E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρκούδα τον κρατούσε ζωντανό σε σπηλιά έναν μήνα για να τον φάει;

Δεν επιβεβαιώνεται επίσημα η συγκλονιστική ιστορία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου

Δημοσίευση 26/6/2019 | 19:34

Αρκούδα τον κρατούσε ζωντανό σε σπηλιά έναν μήνα για να τον φάει;

Το σοκ της ζωής τους υπέστησαν Ρώσοι κυνηγοί αντικρίζοντας τον άνδρα που ανακάλυψαν οι σκύλοι τους σε δάσος, έξω από την πόλη Tuva, στη νότια Σιβηρία. Δεν επιβεβαιώνεται επίσημα η συγκλονιστική ιστορία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Ειδικότερα, οι κυνηγοί βλέποντας ότι οι σκύλοι τους γαύγιζαν στις όχθες μιας λίμνης, πλησίασαν να δουν τι συμβαίνει.

Αυτό που αντίκρυσαν ήταν – όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν – ένα σχεδόν σκελετωμένο σώμα που θύμιζε… μούμια.

Όταν προσπάθησαν, δε, να προσεγγίζουν το σώμα που βρισκόταν στις όχθες της λίμνης αντιλήφθηκαν έκπληκτοι πως ο αποστεωμένος άνδρας ήταν ακόμα ζωντανός.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί επίθεση αρκούδας πριν από ένα περίπου μήνα, με αποτέλεσμα να του σπάσει τη σπονδυλική στήλη.

Ωστόσο το άγριο ζώο αντί να τον κατασπαράξει τον… μετέφερε – όπως ανέφερε ο επιζών – στη φωλιά του και τον «επιτηρούσε» για όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να τον φάει αργότερα.

Σύμφωνα με τους κυνηγούς, οι αρκούδες που ζουν στη συγκεκριμένη περιοχή ακολουθούν αυτήν την τακτική με τα θηράματά τους, τα οποία κρατάνε κάπου φυλαγμένα μέχρι να πεινάσουν πολύ και να μην βρίσκουν άλλη τροφή.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο άτυχος άνδρας ζει πραγματικά από θαύμα αφού ακόμα και το δέρμα του όπως ανέφεραν είχε αρχίσει να σαπίζει.

Επίσης οι περιγραφές του ίδιου του θύματος σχετικά με το πώς κρατήθηκε ζωντανός, σοκάρουν.

«Έπινα τα ούρα μου για να επιβιώσω», φέρεται να εξομολογήθηκε ο Alexander.

Σύμφωνα πάντως με το siberiantimes.com, η συγκλονιστική ιστορία, η οποία δημοσιεύτηκε από τη μεγάλη ρωσική εφημερίδα Izvestia και το πρακτορείο ειδήσεων EADaily δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

Εκπρόσωπος μάλιστα του υπουργείου Υγείας της Δημοκρατίας της Τιβά διευκρίνισε πως «δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως συνέβη στην Τιβά», καθώς «το περιστατικό δεν καταγράφηκε σε κανένα επίσημο αρχείο».

«Πιθανότατα συνέβη κάπου εκτός Τίβα» πρόσθεσε, αν και στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ακούγεται η τοπική διάλεκτος.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρωσία: Σε κατάσταση συναγερμού οι πυρηνικές δυνάμεις του ναυτικού ‑ Παίρνουν θέση στους ωκεανούς

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Νικολάι Πατρούσεφ, ανακοίνωσε από τη Μόσχα στις 15 Ιουλίου 2026 ότι ο στρατηγικός πυρηνικός στόλος της χώρας βρίσκεται σε απόλυτο συναγερμό επιχειρώντας στους παγκόσμιους ωκεανούς

Κρητικό χωριό καταργεί το αλκοόλ στα γλέντια για να σταματήσει τα τροχαία

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Πολιτιστικός Σύλλογος στο Ρέθυμνο καταργεί πλήρως το αλκοόλ στις εκδηλώσεις-πανηγύρια του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη.

Μητσοτάκης από την Εύβοια: Εκλογές την άνοιξη 2027 ‑ Σας θέλω ετοιμοπόλεμους, στις επάλξεις

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Στο τέλος της τετραετίας θα παραδώσουμε το καλύτερο εθνικό σύστημα υγείας

Νεκρό ζευγάρι στον Πειραιά: «Χρειάζονται μόλις 5 λεπτά για να φτάσουμε σε υπνηλία και θάνατο από αέρια αυτοκινήτου σε κλειστό χώρο»

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλάει για τον θάνατο των δύο νέων από αναθυμιάσεις

Μάρω Κοντού: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού της Finos Film

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε με συγκίνηση τη Μάρω Κοντού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πέθανε η Μάρω Κοντού – Θλίψη για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε στα 92 χρόνια της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική κληρονομιά 61 ταινιών και 90 θεατρικών έργων.

Μουντιάλ: Ο 3χρονος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ κλέβει καρδιές – Οι αντιδράσεις που έγιναν viral

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο μικρότερος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ, Κέιν, έγινε διάσημος σε μια νύχτα στα social media χάρη στον ξέφρενο πανηγυρισμό του κατά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αυστρίας.