E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο: Συννεφιά και χαμηλές θερμοκρασίες

Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς - Παγετός στα ορεινά

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/12/2018 | 08:54

Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο: Συννεφιά και χαμηλές θερμοκρασίες

Χειμωνιάτικος ο καιρός το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 καθώς αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, αρχικά στα βόρεια και δυτικά και σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα. Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές υπάρχει στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο, ενώ παγετός θα σημειωθεί έως και το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου στα κεντρικά ορεινά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 9, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από -2 έως 11, στα κεντρικά από 3 έως 14, στα νότια από 4 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 14, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 4 έως 12, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 16, και στην Κρήτη από 7 έως 17.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν δυτικοί ίδιας έντασης. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Παγετός θα σημειωθεί έως και το πρωί στα ορεινά του νομού. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τόσο έως το πρωί όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 και στα δυτικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Παγετός θα σημειωθεί έως και το πρωί στα ορεινά και ημιορεινά του νομού. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Ανδρας μαχαίρωσε 17χρονο για να τον ληστέψει

Ελλάδα 09.04.2026
Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ

Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα

Ελλάδα 09.04.2026
Πώς θα λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα

Προσοχή: Νέα απάτη με SMS για δήθεν Fuel Pass ‑ Μην πατήσετε το link

Ελλάδα 09.04.2026
Οι δράστες αποστέλλουν μηνύματα που δήθεν προέρχονται από το υπουργείο Οικονομικών

Σε μία εβδομάδα η ΑΑΔΕ θα πατήσει το κουμπί ...για σένα ‑ Οι παγίδες των προσυμπληρωμένων δηλώσεων

Οικονομία 09.04.2026
Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι έχουν ήδη ενημερωθεί από την ΑΑΔΕ

Σήμερα …πληρώνει: Ποιοι θα δουν το Fuel Pass στην κάρτα τους ή στην τράπεζα

Αθλητικά Νέα 09.04.2026
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και η προθεσμία

Τραμπ: Αν δεν τηρηθεί η «πραγματική συμφωνία» για εκεχειρία, «θα αρχίσει το πιστολίδι»

Κόσμος 09.04.2026
Όλα τα πλοία, αεροσκάφη και στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ θα παραμείνουν γύρω από το Ιράν, τονίζει

Μετρό Αθήνας: Αλλα τρία καλοκαίρια χωρίς κλιματισμό ‑ Αναβαθμίζονται μόνο 12 από τους 28 συρμούς

Ελλάδα 09.04.2026
Εντός του Μαίου ο διαγωνισμός για τον κλιματισμό στους συρμούς με τριετή διάρκεια

WSJ: Η Ελλάδα στις χώρες του ΝΑΤΟ που θα ανταμείψει ο Τραμπ – Ποιες θα υποστούν κυρώσεις

Κόσμος 09.04.2026
Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, συμμετέχοντας ενεργά στη Συμμαχία και στις δράσεις της για την ασφάλεια και τη συνεργασία στην περιοχή.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο ΑΠΘ ‑ Στη ΜΕΘ 19χρονος φοιτητής

Ελλάδα 09.04.2026
Ο ΕΟΔΥ εξέδωσε σχετικό έγγραφο, με το οποίο συνιστά τη χορήγηση χημειοπροφύλαξης σε άτομα που ήρθαν σε στενή επαφή μαζί του και θεωρούνται υψηλού κινδύνου