E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Η εκδίκηση του απατημένου συζύγου

Η εικόνα που είδε του θόλωσε το μυαλό

Δημοσίευση 26/9/2019 | 10:22

Ρόδος: Η εκδίκηση του απατημένου συζύγου

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα εκδικαστεί την 7η Οκτωβρίου 2019, η υπόθεση με κατηγορούμενο έναν 71χρονο Καλύμνιο, που κρίθηκε πρωτοδίκως ένοχος, για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών με 3ετή αναστολή.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επιχείρησε να παρασύρει με το αυτοκίνητό του την 50χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, κάτοικο Παστίδας και τον 46χρονο σύντροφό της, κάτοικο Ρόδου, στον Αρχάγγελο.

Συγκεκριμένα φέρεται να εντόπισε το πρωί της 2ας Φεβρουαρίου 2015 τα δύο θύματα, που βάδιζαν πεζοί έξω από το υποκατάστημα του Ο.Α.Ε.Δ. Αρχαγγέλου. Ο κατηγορούμενος, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο και κινούμενος αντίθετα προς την πορεία τους προσπάθησε να τους παρασύρει.

Η εν διαστάσει σύζυγός του, τον αντιλήφθηκε και προειδοποίησε τον σύντροφό της, ο οποίος προφυλάχθηκε. Το αυτοκίνητο του κατηγορούμενου προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Ο 71χρονος κινήθηκε τότε με όπισθεν και ανέπτυξε εκ νέου ταχύτητα για να παρασύρει τα δύο θύματα, που προσέτρεξαν σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης, προκειμένου να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 46χρονου.

Ο 71χρονος προσέκρουσε εκ νέου πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα πίσω από τα οποία είχαν καλυφθεί τα δύο θύματα, με αποτέλεσμα μόνο την πρόκληση υλικών ζημιών σ’αυτά. Ακολούθως, ο κατηγορούμενος αποβιβάστηκε από το όχημά του και αποπειράθηκε να πάρει από το εσωτερικό του οχήματός του ένα σιδερένιο σωλήνα, όμως ακινητοποιήθηκε από τον 46χρονο, που φέρεται να του προκάλεσε σωματικές βλάβες.

Η αστυνομία ενημερώθηκε στις 10:45 ώρα και λίγα λεπτά αργότερα συνέλαβε τον κατηγορούμενο. Ο ίδιος απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του είχε εγκαταλείψει το σπίτι τους χωρίς να του δώσει εξηγήσεις και σημεία ζωής.

Όπως είπε την κάλεσε από το τηλέφωνο του γιου τους πέντε φορές αλλά δεν απάντησε. Αργότερα τον κάλεσε εκείνη στο ίδιο τηλέφωνο και εκείνος τη ρώτησε πού είναι και γιατί έχει εξαφανιστεί. Εκείνη, όπως ισχυρίζεται, του απάντησε απρεπώς και του έκλεισε το τηλέφωνο μέχρι που την συνάντησε τυχαία με τον σύντροφό της, στον Αρχάγγελο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στη Ρόδο: Μάνα και κόρη τα θύματα του φονικού τροχαίου στο Αφάντου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο οδηγός του άλλου οχήματος κρατείται από την αστυνομία

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2‑2: «Αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ και έχασε την 2η θέση μαζί με τα προκριματικά του Champions League

E-Daily 2.TopNews Χτες
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε η σεζόν για τους «ασπρόμαυρους»

Ρόδος: Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητο τους ανετράπη μετά από σφοδρή σύγκρουση

Ελλάδα Χτες
Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Αφάντου στην Ρόδο, με δύο γυναίκες να χάνουν τη ζωή τους έπειτα από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων

Αγιοι Ανάργυροι: «Είχα να καθαρίσω δυο μέρες, γι’ αυτό αντίκρισαν αυτές τις εικόνες» υποστήριξε η μητέρα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είχε γίνει και στο παρελθόν ανώνυμη αναφορά για την οικογένεια, πριν από περίπου δύο χρόνια

H Starbucks απολύει εργαζόμενους στις ΗΠΑ και κάνει reset στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταφέρει μέρος του προσωπικού στο Νάσβιλ λόγω των χαμηλότερων φόρων και μισθών

Η Μαρία Καρυστιανού στον Αρειο Πάγο για το νέο κόμμα τη Δευτέρα – «Είναι επίσημο πλέον το ξεκίνημα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Γράφουμε όλοι μαζί τη σωστή και την καλή ιστορία» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Καρυστιανού

Μετρό: Σε ποιους σταθμούς αλλάζει από σήμερα το ωράριο λειτουργίας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Προσωρινές αλλαγές στη λειτουργία τεσσάρων σταθμών της Γραμμής 2 του Μετρό Αθήνας θα ισχύσουν από το βράδυ της Κυριακής 17 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ποιος Έλληνας συνθέτης κρύβεται πίσω από τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας στη Eurovision 2026

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς, υπογράφει το «Bangaranga» που χάρισε στη Βουλγαρία την πρώτη της νίκη στον θεσμό.

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ελλάδα Προχτές
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις