E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θέμος Αναστασιάδης: Ανοιξε η διαθήκη ‑ Σε ποιους άφησε σπίτια, μετρητά, μετοχές

Συντάχτηκε την εποχή που βρισκόταν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Βοστόνη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/7/2019 | 17:13

Θέμος Αναστασιάδης: Ανοιξε η διαθήκη ‑ Σε ποιους άφησε σπίτια, μετρητά, μετοχές

Σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto, Πριν από μερικές μέρες άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη. Από όσα έγιναν γνωστά ο εκλιπών είχε φροντίσει να εξασφαλίσει οικονομικά τα μέλη της οικογένειάς του και τους κοντινούς συγγενείς του. Ειδικότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης, άφησε το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων σε έξι ανθρώπους.

Κληρονόμοι είναι η σύζυγός του Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τα τρία παιδιά τους, Αλίκη, Βύρωνας, Φιλιώ καθώς και η αδελφή του Νταϊάνα με τον γιο της.

Τα χρήματα μοιράστηκαν σε καταπιστεύματα. Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας κατέληξε στην σύζυγό του, η οποία και θα την διαχειριστεί. Στην δημοσιογράφο και τα τρία παιδιά τους θα περάσει και η ακίνητη περιουσία του Θέμου.

Εκτός από τις γνωστές οικίες στην Κηφισιά και τη Ζυρίχη, ο εκλιπών υπήρξε ιδιοκτήτης σπιτιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Στα χέρια της γυναίκας του βρίσκονται και οι μετοχές του «Πρώτου Θέματος», της εφημερίδας που δημιούργησε και είχε στην κατοχή του. Σημαντικό είναι και το μερίδιο που λαμβάνουν η αδελφή του και ο ανιψιός του.

Ο Αναστασιάδης είχε αποφασίσει να συντάξει τη διαθήκη του την εποχή που βρισκόταν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Βοστόνη όπου έκανε την θεραπεία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα Χτες
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος Χτες
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα Χτες
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα Χτες
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα Χτες
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα Χτες
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα Χτες
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.