E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αίγιο: «Μόλις είδε το παιδί με ανοιγμένο το κεφάλι, το έβαλε στα πόδια»

Συγκλονίζει η μαρτυρία για το δυστύχημα

Δημοσίευση 26/8/2019 | 10:45

Αίγιο: «Μόλις είδε το παιδί με ανοιγμένο το κεφάλι, το έβαλε στα πόδια»

Σοκαριστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο στο Αίγιο, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας άγνωστος οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του και χτύπησε 67χρονη με το λίγων μηνών εγγονάκι της, που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και οι δύο να χάσουν τη ζωή τους.

Ο θάνατος τους ήταν ακαριαίος, με τον οδηγό να εγκαταλείπει το σημείο. Άμεσα όμως κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας στην περιοχή και ο οδηγός της BMW που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό γιαγιάς και εγγονιού, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Η ηλικιωμένη και το παιδάκι εκσφενδονίστηκαν κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος, ενώ ο οδηγός -σύμφωνα με ρεπορτάζ στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ- κατευθύνθηκε προς τον Λόγγο και προσπάθησε να διαφύγει μέσω της θάλασσας, γνωρίζοντας καλά την περιοχή. Ωστόσο, οι Αρχές τον εντόπισαν.

Ένας συγγενής της νεκρής γυναίκας και το μικρού παιδιού, ανέφερε στην κάμερα: «Γύρω στις 7 παρά 10, ακούστηκε ένα φρενάρισμα και ένα δυνατός κρότος. Βγαίνοντας έξω, τι να δω... Κάτω τη νύφη μου και τον εγγονό μου, κομμάτια».

Στη συνέχεια, εμφανώς σοκαρισμένος και ο ίδιος, επισήμανε για τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου: «Σταμάτησε λίγο πιο κάτω. Ήρθε (στο σημείο) και λέει "α, δεν είναι τίποτα". Μόλις είδε το παιδί με ανοιγμένο το κεφάλι, το έβαλε στα πόδια».

Για το εάν του είπε κάτι, επισήμανε: «Όχι, δεν μπόρεσα. Είχε μαζευτεί πολύς κόσμος». Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το συγκεκριμένο σημείο είναι αρκετά επικίνδυνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρω Κοντού: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού της Finos Film

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε με συγκίνηση τη Μάρω Κοντού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πέθανε η Μάρω Κοντού – Θλίψη για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε στα 92 χρόνια της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική κληρονομιά 61 ταινιών και 90 θεατρικών έργων.

Μουντιάλ: Ο 3χρονος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ κλέβει καρδιές – Οι αντιδράσεις που έγιναν viral

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο μικρότερος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ, Κέιν, έγινε διάσημος σε μια νύχτα στα social media χάρη στον ξέφρενο πανηγυρισμό του κατά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αυστρίας.

Αγωνία στον Θερμαϊκό για 69χρονο που αγνοείται – Ανατράπηκε το σκάφος του και η σύζυγός του σώθηκε

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η σύζυγός του κολύμπησε για να σωθεί και εντοπίστηκε ώρες αργότερα από ιδιωτικό σκάφος

Τραγωδία στο Πεταλίδι Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια σε πισίνα ξενοδοχείου

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Προανάκριση διεξάγουν οι Αρχές προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου της 48χρονης

Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται στην Κίνα επί σχεδόν δύο χρόνια με κατηγορία κατασκοπείας

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Οι κινεζικές Αρχές τον ανακρίνουν επανειλημμένα για τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας – Στο θέμα παρεμβαίνει ο Τραμπ

Τέλος τα ληξιαρχεία: Γάμοι, γεννήσεις, θάνατοι και βαπτίσεις θα δηλώνονται εξ αποστάσεως

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Τι περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέσα στις επόμενες εβδομάδες