E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον βιασμό 19χρονης στη Κρήτη

Την βίαζαν και της έβαζαν κέρματα

Δημοσίευση 18/6/2019 | 16:00

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον βιασμό 19χρονης στη Κρήτη

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο τουρίστες από τη Γερμανία, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την καταγγελία 19χρονης από την Ισλανδία ότι την βίασαν.

Σοκαριστικά είναι τα όσα καταθέτει η πολιτική αγωγή, σύμφωνα με την οποία – και βάσει γυναικολογικής εξέτασης – βρέθηκαν μέσα στο αιδοiο της νεαρής κοπέλας κέρματα και ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ!

Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται. Υποστηρίζουν ότι δεν έχουν «καμία σχέση» με την 19χρονη, δεν την γνωρίζουν και δεν συνερεύθηκαν μαζί της. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ δύσκολο να προκύψουν στοιχεία DNA καθώς – όπως η ίδια η κοπέλα κατέθεσε – έγινε χρήση προφυλακτικού.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι η 19χρονη λίγο μετά τη σύλληψη των δύο αντρών, τους αναγνώρισε ως τους βιαστές της. Η κοπέλα κατήγγειλε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ότι μετά από οινοποσία, βιάστηκε από τους δύο τουρίστες, αγνώστους της μέχρι την ώρα που τους συνάντησε στο μπαρ.

Το ΑΤ Χερσονήσου κινήθηκε ταχύτατα και σε χρόνο ρεκόρ διαλεύκανε την υπόθεση αξιοποιώντας πληροφορίες και συλλέγοντας στοιχεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έπεσε το κινητό στο νερό; Ξεχάστε το ρύζι – Τι λένε οι ειδικοί για το σωστό τρόπο αντίδρασης

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Τα πρώτα 60 δευτερόλεπτα είναι καθοριστικά - και οι κινήσεις που κάνετε μπορούν να σώσουν ή να καταστρέψουν οριστικά τη συσκευή σας.

Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στην κορυφή: Πρώτος τίτλος μετά από 17 μήνες στο Γκστάαντ

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Κολινιόν με 2-1 σετ στον τελικό του ATP 250 στην Ελβετία και κατέκτησε τον 13ο τίτλο της καριέρας του.

Σοκαριστικό βίντεο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τούμπαρε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή με ανακοπή - ένας διασώστης τραυματίστηκε με κατάγματα στον θώρακα, ο ασθενής κατέληξε και τα αίτια ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Σελίνια της Σαλαμίνας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Οκτώ αεροσκάφη και ελικόπτερο επιχειρούν από αέρος

Ο Μέσι «μίλησε» πριν τον τελικό του Μουντιάλ ‑ το μήνυμα που συγκλόνισε εκατομμύρια

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο αρχηγός της Αργεντινής ανάρτησε συγκινητικό μήνυμα λίγες ώρες πριν τον τελικό με την Ισπανία, εστιάζοντας στη διαδρομή της ομάδας και όχι στο τρόπαιο.

Ινδία: Πώς σχεδίασε η σύζυγος τον «τέλειο» θάνατο του άνδρα της με δηλητηριώδες φίδι

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η 32χρονη Νταμίνι, μαζί με τον εραστή της και δύο γητευτές φιδιών, φέρεται να νάρκωσε τον σύζυγό της και στη συνέχεια άφησε κράιτ να τον δαγκώσει ώστε ο θάνατος να μοιάζει με ατύχημα.

Τελικός Μουντιάλ 2026: Efood και Wolt σταματούν τις παραδόσεις – Από τι ώρα και γιατί

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Οι διανομείς των δύο μεγάλων πλατφορμών κηρύσσουν στάση εργασίας από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 20χρονου συναδέλφου τους.

ΟΠΕΚΕΠΕ – Μητσοτάκης: Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στοχοποιήθηκαν και διασύρθηκαν χωρίς να έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον εβδομαδιαίο απολογισμό του έθεσε στο επίκεντρο παρεμβάσεις σε υποδομές, υγεία, ασφάλιση και οικονομία

Η μεγαλύτερη πυραυλική επίθεση της Ρωσίας από την αρχή του πολέμου: Πάνω από 40 πύραυλοι και 120 drones κατά της Ουκρανίας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Σφοδρό σφυροκόπημα με στόχο κυρίως την ουκρανική πρωτεύουσα, τουλάχιστον ένας νεκρός και 16 τραυματίες - Το Κίεβο ζητά «συντριπτική πίεση» στη Μόσχα

Τι συμβαίνει με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ‑ τα στοιχεία που προκαλούν ανησυχία

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Πάνω από 125.000 θέσεις εργασίας έχουν χαθεί από το 2019, με τον κλάδο να αντιμετωπίζει την πιο βαθιά αναδιάρθρωση των τελευταίων δεκαετιών.

Τραγωδία στα Χανιά: Ασθενοφόρο ανατράπηκε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στη λεωφόρο Μουρνιών

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο ασθενής που μεταφερόταν κατέληξε από ανακοπή, ενώ οι δύο διασώστες νοσηλεύονται με τραυματισμούς - η οδηγός του ΙΧ είναι νοσηλεύτρια που επέστρεφε από νυχτερινή βάρδια.

Θεσσαλονίκη: 66χρονος παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον εαυτό του για βιασμό

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο άνδρας ομολόγησε ότι βίασε την 60χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της και συνελήφθη επί τόπου.