E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πατέρας δύο μικρών κοριτσιών το θύμα του διπλού φονικού στην Καβάλα

Ο γείτονας σκότωσε μάνα και γιο για το σημείο που πάρκαραν το φορτηγό της οικογένειας

Δημοσίευση 23/8/2019 | 12:15

Πατέρας δύο μικρών κοριτσιών το θύμα του διπλού φονικού στην Καβάλα

Μέσα σε μια κακιά στιγμή, «έκλεισαν» δύο σπίτια στην Καβάλα. Το σημείο που πάρκαρε το φορτηγό του ο ένας γείτονας, εξαγρίωσε τον άλλον…

Κι όταν μάνα και γιος έδωσαν συνέχεια στον καβγά, πηγαίνοντας στο σπίτι του διαμαρτυρόμενου γείτονάς τους, έγινε το κακό! Εκείνος άρχισε να τους πυροβολεί με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει και τους δύο! Τον 42χρονο που ήταν πατέρας δύο μικρών κοριτσιών και την 67χρονη μητέρα του.

Μάλιστα, πάνω στην ένταση της στιγμής, ο φερόμενος ως δράστης, επίσης 42 ετών, φέρεται να πυροβόλησε άλλους δύο γείτονες, που βγήκαν από τα σπίτια τους, για να δουν τι συνέβαινε.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Χρυσούπολη Καβάλας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του προτίθεται να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 42χρονο και τη μητέρα του επειδή λίγο πριν είχαν επιτεθεί λεκτικά στη δική του μάνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 42χρονος δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε ο γείτονάς του να κινείται με απειλητικές διαθέσεις προς το σπίτι του. Εκείνη την ώρα ο δράστης καθόταν έξω μαζί με την μητέρα του και τη σύντροφο του. Όταν έφτασε μπροστά στον φράχτη ο γείτονάς του, ο δράστης τον προειδοποίησε να μην μπει μέσα στην αυλή, όμως αυτός πέρασε κι όρμησε στην μητέρα του. Στη συνέχεια, είπε στους αστυνομικούς ο δράστης, ότι θολωμένος μπήκε στο σπίτι άρπαξε το όπλο και τους πυροβόλησε.

Ο 42χρονος που έπεσε νεκρός ήταν πατέρας δυο μικρών κοριτσιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θύτης και θύμα είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του φορτηγού, το οποίο είχε στην κατοχή του το θύμα. Ο καβγάς χτες το βράδυ ξεκίνησε όταν το ένα εκ των δύο θυμάτων, η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Εκεί, η 67χρονη είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη. Στη συνέχεια, η γυναίκα μαζί με τον γιo της πήγαν στο σπίτι του δράστη, για να ζητήσουν εξηγήσεις, και εκεί έγινε το κακό. Ο άνδρας άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε μάνα και γιο, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Για τον άτυχο πατέρα Σ.Σ. και τη μητέρα του Μ. μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όσοι τους γνώριζαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντοπούλου σε Λαζαρίδη: Τι είπες θρασύδειλε για τον πατέρα μου; ‑ Το βίντεο στο TikTok από την εξεταστική

Πολιτική Χτες
Σύγκρουση Κωνσταντοπούλου- Λαζαρίδη στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Eurostat: Βουλιάζει η παραγωγικότητα του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα – Αυξάνεται στην ΕΕ

Ελλάδα Χτες
Tην τρίτη μεγαλύτερη μείωση στην ΕΕ σημείωση η παραγωγικότητα της εργασίας στην αγροτικό τομέα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της Eurostat.

Εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς: «Πρόκληση απέναντι μου» – Όσα ισχυρίζεται για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου

Ελλάδα Χτες
«Τα γεγονότα μεταφέρθηκαν όπως πιστεύει ότι έγιναν και όχι όπως έγιναν».

«Ροντέο» στην Εξεταστική Ζωής και Μυλωνάκη: «Αληθεύει ότι παρακολουθείτε τα τηλέφωνα βουλευτών;» – «Τώρα μιλάτε σοβαρά;»

Ελλάδα Χτες
Η κ. Κωνσταντοπούλου αποκάλεσε εγκληματία τόσο τον κ. Βορίδη όσο και τον κ. Μυλωνάκη.

Καβάλα – Παναθηναϊκός 1‑2: Ο Ταμπόρδα τον έστειλε στους «8»

Αθλητικά Νέα Χτες
Δύο αναγκαστικές αλλαγές για τους «πράσινους»

Οι αγρότες ετοιμάζονται για Χριστούγεννα στα μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Κλιμάκωση αποφάσισε η Νίκαια

Είμαι καλά, τα γεγονότα νομίζω ότι μιλούν από μόνα τους, λέει ο Γιαννόπουλος για την επίθεση από τον Παππά

Ελλάδα Χτες
Ο δημοσιογράφος ευχαρίστησε για τη στήριξη ενώ ενημέρωσε πως είναι καλά

Σε απόγνωση Βρετανίδα που πήγε για νέα δόντια στην Τουρκία και κατέληξε χωρίς μύτη

Κόσμος Χτες
Προειδοποιεί όσους εξετάζουν θεραπείες χαμηλού κόστους στο εξωτερικό

Αγρίνιο: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου», λέει η μητέρα του 9χρονου που πήρε ψυχοφάρμακα

Ελλάδα Χτες
Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής

Επικίνδυνη στιγμή σε συναυλία: Τραγουδιστής υπέστη ηλεκτροπληξία από το μικρόφωνο ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Τα μέλη της μπάντας αντέδρασαν γρήγορα και του έσωσαν τη ζωή

Εκτός ευρωομάδας και προς διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς μετά την άγρια επίθεση στον Νίκο Γιαννόπουλο

Ελλάδα Χτες
Η απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, μετά το επεισόδιο στο Στρασβούργο του ευρωβουλευτή με τον δημοσιογράφο