E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εκτός κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας ο Παναθηναϊκός

«Ή εμείς ή αυτοί»

Δημοσίευση 8/5/2019 | 16:20

Εκτός κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας ο Παναθηναϊκός

Rαγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ. Μετά τα όσα συνέβησαν με τον διαιτητή Αναστόπουλο, που ανακοίνωσε ότι δεν θα σφυρίξει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Χολαργό λόγω του κλίματος τρομοκρατίας που έχει δημιουργηθεί, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε δυναμικά δηλώνοντας ότι δεν κατεβαίνει στο ματς με την Κύμη που είναι προγραμματισμένο για τις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης (8/5)και ότι αποσύρεται απ' το πρωτάθλημα και από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα, μέχρι να τιμωρηθούν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο «σύλλογος που έκανε δόγμα το "εμείς ή κανείς"».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:

«H KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι απέχει από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση με την Κύμη και έως ότου να επικρατήσει ξανά η νομιμότητα και όχι η τρομοκρατία και η ανομία που προσπαθεί να επιβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ανοχή των κρατικών φορέων.

Εδώ και μήνες, με αποκορύφωμα τις τελευταίες ημέρες, παρακολουθούμε τις προσπάθειες τρομοκρατίας και εκβιασμού από τους διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός, παράλληλα με την αδιαφορία των υπευθύνων Υπουργών και των αρμοδίων αθλητικών δικαστικών λειτουργών. Μας καθιστούν ξεκάθαρο ότι η τρομοκρατία και ο εκβιασμός υπερέχει των Νόμων και των Κανονισμών, τους οποίους οι ίδιοι συνυπέγραψαν.

Ο κορυφαίος ελληνικός Σύλλογος, σεβόμενος την Ιστορία του, τον κόσμο του, τον ιδρώτα των αθλητών του και τις επενδύσεις σε κόπο, χρόνο και πόρους της Διοίκησής του, μέχρι να αποδοθούν οι ευθύνες και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των ηθικών αυτουργών, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, αλλά και του Συλλόγου με δόγμα «Ή εμείς ή κανείς», θα απέχει από κάθε διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει απαθής στα καμώματα δύο κακομαθημένων παιδιών, τα οποία, για να καλύψουν τα δικά τους προβλήματα, θέλησαν να τελειώσει η σεζόν όσο το δυνατόν νωρίτερα με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος. Ακόμη και θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Ο Αθλητικός Νόμος είναι ξεκάθαρος. Στους αδερφούς Αγγελόπουλους πρέπει να απαγορευθεί η ενασχόλησή τους με τον Αθλητισμό, την οποία ποινή ενδεχομένως και να επιδιώκουν.

Επίσης:

Καλούμε τον Πρωθυπουργό της Χώρας να απαλλάξει εδώ και τώρα από τα καθήκοντά του, τον ανεπαρκή Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος εδώ και πέντε ημέρες παίζει με συνέπεια το ρόλο του Ποντίου Πιλάτου και δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη, ώστε να διασφαλίσει τη νομιμότητα στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που η ελληνική Πολιτεία και οι θεσμικοί φορείς δεν μπορούν να διαφυλάξουν το καθεστώς ισονομίας και ασφάλειας των συμμετεχόντων, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με αίσθημα ευθύνης έναντι των εκατομμυρίων φιλάθλων της Ομάδας, αποφάσισε να απέχει και ταυτόχρονα να σταθεί απέναντι στους εμπνευστές και ενορχηστρωτές της τρομοκρατίας, όπως και στους συνεργούς τους.

Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των ηθικών και φυσικών αυτουργών, οι οποίοι έχουν ονοματεπώνυμο, των φαινομένων τρομοκρατίας κατά του διαιτητή Αναστόπουλου, όπως και την άμεση αποκατάσταση της Τάξης.

Μέχρι να συμβεί αυτό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αρνείται να συμμετάσχει σε ένα Πρωτάθλημα-παρωδία στο οποίο ο μόνος κανόνας που ισχύει είναι αυτός της τρομοκρατίας.

Σε ένα Κράτος όπου «Κράτος είναι ο Ολυμπιακός», ο Παναθηναϊκός δεν έχει θέση. Η Πολιτεία ας αποφασίσει αν επιθυμεί στον Αθλητισμό όλους όσοι παλεύουν με κάθε τρόπο και κόστος για τη Νομιμότητα ή όλους όσοι επιδιώκουν την ανομία και την τρομοκρατία.

Ή εμείς ή αυτοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Οικονομία Χτες
Δόσεις, εκπτώσεις και τι πρέπει να προσέξετε

Τι θα γίνει με τις τράπεζες σε περίπτωση πολέμου

Οικονομία Χτες
Τα πιθανά σενάρια σε περίπτωση πολεμικής κρίσης και ο μεγαλύτερος κίνδυνος

Ενταση με τηλεοπτικό συνεργείο στη Βηρυτό: `Δεν θέλουν οι άνθρωποι να είμαστε εδώ`

Κόσμος Χτες
Η σύνδεση κόπηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Καύσιμα: Στα 2 ευρώ ήδη η βενζίνη – Τι φταίει τελικά για τις αυξήσεις

Οικονομία Χτες
Τα καύσιμα ανεβαίνουν με ταχύτητα λόγω του πολέμου στο Ιράν – Ακραίες τιμές στα νησιά – Τα αίτια

Λάρισα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε πολίτες με «χρυσές λίρες»

Ελλάδα Χτες
Κέρδη πάνω από 1 εκατ. ευρώ - Πως δρούσαν;

Ημαθία: Λύκοι κόβουν βόλτες έξω από σπίτια, φτάνουν ακόμα και μέσα στην Αλεξάνδρεια

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό

Κρίση στον ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε το Επιστημονικό Συμβούλιο

Ελλάδα Χτες
Καταγγελία για βιαιοπραγία κατά του προέδρου

Τρίπολη ‑ θάνατος αστυνομικού: Ο σύζυγός της και τα παιδιά ήταν στο σπίτι την ώρα του συμβάντος

Ελλάδα Χτες
Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο θανάσιμος τραυματισμός της γυναίκας, η οποία φέρεται να έβαλε η ίδια τέλος στη ζωή της

Φρίκη στην Αχαΐα: Πρώην μαιευτήρας έβγαζε γυμνές φωτογραφίες τα εγγόνια του

Ελλάδα Χτες
Είχε βίντεο με σeξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Ενεργειακό «σοκ» από τον πόλεμο στον Περσικό Κόλπο: Αυξήσεις σε βενζίνη και diesel

Οικονομία Χτες
Φόβοι ότι το πετρέλαιο θα ξεπεράσει τα 100 δολάρια

Δύο αδέρφια βασάνιζαν τη μητέρα τους, την άφησαν να πεθάνει, έκρυψαν το θάνατό της και έπαιρναν δάνεια στο όνομά της

Κόσμος Χτες
Η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το 2022 και το έγκλημα αποκαλύφθηκε το 2026 - Πώς οι γιοι κατάφεραν να αποπροσανατολίσουν τις αρχές

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ασημένιος στον τελικό των κρίκων στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μπακού

Αθλητικά Νέα Χτες
«Ο Λευτέρης Πετρούνιας για άλλη μια φορά γέμισε όλους τους Έλληνες με υπερηφάνεια»