E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρωσία: Ανδρας «έπεσε» στο κενό με τα παιδιά του όταν η σύζυγος ζήτησε διαζύγιο

Τραγική κατάληξη στο περιστατικό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/10/2019 | 13:08

Ρωσία: Ανδρας «έπεσε» στο κενό με τα παιδιά του όταν η σύζυγος ζήτησε διαζύγιο

Μια αδιανόητη τραγωδία μεταδίδουν τα Ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Ένας άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό έχοντας στα χέρια του τα δύο του παιδιά ηλικίας 4 ετών και 18 μηνών. Πρόκειται για τον 30χρονο Ρόμαν Μιχαήλοφ φέρεται να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα λίγα λεπτά από τη στιγμή που έμαθε ότι η σύζυγός του υπέβαλε αίτημα διαζυγίου.

Ο 30χρονος έχασε τη ζωή του αμέσως μετά την πτώση του από το μπαλκόνιο του διαμερίσματος ενάτου ορόφου στο οποίο έμενε ενώ την ίδια τύχη είχε και ο μόλις 18 μηνών γιος του Αρτιόμ. Η 4χρονη κόρη του, Σοφία, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο στο οποιό μεταφέρθηκε.

Σύμφωνα με την Daily Mail o 30χρονος λίγο πριν βουτήξει στο κενό έστειλε, μάλιστα, μια φωτογραφία του ιδίου με τα δύο παιδιά στο μπαλκόνι. Όταν η σύζυγός του, Ιρίνα, είδε τη φωτογραφία, μπήκε σε ένα ταξί αλλά δεν πρόλαβε τον 30χρονο.

Ο Μιχαήλοφ εργαζόταν στους ρωσικούς σιδηροδρόμους με γνωστούς και φίλους να τον περιγράφουν ως «ζηλιάρη» καθώς υποπτευόταν τη σύζυγό του για εξωσυζυγική σχέση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 30χρονος άφησε και σημείωμα στο οποίο φέρεται να έγραφε ότι «η ευθύνη βαρύνει τους ώμους της συζύγου μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πανελλαδικές 2026: Τι αποφασίστηκε για τους μαθητές μετά το σοβαρό λάθος με τα θέματα σε ΕΠΑ.Λ.

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό με τα λανθασμένα θέματα σε εξεταστικό κέντρο Επαγγελματικού Λυκείου, ενώ το υπουργείο Παιδείας ζήτησε κατεπειγόντως ΕΔΕ.

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Τι αποφάσισε ο εισαγγελέας για τον οδηγό του βυτιοφόρου

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Συνεχίζεται η προανάκριση για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες της τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή σε τρία μέλη μολδαβικής οικογένειας.

Αργος: Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Σε λευκό φέρετρο και σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του νεαρού στο Αργος, με συγγενείς να φτάνουν ειδικά από τη Ρωσία για το τελευταίο αντίο.

Ο μετεωρίτης που τρύπησε στέγη σπιτιού στις ΗΠΑ – Τι αποκάλυψαν οι επιστήμονες μέσα του

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Νέα μελέτη σε σπάνιο ανθρακούχο χονδρίτη που έπεσε στο Νιου Τζέρσεϊ αποκαλύπτει εξωγήινα αμινοξέα και ίχνη αλμυρού νερού που ενισχύουν τη θεωρία για την προέλευση της ζωής.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε ημιτελικό Μουντιάλ 2026, συναντήθηκε με τον Μικ Τζάγκερ και αφιέρωσε τη βραδιά στον πατέρα του

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε τις στιγμές από τη βραδιά του με ανάρτηση στα social media

Οι παίκτες της Αργεντινής βρήκαν το παγούρι του Πικφορντ με τις σημειώσεις για τα πέναλτι

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Τζόρνταν Πίκφορντ είχε προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο το Αγγλία – Αργεντινή να πάει στα πέναλτι, αλλά…

Αγωγή: Οι Έλισον έταξαν στον Τραμπ χρήματα και απολύσεις στο CNN για να εγκριθεί η εξαγορά της Warner

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Μέτοχος της Paramount ζητά να μπλοκαριστεί η εξαγορά της Warner Bros. Discovery, υποστηρίζοντας ότι οι Ντέιβιντ και Λάρι Έλισον πρόσφεραν στον Τραμπ ιδιωτικά οφέλη και αλλαγές στο CNN

Καρυστιανού: «Φανταστικά σενάρια» – Διαψεύδει δημοσιεύματα για εκλογική συνεργασία με Νατσιό

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Τόσο η Μαρία Καρυστιανού όσο και ο πρόεδρος του κόμματος «Νίκη» Δημήτρης Νατσιός διέψευσαν κατηγορηματικά αναφορές για επαφές σχετικά με το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

«Είσαι αρκετά δυνατός για να το αντέξεις» – Ο Μπέλινγκχαμ αποκάλυψε το «trash talking» με τον Μέσι

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ μίλησε για τη «viral» κόντρα του με τον Μέσι, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού.

Θερινό ωράριο στα ΜΜΜ: Ποιες γραμμές αλλάζουν και τι να περιμένετε αυτό το καλοκαίρι

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Από το Σάββατο 27 Ιουνίου τέθηκε σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων για λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ στην Αθήνα.

Αργος Ορεστικό: Αποκάλεσε την ανιψιά της «χοντρή» και συνελήφθη για body shaming

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Η θεία χαρακτήρισε την ανιψιά της «χοντρή» και κατέληξε στα κρατητήρια, καθώς οι εκφράσεις της κρίθηκαν ότι εμπίπτουν στον αντιρατσιστικό νόμο.

Η νύχτα που η Αργεντινή ξέχασε για λίγο τις πληγές της και έγινε ξανά μία χώρα

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Σε μια κοινωνία που έχει μάθει να διχάζεται σχεδόν για τα πάντα, το ποδόσφαιρο παραμένει το κοινό σημείο αναφοράς