E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατεδάφισαν το εστιατόριο του εστιάτορα που έσπασε το αυτοκίνητο πελατών του

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον εστιάτορα Mihal Kokedhima στην Αλβανία

Δημοσίευση 21/8/2019 | 18:05

Κατεδάφισαν το εστιατόριο του εστιάτορα που έσπασε το αυτοκίνητο πελατών του

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον εστιάτορα Mihal Kokedhima, ο οποίος τον Δεκαπεντάυγουστο είχε επιτεθεί σε Ισπανούς τουρίστες, που επισκέφθηκαν το κατάστημά του, στην περιοχή Πόρτο Παλέρμο, κατά την περίοδο των διακοπών τους στην Αλβανία.

Συγκεκριμένα, η τοπική πολεοδομία το έκρινε παράνομο και έδωσε εντολή για την κατεδάφισή του! Αιτία, στάθηκε το γεγονός πως οι έλεγχοι που έγιναν, έδειξαν πως δεν υπήρχε άδεια, από την πλευρά του ιδιοκτήτη για την ανέγερση του καταστήματος στο σημείο που βρισκόταν, ενώ παράλληλα ο Kokedhima φερόταν να εκμεταλλεύεται παράνομα, για αρκετά χρόνια, την παραλία στην οποία βρίσκεται το κατάστημα για προσωπικό κέρδος.

Οι ενέργειες γκρεμίσματος ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, ενώ το περιστατικό με τους τουρίστες είχε συμβεί πριν από μια εβδομάδα, όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «κρεμάστηκε» από το αυτοκίνητο των τουριστών, έχοντας ανοίξει μια τρύπα στο παρμπρίζ, ενώ το όχημα είχε διανύσει μια μεγάλη απόσταση.

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ο εστιάτορας προχώρησε στην κίνηση αυτή όταν οι Ισπανοί τουρίστες αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν.

Ο εστιάτορας συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία σε ένα δελτίο τύπου. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, αρχικά επιτέθηκε λεκτικά στους τουρίστες «για ασήμαντη αφορμή», κατόπιν κατέστρεψε το αυτοκίνητό τους και τραυμάτισε ελαφρά κάποιους από τους επιβάτες, ιδίως μια Ισπανίδα υπήκοο.

Ο 51χρονος εμφανίστηκε σε δικαστήριο, καθώς κατηγορείται για «απειλές και επίθεση», όπως και για «καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας».

«Ήθελα να τους εμποδίσω να φύγουν χωρίς να πληρώσουν, όμως εκείνοι μπήκαν στο αυτοκίνητό τους. Δεν είχα πρόθεση να τους επιτεθώ, απλά να τους παρακαλέσω να πληρώσουν» υποστήριξε ο ίδιος, σύμφωνα με αλβανικές εφημερίδες.

Μετά το περιστατικό, οι αρχές έκαναν επιθεώρηση στο εστιατόριό του «Panorma» και ανακάλυψαν ότι ήταν αυθαίρετο κι ότι ο ιδιοκτήτης του δεν πλήρωνε φόρους εδώ και 3 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισχυρή έκρηξη στο Κάιρο μετά την άφιξη Τραμπ στο Σαρμ ελ Σέιχ ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές από τοπικά μέσα, η έκρηξη σημειώθηκε σε στρατιωτική βάση

Βίντεο: 45χρονος με τσεκούρι σπάει αυτοκίνητο και σπίτια, συνελήφθη στα Βριλήσσια

Ελλάδα Χτες
Ο 45χρονος είναι γνώριμος των Αρχών αφού έχει απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά

Ρόδος: Εννέα μήνες φυλάκιση με αναστολή σε Δανή τουρίστρια που κατέβασε την ελληνική σημαία

Ελλάδα Χτες
Ένοχη κρίθηκε σήμερα το μεσημέρι από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου η 28χρονη αλλοδαπή από τη Δανία

Η Χαμάς ανακοίνωσε τα ονόματα τεσσάρων ομήρων των οποίων τα πτώματα θα παραδοθούν σήμερα

Κόσμος Χτες
Έντονη διαμαρτυρία των οικογενειών των θυμάτων και των ομήρων

Σοκ στα Χανιά: 15χρονη βρέθηκε αιμόφυρτη και μεθυσμένη σε πάρκο ‑ Συνελήφθη η μητέρα της

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με πληροφορίες, την 15χρονη εντόπισε ξαπλωμένη ένας περαστικός, λίγο μετά τη 1:30 το βράδυ, ο οποίος κάλεσε απευθείας την αστυνομία.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα αγωνιστεί στο πλουσιότερο τουρνουά επίδειξης τένις στον κόσμο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα λάβει μέρος στο «Six Kings Slam», το οποίο θα διεξαχθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας κι είναι το πλουσιότερο τουρνουά επίδειξης τένις στον κόσμο.

Απελευθερώθηκε και ο Εβιατάρ Ντέιβιντ, ο όμηρος που αναγκάστηκε να σκάψει τον τάφο του

Κόσμος Χτες
Στο βίντεο φαινόταν να σκάβει και να λέει στην κάμερα πως πεινάει

Λαμία: Καθηγήτρια κατέρρευσε μπροστά στους συναδέλφους της και κατέληξε λίγο αργότερα

Ελλάδα Χτες
Η άτυχη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα μάτια των συναδέλφων της

Ξεμπλοκάρει η οικοδομή: Πράσινο φως από το ΣτΕ για το Προεδρικό Διάταγμα που ρυθμίζει το ΝΟΚ

Ελλάδα Χτες
Κρίθηκε συνταγματικό και νόμιμο το Περιβαλλοντικό Ισοδύναμο Αναβάθμισης των πόλεων