E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στα κάγκελα οι αστυνομικοί για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σκληρή ανακοίνωση για τη χθεσινή επίθεση

Δημοσίευση 30/9/2019 | 19:48

Στα κάγκελα οι αστυνομικοί για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Όπως αναφέρουν, η τιμωρία των χούλιγκαν που επιτέθηκαν στους συνάδελφους τους είναι θέμα τιμής ενώ μέσω της ανακοίνωσης λένε στους αρμόδιους «δείτε την πραγματικότητα και αλλάξτε πλάνο».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν χθες βράδυ (29-09-2019) συνάδελφοί μας της ομάδας ΔΙΑΣ από χούλιγκαν.

Η σφοδρότητα της επίθεσης ήταν τέτοια που ένας εκ των τραυματιών αστυνομικών διακομίσθηκε στο 401 Νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα και με τραύμα από μαχαίρι. Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αθηνών βρέθηκε τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο για να εκφράσει την συμπαράστασή της στους τραυματίες και να ενημερωθεί για τα πραγματικά περιστατικά.

Οι διηγήσεις πραγματικά σοκάρουν, αφού από όσα μας μεταφέρθηκαν οι μαινόμενοι χούλιγκαν αποπειράθηκαν να λιντσάρουν τους συναδέλφους που εκτελούσαν στην περιοχή διατεταγμένη υπηρεσία με εντολή του κέντρου επιχειρήσεων και μετά από προηγούμενο συμβάν επίθεσης από χούλιγκαν σε αστυνομικούς.

Εκφράζουμε λοιπόν την συμπαράστασή μας στους τραυματίες συναδέλφους, τους ευχόμαστε περαστικά και απαιτούμε από την Ηγεσία να κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να οδηγηθούν οι δράστες στην Δικαιοσύνη.

– Για εμάς είναι θέμα τιμής !!!

– Δείτε την πραγματικότητα και αλλάξτε πλάνο.

Σε ότι αφορά το ποιοι φέρουν την ευθύνη για το συμβάν (πέραν των φυσικών αυτουργών) δεν θα κάνουμε τους δικαστές ούτε τους «μετά Χριστόν προφήτες».

Θα επισημάνουμε απλά στην Ηγεσία ότι ο τρόπος λειτουργίας, παρακαταθήκη της τελευταίας 5ετίας, είναι κατά την άποψή μας λάθος. Εδώ και χρόνια «φωνάζουμε» ότι το σχέδιο που ακολουθείται με τις διμοιρίες Υ.ΜΕ.Τ.-Υ.Α.Τ. και τις ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. να φρουρούν ακίνητους στόχους (!!!) θα αποβεί κάποια στιγμή μοιραίος. Εκτός του εργασιακού (κατάφωρη παραβίαση του Π.Δ 141/91) ,στο ξεκάθαρα επιχειρησιακό κομμάτι, βλέπουμε καθημερινά ότι όταν προκύψει ένα συμβάν σαν το χθεσινό, οι δυνάμεις που μπορούν να το αντιμετωπίσουν παραμένουν φρουροί ακίνητων στόχων.

Όλα τα παραπάνω μαζί με την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, έχουν οδηγήσει Υπηρεσίες χωρίς εξοπλισμό και την ανάλογη εκπαίδευση να εντέλλονται, ώστε να αντιμετωπίσουν τους κάθε είδους μπαχαλάκηδες.

Ας αναλογιστούν λοιπόν οι έχοντες την ευθύνη του σχεδιασμού την αλήθεια και ας προσπαθήσουν να ¨επανεκκινήσουν¨ την Αστυνομία ώστε οι Υπηρεσίες να επιστρέψουν στην πραγματική τους αποστολή , χωρίς αγκυλώσεις του παρελθόντος, μεσοβέζικες λύσεις και με το να θέλουν και την «πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Ελ Σαλβαδόρ διεξήγαγε μαζική δίκη για 486 φερόμενα μέλη της διαβόητης συμμορίας MS‑13

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Οι κατηγορίες αφορούν πάνω από 47.000 εγκλήματα, ανάμεσά τους και ανθρωποκτονίες

Τα 8 μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
«Η κυβέρνηση επιστρέφει το πλεόνασμα στην κοινωνία»

Αδωνις Γεωργιάδης: Το ρουσφέτι δεν πρέπει να έχει ποινικές κυρώσεις

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
«Αυτοί είναι οι ΠΑΣΟΚοι μια ζωή οι ίδιοι, ψεύτες και υποκριτές. Δεν ντρέπονται;».

«Δεν με προσκάλεσε στο δωμάτιο»: Τι λέει ο σύντροφος της Μυρτώς για την επικοινωνία τους το βράδυ του θανάτου της

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
«Αφού την άφησα με την Ολίβια, γιατί εγώ πήγα σπίτι να πάρω ένα powerbank»

Νεαρός έβγαλε όπλο και απείλησε υπαλλήλους καθαριότητας στη Νέα Ιωνία

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 4:40 με τον 53χρονο υπάλληλο να καταγγέλλει πως του επιτέθηκε φραστικά γιατί, όπως τους είπε, χτύπησαν με έναν κάδο το αυτοκίνητό του

Έρχονται αυξήσεις έως και 30% στα προφυλακτικά λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία προφυλακτικών παγκοσμίως αναφέρει πως το κόστος παραγωγής τους έχει εκτοξευτεί από τότε που ξεκίνησε η σύγκρουση

Ελληνικών συμφερόντων το τάνκερ που χτυπήθηκε στο Ομάν

Ελλάδα 22.04.2026
Από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στη γέφυρα του πλοίου, ενώ όλα τα μέλη του πληρώματος είναι ασφαλή

Πετρούπολη: Σκηνές σοκ σε λεωφορείο – 19χρονη βρέθηκε ημίγυμνη

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Ο πατέρας της την μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας

Μέτρα σε δύο δόσεις ανακοινώνει ο Μητσοτάκης: Το diesel, οι συνταξιούχοι και η έκπληξη

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Πιθανό πρόσθετο μέτρο – «έκπληξη» να εξετάζεται από το οικονομικό επιτελείο

Πρόστιμο σε μουσικούς του δρόμου: Ο δήμος Θεσσαλονίκης... ανακάλεσε

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Ο δήμος «παίρνει πίσω» το πρόστιμο των 300 ευρώ στους Yilturum - «Δικαιωθήκαμε»