E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος με τον κατά συρροή βιαστή της Κέρκυρας που αφέθηκε ελεύθερος

43 χρόνια νωρίτερα αφέθηκε ελεύθερος

Δημοσίευση 19/8/2019 | 19:28

Σάλος με τον κατά συρροή βιαστή της Κέρκυρας που αφέθηκε ελεύθερος
Pexels

Σάλος προκλήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και στην τοπική κοινωνία της Κέρκυρας από την είδηση ότι ο κατά συρροή βιαστής με το παρατσούκλι «το Τέρας του Κάβου» αφέθηκε ελεύθερος 43 χρόνια νωρίτερα.

Ολα ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκε σε ένα μπαρ, παρά το γεγονός ότι το 2012 καταδικάστηκε σε φυλάκιση 52 ετών- που θεωρείται η μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στην Ελλάδα για υποθέσεις βιασμού.

Την ίδια ώρα όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ στο σχετικό ρεπορτάζ του, συγκλονίζει η κατάθεση ενός θύματός του στο δικαστήριο: «Στην αρχή μου μιλούσε ευγενικά και ήρεμα αλλά στη συνέχεια με βίασε. Όλη την ώρα που με κρατούσε κοντά του, με βίασε 6 φορές. Μου έλεγε «έλα τώρα, δεν είναι κάτι τρομερό. Δεν είμαι κακός άνθρωπος. Αν δεν αντιστέκεσαι θα είναι καλύτερα… Φοβόμουν ότι θα με σκότωνε για να εξαφανίσει τα πειστήρια».

Από την πλευρά της η εφημερίδα Sun έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένας κατά συρροή βιαστής με το παρατσούκλι «το Τέρας του Κάβου», που του αποδόθηκε αφού βίαζε κορίτσια από την Μεγάλη Βρετανία στην Κέρκυρα, αφέθηκε ελεύθερος 43 χρόνια νωρίτερα.

Το «Τέρας της Κέρκυρας» εντοπίστηκε σε ένα μπαρ, παρά το γεγονός ότι το 2012 καταδικάστηκε σε φυλάκιση 52 ετών- που θεωρείται η μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στην Ελλάδα για υποθέσεις βιασμού.

Αλλά, αντί να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα για τα εγκλήματα του, ο ίδιος αφέθηκε σιωπηρά ελεύθερος, έχοντας κάνει 9 χρόνια φυλακή».

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου σε άλλη βρετανική εφημερίδα, τη Sunday Express, είναι μετανιωμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω γνωρίσει μια κοπέλα και σκέφτομαι μόνο αυτήν τώρα. Δεν μου επιτρέπεται να φύγω από την Κέρκυρα, αλλά με άφησαν να την επισκεφτώ στους Παξούς.

Ζητώ συγνώμη για ό, τι έκανα. Για να μην ξανασυμβεί, θα έκανα τα πάντα. Το μυαλό μου είναι καθαρό καθώς σταμάτησα να παίρνω σκληρά ναρκωτικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νεαροί έβρεξαν με νεροπίστολα, έδειραν και βιντεοσκόπησαν 22χρονο

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Οι νεαροί κατέγραψαν το περιστατικό με κινητά τηλέφωνα και κατηγορείται για παραβίαση νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, εξύβριση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης

Τεράστιος αστεροειδής θα περάσει «ξυστά» από τη Γη: Θα πλησιάσει πιο κοντά από το ένα τέταρτο της απόστασης μέχρι τη Σελήνη

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα σύγκρουσης με τη Γη τουλάχιστον για τα επόμενα 100 χρόνια

Θείος και ανιψιοί ξυλοκοπούσαν και εκβίαζαν αγρότες στην Κρήτη

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Κατέστρεφαν καλλιέργειες, έκλεβαν χωράφια και εισέπρατταν παράνομες επιδοτήσεις από ΟΠΕΚΕΠΕ

Μαλδίβες: Εντοπίστηκαν οι σοροί των τεσσάρων δυτών από την Ιταλία

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος

Η νέα Siri της Apple θα λειτουργεί σαν το ChatGPT και θα διαγράφει αυτόματα τις συνομιλίες

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Το νέο πρότζεκτ της Apple με τη Sir αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά ως beta έκδοση μέσα στο iOS 27

Ισραηλινοί στρατιώτες εισέβαλαν σε πλοία του Global Sumud Flotilla με προορισμό τη Γάζα

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Τέσσερα ισραηλινά πολεμικά πλοία έδωσαν εντολή στους ακτιβιστές να σβήσουν τις μηχανές - 100 συλλήψεις σύμφωνα με το Al Jazeera

Βενζίνη: Πάνω από τα 2,10 ‑ Πού οδεύουν οι τιμές και τι ζητά τώρα η αγορά

Οικονομία 18.05.2026
Η αμόλυβδη έχει ήδη ξεπεράσει τα 2,10 ευρώ και παράγοντες της αγοράς προειδοποιούν για περαιτέρω ανατιμήσεις έως και τα 2,5 ευρώ, ζητώντας παράταση των κυβερνητικών μέτρων στήριξης.

Κύκλωμα με πλαστά φάρμακα: Οι δύο παραπλανητικές πρακτικές που απαιτούν προσοχή

Ελλάδα 18.05.2026
Τα φάρμακα που πωλούνται παράνομα, μπορεί να είναι από αδρανή μέχρι και επικίνδυνα

Δακρυγόνα, ξύλο και ουρές για ένα ρολόι 400 ευρώ: Χάος σε ΗΠΑ και Ευρώπη

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Επεισόδια, σπρωξίματα και χημικά για τη νέα συλλεκτική έκδοση ρολογιού της Swatch

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει

Ελλάδα 18.05.2026
Η οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο