E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγωδία: Πέθανε το παιδάκι που πνίγηκε με το λουρί του σκύλου

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες διασωστών και γιατρών

Δημοσίευση 19/12/2018 | 12:48

Τραγωδία: Πέθανε το παιδάκι που πνίγηκε με το λουρί του σκύλου

Δυστυχώς το παιδάκι, που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κρεμάστημε με το λουρί του σκύλου του στο Φάληρο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Επί 35 ολόκληρα λεπτά προσπαθούσαν οι διασώστες και έπειτα οι γιατροί να επαναφέρουν το αγοράκι που μεταφέρθηκε εχθές στις 16.15 στο νοσοκομείο Παίδων, άσφυγμο και απνοϊκό, αφού εντοπίστηκε αναίσθητο στο σπίτι του, με το λουρί του οικογενειακού σκύλου τυλιγμένο στον λαιμό του!

Το εξάχρονο παιδί, ρουμανικής καταγωγής, νοσηλευόταν διασωληνωμένο στην Εντατική, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής αλλά το μεσημέρι της Τετάρτης κατέληξε.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, το παιδί βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στο Φάληρο, στην οδό Σωκράτους, χωρίς τις αισθήσεις του, πιθανότατα λόγω ασφυξίας, έχοντας τυλιγμένο στον λαιμό του το λουρί του σκύλου της οικογένειας!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το πρώτο τηλεφώνημα που έγινε στην Άμεση Δράση, έκανε λόγο για «αυτοκτονία».

Όταν έφτασαν στο διαμέρισμα της οικογένειας οι αστυνομικοί, βρήκαν τη μητέρα του παιδιού να οδύρεται. Το αγοράκι βρισκόταν πεσμένο στο πάτωμα. Γύρω από τον λαιμό του είχε τυλιχτεί το λουρί του σκύλου, το οποίο φαίνεται ότι του έφραξε πλήρως την αναπνευστική οδό, με αποτέλεσμα το παιδί να σταματήσει να ανασαίνει.

Η μητέρα του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι, όταν συνέβη το κακό, εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού, όμως δεν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το αγοράκι έχει μια αδερφή 13 ετών, η οποία, την ώρα του περιστατικού, βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο. Ο πατέρας βρισκόταν στη δουλειά.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αμέσως μόλις βρέθηκαν στο σπίτι του παιδιού, ενημέρωσαν την Εισαγγελία, ωστόσο ο εισαγγελέας διέταξε να μην συλληφθούν οι γονείς του 6χρονου.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα, για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διπλή δολοφονία στο Λόγγο Αιγίου: Τι ισχυρίζεται ο 65χρονος Ιταλός ενόψει της απολογίας του

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Την Παρασκευή 13 Ιουνίου απολογείται ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία μητέρας και γιου, ενώ η συνήγορός του επικαλείται κενά στη δικογραφία.

Ωρωπός: 32χρονος ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και ανέβασε το βίντεο online – «Κοιτάξτε πώς κλαίει»

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Χρόνια κακοποίηση και συνεχείς αποσύρσεις καταγγελιών – Ο δράστης συνελήφθη αφού πέταξε το κινητό του στη θάλασσα

Αίγιο: Συγκλονίζει ο πρώτος μάρτυρας στον τόπο του εγκλήματος – «Πήγα να βοηθήσω»

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
«Θα τον κυνηγήσω μέχρι εκεί που δεν πάει», λέει η αδερφή του 54χρονου θύματος

Οι πέντε ασφαλέστερες χώρες για το 2026 ‑ Πού βρίσκεται η Ελλάδα στην κατάταξη

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ο Παγκόσμιος Δείκτης Ειρήνης αξιολογεί 163 χώρες βάσει 23 διαφορετικών κριτηρίων

Τραμπ: «Θα επιτεθούμε στο Ιράν πολύ σκληρά»

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος επικαλέστηκε την κατάρριψη του ελικοπτέρου Apache στα Στενά του Ορμούζ για να προειδοποιήσει ότι οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν το Ιράν εάν δεν υπάρξει συμφωνία ειρήνης.

Βόλος: «Θα σκοτώσω εσάς και τα παιδιά σας» – Στο Αυτόφωρο 45χρονος

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Ο κατηγορούμενος ισχυριζόταν ότι διαθέτει όπλο και μαχαίρι, γεγονός που ενέτεινε την ανησυχία των κατοίκων

Ομόνοια: Το περίπτερο πωλούσε ναρκωτικά

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πανικός στη Ρωσία: Σμήνος από εκατομμύρια κουνούπια πήρε στο κυνήγι τουρίστες ‑ Video

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Το βίντεο που καταγράφει το περιστατικό και κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τα έντομα να σχηματίζουν ένα πυκνό, συμπαγές στρώμα, εμποδίζοντας τους ανθρώπους να βγουν καν από τα οχήματά τους

«Έκανα ψηλάφηση» υποστηρίζει ο γιατρός που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία 15χρονου για γενετήσια πράξη

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του - Η καταγγελία έγινε τη Δευτέρα από τη μητέρα του 15χρονου

Νάυτης δολοφόνησε τη συνάδελφό του και κατά τη διάρκεια της ανάκρισής, την είχε νεκρή στη ντουλάπα

E-Daily 2.TopNews 10.06.2026
Τα δεδομένα από το κινητό και το GPS οδήγησαν στον εντοπισμό της σορού