E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τον σκότωσε με μια γροθιά επειδή τον καθυστερούσε στην ουρά

Το βίντεο προκαλεί σοκ

Δημοσίευση 20/12/2018 | 11:30

Τον σκότωσε με μια γροθιά επειδή τον καθυστερούσε στην ουρά

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 47χρονου άνδρα μέσα σε κατάστημα στη Ρωσία ο οποίος έπεσε νεκρός από τις γροθιές ενός πελάτη που εκνευρίστηκε μαζί του επειδή καθυστερούσε την ουρά για το ταμείο.

Το εξωφρενικό όσο και τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη ρωσική πόλη Ιβανεγιέφκα κοντά στη Μόσχα ενώ πρόσθετα στοιχεία για το τι συνέβη εντός του καταστήματος δίνουν και οι εικόνες από την κάμερα ασφαλείας που δημοσιεύει η Daily Mail.

Σε αυτό βλέπουμε τον 47χρονο Πάβελ Ματζούνκιν - σύζυγος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού- να είναι ακουμπισμένος στον πάγκο του ταμείου και να συνομιλεί με τους υπαλλήλους του καταστήματος. Έχει ήδη πάρει τα τσιγάρα του αλλά δεν απομακρύνεται.

Κάποια στιγμή εμφανίζεται ο 42χρονος -που δεν κατονομάζεται- και μοιάζει να τον επιπλήττει επειδή έχει πιάσει την κουβέντα και δεν επιτρέπει την εξυπηρέτηση των άλλων πελατών και πρωτίστως τη δική του. Προφανώς λογομαχούν και ο 42χρονος τον σπρώχνει ενώ ο Ματζούνκιν ανταποδίδει.

Και τότε η κατάσταση γίνεται πιο επικίνδυνη με τον 42χρονο να ρίχνει μια δυνατή γροθιά, να ρίχνει κάτω τον Ματζούνκιν, να τον κλωτσάει και να τον αφήνει αναίσθητο.

Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως βιαζόταν γιατί ήταν η πρώτη ημέρα της χριστουγεννιάτικης άδειάς του και ήθελε να το γιορτάσει.

Παραδέχθηκε μάλιστα πως πήρε και 1000 ρούβλια που είχε επάνω του το θύμα ως «αποζημίωση» επειδή κατά τη διάρκεια του καυγά έσπασαν τα ακουστικά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίθεση ΗΠΑ στη… φέτα: Γιατί την προστατεύετε; Δεν υπάρχει μέρος με… το όνομα «Φέτα» στην Ευρώπη

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Η Ελλάδα είχε κερδίσει τις δικαστικές μάχες το 2002 και το 2005

Ιαπωνία: Τουρίστες χάνουν τη μνήμη τους και «ξυπνούν» με άδειους λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τουρίστες «πληρώνουν» ακριβά τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ιαπωνία και την επόμενη δεν θυμούνται τίποτα

Τι λέει η κόρη του 89χρονου «πιστολέρο»: «Για μένα ήταν ένας ξένος από μικρή ‑ Χαλούσε πολλά λεφτά σε μάγια»

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τι ανέφερε η κόρη του 89χρονου για την σχέση που διατηρούσαν

Rafale κατά ιρανικού drone Shaded: Το εντυπωσιακό βίντεο του γαλλικού υπουργείου Αμυνας

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τα γαλλικά μαχητικά συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των drones Shahed του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στους ουρανούς της Μέσης Ανατολής

«Καμία υπερεργασία, πληρώθηκε κανονικά» λέει ο Αδωνις Γεωργιάδης για την ειδικευόμενη που εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
«Μετακινήθηκε για 5 ημέρες στη Σάμο, όπου και φιλοξενήθηκε δωρεάν σε ένα καινούργιο διαμέρισμα» ανέφερε ο υπουργός Υγείας

Εύβοια: Με καφέ και μωβ μέδουσες γέμισε η θάλασσα και προκαλεί ανησυχία

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Εκατοντάδες μέδουσες έχουν κατακλύσει παραλίες στον Ευβοϊκό κόλπο

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Μαρτίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Μαρτίου

Νίκαια: Βανάκι «λαμπάδιασε» τη στιγμή που κινούταν σε κεντρικό δρόμο

Ελλάδα 29.04.2026
Η πυροσβεστική αντέδρασε άμεσα και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

Η ανάρτηση Τραμπ με το όπλο στο χέρι: «Τέρμα ο καλός κύριος!»

Κόσμος 29.04.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος, μέσω ανάρτησής του στο Truth Social, προειδοποιεί το Ιράν «να βάλει μυαλό σύντομα»