E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εκτός κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας ο Παναθηναϊκός

«Ή εμείς ή αυτοί»

Δημοσίευση 8/5/2019 | 16:20

Εκτός κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας ο Παναθηναϊκός

Rαγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ. Μετά τα όσα συνέβησαν με τον διαιτητή Αναστόπουλο, που ανακοίνωσε ότι δεν θα σφυρίξει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Χολαργό λόγω του κλίματος τρομοκρατίας που έχει δημιουργηθεί, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε δυναμικά δηλώνοντας ότι δεν κατεβαίνει στο ματς με την Κύμη που είναι προγραμματισμένο για τις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης (8/5)και ότι αποσύρεται απ' το πρωτάθλημα και από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα, μέχρι να τιμωρηθούν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο «σύλλογος που έκανε δόγμα το "εμείς ή κανείς"».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:

«H KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι απέχει από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση με την Κύμη και έως ότου να επικρατήσει ξανά η νομιμότητα και όχι η τρομοκρατία και η ανομία που προσπαθεί να επιβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ανοχή των κρατικών φορέων.

Εδώ και μήνες, με αποκορύφωμα τις τελευταίες ημέρες, παρακολουθούμε τις προσπάθειες τρομοκρατίας και εκβιασμού από τους διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός, παράλληλα με την αδιαφορία των υπευθύνων Υπουργών και των αρμοδίων αθλητικών δικαστικών λειτουργών. Μας καθιστούν ξεκάθαρο ότι η τρομοκρατία και ο εκβιασμός υπερέχει των Νόμων και των Κανονισμών, τους οποίους οι ίδιοι συνυπέγραψαν.

Ο κορυφαίος ελληνικός Σύλλογος, σεβόμενος την Ιστορία του, τον κόσμο του, τον ιδρώτα των αθλητών του και τις επενδύσεις σε κόπο, χρόνο και πόρους της Διοίκησής του, μέχρι να αποδοθούν οι ευθύνες και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των ηθικών αυτουργών, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, αλλά και του Συλλόγου με δόγμα «Ή εμείς ή κανείς», θα απέχει από κάθε διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει απαθής στα καμώματα δύο κακομαθημένων παιδιών, τα οποία, για να καλύψουν τα δικά τους προβλήματα, θέλησαν να τελειώσει η σεζόν όσο το δυνατόν νωρίτερα με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος. Ακόμη και θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Ο Αθλητικός Νόμος είναι ξεκάθαρος. Στους αδερφούς Αγγελόπουλους πρέπει να απαγορευθεί η ενασχόλησή τους με τον Αθλητισμό, την οποία ποινή ενδεχομένως και να επιδιώκουν.

Επίσης:

Καλούμε τον Πρωθυπουργό της Χώρας να απαλλάξει εδώ και τώρα από τα καθήκοντά του, τον ανεπαρκή Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος εδώ και πέντε ημέρες παίζει με συνέπεια το ρόλο του Ποντίου Πιλάτου και δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη, ώστε να διασφαλίσει τη νομιμότητα στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που η ελληνική Πολιτεία και οι θεσμικοί φορείς δεν μπορούν να διαφυλάξουν το καθεστώς ισονομίας και ασφάλειας των συμμετεχόντων, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με αίσθημα ευθύνης έναντι των εκατομμυρίων φιλάθλων της Ομάδας, αποφάσισε να απέχει και ταυτόχρονα να σταθεί απέναντι στους εμπνευστές και ενορχηστρωτές της τρομοκρατίας, όπως και στους συνεργούς τους.

Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των ηθικών και φυσικών αυτουργών, οι οποίοι έχουν ονοματεπώνυμο, των φαινομένων τρομοκρατίας κατά του διαιτητή Αναστόπουλου, όπως και την άμεση αποκατάσταση της Τάξης.

Μέχρι να συμβεί αυτό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αρνείται να συμμετάσχει σε ένα Πρωτάθλημα-παρωδία στο οποίο ο μόνος κανόνας που ισχύει είναι αυτός της τρομοκρατίας.

Σε ένα Κράτος όπου «Κράτος είναι ο Ολυμπιακός», ο Παναθηναϊκός δεν έχει θέση. Η Πολιτεία ας αποφασίσει αν επιθυμεί στον Αθλητισμό όλους όσοι παλεύουν με κάθε τρόπο και κόστος για τη Νομιμότητα ή όλους όσοι επιδιώκουν την ανομία και την τρομοκρατία.

Ή εμείς ή αυτοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέμπη: Βρέθηκε νεκρός ελεγκτής που κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος

Ελλάδα 17.04.2026
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕ ΕΜΔΥΔΑΣ

Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Κόσμος 17.04.2026
Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους

Το Ιράν δεσμεύτηκε να μην κλείσει ποτέ ξανά τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Τραμπ: «Είναι μία υπέροχη μέρα για τον κόσμο»

Κόσμος 17.04.2026
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι το στρατηγικής σημασίας πέρασμα δεν θα χρησιμοποιείται πλέον ως εργαλείο πίεσης σε βάρος της διεθνούς κοινότητας

Κεφαλονιά: Βίντεο ντοκουμέντο ‑ Η στιγμή που ο 26χρονος αρσιβαρίστας σηκώνει περιπολικό

Ελλάδα 17.04.2026
Και όμως ο πρώην αρσιβαρίστας κυκλοφορούσε ελεύθερος

Αγγλία: 7χρονη με αυτισμό εντοπίστηκε νεκρή σε λίμνη ‑ Συνελήφθη για ανθρωποκτονία η παιδοκόμος της

Κόσμος 17.04.2026
Η 30χρονη συνελήφθη με την υποψία ανθρωποκτονίας από βαριά αμέλεια και παραμέλησης ανηλίκου

Youth Pass 2026 αίτηση: Πώς θα λάβουν οι δικαιούχοι το voucher των €300

Οικονομία 17.04.2026
«Τρέχει» η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων

Στο νοσοκομείο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ‑ Μητσοτάκη

Ελλάδα 17.04.2026
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη είναι καλά στην υγεία της

Ιράν: Ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ για όσο διαρκεί η εκεχειρία Ισραήλ ‑ Λιβάνου

Κόσμος 17.04.2026
Κίνηση καλής θέλησης από την Τεχεράνη – Τι ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν

Τιτανικός: Σωσίβιο επιζώντα βγαίνει σε δημοπρασία ‑ Η αξία του μπορεί να ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ

Κόσμος 17.04.2026
Σωσίβιο από τον Τιτανικό, που ανήκε σε επιβάτιδα πρώτης θέσης, βγαίνει σε δημοπρασία με εκτιμώμενη αξία έως και 558.000 ευρώ.

Κεφαλονιά: Αυτή την ώρα το τελευταίο «αντίο» στην 19χρονη Μυρτώ ‑ «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου»

Ελλάδα 17.04.2026
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την Μυρτώ στον Ιερό Ναό Μητροπόλεως Αργοστολίου