E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πατέρας δύο μικρών κοριτσιών το θύμα του διπλού φονικού στην Καβάλα

Ο γείτονας σκότωσε μάνα και γιο για το σημείο που πάρκαραν το φορτηγό της οικογένειας

Δημοσίευση 23/8/2019 | 12:15

Πατέρας δύο μικρών κοριτσιών το θύμα του διπλού φονικού στην Καβάλα

Μέσα σε μια κακιά στιγμή, «έκλεισαν» δύο σπίτια στην Καβάλα. Το σημείο που πάρκαρε το φορτηγό του ο ένας γείτονας, εξαγρίωσε τον άλλον…

Κι όταν μάνα και γιος έδωσαν συνέχεια στον καβγά, πηγαίνοντας στο σπίτι του διαμαρτυρόμενου γείτονάς τους, έγινε το κακό! Εκείνος άρχισε να τους πυροβολεί με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει και τους δύο! Τον 42χρονο που ήταν πατέρας δύο μικρών κοριτσιών και την 67χρονη μητέρα του.

Μάλιστα, πάνω στην ένταση της στιγμής, ο φερόμενος ως δράστης, επίσης 42 ετών, φέρεται να πυροβόλησε άλλους δύο γείτονες, που βγήκαν από τα σπίτια τους, για να δουν τι συνέβαινε.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Χρυσούπολη Καβάλας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του προτίθεται να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 42χρονο και τη μητέρα του επειδή λίγο πριν είχαν επιτεθεί λεκτικά στη δική του μάνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 42χρονος δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε ο γείτονάς του να κινείται με απειλητικές διαθέσεις προς το σπίτι του. Εκείνη την ώρα ο δράστης καθόταν έξω μαζί με την μητέρα του και τη σύντροφο του. Όταν έφτασε μπροστά στον φράχτη ο γείτονάς του, ο δράστης τον προειδοποίησε να μην μπει μέσα στην αυλή, όμως αυτός πέρασε κι όρμησε στην μητέρα του. Στη συνέχεια, είπε στους αστυνομικούς ο δράστης, ότι θολωμένος μπήκε στο σπίτι άρπαξε το όπλο και τους πυροβόλησε.

Ο 42χρονος που έπεσε νεκρός ήταν πατέρας δυο μικρών κοριτσιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θύτης και θύμα είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του φορτηγού, το οποίο είχε στην κατοχή του το θύμα. Ο καβγάς χτες το βράδυ ξεκίνησε όταν το ένα εκ των δύο θυμάτων, η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Εκεί, η 67χρονη είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη. Στη συνέχεια, η γυναίκα μαζί με τον γιo της πήγαν στο σπίτι του δράστη, για να ζητήσουν εξηγήσεις, και εκεί έγινε το κακό. Ο άνδρας άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε μάνα και γιο, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Για τον άτυχο πατέρα Σ.Σ. και τη μητέρα του Μ. μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όσοι τους γνώριζαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο «κόκκινο» η κίνηση: Μεγάλη η έξοδος των εκδρομέων, μποτιλιαρίσματα σε Κηφισό, Αθηνών‑Κορίνθου και Αττική Οδό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεγάλες καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο - Αυξημένη η κίνηση εν όψει Σαββατοκύριακου  και στο λιμάνι του Πειραιά - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία και στην Πανεπιστημίου λόγω τροχαίου

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προσλαμβάνει ‑ δείτε ποιες θέσεις ανοίγουν και τι μισθούς προσφέρουν

E-Daily 3.Left Χτες
Εννέα θέσεις εργασίας με αποδοχές έως 48.225 δολάρια ετησίως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με προθεσμίες που εκπνέουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Αυγούστου 2026.

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση μισθού έως 1.250 ευρώ και πώς μπορούν να υποβάλουν αίτηση

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ΔΥΠΑ ανοίγει 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους με διετείς συμβάσεις, πλήρη ασφάλιση και δυνατότητα συμπλήρωσης ενσήμων για συνταξιοδότηση.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός που απηύθυνε ο Κακλαμάνης

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού, εκπληρώνοντας παράλληλα και την τελευταία της επιθυμία.

Ρωγμές στην Κυψέλη από τα έργα του Μετρό: Τι αποκάλυψε ο καθηγητής Λέκκας για τα γεωλογικά προβλήματα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας μίλησε στην ΕΡΤ για τα γεωλογικά ζητήματα που δεν είχαν επισημανθεί στις αρχικές μελέτες, ενώ οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν έγγραφες εγγυήσεις για τη στατική επάρκεια των κτιρίων τους.

Ποια ήταν η Νάκυ Αγάθου που έφυγε από τη ζωή και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρωτοπόρος τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.

Σε μαρούλι αλυσίδας fast food οφείλεται το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική» διάρροια

E-Daily 3.Left Χτες
Πάνω από 1.600 κρούσματα κυκλοσπορίασης σε πέντε αμερικανικές πολιτείες έχουν συνδεθεί με κατανάλωση φαγητού από την αλυσίδα ταχυφαγείων, με το FDA να εκδίδει προειδοποίηση και την εταιρεία να προχωρά σε άμεση απόσυρση προϊόντος.

Ποιες γωνίες λήψης απαγόρευσαν EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για τους αθλητές

E-Daily 3.Left Χτες
Νέες κατευθυντήριες γραμμές από EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θέτουν περιορισμούς σε 13 γωνίες λήψης για να αντιμετωπιστεί η σeξουαλικοποίηση των αθλητριών στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Xάπι κατά της παχυσαρκίας μόλις πήρε το «πράσινο φως» στην Ευρώπη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε για πρώτη φορά αγωνιστή GLP-1 σε μορφή χαπιού για τη διαχείριση του σωματικού βάρους σε ενήλικες με παχυσαρκία.

Μουντιάλ 2026: Ποιοι παίζουν στον μεγάλο τελικό και πού θα τον δείτε

E-Daily 3.Left Χτες
Το πρόγραμμα του μικρού και του μεγάλου τελικού, με ώρες και κανάλια μετάδοσης για το ελληνικό κοινό.

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

Πολιτική Χτες
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.