E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: «Με βiαζαν διαδοχικά ο ένας μετά τον άλλο»

Σάλος από την κατάθεση της κοπέλας

Δημοσίευση 12/4/2019 | 13:09

Ρόδος: «Με βiαζαν διαδοχικά ο ένας μετά τον άλλο»

Ο ομαδικός βiασμός της άτυχης κοπέλας αναβιώνει και προκαλεί αίσθηση στη Ρόδο. Μια 26χρονη Αγγλίδα, που εργαζόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατηγορεί ως δράστες του εφιάλτη που έζησε δύο άτομα που πάντως αρνούνται τα πάντα. Τις επόμενες μέρες η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί.

Όλα ξεκίνησαν στις 3η Ιουλίου 2017. Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να βiασαν μια 26χρονη Αγγλίδα, που διέμενε προσωρινά στην Κάλαθο, σε δωμάτιο πίσω από εστιατόριο. Η 26χρονη εργαζόταν συγκεκριμένα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λίνδο και ανέπτυξε ερωτική σχέση με έναν 21χρονο, ο οποίος εργαζόταν στο ίδιο κατάστημα.

Όπως είπε τον δεύτερο είχε δει ορισμένες φορές σε άλλο κατάστημα στην ίδια περιοχή, όπου εργαζόταν. Εκείνη τη μέρα, η 26χρονη με τον 21χρονο πήγαν στο κατάστημα, όπου εργαζόταν ο 23χρονος για διασκέδαση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αφού πρώτα πήγαν όλοι μαζί σε έναν φούρνο για να φάνε, κατέληξαν σε ένα δωμάτιο, όπου, όπως υποστηρίζει η Αγγλίδα είχε πάει για πρώτη φορά. Ο σύντροφός της άρχισε, όπως είπε να την φιλάει και κάποια στιγμή παρουσιάστηκε στο χώρο ο δεύτερος, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Ο 21χρονος, όπως ισχυρίστηκε, της ζήτησε να τον φιλήσει, εκείνη αρνήθηκε και κάποια στιγμή την ακινητοποίησε με το βάρος του σώματός του, της έβγαλε το εσώρουχο και της ανέβασε την φούστα ενώ ο δεύτερος κοιτούσε.

Κατόπιν την εξανάγκασαν, όπως διατείνεται, σε ασελγείς πράξεις και ήλθαν σε ερωτική επαφή μαζί της, χωρίς προφύλαξη, διαδοχικά. Ο 21χρονος, αφού ολοκλήρωσαν, την οδήγησε στο δωμάτιο, όπου διέμενε με οικείους της και στην διαδρομή, όταν του παραπονέθηκε για ό,τι συνέβη εκείνος φέρεται να της είπε ότι «της άξιζε» μετά από πληροφορίες που είχε για σχέση της με έτερο πρόσωπο.

Οταν μπήκε στο δωμάτιο εξιστόρησε το τι είχε συμβεί στην θεία της και η τελευταία την έπεισε να υποβάλει μήνυση στην αστυνομία.

Αρνούνται τα πάντα για τον ομαδικό βιασμό

Απολογούμενοι οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

Ο 23χρονος συγκεκριμένα τόνισε ότι ενώ διασκέδαζαν χάριν αστεϊσμού στην αρχή, ο 21χρονος φίλος του πρότεινε στην Αγγλίδα να πάνε όλοι μαζί στο διαμέρισμά του και εκείνη μετά από σκέψη λίγων δευτερολέπτων είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Υποστηρίζει ότι ξαφνιάστηκαν και την ρώτησαν ξανά και εκείνη αμέσως απάντησε καταφατικά. 
Οταν πήγαν στο διαμέρισμα εκείνη, όπως είπε, μπήκε στο μπάνιο έκανε ντους, βγήκε γυμνή και πήγε στο κρεβάτι με τον 21χρονο.

Ο 23χρονος πήγε στην τουαλέτα και ακολούθως πήγε κοντά τους, φορώντας μόνο το εσώρουχό του. Υποστηρίζει ότι η Αγγλίδα του το τράβηξε και ενώ έκανε έρωτα με τον φίλο του επιδόθηκε σε ερωτικές πράξεις και μαζί του. 
Υποστηρίζουν μάλιστα ότι επειδή ένιωσαν αμηχανία εκείνη χαμογελώντας τους παρότρυνε να συνεχίσουν.

Ο 21χρονος προσκόμισε μάλιστα φωτογραφίες που αντάλλασσαν στο Facebook και συνομιλίες τους από τις οποίες προκύπτει ότι η Αγγλίδα επεδίωκε συνεχώς να σοβαρέψουν την σχέση τους και μάλιστα φαίνεται ότι εκείνος δεν ήθελε, έχοντας πληροφορηθεί ότι είχε παρελθόν με άνδρες στην Λίνδο και ότι έπινε πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Έπεσαν» Facebook, Messenger και Instagram: Παγκόσμιο κρασάρισμα στις πλατφόρμες της Meta

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Προβλήματα μεγάλης κλίμακας για το Facebook

Οργισμένος ξανά ο Τραμπ με τους Ιρανούς: Είναι ανέντιμοι, οι όροι που διέρρευσαν δεν έχουν καμία σχέση με όσα συμφωνήθηκαν γραπτώς

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
«Όσα είπαν, συμπεριλαμβανομένης της αδύναμης και αξιολύπητης δήλωσής τους σχετικά με την επίτευξη συμφωνίας, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Truth Social, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καλή πίστη στις διαπραγματεύσεις

«Έπεσαν» Facebook και Messenger ‑ Προβλήματα και στο Instagram

Κόσμος 12.06.2026
Δεν «φορτώνουν» οι σελίδες

Αίγιο: «Να ανοίξουν τηλέφωνα και υπολογιστές» ζητά η πλευρά του Ιταλού – Επιμένει στην αθωότητα του

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Ο 65χρονος Ιταλός θα απολογηθεί το Σάββατο για τη δολοφονία της 54χρονης συντρόφου του και του 26χρονου γιου της

Κίνα: Συναγερμός για θαλάσσιες χελώνες και ψάρια κατασκόπους

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Ζώα εξοπλισμένα με αισθητήρες «από ξένες υπηρεσίες συλλέγουν ευαίσθητα θαλάσσια δεδομένα»

Οι Βρυξέλλες απαγορεύουν τα ηλεκτρικά πατίνια από το 2027

Κόσμος 12.06.2026
Η πρωτεύουσα του Βελγίου τους κάνει «έξωση» ύστερα από τα εκατοντάδες ατυχήματα

Χίος: Καυγάς με μαχαίρι στοίχισε τη ζωή σε 31χρονο – Ρήξη σπλήνας από τα τραύματα

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Ο τραυματίας χειρουργήθηκε αμέσως, ωστόσο δεν κατάφερε να επιζήσει από τα τραύματά του

Ο Βρετανός ζωγράφος Ντέιβιντ Χόκνεϊ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 χρόνων ‑ Το έργο και η πορεία του

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Ο Ντέιβιντ Χόκνεϊ, μια από τις πλέον επιδραστικές φιγούρες της σύγχρονης τέχνης και σημαντικός Βρετανός καλλιτέχνης, απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών

Θεσσαλονίκη: Δήμος μήνυσε νεκρή οδηγό για απείθεια 8 χρόνια μετά τον θάνατό της

E-Daily 2.TopNews 12.06.2026
Η άνευ προηγουμένου υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο του Γ` Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, όπου η νεκρή… αθωώθηκε

Ιράν – ΗΠΑ: Ποιοι είναι οι 14 όροι που προβλέπει η μυστική συμφωνία ειρήνευσης

Πολιτική 12.06.2026
Κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν δημοσιοποίησαν το κείμενο του μνημονίου συνεννόησης 14 σημείων με τις ΗΠΑ, που προβλέπει παύση εχθροπραξιών, άρση κυρώσεων και αποδέσμευση δισεκατομμυρίων.

Θεσσαλονίκη: Τραγικό τέλος για ηλικιωμένο στο νοσοκομείο Παπανικολάου – Τι ερευνούν οι αρχές

Ελλάδα 12.06.2026
Ο 79χρονος έπεσε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και υπέκυψε στα τραύματά του.