E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το σπαρακτικό γράμμα 32χρονης λίγο πριν αυτοκτονήσει

«Είναι πολύ αργά για μένα μαμά»

Δημοσίευση 22/9/2019 | 17:52

Το σπαρακτικό γράμμα 32χρονης λίγο πριν αυτοκτονήσει

Μια γυναίκα εθισμένη στον τζόγο, η οποία έχασε 44.000 λίρες, συμπεριλαμβανομένων 17.000 από την κληρονομιά της γιαγιάς της, έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα της που μεταξύ άλλων της έλεγε «είναι πολύ αργά για μένα» και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η Kimberley Wadsworth, 32 ετών, από το Ilkley, West Yorkshire, άρχισε να παίζει το 2015, αφού έπαθε κατάθλιψη μετά το θάνατο του πατέρα της, ενώ είχε και προβλήματα με το γάμο της.

Έπαιξε επιπλέον 36.000 λίρες που της έδωσε η μητέρα της Kay, για να καλύψει τα χρέη της, μετά την πώληση του οικογενειακού σπιτιού. Η γυναίκα έμεινε άστεγη προκειμένου να βοηθήσει το παιδί της.

Η κ. Wadsworth δήλωσε στο BBC: «Πούλησα το σπίτι μου στο Leeds, το σπίτι της οικογένειας. Της έδωσα 36.000 λίρες για να μπορέσει να εξοφλήσει τα χρέη της και δεν το έκανε. Δεν έβαλε ούτε μια δεκάρα και απλώς τα έπαιξε όλα. Μέσα σε δύο εβδομάδες έμεινα άστεγη».

Η Kay κανόνισε η κόρη της να δει και έναν υπνοθεραπευτή για να προσπαθήσει να θεραπεύσει τον εθισμό της, αλλά δεν παρακολούθησε ποτέ τη συνεδρία.

Η κ. Wadsworth μίλησε για το προσωπικό της δράμα με αφορμή την εγκαίνια μιας κλινικής εκτός Λονδίνου, η οποία είναι η πρώτη που βοηθά τους εθισμένους στον τζόγο.Μάλιστα είπε ότι η κόρη της μπορεί να ήταν ακόμα ζωντανή εάν οι κλινικές παιχνιδιών ήταν πιο εύκολα προσβάσιμες.

«Ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν αυτούς τους ανθρώπους που είναι εθισμένοι στα τυχερά παιχνίδια και γνωρίζουν τα σημάδια. Τα ψέματα που λένε όσοι έχουν εθιστεί, είναι απίστευτα», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Ποιες περιοχές θα πληγούν περισσότερο και πότε θα υποχωρήσει

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το φαινόμενο αναμένεται να κορυφωθεί την Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Ιουλίου, με τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στη δυτική και νότια Ελλάδα.

Ρόδος: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 19χρονου ΕΠΟΠ ‑ «Ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η οικογένεια του 19χρονου έφτασε στο νησί για το ταξίδι που σχεδίαζαν να κάνουν όλοι μαζί, πριν από τη μοιραία στρατιωτική εκπαίδευση

Καιρός: Μπουρίνι απόψε στη Βόρεια Ελλάδα – Στο «στόχαστρο» και η Θεσσαλονίκη

Καιρός Χτες
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για σύντομο αλλά τοπικά έντονο πέρασμα καταιγίδων με απότομη ενίσχυση ανέμων και αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Ελλάδα Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Καλλιγά – Αγνωστο αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Πρόστιμο 550 εκατ. ευρώ στην AliExpress από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παράνομα προϊόντα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Κομισιόν διαπίστωσε ότι η πλατφόρμα απέτυχε να εντοπίσει και να αφαιρέσει έγκαιρα παράνομα, μη ασφαλή και απομιμητικά προϊόντα από τη διάθεσή της.

Ryanair: Τι αποκάλυψε ο CEO για το ατύχημα με το σπασμένο παράθυρο στην πτήση από Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μάικλ Ο`Λίρι δήλωσε ότι τα αρχικά ευρήματα παραπέμπουν σε «ζημιά από ξένο αντικείμενο» στον κινητήρα κατά την απογείωση από τη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο

Ελλάδα Χτες
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή - ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Πέθανε ο Κέβιν Κίγκαν: Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου σε ηλικία 75 ετών

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δις νικητής της Χρυσής Μπάλας είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο ότι έπασχε από καρκίνο σταδίου 4.

Διανομέας φαγητού κέρδισε ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά βραβεία της Κίνας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 56χρονος Ουάνγκ Τζιμπίνγκ έγραφε ποιήματα σε χαρτάκια ανάμεσα στις παραδόσεις και κέρδισε το Λογοτεχνικό Βραβείο Λου Σιν με τη συλλογή «Low Flight».

ΑΑΔΕ: Δήλωνε άστεγη και έμενε σε βίλα 280 τ.μ. με πισίνα!

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τρεις συλλήψεις από τους ελεγκτές του ΔΕΟΣ - εντοπίστηκαν εικονικά τιμολόγια και συναλλαγές άνω των 40 εκατ. ευρώ.

Guardian: Τι κινδύνους κρύβει για τη Μεσσηνία η «Οδύσσεια» του Νόλαν;

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η κινηματογραφική αίγλη που απέκτησε η Μεσσηνία, αφού επιλέχθηκε για τα γυρίσματα της νέας «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, έφερε τη Βοϊδοκοιλιά στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος

Νέοι αυστηροί κανόνες για τα πατίνια: Ποιοι δεν θα μπορούν πλέον να τα οδηγούν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση περιορίζει τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών