E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγωδία: Νεκρή στο κρεβάτι της 13χρονη

Πριν από 12 χρόνια είχε πεθάνει από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο και η μητέρα της

Δημοσίευση 10/9/2019 | 15:27

Τραγωδία: Νεκρή στο κρεβάτι της 13χρονη

Νεκρό στο κρεβάτι του βρέθηκε ένα 13χρονο κορίτσι στη Λεμεσό, από τη θεία της η οποία προσπάθησε να την ξυπνήσει για να πάει στο σχολείο.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο στον ύπνο της από ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο σήμερα θα γίνει νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια.

Το πλέον τραγικό είναι οτι 12 χρόνια πριν, η μητέρα του κοριτσιού είχε βρεθεί επίσης νεκρή στο κρεβάτι της από ανακοπή κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τότε το κορίτσι ήταν μόλις 6 μηνών.

Ο πατέρας της 13χρονης, ο οποίος είναι αστυνομικός κατέβαλε αγωνιώδεις προσπάθειες για να δώσει τις Πρώτες Βοήθειες στη κόρη του χωρίς αποτέλεσμα. Ακολούθως, ξεκίνησε με σκοπό να το μεταφέρει ο ίδιος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στα μέσα της διαδρομής συναντήθηκε με το ασθενοφόρο που είχε στο μεταξύ καλέσει και παρέδωσε το παιδί στο πλήρωμα.

Περίπου 40 λεπτά προσπαθούσαν τα μέλη του πληρώματος να επαναφέρουν το κοριτσάκι, χωρίς αποτέλεσμα. Στο νοσοκομείο, ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε απλώς τον θάνατό του. Ο πατέρας της 13χρονης στις 14 Ιουλίου, ενώ βρισκόταν εκτός καθήκοντος στο χωριό Όμοδος, έσωσε από πνιγμό από κατάποση φαγητού 7χρονο κοριτσάκι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Ελλάδα Χτες
Υπάλληλος της Εγνατίας και γυναίκα συνοδηγός έχασαν τη ζωή τους σε αλυσιδωτό τροχαίο κοντά στη σήραγγα της Δωδώνης

Μαρινέλλα: Τα αθάνατα τραγούδια που χάρισε στον ελληνικό κινηματογράφο ‑ δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Από το «Ανοιξε πέτρα» ως το «Δώσ` μου τ` αθάνατο νερό», η φωνή της σημάδεψε τις μεγαλύτερες ταινίες της εποχής

Πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα

Ελλάδα Χτες
Η «μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού» άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από μήνες νοσηλείας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Δύο νεκροί σε διπλό τροχαίο ‑ Θύμα και ο υπάλληλος που έσπευσε σε βοήθεια

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός ΙΧ σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με νταλίκα, ενώ λίγο αργότερα υπάλληλος του παραχωρησιούχου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Ισχυρή κακοκαιρία την Τετάρτη: 7 περιοχές σε επιφυλακή με καταιγίδες, 10 μποφόρ και πλημμυρικό κίνδυνο

Καιρός Χτες
Δύο σενάρια για την πορεία του βαρομετρικού χαμηλού - το πιο δύσκολο «χτυπά» Αττική, Πελοπόννησο και Θεσσαλία

Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου» στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ελλάδα Χτες
Επτά εξειδικευμένοι σπηλαιοδύτες ολοκλήρωσαν το Σάββατο την επιχείρηση ανάσυρσης, ενώ από νωρίς το πρωί βρέθηκε στην περιοχή η οικογένεια του άτυχου δύτη.

Κλείνει στις 14:00 ο σταθμός Μετρό Σύνταγμα λόγω αντιπολεμικού συλλαλητηρίου

Ελλάδα Χτες
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός των Γραμμών 2 και 3 κλείνει μία ώρα πριν τη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Βρετανία: Αφγανός μετανάστης καταδικάστηκε σε 15 χρόνια για βιασμό 12χρονης που έπαιζε στις κούνιες

Κόσμος Χτες
Ο 23χρονος Αχμάντ Μουλαχίλ συνέλαβε και βίασε την ανήλικη στο Νιούνιτον, μόλις τέσσερις μήνες μετά την άφιξή του στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αιτών άσυλο.

Βρέφος Πύργου: «Το δάγκωναν τα ξαδέρφια του, έπεσε από το καρότσι» – Οι δικαιολογίες της 18χρονης μητέρας

Ελλάδα Χτες
Ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου αποκάλυψε τους ισχυρισμούς της μητέρας, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι «κάτι περίεργο συνέβαινε».

Συναγερμός για iPhone και iPad: Διέρρευσαν προηγμένα εργαλεία hacking – Τι πρέπει να κάνετε τώρα

Tech + Science Χτες
Τα εργαλεία Coruna και DarkSword κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τον κίνδυνο στοχευμένων επιθέσεων ακόμα και από λιγότερο έμπειρους χάκερ.

Κακοκαιρία Deborah: Πού θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες – Συναγερμός για 5 περιοχές

Καιρός Χτες
Θράκη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα στο επίκεντρο των έντονων φαινομένων - νέα κακοκαιρία αναμένεται από την 1η Απριλίου.

Νοέλια Καστίγιο: Τρεις βιασμοί, παραπληγία και ευθανασία στα 25 – «Θέλω να σταματήσω να υποφέρω»

Κόσμος Χτες
Η 25χρονη Ισπανίδα επέλεξε να φύγει από τη ζωή μόνη της σε κέντρο της Βαρκελώνης, ζητώντας από την οικογένειά της να αποχωρήσει πριν της χορηγηθεί η θανατηφόρα ένεση.