E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αίγιο: «Μόλις είδε το παιδί με ανοιγμένο το κεφάλι, το έβαλε στα πόδια»

Συγκλονίζει η μαρτυρία για το δυστύχημα

Δημοσίευση 26/8/2019 | 10:45

Αίγιο: «Μόλις είδε το παιδί με ανοιγμένο το κεφάλι, το έβαλε στα πόδια»

Σοκαριστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο στο Αίγιο, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας άγνωστος οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του και χτύπησε 67χρονη με το λίγων μηνών εγγονάκι της, που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και οι δύο να χάσουν τη ζωή τους.

Ο θάνατος τους ήταν ακαριαίος, με τον οδηγό να εγκαταλείπει το σημείο. Άμεσα όμως κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας στην περιοχή και ο οδηγός της BMW που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό γιαγιάς και εγγονιού, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Η ηλικιωμένη και το παιδάκι εκσφενδονίστηκαν κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος, ενώ ο οδηγός -σύμφωνα με ρεπορτάζ στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ- κατευθύνθηκε προς τον Λόγγο και προσπάθησε να διαφύγει μέσω της θάλασσας, γνωρίζοντας καλά την περιοχή. Ωστόσο, οι Αρχές τον εντόπισαν.

Ένας συγγενής της νεκρής γυναίκας και το μικρού παιδιού, ανέφερε στην κάμερα: «Γύρω στις 7 παρά 10, ακούστηκε ένα φρενάρισμα και ένα δυνατός κρότος. Βγαίνοντας έξω, τι να δω... Κάτω τη νύφη μου και τον εγγονό μου, κομμάτια».

Στη συνέχεια, εμφανώς σοκαρισμένος και ο ίδιος, επισήμανε για τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου: «Σταμάτησε λίγο πιο κάτω. Ήρθε (στο σημείο) και λέει "α, δεν είναι τίποτα". Μόλις είδε το παιδί με ανοιγμένο το κεφάλι, το έβαλε στα πόδια».

Για το εάν του είπε κάτι, επισήμανε: «Όχι, δεν μπόρεσα. Είχε μαζευτεί πολύς κόσμος». Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το συγκεκριμένο σημείο είναι αρκετά επικίνδυνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελαφόνησος: Πλοίο μπήκε στο λιμάνι με ανοιχτό καταπέλτη ‑ Επιβιβάστηκε κολυμβητής από θαλάσσης

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Προβληματισμός για περιστατικό ασφαλείας σε Ε/Γ-Ο/Γ στην Ελαφόνησο – Καταπέλτης ανοικτός κατά τους ελιγμούς και επιβίβαση κολυμβητή

Κηδεία Χαμενεΐ: Ως και 20 εκατομμύρια Ιρανοί αναμένεται να συμμετάσχουν στις τελετές

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Οι τελετές θα ξεκινήσουν στις 4 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν με την ταφή του Χαμενεΐ στις 9 του μήνα - Θα γίνουν σε Τεχεράνη, Κομ, Μασχάντ και Ιράκ - Θα βρεθούν εκπρόσωποι από 100 χώρες - Προειδοποίηση του Ιράν προς ΗΠΑ και Ισραήλ για πιθανές επιθέσεις εκείνες τις ημέρες

Κεραμέως: Τέλος στην περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την τριετία

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε ότι καταργείται η μείωση 35% που προέβλεπε ο νόμος Κατρούγκαλου και δεν θα ζητηθούν αναδρομικά από τους δικαιούχους

Δολοφονήθηκε 21χρονος ποδοσφαιριστής για ένα σκληρό μαρκάρισμα!

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς 21χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του.

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή των δύο διαδοχικών εκρήξεων στο σπίτι της Αφροδίτης Νέστορα

Ελλάδα 02.07.2026
Στο οπτικό υλικό διακρίνεται η λάμψη της πρώτης έκρηξης ενώ 15 δευτερόλεπτα αργότερα σημειώνεται μια δεύτερη, πολύ πιο ισχυρή, με τη φωτιά να καίει τα οχήματα που βρίσκονταν στην πιλοτή

Βάγια Νέστορα: Η συνταρακτική περιγραφή του συζύγου της για τον θάνατό της

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Με τρεμάμενη φωνή, ο Παναγιώτης Νέστορας περιέγραψε τα όσα έζησε τη νύχτα που δολοφονήθηκε η σύζυγός του, Βάγια Νέστορα, κατά την εμπρηστική επίθεση

Air condition πήρε φωτιά στον Πύργο ‑ Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η φωτιά ξεκίνησε από την εσωτερική μονάδα κλιματιστικού και επεκτάθηκε στο σαλόνι, με δύο ενοίκους να μεταφέρονται προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ξετυλίγεται η φρίκη στο Οχάιο: Τα 16 παιδιά ήταν κλειδωμένα χρόνια σε ένα δωμάτιο γεμάτο περιττώματα

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Τα θύματα της απίστευτης ενδοοικογενειακής βίας, μοιάζουν με «άγρια ζώα». Δεν μιλούν, μία 18χρονη δεν ξέρει καν να γράφει τ΄όνομά της.

Ραφήνα: Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών

Ελλάδα 02.07.2026
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτικοί στο λιμάνι της Ραφήνας αύριο Παρασκευή (3/7). Δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια.

Συνελήφθη υπεύθυνος μπαρ στο Γκάζι για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους

Ελλάδα 02.07.2026
Bρέθηκαν τέσσερις ανήλικοι 15-17 ετών στους οποίους είχε επιτραπεί η είσοδος και τους είχε χορηγηθεί αλκοόλ.

Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία».