E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απόπειρα βiασμού υπαλλήλου του ΚΤΕΛ Πάτρας

Βρέθηκε στα χέρια ενός αδίστακτου κακοποιού

Δημοσίευση 26/12/2018 | 17:16

Απόπειρα βiασμού υπαλλήλου του ΚΤΕΛ Πάτρας

Εφιαλτική ήταν η βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων για μια νεαρή υπάλληλο του ΚΤΕΛ Πατρών, που είχε βάρδια στο εκδοτήριο εισιτηρίων, καθώς βρέθηκε στα χέρια ενός αδίστακτου κακοποιού ο οποίος αποπειράθηκε πρώτα να την ληστέψει και στη συνέχεια να την βiάσει!

Η άτυχη γυναίκα βγήκε από τις τουαλέτες του ΤΕΙ Πατρών που βρίσκονται λίγα μέτρα πιο μακριά από το εκδοτήριο, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος την χτύπησε στον αυχένα και την έριξε στο έδαφος όπου άρχισε να την χτυπά ζητώντας της επιτακτικά χρήματα. Η τρομοκρατημένη υπάλληλος απάντησε πως δεν είχε κάτι αξίας πάνω της και τότε ο δράστης προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι με σκοπό να την βιάσει!

Η νεαρή αντέδρασε και κλώτσησε δυνατά τον επίδοξο βιαστή, καταφέρνοντας να ξεφύγει τρέχοντας. Σύμφωνα με το thebest.gr, πήγε κατευθείαν στην Αστυνομία, κατήγγειλε όσα βίωσε και έδωσε περιγραφή του δράστη, ο οποίος ήταν ύψους περίπου 1,80, με μούσι και μπουφάν με κουκούλα σφιχτά δεμένη γύρω από το πρόσωπό του. Η άτυχη κοπέλα φέρει πολλές εκδορές και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και το σώμα από την πάλη της με τον δράστη που αναζητείται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα 07.02.2026
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος 07.02.2026
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα 07.02.2026
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα 07.02.2026
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα 07.02.2026
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.