E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Aγόρασε Ferrari 85.000 δολαρίων: Πώς έχασε τα λεφτά του από Έλληνα έμπορο

Δεν είδε ποτέ το αυτοκίνητο

Δημοσίευση 23/7/2019 | 14:20

Aγόρασε Ferrari 85.000 δολαρίων: Πώς έχασε τα λεφτά του από Έλληνα έμπορο

Το κενό της νομοθεσίας εκμεταλλεύονται κάποιοι επιτήδειοι έμποροι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων οι οποίοι εκτός από θράσος αποδεικνύεται δεν φοβούνται ούτε τις Αρχές και τις δικαστικές αίθουσες.

Ανυποψίαστος καταναλωτής ο οποίος αποφάσισε να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του και να αγοράσει μια Ferrari F430 έναντι του ποσού των 85.000 ευρώ όπως ανέφερε στο Newsauto.

Ωστόσο αντί για αυτοκίνητο ο επιτήδειος έμπορος ισχυρίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής ότι το… χρονικό περιθώριο παράδοσης του οχήματος δεν ήταν προσδιορισμένο!

Ειδικότερα όπως αναφέρει ο ανυποψίαστος καταναλωτής: «Στα τέλη του 2018 αποφάσισα να κάνω ένα όνειρό μου πραγματικότητα αποκτώντας μια Ferrari. Μετά από αναζήτηση στις εμπορίες μεταχειρισμένων βρήκα το αυτοκίνητο των ονείρων μου που ήταν μια Ferrari F430 η οποία πωλούνταν έναντι 85.000 ευρώ!

Έτσι λοιπόν μετά από λίγες ημέρες κατέβαλα το ποσό των 5.000 ευρώ ώστε να μην χάσω το αυτοκίνητο και μετά από ένα μήνα κατέθεσα επιπλέον 5.000 ευρώ. Στα μέσα Μαρτίου κατέθεσα απευθείας στον λογαριασμό της εμπορίας μεταχειρισμένων το ποσό των 65.000 ευρώ!

Το υπόλοιπο ποσό των 10.000 ευρώ συμφωνήσαμε να το πατσίσουμε με ένα αυτοκίνητο αντίκα που είχα το οποίο υπερκάλυπτε το ποσό που όφειλα για την εξόφληση της Ferrari F430.

Μετά την καταβολή των παραπάνω ποσών και την παράδοση της αντίκας στην εμπορία μεταχειρισμένων ξεκίνησαν οι καθυστερήσεις στην παράδοση του οχήματος με διάφορες ψευδείς προφάσεις.

Ωστόσο η απογοήτευσή μου κορυφώθηκε τη στιγμή που ενημερώθηκα ότι το αυτοκίνητο για το οποίο είχα καταβάλει 75.000 ευρώ σε μετρητά και ένα όχημα αντίκα είχε μεταβιβαστεί σε άλλο καταναλωτή!"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Το λιγουρεύεσαι;»: Η ανάρτηση Τσίπρα με την αφιέρωση του βιβλίου του στον Αδωνι Γεωργιάδη

Πολιτική 25.11.2025
«Βαθύτατες ευχαριστίες για τη δωρεάν διαφήμιση» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Υγείας

Κίνα: Εντοπίστηκε το μεγαλύτερο κοίτασμα χρυσού στην ιστορία της χώρας

Κόσμος 25.11.2025
Στους 1.444 τόνους τα εκτιμώμενα αποθέματα

Οικογένεια ληστών που έκλεψε πάνω από 1,2 εκατ. καλείται να επιστρέψει μόλις 1 λίρα από τις κλοπές της

Κόσμος 25.11.2025
Είχαν κλέψει και τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ Ίσακ

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητικά Νέα 25.11.2025
Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα `τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο`»

Ιταλία: Ανδρας μεταμφιέστηκε στη νεκρή μητέρα του για να παίρνει τη σύνταξη

Κόσμος 25.11.2025
Αντρας στην Ιταλία ντύθηκε σαν τη νεκρή μητέρα του και προσπάθησε να ανανεώσει την ταυτότητά της για να συνεχίσει να εισπράττει την σύνταξη

Δραματική ανατροπή στην άγρια δολοφονία στη Σαλαμίνα: Τη σκότωσε με σφυρί η νύφη της

Ελλάδα 25.11.2025
Η 46χρονη σύζυγος του γιου της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Σαλαμίνα, συνελήφθη από τις αρχές και ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημά της

Αλιμος: Τρομακτική μαρτυρία για τον «δράκο» ‑ «Με άρπαξε, με φίλησε στο στόμα και με χούφτωσε»

Ελλάδα 25.11.2025
Ο δράστης φέρεται να στήνει καρτέρι σε σκοτεινά ή απομονωμένα σημεία της περιοχής

Τραγωδία στο Κιλκίς: 47χρονος Αντισυνταγματάρχης κατέρρευσε στη Λέσχη Αξιωματικών

Ελλάδα 25.11.2025
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Σκάνδαλο στην Ιταλία: Ανδρας 56 ετών υποδύθηκε τη νεκρή μητέρα του για να εισπράττει τη σύνταξή της

Κόσμος 25.11.2025
Τον πρόδωσε ο χοντρός λαιμός του και η βαθιά φωνή του