Ξάνθη: Έσπασε δύο πόρτες και έσωσε άνθρωπο που κρεμόταν από μπαλκόνι
Πώς έγινε το απίστευτο περιστατικό
Δημοσίευση 22/8/2019 | 08:33

Ο ήρωας στρατιωτικός έκανε βόλτα με τα παιδιά του στην περιοχή όταν άκουσε τον άτυχο άνδρα να καλεί σε βοήθεια. Όπως εξηγεί ο ίδιος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ena Channel, βλέποντας έναν άνθρωπο να κρέμεται από το μπαλκόνι κινητοποιήθηκε άμεσα. Άφησε τα παιδιά του σε ένα κατάστημα στην περιοχή και έτρεξε να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα.
«Ήμουν βόλτα με τα δύο μου παιδιά και όπως γύριζα στο σπίτι έτυχε το συμβάν να γίνει ακριβώς απέναντι από την δική μου οικοδομή» τονίζει ο ίδιος, εξηγώντας πως «έσπασε την πόρτα της εισόδου της οικοδομής, ανέβηκα στον τρίτο όροφο όπου και εκεί έσπασα την πόρτα της οικίας, πήγα προς το μπαλκόνι και κατάφερα και τον έπιασα από την πλάτη».
Για μερικά δευτερόλεπτα ο ΕΠΟΠ Λοχίας κρατούσε μόνος του τον άτυχο άνδρα που κρεμόταν στον αέρα ενώ στη συνέχεια στο σημείο έσπευσαν και άλλοι κάτοικοι από την περιοχή και κατάφεραν όλοι μαζί να τον μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.
Ο άτυχος άνδρας ωστόσο, που όπως φαίνεται έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε να κρέμεται από το μπαλκόνι κατά τη διάρκεια εργασιών, έπαθε και καρδιακή προσβολή.
«Έκανα εγώ ΚΑΡΠΑ που τη μαθαίνουμε συνέχεια στον στρατό, τον επανέφερα και περίμενα μετά το ασθενοφόρο να έρθει να τον πάρει» συμπληρώνει ο στρατιωτικός.
Πώς έγινε το απίστευτο περιστατικό
Όπως προκύπτει, ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως βρέθηκε να κρέμεται στο κενό, στο κέντρο της πόλης, κατά τη διάρκεια εργασιών στο μπαλκόνι του. Η σύζυγος του που βρισκόταν στο σπίτι αντικρίζοντας τον άνδρα της να κρέμεται στο κενό και να κρατιέται από τα κάγκελα του μπαλκονιού άρχισε να καλεί σε βοήθεια.
Η κινητοποίηση ήταν άμεση και σωτηρία για τον άτυχο άνδρα ο οποίος με τη συνδρομή ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με την κατάσταση της υγείας του να μην αποπνέει ιδιαίτερη ανησυχία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών.
Καιρός Σάββατο: Αίθριος με άνοδο θερμοκρασίας έως 33 βαθμούς ‑ πού αναμένονται καταιγίδες
Βόλος: Τετραετής φυλάκιση για 53χρονο που επιχείρησε να βγάλει τα μάτια του αδερφού του
Σομαλία: Η Τουρκία έβαλε στο μάτι τα «χρυσά» αποθέματα ουρανίου
Νέοι οδηγοί και επικίνδυνες συμπεριφορές: Τι αποκαλύπτει νέα ευρωπαϊκή έρευνα για την Ελλάδα
Η Ουκρανία ζητάει συγγνώμη για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα
Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 νεκροί από δίψα σε ακινητοποιημένο φορτηγό στο Νίγηρα
Τραγικό τέλος στις έρευνες για την 11χρονη Λιανά στη Γαλλία: Αναγνωρίστηκε η σορός της
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη
LIVE Πολιτική Χτες






