E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατεδάφισαν το εστιατόριο του εστιάτορα που έσπασε το αυτοκίνητο πελατών του

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον εστιάτορα Mihal Kokedhima στην Αλβανία

Δημοσίευση 21/8/2019 | 18:05

Κατεδάφισαν το εστιατόριο του εστιάτορα που έσπασε το αυτοκίνητο πελατών του

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον εστιάτορα Mihal Kokedhima, ο οποίος τον Δεκαπεντάυγουστο είχε επιτεθεί σε Ισπανούς τουρίστες, που επισκέφθηκαν το κατάστημά του, στην περιοχή Πόρτο Παλέρμο, κατά την περίοδο των διακοπών τους στην Αλβανία.

Συγκεκριμένα, η τοπική πολεοδομία το έκρινε παράνομο και έδωσε εντολή για την κατεδάφισή του! Αιτία, στάθηκε το γεγονός πως οι έλεγχοι που έγιναν, έδειξαν πως δεν υπήρχε άδεια, από την πλευρά του ιδιοκτήτη για την ανέγερση του καταστήματος στο σημείο που βρισκόταν, ενώ παράλληλα ο Kokedhima φερόταν να εκμεταλλεύεται παράνομα, για αρκετά χρόνια, την παραλία στην οποία βρίσκεται το κατάστημα για προσωπικό κέρδος.

Οι ενέργειες γκρεμίσματος ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, ενώ το περιστατικό με τους τουρίστες είχε συμβεί πριν από μια εβδομάδα, όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «κρεμάστηκε» από το αυτοκίνητο των τουριστών, έχοντας ανοίξει μια τρύπα στο παρμπρίζ, ενώ το όχημα είχε διανύσει μια μεγάλη απόσταση.

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ο εστιάτορας προχώρησε στην κίνηση αυτή όταν οι Ισπανοί τουρίστες αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν.

Ο εστιάτορας συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία σε ένα δελτίο τύπου. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, αρχικά επιτέθηκε λεκτικά στους τουρίστες «για ασήμαντη αφορμή», κατόπιν κατέστρεψε το αυτοκίνητό τους και τραυμάτισε ελαφρά κάποιους από τους επιβάτες, ιδίως μια Ισπανίδα υπήκοο.

Ο 51χρονος εμφανίστηκε σε δικαστήριο, καθώς κατηγορείται για «απειλές και επίθεση», όπως και για «καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας».

«Ήθελα να τους εμποδίσω να φύγουν χωρίς να πληρώσουν, όμως εκείνοι μπήκαν στο αυτοκίνητό τους. Δεν είχα πρόθεση να τους επιτεθώ, απλά να τους παρακαλέσω να πληρώσουν» υποστήριξε ο ίδιος, σύμφωνα με αλβανικές εφημερίδες.

Μετά το περιστατικό, οι αρχές έκαναν επιθεώρηση στο εστιατόριό του «Panorma» και ανακάλυψαν ότι ήταν αυθαίρετο κι ότι ο ιδιοκτήτης του δεν πλήρωνε φόρους εδώ και 3 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος Χτες
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος Χτες
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.

Ευβοια: Μεθυσμένη οδηγός μετά από τρελή πορεία συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Μαρμαρίου

Αυτή είναι η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών για τον πρωθυπουργό: Ενισχύουν τα μπλόκα τους

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες έχουν μία σειρά αιτημάτων προς τον πρωθυπουργό και μόνο εάν υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά, θα πάνε σε διάλογο μαζί του.

Μερτς: «Αν ο Πούτιν κατακτούσε την Ουκρανία, θα έβαζε στο στόχαστρο την ΕΕ»

Κόσμος Χτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς έκανε λόγο για «πραγματική τεκτονική μετατόπιση των πολιτικών και οικονομικών κέντρων εξουσίας».

Θεσσαλονίκη: Δίχρονο παιδί περιπλανιόταν μόνο στους δρόμους – Συνελήφθη ο θείος που το άφησε μόνο

Ελλάδα Χτες
Στη Θεσσαλονίκη, περαστικοί βρήκαν ένα ανήλικο παιδί να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους, προκαλώντας σοκ με το αδιανόητο περιστατικό

Η τεταμένη στιγμή ανάμεσα στον Τζέικομπ Ελόρντι και φωτογράφο: Μου το κάνετε πραγματικά πολύ δύσκολο να ζήσω

Αθλητικά Νέα Χτες
«Τζέικομπ, σε αγαπάμε», είπε παπαράτσι στον ηθοποιό με εκείνον να απαντά «Εγώ δεν σας αγαπώ»

Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος

Κόσμος Χτες
Πώς εξηγείται η δημοφιλία του δανέζικου ή λεγόμενου «σπέρματος των Βίκινγκ» και χρειάζεται τελικά αυστηρότερος έλεγχος του κλάδου, αναρωτιέται το BBC

Αγρια επεισόδια στην Ινδία: Οπαδοί τα έκαναν γης μαδιάμ επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε μόνο για λίγα λεπτά

Κόσμος Χτες
Καταγγέλλουν ότι είχαν πληρώσει έναν μισθό για να δουν τον Αργεντίνο σταρ που έμεινε μόνο για 20 λεπτά στο γήπεδο

Καιρός ‑ Τσατραφύλλιας: «Σκληρό καρύδι ο αντικυκλώνας»

Καιρός Χτες
Τι προβλέπει για τα Χριστούγεννα