E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγωδία: Πέθανε το παιδάκι που πνίγηκε με το λουρί του σκύλου

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες διασωστών και γιατρών

Δημοσίευση 19/12/2018 | 12:48

Τραγωδία: Πέθανε το παιδάκι που πνίγηκε με το λουρί του σκύλου

Δυστυχώς το παιδάκι, που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κρεμάστημε με το λουρί του σκύλου του στο Φάληρο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Επί 35 ολόκληρα λεπτά προσπαθούσαν οι διασώστες και έπειτα οι γιατροί να επαναφέρουν το αγοράκι που μεταφέρθηκε εχθές στις 16.15 στο νοσοκομείο Παίδων, άσφυγμο και απνοϊκό, αφού εντοπίστηκε αναίσθητο στο σπίτι του, με το λουρί του οικογενειακού σκύλου τυλιγμένο στον λαιμό του!

Το εξάχρονο παιδί, ρουμανικής καταγωγής, νοσηλευόταν διασωληνωμένο στην Εντατική, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής αλλά το μεσημέρι της Τετάρτης κατέληξε.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, το παιδί βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στο Φάληρο, στην οδό Σωκράτους, χωρίς τις αισθήσεις του, πιθανότατα λόγω ασφυξίας, έχοντας τυλιγμένο στον λαιμό του το λουρί του σκύλου της οικογένειας!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το πρώτο τηλεφώνημα που έγινε στην Άμεση Δράση, έκανε λόγο για «αυτοκτονία».

Όταν έφτασαν στο διαμέρισμα της οικογένειας οι αστυνομικοί, βρήκαν τη μητέρα του παιδιού να οδύρεται. Το αγοράκι βρισκόταν πεσμένο στο πάτωμα. Γύρω από τον λαιμό του είχε τυλιχτεί το λουρί του σκύλου, το οποίο φαίνεται ότι του έφραξε πλήρως την αναπνευστική οδό, με αποτέλεσμα το παιδί να σταματήσει να ανασαίνει.

Η μητέρα του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι, όταν συνέβη το κακό, εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού, όμως δεν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το αγοράκι έχει μια αδερφή 13 ετών, η οποία, την ώρα του περιστατικού, βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο. Ο πατέρας βρισκόταν στη δουλειά.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αμέσως μόλις βρέθηκαν στο σπίτι του παιδιού, ενημέρωσαν την Εισαγγελία, ωστόσο ο εισαγγελέας διέταξε να μην συλληφθούν οι γονείς του 6χρονου.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα, για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα ‑ Σε ποιες περιοχές υπάρχει κίνδυνος βροχής

Καιρός 12.04.2026
Ανοιξιάτικες συνθήκες με θερμοκρασίες έως 21 βαθμούς στη χώρα, αλλά τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια.

Τι έγινε στον Νέο Κόσμο κατά την Ανάσταση ‑ Μπλόκο στο επικίνδυνο έθιμο με μολότοφ

Ελλάδα 12.04.2026
Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και κατάσχεσε μολότοφ, με τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές στην περιοχή της Λαγουμιτζή.

Ποιο πρόγραμμα ακολουθούν τα ΜΜΜ την εορταστική περίοδο ‑ Τι αλλάζει σε μετρό, λεωφορεία και τραμ

Ελλάδα 12.04.2026
Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τις τροποποιήσεις των δρομολογίων για όλη την περίοδο του Πάσχα με μειωμένη συχνότητα και σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Ελλάδα Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Πάσχα Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Κόσμος Χτες
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Ελλάδα Χτες
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Ελλάδα Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα Χτες
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό