E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τον σκότωσε με μια γροθιά επειδή τον καθυστερούσε στην ουρά

Το βίντεο προκαλεί σοκ

Δημοσίευση 20/12/2018 | 11:30

Τον σκότωσε με μια γροθιά επειδή τον καθυστερούσε στην ουρά

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 47χρονου άνδρα μέσα σε κατάστημα στη Ρωσία ο οποίος έπεσε νεκρός από τις γροθιές ενός πελάτη που εκνευρίστηκε μαζί του επειδή καθυστερούσε την ουρά για το ταμείο.

Το εξωφρενικό όσο και τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη ρωσική πόλη Ιβανεγιέφκα κοντά στη Μόσχα ενώ πρόσθετα στοιχεία για το τι συνέβη εντός του καταστήματος δίνουν και οι εικόνες από την κάμερα ασφαλείας που δημοσιεύει η Daily Mail.

Σε αυτό βλέπουμε τον 47χρονο Πάβελ Ματζούνκιν - σύζυγος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού- να είναι ακουμπισμένος στον πάγκο του ταμείου και να συνομιλεί με τους υπαλλήλους του καταστήματος. Έχει ήδη πάρει τα τσιγάρα του αλλά δεν απομακρύνεται.

Κάποια στιγμή εμφανίζεται ο 42χρονος -που δεν κατονομάζεται- και μοιάζει να τον επιπλήττει επειδή έχει πιάσει την κουβέντα και δεν επιτρέπει την εξυπηρέτηση των άλλων πελατών και πρωτίστως τη δική του. Προφανώς λογομαχούν και ο 42χρονος τον σπρώχνει ενώ ο Ματζούνκιν ανταποδίδει.

Και τότε η κατάσταση γίνεται πιο επικίνδυνη με τον 42χρονο να ρίχνει μια δυνατή γροθιά, να ρίχνει κάτω τον Ματζούνκιν, να τον κλωτσάει και να τον αφήνει αναίσθητο.

Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως βιαζόταν γιατί ήταν η πρώτη ημέρα της χριστουγεννιάτικης άδειάς του και ήθελε να το γιορτάσει.

Παραδέχθηκε μάλιστα πως πήρε και 1000 ρούβλια που είχε επάνω του το θύμα ως «αποζημίωση» επειδή κατά τη διάρκεια του καυγά έσπασαν τα ακουστικά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σύνταξη 1.700 ευρώ για τους πληγέντες στο Μάτι και στη Μάνδρα ανακοίνωσε το υπ. Οικονομικών

Ελλάδα 09.12.2025
Προβλέπεται, επίσης, καθολική διαγραφή οφειλών προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και πλήρης υγειονομική κάλυψη για τους εγκαυματίες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Πότε πληρώνονται συντάξεις, δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα

Οικονομία 09.12.2025
Νωρίτερα φέτος οι καταβολές τον Δεκέμβριο

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Όλες οι παγίδες που «καίνε» χιλιάδες οδηγούς

Οικονομία 09.12.2025
Όσα ξεκαθαρίζει ο νέος οδηγός της ΑΑΔΕ

Τι αλλάζει στο Δημόσιο το 2026: Προσλήψεις, αυξήσεις μισθών και νέα επιδόματα

Οικονομία 09.12.2025
Αυξήσεις αποδοχών και μισθολογικές παρεμβάσεις

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026

Οικονομία 09.12.2025
Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου

Γερμανία: Ρεκόρ πτωχεύσεων για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα

Οικονομία 09.12.2025
Έως το τέλος του έτους στη Γερμανία θα έχουν υποβάλει αίτηση πτώχευσης 8% περισσότερες εταιρείες από πέρυσι

Πρόεδρος Κτηνοτρόφων Χανίων: «Μεγάλη συγγνώμη» από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν

Ελλάδα 09.12.2025
«Κακώς έγιναν αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο Γιάννης Βερυκάκης

Αμετακίνητοι αγρότες και κτηνοτρόφοι – Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

Ελλάδα 09.12.2025
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι με μπλόκα σε αεροδρόμια, λιμάνια και βασικούς οδικούς άξονες σε όλη τη χώρα.

Πόσα δισεκατομμύρια θα δώσει η Ελλάδα στην Ουκρανία, αν εγκριθεί το δάνειο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ελλάδα Χτες
Η Κομισιόν παρουσίασε τα συνολικά ποσά στους διπλωμάτες