E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατεδάφισαν το εστιατόριο του εστιάτορα που έσπασε το αυτοκίνητο πελατών του

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον εστιάτορα Mihal Kokedhima στην Αλβανία

Δημοσίευση 21/8/2019 | 18:05

Κατεδάφισαν το εστιατόριο του εστιάτορα που έσπασε το αυτοκίνητο πελατών του

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον εστιάτορα Mihal Kokedhima, ο οποίος τον Δεκαπεντάυγουστο είχε επιτεθεί σε Ισπανούς τουρίστες, που επισκέφθηκαν το κατάστημά του, στην περιοχή Πόρτο Παλέρμο, κατά την περίοδο των διακοπών τους στην Αλβανία.

Συγκεκριμένα, η τοπική πολεοδομία το έκρινε παράνομο και έδωσε εντολή για την κατεδάφισή του! Αιτία, στάθηκε το γεγονός πως οι έλεγχοι που έγιναν, έδειξαν πως δεν υπήρχε άδεια, από την πλευρά του ιδιοκτήτη για την ανέγερση του καταστήματος στο σημείο που βρισκόταν, ενώ παράλληλα ο Kokedhima φερόταν να εκμεταλλεύεται παράνομα, για αρκετά χρόνια, την παραλία στην οποία βρίσκεται το κατάστημα για προσωπικό κέρδος.

Οι ενέργειες γκρεμίσματος ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, ενώ το περιστατικό με τους τουρίστες είχε συμβεί πριν από μια εβδομάδα, όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «κρεμάστηκε» από το αυτοκίνητο των τουριστών, έχοντας ανοίξει μια τρύπα στο παρμπρίζ, ενώ το όχημα είχε διανύσει μια μεγάλη απόσταση.

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ο εστιάτορας προχώρησε στην κίνηση αυτή όταν οι Ισπανοί τουρίστες αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν.

Ο εστιάτορας συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία σε ένα δελτίο τύπου. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, αρχικά επιτέθηκε λεκτικά στους τουρίστες «για ασήμαντη αφορμή», κατόπιν κατέστρεψε το αυτοκίνητό τους και τραυμάτισε ελαφρά κάποιους από τους επιβάτες, ιδίως μια Ισπανίδα υπήκοο.

Ο 51χρονος εμφανίστηκε σε δικαστήριο, καθώς κατηγορείται για «απειλές και επίθεση», όπως και για «καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας».

«Ήθελα να τους εμποδίσω να φύγουν χωρίς να πληρώσουν, όμως εκείνοι μπήκαν στο αυτοκίνητό τους. Δεν είχα πρόθεση να τους επιτεθώ, απλά να τους παρακαλέσω να πληρώσουν» υποστήριξε ο ίδιος, σύμφωνα με αλβανικές εφημερίδες.

Μετά το περιστατικό, οι αρχές έκαναν επιθεώρηση στο εστιατόριό του «Panorma» και ανακάλυψαν ότι ήταν αυθαίρετο κι ότι ο ιδιοκτήτης του δεν πλήρωνε φόρους εδώ και 3 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κύκλωμα με πλαστά φάρμακα: Οι δύο παραπλανητικές πρακτικές που απαιτούν προσοχή

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Τα φάρμακα που πωλούνται παράνομα, μπορεί να είναι από αδρανή μέχρι και επικίνδυνα

Ουρές, ξύλο, δακρυγόνα: Χάος σε Αμερική και Ευρώπη για... ένα ρολόι 400 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Ξύλο, δακρυγόνα και ουρές χιλιάδων για το ρολόι των 400 ευρώ

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Η οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 22χρονο και βιντεοσκόπησαν την πράξη τους

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

«Ιπτάμενος» στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης – Έτρεχε με 209 χιλιόμετρα

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Το ραντάρ της Τροχαίας τον κατέγραψε στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: Δελφίνι ξεβράστηκε νεκρό στην ακτή – Το πέταξαν δίπλα σε κάδο σκουπιδιών

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Καιρός: Ανοιξιάτικο σκηνικό ‑ Πού θα σημειωθούν βροχές ‑ Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 26 βαθμούς

«Chat» με πολίτες και επιχειρήσεις ετοιμάζει η κυβέρνηση ‑ Πώς θα λειτουργεί το Gov.gr Messenger

Οικονομία 18.05.2026
Ένα νέο, κεντρικό ψηφιακό κανάλι επικοινωνίας ετοιμάζει η κυβέρνηση

Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα του ο Τσίπρας, η ανάρτησή του

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
«Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα», σημειώνει ο πρώην πρωθυπουργός

Νέο «Ανακαινίζω»: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις, οι εργασίες που επιδοτούνται

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Θα επιδοτήσει ποσοστό έως και 95% της δαπάνης, ανάλογα με τα δεδομένα των δικαιούχων