E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι σταυροί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε όλα τα ονόματα

Δημοσίευση 28/5/2019 | 12:57

Οι σταυροί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Σαφής εικόνα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που συγκεντρώνουν τους περισσότερους σταυρούς, προκύπτει από τα αποτελέσματα που δημοσιεύει το υπουργείο Εσωτερικών, στο 32,26% της ενσωμάτωσης των σταυρών στο αποτέλεσμα.

Ειδικά στην στην παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα που επανεκλέγεται από τον πρώτο γύρο, προηγείται η Βούλα Πατουλίδου, νυν αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με 13.267 σταυρούς και με μεγάλη διαφορά ψήφων από τον επόμενο υποψήφιο σύμβουλο.

Αυτός είναι ο νυν αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας με 7.357 σταυρούς ενώ τρίτος μέχρι στιγμής είναι ο Άγγελος Χαριστέας με 6.804 σταυρούς. Ακολουθούν ο Δημήτρης Ασλανίδης, ο Στάθης Αβραμίδης, ο Ντίνος Κούης, ο Νίκος Τζόλλας, ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ο Σωκράτης Δώρης, ο Παντελής Καζαντζίδης, ο Αλέξανδρος Θάνος, ο Σωτήρης Μπάτος, η Μελίνα Δερμεντζοπούλου, η Αθηνά Αηδονά, η Όλγα Γούλα, ο Χρήστος Μήττας, ο Πάρις Μπίλλιας, ο Κωνσταντίνος Πάλλας, ο Αθανάσιος Κικής και η Λίνα Φιλιππιάδου.

Στην παράταξη του Χρήστου Γιαννούλη προηγούνται η Ανατολή Αγαθαγγελίδου με 1.375 σταυρούς, η Δήμητρα Θωμά με 968 και ο Γιώργος Ζέρβας με 952.

Στην παράταξη του Χρήστου Παπαστεργίου προηγούνται σε σταυρούς ο Γιώργος Τρελλόπουλος με 1.246, ο Πόλης Ασαρίδης με 638 και ο Δημήτρης Κνης με 526.

Στην παράταξη του Σωτήρη Αβραμόπουλου προηγούνται ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης με 1.658 ψήφους, ο Γιάννης Ζιώγας με 785 και ο Νίκος Αγαθαγγέλλου με 616.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλάβρυτα: Ολονύχτια επιχείρηση διάσωσης 60χρονου που έπεσε σε γκρεμό

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωί της Τρίτης, ενώ σημαντική ήταν και η συνδρομή των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι βοήθησαν τις δυνάμεις διάσωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειας

Αγία Παρασκευή: Γυναίκα πεζή έχασε τη ζωή της από παράσυρση αυτοκινήτου

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η αρμόδια Τροχαία ανέλαβε την προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτίων του δυστυχήματος

Έξαλλη η Πατουλίδου: «Έφτυσα αίμα για αυτά τα μηχανήματα»

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Βανδάλισαν το Seatrac στους Νέους Επιβάτες – «Μεγαλώνουμε παιδιά με νεκρωμένα σπλάχνα»

Μουντιάλ 2026: Ανατροπή για την Αλγερία, πρόκριση για Νορβηγία και Γαλλία, νίκη και για τον Μέσι

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η Αλγερία γύρισε το ματς με την Ιορδανία, η Νορβηγία λύγισε τη Σενεγάλη και προκρίθηκε στα νοκ άουτ, ενώ η Γαλλία του Μπαπέ καθάρισε το Ιράκ. Νίκη με 2-0 και για την παρέα του Μέσι.

Βίντεο: Κινηματογραφική καταδίωξη από τα Μέγαρα κατέληξε σε σύγκρουση με σχολικό λεωφορείο

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Καταδίωξη στο Κερατσίνι κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Δευτέρας, όταν μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο. Το

Έγινε το «μπαμ»: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο trade στους Μαϊάμι Χιτ!

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Μετά από 13 χρόνια στο Μιλγουόκι, ο «Greek Freak» έγινε ανταλλαγή στο Μαϊάμι

Πώς θα διαμορφωθεί ο καιρός στην Ελλάδα ενώ η Ευρώπη «καίγεται»

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η Ελλάδα αποφεύγει τον καύσωνα που πλήττει άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με θερμοκρασίες στα φυσιολογικά επίπεδα αλλά αστάθεια και δυνατούς βοριάδες στο προσκήνιο.

Ιράν: «Τα Στενά του Ορμούζ δεν θα επανέλθουν στην προπολεμική κατάσταση»

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Ο Μοχαμάντ Μπαγέρ Γαλιμπάφ δήλωσε ότι το Ιράν θα αναλάβει τον έλεγχο της κρίσιμης θαλάσσιας οδού, αποκλείοντας επιστροφή στο προπολεμικό καθεστώς.

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του 7 μηνών βρέφους που νοσηλεύεται με κάταγμα στο Καραμανδάνειο

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η ιατροδικαστής δεν εντόπισε ίχνη παλαιάς κακοποίησης, ενώ δεν αποκλείει το κάταγμα στον μηρό να προκλήθηκε από πτώση

Χιλιάδες ιδιοκτήτες στο μικροσκόπιο: Οι μεταβιβάσεις που θα ελέγξει η ΑΑΔΕ μέσα στο 2026

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Με χαμηλότερες ταχύτητες κινήθηκαν οι αγοραπωλησίες ακινήτων τον Απρίλιο

Ανατροπές στα ακίνητα: Τι αλλάζει σε Airbnb, ενοίκια, φόρους και αντικειμενικές αξίες

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Νέοι κόφτες σε Airbnb, υποχρεωτική τραπεζική πληρωμή ενοικίων, τριετής φοροαπαλλαγή και αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες φέρνουν ανακατατάξεις στην αγορά ακινήτων.