E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία βιολόγου Κρήτη: Ο δράστης είχε επιτεθεί σε ακόμα τρεις γυναίκες

Θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή

Δημοσίευση 19/7/2019 | 08:31

Δολοφονία βιολόγου Κρήτη: Ο δράστης είχε επιτεθεί σε ακόμα τρεις γυναίκες

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα, Παρασκευή, ο 27χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας Σούζαν Ίτον, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στην Κρήτη. Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες αποκαλύψεις για τη δράση του.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, εκτός της άτυχης βιολόγου, ο 27χρονος είχε επιτεθεί σε ακόμη τρεις γυναίκες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, στις δύο πρώτες περιπτώσεις ο δράστης παρέσυρε με το αυτοκίνητο τις γυναίκες με σκοπό να τις ακινητοποιήσει. Αυτές έπεσαν στο έδαφος, κατάφεραν όμως να γλιτώσουν τρέχοντας και καλώντας σε βοήθεια. Η μια γυναίκα μάλιστα έχει αναγνωρίσει το αυτοκίνητο του 27χρονου, ως αυτό που την παρέσυρε.

Στην τρίτη επίθεση το θύμα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη που την έπιασε από τον λαιμό και γι’ αυτό η μαρτυρία της θεωρείται «κλειδί».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, o 27χρονος είχε συλληφθεί πριν από ένα χρόνο για εμπρησμό σε περιοχή στα Χανιά, και είχε παραδεχτεί, τότε, την πράξη του.

Τον «έκαψε» η χλωρίνη

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της 60χρονης έφυγε από την σπηλιά και πήγε σ’ ένα κοντινό νεκροταφείο προκειμένου να σβήσει τα ενοχοποιητικά ίχνη από το αυτοκίνητό του.

Άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και το έπλυνε εξονυχιστικά από αίματα και άλλα στοιχεία που θα φανέρωναν σε τυχαίο έλεγχο πως εκεί μέσα είχε τοποθετήσει το σώμα της Αμερικανίδας βιολόγου.

Αυτό φαίνεται πως ήταν ένα από τα στοιχεία - «κλειδιά» για την εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο παρατήρησαν πως το μόνο καθαρό σημείο ήταν το πορτ μπαγκάζ το οποίο ήταν πρόσφατα πλυμένο και ανέδιδε πολύ δυνατή μυρωδιά χλωρίνης.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από την έρευνα, ο 27χρονος μετά τη δολοφονία πήγε τα ματωμένα ρούχα του σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και τα έπλυνε.

Σύμφωνα, όμως, με τα όσα προέκυψαν από τα στοιχεία που στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, προέκυψε ότι στο παπούτσι του υπήρχε αίμα της άτυχης Σουζάν Ίτον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιράν: Θα χτυπήσουμε σκληρά την Κύπρο

Κόσμος 02.03.2026
«Θα χτυπήσουμε την Κύπρο με τόση σφοδρότητα που οι Αμερικανοί θα φύγουν από το νησί»

Πιτ Χέγκσεθ: «Δεν ξεκινήσαμε αυτόν το πόλεμο, αλλά ο Τραμπ θα τον τελειώσει!»

Κόσμος 02.03.2026
Τι ανέφερε ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν, το καθεστώς της Ισλαμικής Δημοκρατίας και το πυρηνικό πρόγραμμα.

Επιστράτευση στην Ελλάδα: Ποιοι καλούνται και τι πρέπει να γνωρίζουν

Ελλάδα 02.03.2026
Οι ηλικίες και αναλυτικές οδηγίες για τους πολίτες

Ιρανικά ΜΜΕ: Νεκρή και η σύζυγος του Αλί Χαμενεΐ

Κόσμος 02.03.2026
Σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης στο Ιράν, η σύζυγος του Αλί Χαμενεΐ, υπέκυψε και αυτή στα τραύματά της.

Ιατροδικαστική για 31χρονη στον Κολωνό: Δεν ήταν έγκυος ‑ Για κακούργημα διώκεται ο σύντροφός της

Ελλάδα 02.03.2026
Ο ιατροδικαστής προσπαθεί αν ο θάνατος προκλήθηκε αποκλειστικά από τα χτυπήματα

Μπλακ άουτ στις πτήσεις: Μπαράζ μαζικών ακυρώσεων και εκτροπών

Ελλάδα 02.03.2026
Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής οι αεροπορικές

Πέθανε ο δημοσιογράφος και λογοτέχνης Σπύρος Κατσίμης

Ελλάδα 02.03.2026
Το συγκινητικό αντίο της κόρης του, Μαριλένας

Από λάθος του Κουβέιτ η πτώση των αμερικανικών μαχητικών

Κόσμος 02.03.2026
Και τα έξι μέλη των πληρωμάτων πρόλαβαν να εκτιναχθούν με ασφάλεια από τα αεροσκάφη

Ιράν προς αποκλεισμό από το Μουντιάλ 2026: Το Ιράκ φαβορί για την αντικατάσταση

Αθλητικά Νέα 02.03.2026
Ο πόλεμος αλλάζει τα δεδομένα – Σενάρια για ανακατανομή θέσεων και πιθανό «παράθυρο» επαναφοράς μέσω wild card

Δύο φρεγάτες και F16 στέλνει η Ελλάδα στην Κύπρο

Ελλάδα 02.03.2026
Η απόφαση ελήφθη έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν λίγο πριν το μεσημέρι ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της Κύπρου

«Αδειασαν οι ουρανοί»: Μαζικές ακυρώσεις πτήσεων, κλειστά αεροδρόμια και παγκόσμιο χάος στις αερομεταφορές

Κόσμος 02.03.2026
Χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων – Ποιες εταιρείες επηρεάζονται