E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαγνησία: 40χρονος μοτοσικλετιστής δέχθηκε επίθεση από 15 αγριογούρουνα

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα στην ωμοπλάτη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/10/2019 | 17:38

Μαγνησία: 40χρονος μοτοσικλετιστής δέχθηκε επίθεση από 15 αγριογούρουνα

Ένας 40χρονος δικυκλιστής δέχτηκε επίθεση από 15 αγριογούρουνα ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στον παλιό δρόμο Διμηνίου - Σέσκλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ηταν λίγο πριν τις 7 το πρωί της Παρασκευής, όταν ο 40χρονος εργαζόμενος και οικογενειάρχης αναχώρησε από το Σέσκλο, όπου διαμένει μαζί με την οικογένειά του, για να μεταβεί στην εργασία του. Όπως κάθε πρωί έτσι και την περασμένη Τρίτη ακολούθησε το καθιερωμένο δρομολόγιο, από τον παλιό δρόμο Σέσκλου - Διμηνίου, τον οποίο χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής, γιατί είναι ο συντομότερος για Βόλο.

Ξαφνικά μπροστά του στη μέση του δρόμου πετάχτηκε ολόκληρο κοπάδι με περισσότερο από 15 αγριογούρουνα με άγριες διαθέσεις. Όσο και αν προσπάθησε να τα αποφύγει ο 40χρονος οδηγός της μηχανής δεν τα κατάφερε. Λίγο αργότερα έπεφτε αιμόφυρτος στο έδαφος τραυματισμένος σοβαρά. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα στην ωμοπλάτη και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα χρειαστεί επέμβαση. Στο δημοτικό διαμέρισμα του Σέσκλου μετά από το συμβάν οι κάτοικοι βρίσκονται κυριολεκτικά στο πόδι.

Οπως τόνισε στο taxydromos.gr ο Μιχάλης Στύλλας, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Σέσκλου, δεν είναι το πρώτο συμβάν που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα με αγριογούρουνα. Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά με Ι.Χ. των οποίων οι οδηγοί για να αποφύγουν τα αγριογούρουνα αναγκάστηκαν να βγουν εκτός δρόμου, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα.

«Η κατάσταση πλέον με τα αγριογούρουνα στην περιοχή είναι εκτός ελέγχου. Μέχρι πρότινος μιλούσαμε μόνο για τροχαία με υλικές ζημιές. Πλέον μιλάμε για συμβάν, που έστειλε στο νοσοκομείο έναν άνθρωπο», πρόσθεσε έντονα προβληματισμένος ο κ. Στύλλας.

Σημειώνεται πως ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί και αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς και όπως λένε οι γνωρίζοντες η μοναδική λύση είναι η απελευθέρωση του κυνηγιού τους όλο τον χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγρίνιο: Πρώην υπάλληλος «φόρτωσε» την εταιρική κάρτα καυσίμων εταιρείας με 32.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών για κλοπή, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Πτώση των βάσεων δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις μετά τις Πανελλήνιες 2026

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Τα μαθήματα και τα επιστημονικά πεδία

Νεκροί τρεις ναυτικοί του πετρελαιοφόρου Settebello που έπληξαν οι ΗΠΑ στα ανοιχτά του Ομάν

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Το Settebello είναι το όγδοο πλοίο που εξουδετερώνεται μετά την έναρξη του αποκλεισμού των ιρανικών λιμανιών από τις ΗΠΑ

Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου

Πολιτική 11.06.2026
Δεύτερη παραίτηση Γενικού Γραμματέα με φόντο το κύκλωμα στις πολεοδομίες - έξι συλλήψεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Καθαρισμός οικοπέδων: Φρένο στην παράταση ‑ Μεγάλα πρόστιμα στους ξεχασιάρηδες

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Μόλις 300.000–350.000 δηλώσεις έχουν υποβληθεί έως τώρα, ενώ η προθεσμία της 15ης Ιουνίου παραμένει αμετάκλητη σύμφωνα με τον υπουργό Τουρνά.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς

Ελλάδα 11.06.2026
Ξαφνικός θάνατος σε ηλικία 66 ετών

Σε ποια χώρα η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπεριληφθεί στα σχολικά προγράμματα

Κόσμος 11.06.2026
Η κυβέρνηση διέθεσε για τον σκοπό αυτό 300 εκατομμύρια ευρώ

Ποια χρέη προς την εφορία χαρακτηρίζονται «ανεπίδεκτα είσπραξης»

Οικονομία 11.06.2026
Η ΑΑΔΕ εντάσσει επιπλέον 6 δισ. ευρώ στα «παγωμένα» χρέη έως το τέλος του 2026, χωρίς ωστόσο αυτά να διαγράφονται.

Υπόθεση Λιανά: Τι αποκαλύφθηκε για την οικογένεια του βασικού υπόπτου που συγκλονίζει τη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο πατέρας και ο αδελφός του Ζερόμ Μπαρελά έχουν κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Τραμπ: «Ο Ερντογάν είναι πολύ καλός φίλος μου»

Κόσμος 11.06.2026
«Δεν θα γίνει κάτι με Τουρκία-Ισραήλ, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ πρόεδρος», εκτίμησε

Σκηνές χάους στο Μπέλφαστ: Φλεγόμενα οχήματα και αιματηρές ταραχές παρέλυσαν την πόλη

Κόσμος 11.06.2026
Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα η Βόρεια Ιρλανδία φλέγεται, με επιθέσεις εναντίον μεταναστών, εμπρησμούς και συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις, μετά από μαχαίρωμα Σουδανού υπηκόου.