E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη: Κρατούσε τη γυναίκα του φυλακισμένη, τη «νοίκιαζε» σε βιαστές και την τάιζε αηδιαστικά σάντουιτς

Οι λεπτομέρειες της φρίκης σοκάρουν

Δημοσίευση 19/12/2018 | 15:06

Φρίκη: Κρατούσε τη γυναίκα του φυλακισμένη, τη «νοίκιαζε» σε βιαστές και την τάιζε αηδιαστικά σάντουιτς

Ένας άνδρας που του δόθηκε το προσωνύμιο «Πολωνός Γιόζεφ Φριτζλ» καταδικάστηκε σε 25ετή κάθειρξη, επειδή κρατούσε φυλακισμένη τη γυναίκα του σε ένα σκοτεινό κελάρι και την υπέβαλε σε σεξουαλική κακοποίηση για χρόνια.

Σε ένα μικρό χωριό της βόρειας Πολωνίας, ο Mariusz Sz βασάνιζε για τέσσερα χρόνια τη γυναίκα του, μεταξύ του 2006 και του 2010, κρατώντας κλειδωμένη μάλιστα στο σκοτεινό δωμάτιο για δύο από αυτά τα χρόνια.

Το θύμα, του οποίου η ταυτότητα δεν δημοσιοποιήθηκε, είχε υποστεί ξυλοδαρμούς, είχε υποβληθεί στο μαρτύριο της ασιτίας και είχε επανειλημμένα πέσει θύμα βιασμού. Αποκορύφωμα του σαδισμού ήταν ο εξαναγκασμός της να φάει με τη βία σάντουιτς γεμάτα με το σπέρμα του συζύγου της, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη Mirror, διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης ο ισχυρισμός ότι οι δύο αδελφοί του Mariusz Sz., καθώς και ένας φίλος τους, τον «συνέδραμαν» στις αποτρόπαιες πράξεις του.

Στην αρχική δικαστική απόφαση του Ιουνίου του 2017, η πρόεδρος δήλωσε ότι το θύμα «ήταν φυλακισμένο σε ένα κρύο, σκοτεινό κελάρι, στο οποίο ήταν στερημένο από τη δυνατότητα να ικανοποιεί τις φυσικές του ανάγκες και να προσέχει την προσωπική του υγιεινή, κάτω από αξιοπρεπείς συνθήκες».

Η δικαστής πρόσθεσε επίσης ότι η σύζυγος του κατηγορουμένου υποβλήθηκε σε ασιτία και εξαναγκάστηκε να τρώει τα γεύματά της γονατιστή με δεμένα τα χέρια.

«Τα γεύματα προετοιμάζονταν με τρόπο που της αφαιρούσαν κάθε αίσθηση αξιοπρέπειας. Η γυναίκα εξαναγκαζόταν να τρώει ψωμί ανακατεμένο με νερό και το σπέρμα του κατηγορουμένου» τόνισε.

Υπήρξαν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο Mariusz Sz. «νοίκιαζε» τη γυναίκα του περίπου για 5 ευρώ, επιτρέποντας σε τυχαίους άνδρες να τη βιάζουν αβοήθητη με μία σακούλα στο κεφάλι της.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι είναι οι άνδρες που τη βίασαν και η αστυνομική έρευνα για το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τελικά η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει από το κελάρι και ειδοποίησε τη μητέρα της, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε τις Αρχές.

Σε δηλώσεις της τόνισε ότι φοβόταν για την ασφάλεια των δύο κορών της – από τις οποίες η μία είναι μόλις τεσσάρων ετών – που φέρεται να έχουν πέσει και αυτές θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Πολωνικά Μέσα αναφέρουν ότι η καταγγελία της γυναίκας αγνοήθηκε τρεις φορές από την αστυνομία, πριν να ξεκινήσει έρευνα.

Η φρικιαστική υπόθεση ομοιάζει με αυτή του Γιόζεφ Φριτζλ, ενός Αυστριακού συνταξιούχου ο οποίος για 24 χρόνια κρατούσε την κόρη του φυλακισμένη σε ένα υπόγειο και τη βίαζε επανειλημμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στην Αττική που εκτελούσαν θερμές εργασίες σε μέρα με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Το Πυροσβεστικό Σώμα υπενθυμίζει ότι η συντριπτική πλειονότητα των πυρκαγιών εξακολουθεί να οφείλεται σε ανθρώπινη αμέλεια

Μακελειό σε γιορτή της 4ης Ιουλίου στη Νέα Υόρκη – Οκτώ τραυματίες, οι 4 παιδιά

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Μαρτυρίες μιλούν για άνδρα που ήταν ντυμένος στα μαύρα και φορούσε μαύρη μάσκα σκι, ο οποίος πυροβόλησε πολλές φορές προς το πλήθος, που έκανε μπάρμπεκιου σε αυλή

Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικό βίντεο ‑ drone από τις καμένες εκτάσεις σε Ωραιόκαστρο και Φιλοθέη

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Αποκαρδιωτικές εικόνες από την καταστροφή που προκάλεσε η μεγάλη φωτιά στα όρια των δήμων Ωραιοκάστρου και Παύλου Μελά

Επίδομα αδείας 2026: Τι αλλάζει φέτος και ποιοι εργαζόμενοι επηρεάζονται

Ελλάδα 05.07.2026
Με την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 920 ευρώ από 1η Απριλίου, αλλάζουν τα ποσά του επιδόματος αδείας για χιλιάδες εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

16χρονη κατέρρευσε με καρδιακή ανακοπή στο σπίτι – Η μητέρα της την έσωσε κάνοντας ΚΑΡΠΑ

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Ο απινιδωτής τέθηκε σε λειτουργία μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά και με την πρώτη απινίδωση η 16χρονη ανέπνευσε ξανά

Θεσσαλονίκη: 16χρονη κατέρρευσε με καρδιακή ανακοπή στο σπίτι – Η μητέρα της την έσωσε κάνοντας ΚΑΡΠΑ

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Ο απινιδωτής τέθηκε σε λειτουργία μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά και με την πρώτη απινίδωση η 16χρονη ανέπνευσε ξανά

Hellenic Train: Αναστολή δρομολογίων στο τμήμα Ασπρόπυργος – Ανω Λιόσια εξαιτίας πυρκαγιάς

Ελλάδα 05.07.2026
Δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών επηρεάζονται με καθυστερήσεις και τροποποιήσεις, ενώ τμήματα διαδρομών αντικαθίστανται με λεωφορεία της Hellenic Train

Σερένα Γουίλιαμς: Ανέβασε φωτογραφία με το υγρό που αφαίρεσαν από το γόνατό της – «Απλά... ουάου»

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Η Σερένα Γουίλιαμς αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το διπλό γυναικών στο Γουίμπλεντον λόγω τραυματισμού στο γόνατο

Σκιάθος: Συνελήφθη 27χρονος που επιτέθηκε σε πολίτες – Πετούσε καρέκλες και ξεσήκωνε τους περαστικούς

Ελλάδα 05.07.2026
Σκηνές έντασης ξεδιπλώθηκαν τα ξημερώματα στο νησί της Σκιάθου

Καπνός, διοξίνες, βενζόλιο: Τι αναπνέει η Θεσσαλονίκη μετά τη φωτιά – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο – Ελεύθερος ο 76χρονος

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
«Χρησιμοποιήστε μάσκες υψηλής προστασίας» συστήνει ο καθηγητής Μηχανικής Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης

Φωτιά στην Οινόη Αττικής: Μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης με 10 εναέρια μέσα

Ελλάδα 05.07.2026
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στο σημείο της πυρκαγιάς