E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Την απέλυσαν επειδή έδωσε φαγητό σε μαθητή χωρίς χρήματα

Δούλευε στο συγκεκριμένο σχολείο για 5 χρόνια

Δημοσίευση 19/5/2019 | 20:07

Την απέλυσαν επειδή έδωσε φαγητό σε μαθητή χωρίς χρήματα

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ, η απόφαση μίας εταιρίας εστίασης να απολύσει μία υπάλληλο σε σχολική καφετέρια επειδή άφησε έναν μαθητή να πάρει φαγητό, χωρίς να έχει χρήματα.

Το περιστατικό συνέβη στο Mascoma Valley Regional High School, στα τέλη Μαρτίου, αλλά τώρα είδε το φως της δημοσιότητας, δημιουργώντας μεγάλο ντόρο.

Η ηλικιωμένη κυρία της φωτογραφίας λοιπόν, δούλευε στο κυλικείο για 5 χρόνια και εκείνη την ημέρα, ένας μαθητής την πλησίασε στο ταμείο, έχοντας φαγητό στον δίσκο του και της είπε οτι δεν είχε να πληρώσει.

Της ξεκαθάρισε όμως πως θα της φέρει τα χρήματα τις επόμενες ημέρες και έτσι, δέχθηκε να τον αφήσει να τα πάρει.

Το όλο σκηνικό όμως έγινε αντιληπτό από έναν υπεύθυνο της Café Services που είχε αναλάβει τον χώρο εστίασης του σχολείου, με αποτέλεσμα να κληθεί την επόμενη μέρα και να ενημερωθεί για την απόλυσή της.

Όπως είπε η ίδια, υπήρχε μία ένταση εκείνο το διάστημα, καθώς το συμβόλαιο της εταιρίας με το Mascoma Valley Regional High School έληγε και ο διευθυντής τους είχε ξεκαθαρίσει οτι θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί όλοι.

Έκρινε λοιπόν πως το να άφηνε το παιδί χωρίς φαγητό δεν θα ήταν προς αυτή την κατεύθυνση, όμως οι υπεύθυνοι είχαν διαφορετική άποψη.

Μιλώντας στο CNN, ο Τζέιμι Μάθεσον προσπάθησε να δικαιολογήσει την απόφαση της εταιρίας που δουλεύει, λέγοντας πως το παιδί δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει νηστικό, καθώς υπάρχει ειδική πρόβλεψη για αυτές τις περιπτώσεις.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγρίνιο: Πρώην υπάλληλος «φόρτωσε» την εταιρική κάρτα καυσίμων εταιρείας με 32.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών για κλοπή, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Πτώση των βάσεων δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις μετά τις Πανελλήνιες 2026

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Τα μαθήματα και τα επιστημονικά πεδία

Νεκροί τρεις ναυτικοί του πετρελαιοφόρου Settebello που έπληξαν οι ΗΠΑ στα ανοιχτά του Ομάν

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Το Settebello είναι το όγδοο πλοίο που εξουδετερώνεται μετά την έναρξη του αποκλεισμού των ιρανικών λιμανιών από τις ΗΠΑ

Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου

Πολιτική 11.06.2026
Δεύτερη παραίτηση Γενικού Γραμματέα με φόντο το κύκλωμα στις πολεοδομίες - έξι συλλήψεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Καθαρισμός οικοπέδων: Φρένο στην παράταση ‑ Μεγάλα πρόστιμα στους ξεχασιάρηδες

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Μόλις 300.000–350.000 δηλώσεις έχουν υποβληθεί έως τώρα, ενώ η προθεσμία της 15ης Ιουνίου παραμένει αμετάκλητη σύμφωνα με τον υπουργό Τουρνά.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Σερβετάς

Ελλάδα 11.06.2026
Ξαφνικός θάνατος σε ηλικία 66 ετών

Σε ποια χώρα η τεχνητή νοημοσύνη θα συμπεριληφθεί στα σχολικά προγράμματα

Κόσμος 11.06.2026
Η κυβέρνηση διέθεσε για τον σκοπό αυτό 300 εκατομμύρια ευρώ

Ποια χρέη προς την εφορία χαρακτηρίζονται «ανεπίδεκτα είσπραξης»

Οικονομία 11.06.2026
Η ΑΑΔΕ εντάσσει επιπλέον 6 δισ. ευρώ στα «παγωμένα» χρέη έως το τέλος του 2026, χωρίς ωστόσο αυτά να διαγράφονται.

Υπόθεση Λιανά: Τι αποκαλύφθηκε για την οικογένεια του βασικού υπόπτου που συγκλονίζει τη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο πατέρας και ο αδελφός του Ζερόμ Μπαρελά έχουν κατά το παρελθόν αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Τραμπ: «Ο Ερντογάν είναι πολύ καλός φίλος μου»

Κόσμος 11.06.2026
«Δεν θα γίνει κάτι με Τουρκία-Ισραήλ, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ πρόεδρος», εκτίμησε

Σκηνές χάους στο Μπέλφαστ: Φλεγόμενα οχήματα και αιματηρές ταραχές παρέλυσαν την πόλη

Κόσμος 11.06.2026
Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα η Βόρεια Ιρλανδία φλέγεται, με επιθέσεις εναντίον μεταναστών, εμπρησμούς και συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις, μετά από μαχαίρωμα Σουδανού υπηκόου.