E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εκτός κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας ο Παναθηναϊκός

«Ή εμείς ή αυτοί»

Δημοσίευση 8/5/2019 | 16:20

Εκτός κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας ο Παναθηναϊκός

Rαγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ. Μετά τα όσα συνέβησαν με τον διαιτητή Αναστόπουλο, που ανακοίνωσε ότι δεν θα σφυρίξει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Χολαργό λόγω του κλίματος τρομοκρατίας που έχει δημιουργηθεί, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε δυναμικά δηλώνοντας ότι δεν κατεβαίνει στο ματς με την Κύμη που είναι προγραμματισμένο για τις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης (8/5)και ότι αποσύρεται απ' το πρωτάθλημα και από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα, μέχρι να τιμωρηθούν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο «σύλλογος που έκανε δόγμα το "εμείς ή κανείς"».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:

«H KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι απέχει από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση με την Κύμη και έως ότου να επικρατήσει ξανά η νομιμότητα και όχι η τρομοκρατία και η ανομία που προσπαθεί να επιβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ανοχή των κρατικών φορέων.

Εδώ και μήνες, με αποκορύφωμα τις τελευταίες ημέρες, παρακολουθούμε τις προσπάθειες τρομοκρατίας και εκβιασμού από τους διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός, παράλληλα με την αδιαφορία των υπευθύνων Υπουργών και των αρμοδίων αθλητικών δικαστικών λειτουργών. Μας καθιστούν ξεκάθαρο ότι η τρομοκρατία και ο εκβιασμός υπερέχει των Νόμων και των Κανονισμών, τους οποίους οι ίδιοι συνυπέγραψαν.

Ο κορυφαίος ελληνικός Σύλλογος, σεβόμενος την Ιστορία του, τον κόσμο του, τον ιδρώτα των αθλητών του και τις επενδύσεις σε κόπο, χρόνο και πόρους της Διοίκησής του, μέχρι να αποδοθούν οι ευθύνες και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των ηθικών αυτουργών, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, αλλά και του Συλλόγου με δόγμα «Ή εμείς ή κανείς», θα απέχει από κάθε διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει απαθής στα καμώματα δύο κακομαθημένων παιδιών, τα οποία, για να καλύψουν τα δικά τους προβλήματα, θέλησαν να τελειώσει η σεζόν όσο το δυνατόν νωρίτερα με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος. Ακόμη και θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Ο Αθλητικός Νόμος είναι ξεκάθαρος. Στους αδερφούς Αγγελόπουλους πρέπει να απαγορευθεί η ενασχόλησή τους με τον Αθλητισμό, την οποία ποινή ενδεχομένως και να επιδιώκουν.

Επίσης:

Καλούμε τον Πρωθυπουργό της Χώρας να απαλλάξει εδώ και τώρα από τα καθήκοντά του, τον ανεπαρκή Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος εδώ και πέντε ημέρες παίζει με συνέπεια το ρόλο του Ποντίου Πιλάτου και δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη, ώστε να διασφαλίσει τη νομιμότητα στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που η ελληνική Πολιτεία και οι θεσμικοί φορείς δεν μπορούν να διαφυλάξουν το καθεστώς ισονομίας και ασφάλειας των συμμετεχόντων, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με αίσθημα ευθύνης έναντι των εκατομμυρίων φιλάθλων της Ομάδας, αποφάσισε να απέχει και ταυτόχρονα να σταθεί απέναντι στους εμπνευστές και ενορχηστρωτές της τρομοκρατίας, όπως και στους συνεργούς τους.

Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των ηθικών και φυσικών αυτουργών, οι οποίοι έχουν ονοματεπώνυμο, των φαινομένων τρομοκρατίας κατά του διαιτητή Αναστόπουλου, όπως και την άμεση αποκατάσταση της Τάξης.

Μέχρι να συμβεί αυτό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αρνείται να συμμετάσχει σε ένα Πρωτάθλημα-παρωδία στο οποίο ο μόνος κανόνας που ισχύει είναι αυτός της τρομοκρατίας.

Σε ένα Κράτος όπου «Κράτος είναι ο Ολυμπιακός», ο Παναθηναϊκός δεν έχει θέση. Η Πολιτεία ας αποφασίσει αν επιθυμεί στον Αθλητισμό όλους όσοι παλεύουν με κάθε τρόπο και κόστος για τη Νομιμότητα ή όλους όσοι επιδιώκουν την ανομία και την τρομοκρατία.

Ή εμείς ή αυτοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέσσερα χρόνια φυλακή στoν Σουηδό «Πέλικο» που εξέδωσε τη σύζυγό του σε περισσότερους από 100 άνδρες

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για «διακεκριμένη μαστροπεία», καθώς και για απόπειρα βιασμού, επίθεση και απειλές σχετικά με γεγονότα που εκτείνονται σε διάστημα μεγαλύτερο των τριών ετών

Πολωνία: Δολοφονήθηκε Ρώσος καλλιτέχνης που ασκούσε κριτική στο Κρεμλίνο ‑ Δέχθηκε 5 σφαίρες

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Ρώσος καλλιτέχνης που επικρίνει το Κρεμλίνο δολοφονήθηκε στην Πολωνία

Σοκαριστικό βίντεο ‑ Εύβοια: Αγριο ξύλο ανάμεσα σε δύο μαθήτριες Γυμνασίου

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Στον καβγά συμμετείχαν και άλλες μαθήτριες που είχαν δημιουργήσει έναν «κλοιό» γύρω τους

Πέθανε η ηθοποιός Ece Irtem σε ηλικία 35 ετών

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η αιτία θανάτου

Γεωργιάδης: Δεν πρέπει να χρεώνεται στους Ρομά o θάνατος της νοσηλεύτριας στο Ναύπλιο

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Τι αναφέρει αναλυτικά στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας για το περιστατικό

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παλαμιώτης

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Σε ηλικία 68 ετών

Έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί ‑ Ποιοι θα δουν έως και 450 ευρώ στους λογαριασμούς τους

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Αφορολόγητη και ακατάσχετη η ενίσχυση, δεν συμψηφίζεται με οφειλές και δεν προσμετράται στα εισοδηματικά κριτήρια για άλλες παροχές - Πώς θα πληρωθούν οι δικαιούχοι

Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχος αστυνομικός στο εδώλιο για δηλητηρίαση αδέσποτων γατών με φόλες

Ελλάδα 16.06.2026
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για φόνο ζώου συντροφιάς κατά συρροή και σε απόπειρα, με χρήση δηλητηριώδους ουσίας

Θύμα άγριας επίθεσης φύλακας στο Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου

Ελλάδα 16.06.2026
Οι ελλείψεις σε προσωπικό βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων και οι αφόρητες συνθήκες κράτησης που επικρατούν δοκιμάζουν του κρατούμενους

Μάρω Κοντού: Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του Αττικού Νοσοκομείου

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Η ηθοποιός παρακολουθείται παράλληλα από πνευμονολόγους λόγω πνευμονολογικού προβλήματος που αντιμετωπίζει