E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εκτός κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας ο Παναθηναϊκός

«Ή εμείς ή αυτοί»

Δημοσίευση 8/5/2019 | 16:20

Εκτός κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας ο Παναθηναϊκός

Rαγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ. Μετά τα όσα συνέβησαν με τον διαιτητή Αναστόπουλο, που ανακοίνωσε ότι δεν θα σφυρίξει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Χολαργό λόγω του κλίματος τρομοκρατίας που έχει δημιουργηθεί, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε δυναμικά δηλώνοντας ότι δεν κατεβαίνει στο ματς με την Κύμη που είναι προγραμματισμένο για τις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης (8/5)και ότι αποσύρεται απ' το πρωτάθλημα και από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα, μέχρι να τιμωρηθούν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο «σύλλογος που έκανε δόγμα το "εμείς ή κανείς"».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:

«H KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι απέχει από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση με την Κύμη και έως ότου να επικρατήσει ξανά η νομιμότητα και όχι η τρομοκρατία και η ανομία που προσπαθεί να επιβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ανοχή των κρατικών φορέων.

Εδώ και μήνες, με αποκορύφωμα τις τελευταίες ημέρες, παρακολουθούμε τις προσπάθειες τρομοκρατίας και εκβιασμού από τους διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός, παράλληλα με την αδιαφορία των υπευθύνων Υπουργών και των αρμοδίων αθλητικών δικαστικών λειτουργών. Μας καθιστούν ξεκάθαρο ότι η τρομοκρατία και ο εκβιασμός υπερέχει των Νόμων και των Κανονισμών, τους οποίους οι ίδιοι συνυπέγραψαν.

Ο κορυφαίος ελληνικός Σύλλογος, σεβόμενος την Ιστορία του, τον κόσμο του, τον ιδρώτα των αθλητών του και τις επενδύσεις σε κόπο, χρόνο και πόρους της Διοίκησής του, μέχρι να αποδοθούν οι ευθύνες και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των ηθικών αυτουργών, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, αλλά και του Συλλόγου με δόγμα «Ή εμείς ή κανείς», θα απέχει από κάθε διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει απαθής στα καμώματα δύο κακομαθημένων παιδιών, τα οποία, για να καλύψουν τα δικά τους προβλήματα, θέλησαν να τελειώσει η σεζόν όσο το δυνατόν νωρίτερα με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος. Ακόμη και θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Ο Αθλητικός Νόμος είναι ξεκάθαρος. Στους αδερφούς Αγγελόπουλους πρέπει να απαγορευθεί η ενασχόλησή τους με τον Αθλητισμό, την οποία ποινή ενδεχομένως και να επιδιώκουν.

Επίσης:

Καλούμε τον Πρωθυπουργό της Χώρας να απαλλάξει εδώ και τώρα από τα καθήκοντά του, τον ανεπαρκή Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος εδώ και πέντε ημέρες παίζει με συνέπεια το ρόλο του Ποντίου Πιλάτου και δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη, ώστε να διασφαλίσει τη νομιμότητα στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που η ελληνική Πολιτεία και οι θεσμικοί φορείς δεν μπορούν να διαφυλάξουν το καθεστώς ισονομίας και ασφάλειας των συμμετεχόντων, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με αίσθημα ευθύνης έναντι των εκατομμυρίων φιλάθλων της Ομάδας, αποφάσισε να απέχει και ταυτόχρονα να σταθεί απέναντι στους εμπνευστές και ενορχηστρωτές της τρομοκρατίας, όπως και στους συνεργούς τους.

Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των ηθικών και φυσικών αυτουργών, οι οποίοι έχουν ονοματεπώνυμο, των φαινομένων τρομοκρατίας κατά του διαιτητή Αναστόπουλου, όπως και την άμεση αποκατάσταση της Τάξης.

Μέχρι να συμβεί αυτό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αρνείται να συμμετάσχει σε ένα Πρωτάθλημα-παρωδία στο οποίο ο μόνος κανόνας που ισχύει είναι αυτός της τρομοκρατίας.

Σε ένα Κράτος όπου «Κράτος είναι ο Ολυμπιακός», ο Παναθηναϊκός δεν έχει θέση. Η Πολιτεία ας αποφασίσει αν επιθυμεί στον Αθλητισμό όλους όσοι παλεύουν με κάθε τρόπο και κόστος για τη Νομιμότητα ή όλους όσοι επιδιώκουν την ανομία και την τρομοκρατία.

Ή εμείς ή αυτοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία Byron: Μόλις 49 χιλιοστά βροχής έπεσαν στον Μόρνο

Ελλάδα 09.12.2025
Παρά τη διέλευση της κακοκαιρίας Byron, οι βροχοπτώσεις στον Μόρνο όχι μόνο παρέμειναν σε χαμηλά επίπεδα, αλλά υπολείπονται του κλιματικού μέσου όρου

Ελληνικό πανεπιστήμιο στη λίστα με τα κορυφαία 200 πανεπιστήμια του κόσμου για το 2025

Ελλάδα 09.12.2025
Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών γίνεται το πρώτο ελληνικό πανεπιστήμιο που εισέρχεται στη λίστα των κορυφαίων 200 διεθνώς

Ζωγράφου: Αγριος ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου από οδηγό ΙΧ

Ελλάδα 09.12.2025
Ο 39χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες ενώ αναζητείται ο δράστης της επίθεσης

Τέλος στην Αυστραλία η χρήση social media για ηλικίες κάτω των 16 ετών

Κόσμος 09.12.2025
Ο νόμος έχει δεχθεί σκληρές επικρίσεις από μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας και από υποστηρικτές της ελευθερίας του λόγου, όμως έχει δεχθεί επίσης επαίνους από γονείς

Μπαλί: Συνελήφθη η πoρνoστάρ Bonnie Blue μαζί με 17 άνδρες για παραβίαση των νόμων περί πορνογραφίας

Κόσμος 09.12.2025
Η πoρνoστάρ αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκιση έως και 15 ετών

Τροχαίο με εγκατάλειψη 11χρονου στη Λαμία ‑ Ανθρωποκυνηγητό για τον ασυνείδητο οδηγό

Ελλάδα 09.12.2025
Ο 11χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Βρεφικό γάλα υπό διερεύνηση για σοβαρά κρούσματα αλλαντίασης!

Ελλάδα 09.12.2025
Το προϊόν πωλείται και μέσω διαδικτύου συμπεριλαμβανομένης και της πλατφόρμας Amazon.com, επομένως είναι πιθανή η διακίνησή του και στην Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αγριος ξυλοδαρμός ανάμεσα σε ανήλικες μαθήτριες ‑ Πώς αντέδρασαν οι γονείς

Ελλάδα 09.12.2025
Η στιγμή του ξυλοδαρμού καταγράφηκε από κάμερα κινητού ενώ την ίδια ώρα μία γειτόνισσα εξέφρασε την έντονη αγανάκτησή της

Σύνταξη 1.700 ευρώ για τους πληγέντες στο Μάτι και στη Μάνδρα ανακοίνωσε το υπ. Οικονομικών

Ελλάδα 09.12.2025
Προβλέπεται, επίσης, καθολική διαγραφή οφειλών προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και πλήρης υγειονομική κάλυψη για τους εγκαυματίες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό