E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Aγόρασε Ferrari 85.000 δολαρίων: Πώς έχασε τα λεφτά του από Έλληνα έμπορο

Δεν είδε ποτέ το αυτοκίνητο

Δημοσίευση 23/7/2019 | 14:20

Aγόρασε Ferrari 85.000 δολαρίων: Πώς έχασε τα λεφτά του από Έλληνα έμπορο

Το κενό της νομοθεσίας εκμεταλλεύονται κάποιοι επιτήδειοι έμποροι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων οι οποίοι εκτός από θράσος αποδεικνύεται δεν φοβούνται ούτε τις Αρχές και τις δικαστικές αίθουσες.

Ανυποψίαστος καταναλωτής ο οποίος αποφάσισε να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του και να αγοράσει μια Ferrari F430 έναντι του ποσού των 85.000 ευρώ όπως ανέφερε στο Newsauto.

Ωστόσο αντί για αυτοκίνητο ο επιτήδειος έμπορος ισχυρίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής ότι το… χρονικό περιθώριο παράδοσης του οχήματος δεν ήταν προσδιορισμένο!

Ειδικότερα όπως αναφέρει ο ανυποψίαστος καταναλωτής: «Στα τέλη του 2018 αποφάσισα να κάνω ένα όνειρό μου πραγματικότητα αποκτώντας μια Ferrari. Μετά από αναζήτηση στις εμπορίες μεταχειρισμένων βρήκα το αυτοκίνητο των ονείρων μου που ήταν μια Ferrari F430 η οποία πωλούνταν έναντι 85.000 ευρώ!

Έτσι λοιπόν μετά από λίγες ημέρες κατέβαλα το ποσό των 5.000 ευρώ ώστε να μην χάσω το αυτοκίνητο και μετά από ένα μήνα κατέθεσα επιπλέον 5.000 ευρώ. Στα μέσα Μαρτίου κατέθεσα απευθείας στον λογαριασμό της εμπορίας μεταχειρισμένων το ποσό των 65.000 ευρώ!

Το υπόλοιπο ποσό των 10.000 ευρώ συμφωνήσαμε να το πατσίσουμε με ένα αυτοκίνητο αντίκα που είχα το οποίο υπερκάλυπτε το ποσό που όφειλα για την εξόφληση της Ferrari F430.

Μετά την καταβολή των παραπάνω ποσών και την παράδοση της αντίκας στην εμπορία μεταχειρισμένων ξεκίνησαν οι καθυστερήσεις στην παράδοση του οχήματος με διάφορες ψευδείς προφάσεις.

Ωστόσο η απογοήτευσή μου κορυφώθηκε τη στιγμή που ενημερώθηκα ότι το αυτοκίνητο για το οποίο είχα καταβάλει 75.000 ευρώ σε μετρητά και ένα όχημα αντίκα είχε μεταβιβαστεί σε άλλο καταναλωτή!"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καιρός Πάσχα ‑ Κολυδάς: Δύο μοντέλα συγκρούονται

Καιρός 04.04.2026
Αβέβαιος ακόμα ο καιρός του Πάσχα - Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά για τη Μεγάλη Εβδομάδα

NBA: Μεγάλο πλήγμα στους Λέικερς με Ντόντσιτς – Εκτός επ’ αόριστον ο Σλοβένος «σταρ»

Αθλητικά Νέα 04.04.2026
Μεγάλη απώλεια για τους Λέικερς, καθώς ο Λούκα Ντόντσιτς τραυματίστηκε στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και η συμμετοχή του στα playoffs παραμένει αμφίβολη.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είμαι υγιής, το να μου λένε να μην παίξω είναι προσβολή»

Αθλητικά Νέα 04.04.2026
«Είμαι υγιής. Δεν μου αρέσει όταν με αναγκάζουν να κάνω πράγματα αντίθετα με τη φύση μου. Είμαι παίκτης. Πληρώνομαι για να παίζω», λέει χαρακτηριστικά

Περιστέρι: Πυροβολισμοί σε γήπεδο δίπλα από ανήλικους

Ελλάδα 04.04.2026
Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της Χρυσούπολης Περιστερίου

Ιράν: Επικήρυξε με 60.000 ευρώ τον αγνοούμενο Αμερικανό πιλότο

Κόσμος 04.04.2026
Το Ιράν δίνει 60.000 ευρώ σε όποιον συλλάβει ζωντανό τον πιλότο και τον παραδώσει στις ιρανικές δυνάμεις

Το διαδίκτυο μας «καταπίνει»: Περνάμε 44 χρόνια μπροστά από τις οθόνες και πέντε χρόνια μόνο σε feeds, notifications και scrolling

Tech + Science 04.04.2026
Περνάμε πέντε φορές περισσότερο χρόνο στα social media απ` ό,τι σε πραγματικές κοινωνικές επαφές - Τι δείχνει μελέτη της Bank of America

«Παγώνουν» για ένα χρόνο τα επιτόκια στις ρυθμίσεις της ΑΑΔΕ

Οικονομία 04.04.2026
Τροπολογία-ανάσα για οφειλέτες - Σταθερές δόσεις έως το 2027 για χρέη στην εφορία

Ο Τραμπ θέλει να ξανανοίξει τις φυλακές του Αλκατράζ

Κόσμος Χτες
Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά 152 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να μετατρέψει ξανά το ιστορικό Αλκατράζ σε υπερσύγχρονη φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες της NASA από τη Σελήνη που κόβουν την ανάσα

Κόσμος Χτες
Η δεύτερη εικόνα παρουσιάζει τη Γη ως μια «γαλάζια κουκκίδα»