του στη μέση του δρόμου πετάχτηκε ολόκληρο κοπάδι με περισσότερο από 15 αγριογούρουνα με άγριες διαθέσεις. Όσο και αν προσπάθησε να τα αποφύγει ο 40χρονος οδηγός της μηχανής δεν τα κατάφερε. Λίγο αργότερα έπεφτε αιμόφυρτος στο έδαφος τραυματισμένος σοβαρά. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα στην ωμοπλάτη και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα χρειαστεί επέμβαση. Στο δημοτικό διαμέρισμα του Σέσκλου μετά από το συμβάν οι κάτοικοι βρίσκονται κυριολεκτικά στο πόδι.

Οπως τόνισε στο taxydromos.gr ο Μιχάλης Στύλλας, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Σέσκλου, δεν είναι το πρώτο συμβάν που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα με αγριογούρουνα. Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά με Ι.Χ. των οποίων οι οδηγοί για να αποφύγουν τα αγριογούρουνα αναγκάστηκαν να βγουν εκτός δρόμου, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα.

«Η κατάσταση πλέον με τα αγριογούρουνα στην περιοχή είναι εκτός ελέγχου. Μέχρι πρότινος μιλούσαμε μόνο για τροχαία με υλικές ζημιές. Πλέον μιλάμε για συμβάν, που έστειλε στο νοσοκομείο έναν άνθρωπο», πρόσθεσε έντονα προβληματισμένος ο κ. Στύλλας.

Σημειώνεται πως ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί και αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς και όπως λένε οι γνωρίζοντες η μοναδική λύση είναι η απελευθέρωση του κυνηγιού τους όλο τον χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατιμήσεις κατά 12% σε φρούτα και λαχανικά στα σούπερ μάρκετ κρατούν «ζωντανό» τον πληθωρισμό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε χαμηλό επταμήνου καταγράφεται ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ, ωστόσο, αξιοσημείωτες είναι οι ανατιμήσεις σε φρούτα και λαχανικά

Ναύπακτος: Μητέρα έσωσε την τελευταία στιγμή το παιδί της από αυτοκίνητο που καρφώθηκε σε κατάστημα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το βίντεο από τη στιγμή του συμβάντος πραγματικά σοκάρει

Θερμαϊκός: Νέα έξαρση φυτοπλαγκτόν καλύπτει τη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έχει καλυφθεί μεγάλο τμήμα του παραλιακού μετώπου

Η Δήλος βυθίζεται ένα εκατοστό τον χρόνο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μελέτης

Καλαμάτα: Με GPS, κοριούς και ψεύτικα προφίλ παρακολουθούσε τη Βασιλική ο 41χρονος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ζητούσε καθημερινά και επίμονα από τον σύζυγό της έναν ειρηνικό χωρισμό

Πανζουρλισμός για Σπανούλη: Έπεσε το σάιτ της ΚΑΕ Αρης όταν ανακοινώθηκε ο «Kill Bill»!

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η εποχή Βασίλη Σπανούλη στον Αρη ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο

Καλλιάνος ‑ Κακοκαιρία express και μετά 36άρια ‑ Ποιες περιοχές θα είναι στο «κόκκινο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μπόρες και καταιγίδες από την Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να εκτοξεύεται από το Σάββατο

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σαλάτα γνωστής εταιρείας ‑ Μην την καταναλώσετε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα δύο αδελφάκια βρίσκονται ακόμα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έχοντας δίπλα τους ειδικούς για ψυχολογική υποστήριξη και φροντίδα