E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη: Κρατούσε τη γυναίκα του φυλακισμένη, τη «νοίκιαζε» σε βιαστές και την τάιζε αηδιαστικά σάντουιτς

Οι λεπτομέρειες της φρίκης σοκάρουν

Δημοσίευση 19/12/2018 | 15:06

Φρίκη: Κρατούσε τη γυναίκα του φυλακισμένη, τη «νοίκιαζε» σε βιαστές και την τάιζε αηδιαστικά σάντουιτς

Ένας άνδρας που του δόθηκε το προσωνύμιο «Πολωνός Γιόζεφ Φριτζλ» καταδικάστηκε σε 25ετή κάθειρξη, επειδή κρατούσε φυλακισμένη τη γυναίκα του σε ένα σκοτεινό κελάρι και την υπέβαλε σε σεξουαλική κακοποίηση για χρόνια.

Σε ένα μικρό χωριό της βόρειας Πολωνίας, ο Mariusz Sz βασάνιζε για τέσσερα χρόνια τη γυναίκα του, μεταξύ του 2006 και του 2010, κρατώντας κλειδωμένη μάλιστα στο σκοτεινό δωμάτιο για δύο από αυτά τα χρόνια.

Το θύμα, του οποίου η ταυτότητα δεν δημοσιοποιήθηκε, είχε υποστεί ξυλοδαρμούς, είχε υποβληθεί στο μαρτύριο της ασιτίας και είχε επανειλημμένα πέσει θύμα βιασμού. Αποκορύφωμα του σαδισμού ήταν ο εξαναγκασμός της να φάει με τη βία σάντουιτς γεμάτα με το σπέρμα του συζύγου της, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη Mirror, διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης ο ισχυρισμός ότι οι δύο αδελφοί του Mariusz Sz., καθώς και ένας φίλος τους, τον «συνέδραμαν» στις αποτρόπαιες πράξεις του.

Στην αρχική δικαστική απόφαση του Ιουνίου του 2017, η πρόεδρος δήλωσε ότι το θύμα «ήταν φυλακισμένο σε ένα κρύο, σκοτεινό κελάρι, στο οποίο ήταν στερημένο από τη δυνατότητα να ικανοποιεί τις φυσικές του ανάγκες και να προσέχει την προσωπική του υγιεινή, κάτω από αξιοπρεπείς συνθήκες».

Η δικαστής πρόσθεσε επίσης ότι η σύζυγος του κατηγορουμένου υποβλήθηκε σε ασιτία και εξαναγκάστηκε να τρώει τα γεύματά της γονατιστή με δεμένα τα χέρια.

«Τα γεύματα προετοιμάζονταν με τρόπο που της αφαιρούσαν κάθε αίσθηση αξιοπρέπειας. Η γυναίκα εξαναγκαζόταν να τρώει ψωμί ανακατεμένο με νερό και το σπέρμα του κατηγορουμένου» τόνισε.

Υπήρξαν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο Mariusz Sz. «νοίκιαζε» τη γυναίκα του περίπου για 5 ευρώ, επιτρέποντας σε τυχαίους άνδρες να τη βιάζουν αβοήθητη με μία σακούλα στο κεφάλι της.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι είναι οι άνδρες που τη βίασαν και η αστυνομική έρευνα για το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τελικά η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει από το κελάρι και ειδοποίησε τη μητέρα της, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε τις Αρχές.

Σε δηλώσεις της τόνισε ότι φοβόταν για την ασφάλεια των δύο κορών της – από τις οποίες η μία είναι μόλις τεσσάρων ετών – που φέρεται να έχουν πέσει και αυτές θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Πολωνικά Μέσα αναφέρουν ότι η καταγγελία της γυναίκας αγνοήθηκε τρεις φορές από την αστυνομία, πριν να ξεκινήσει έρευνα.

Η φρικιαστική υπόθεση ομοιάζει με αυτή του Γιόζεφ Φριτζλ, ενός Αυστριακού συνταξιούχου ο οποίος για 24 χρόνια κρατούσε την κόρη του φυλακισμένη σε ένα υπόγειο και τη βίαζε επανειλημμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έπεσε το X – Δεν φορτώνει η πλατφόρμα σε εκατομμύρια χρήστες

Tech + Science 22.01.2026
Πρόβλημα λειτουργίας του Twitter (νυν X) στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο

Ισπανία: Βρέθηκαν ακόμη δύο σοροί ‑ Στους 45 οι νεκροί

Κόσμος 22.01.2026
«Θεωρητικά, πρόκειται για τους δύο νεκρούς που δεν είχαν βρεθεί ακόμη», εξήγησε ένας εκπρόσωπος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

«Ο Μπάρον μου έσωσε τη ζωή»: Ο γιος του Τραμπ είδε έναν αθλητή πολεμικών τεχνών να χτυπά γυναίκα και σήμανε συναγερμό

Κόσμος 22.01.2026
Ο γιος του Αμερικανού προέδρου επικοινώνησε με τις βρετανικές αρχές

Παράσυρση ηλικιωμένης στη Γλυφάδα: Σπαρακτικό κλάμα παιδιού ‑ «Πού πάει η μαμά;»

Ελλάδα 22.01.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγω μέτρα από το σημείο που έχασε τη ζωή της η 56χρονη

Τουρκία: Νοσοκόμα κακοποίησε βρέφος που βρισκόταν σε θερμοκοιτίδα και το άφησε ανάπηρο

Κόσμος 22.01.2026
Η νοσοκόμα χτυπούσε το μωρό στο κεφάλι άρχισε να κλαίει και στη συνέχεια σφίγγει το πόδι του και το τραβάει προς το μέρος της

«Τα ‘χωσε» ο Ζελένσκι στην Ευρώπη από το Νταβός: Ζούμε μια ατελείωτη «Μέρα της Μαρμότας»

Κόσμος 22.01.2026
«Ένας χρόνος πέρασε και τίποτα δεν έχει αλλάξει» - «Αν ο Πούτιν αποφασίσει να καταλάβει τη Λιθουανία ή να πλήξει την Πολωνία, ποιος θα απαντήσει;» διερωτήθηκε

Τσατραφύλλιας για κακοκαιρία: Η εξήγησή του για τις πλημμύρες

Ελλάδα 22.01.2026
«Κλιματική ή εγκληματική κρίση;»

Ηράκλειο: Ανδρας επιτέθηκε με τσεκούρι σε μητέρα και το παιδί της

Ελλάδα 22.01.2026
«Είχα εντολή από μία φωνή» είπε στους αστυνομικούς

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Βάρης‑Βούλας‑Βουλιαγμένης

Ελλάδα 22.01.2026
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ισχύσει έως και τις 21 Απριλίου 2026

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι στο Νταβός ‑ Κράτησε λιγότερο από μία ώρα

Ελλάδα 22.01.2026
Ο Ουκρανός πρόεδρος έφτασε σήμερα στην ελβετική πόλη για να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του