E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία βιολόγου Κρήτη: Ο δράστης είχε επιτεθεί σε ακόμα τρεις γυναίκες

Θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή

Δημοσίευση 19/7/2019 | 08:31

Δολοφονία βιολόγου Κρήτη: Ο δράστης είχε επιτεθεί σε ακόμα τρεις γυναίκες

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα, Παρασκευή, ο 27χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας Σούζαν Ίτον, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στην Κρήτη. Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες αποκαλύψεις για τη δράση του.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, εκτός της άτυχης βιολόγου, ο 27χρονος είχε επιτεθεί σε ακόμη τρεις γυναίκες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, στις δύο πρώτες περιπτώσεις ο δράστης παρέσυρε με το αυτοκίνητο τις γυναίκες με σκοπό να τις ακινητοποιήσει. Αυτές έπεσαν στο έδαφος, κατάφεραν όμως να γλιτώσουν τρέχοντας και καλώντας σε βοήθεια. Η μια γυναίκα μάλιστα έχει αναγνωρίσει το αυτοκίνητο του 27χρονου, ως αυτό που την παρέσυρε.

Στην τρίτη επίθεση το θύμα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη που την έπιασε από τον λαιμό και γι’ αυτό η μαρτυρία της θεωρείται «κλειδί».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, o 27χρονος είχε συλληφθεί πριν από ένα χρόνο για εμπρησμό σε περιοχή στα Χανιά, και είχε παραδεχτεί, τότε, την πράξη του.

Τον «έκαψε» η χλωρίνη

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της 60χρονης έφυγε από την σπηλιά και πήγε σ’ ένα κοντινό νεκροταφείο προκειμένου να σβήσει τα ενοχοποιητικά ίχνη από το αυτοκίνητό του.

Άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και το έπλυνε εξονυχιστικά από αίματα και άλλα στοιχεία που θα φανέρωναν σε τυχαίο έλεγχο πως εκεί μέσα είχε τοποθετήσει το σώμα της Αμερικανίδας βιολόγου.

Αυτό φαίνεται πως ήταν ένα από τα στοιχεία - «κλειδιά» για την εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο παρατήρησαν πως το μόνο καθαρό σημείο ήταν το πορτ μπαγκάζ το οποίο ήταν πρόσφατα πλυμένο και ανέδιδε πολύ δυνατή μυρωδιά χλωρίνης.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από την έρευνα, ο 27χρονος μετά τη δολοφονία πήγε τα ματωμένα ρούχα του σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και τα έπλυνε.

Σύμφωνα, όμως, με τα όσα προέκυψαν από τα στοιχεία που στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, προέκυψε ότι στο παπούτσι του υπήρχε αίμα της άτυχης Σουζάν Ίτον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Ελλάδα Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Πάσχα Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Κόσμος Χτες
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Ελλάδα Χτες
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Ελλάδα Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα Χτες
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα Χτες
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα Χτες
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός Χτες
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση