E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα μηνύματα, οι απειλές και ο εφιάλτης του κοριτσιού στην Κρήτη

Στον ανακριτή ο 43χρονος που φέρεται να νάρκωνε τον πατέρα και να βίαζε την 13χρονη

Δημοσίευση 18/12/2018 | 10:22

Τα μηνύματα, οι απειλές και ο εφιάλτης του κοριτσιού στην Κρήτη

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα το πρωί για να απολογηθεί ο 43χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του φίλου του αφού πρώτα έριχνε ισχυρά υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του πατέρα.

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα το πρωί για να απολογηθεί ο 43χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του φίλου του αφού πρώτα έριχνε ισχυρά υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του πατέρα.

Ο εφιάλτης που φέρεται να έζησε το κορίτσι άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα της ανήλικης, που κατοικεί στο Βέλγιο, κατήγγειλε στις αρχές της χώρας της, ότι ο συγκεκριμένος άντρας, μόνιμος κάτοικος Χανίων, βίασε την κόρη της κατά την προσωρινή διαμονή του κοριτσιού στα Χανιά, το περυσινό καλοκαίρι.

Η κινητοποίηση των αρχών του Βελγίου και της ΕΛΑΣ οδήγησαν στη σύλληψη του 43χρονου και στις σοκαριστικές λεπτομέρειες για τα όσα καταγγέλλονται για το βιασμό της 13χρονης από τον φερόμενο δράστη.

Ο στενός φίλος του πατέρα της, ένας Λιβανέζος, φέρεται ότι πήγαινε στο σπίτι και βίαζε συστηματικά κατά και παρά φύσιν το μικρό κορίτσι επί δύο μήνες. Μάλιστα για να μην γίνει αντιληπτό τίποτα στον πατέρα της 13χρονης, ο Λιβανέζος «φίλος» φρόντιζε να ρίχνει στο ρόφημα του πατέρα ισχυρά υπνωτικά χάπια που τον έθεταν σε πλήρη λήθαργο για να μην καταλαβαίνει το παραμικρό.

Στη συνέχεια βίαζε το κοριτσάκι απειλώντας το μετά να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί θα τους σκοτώσει.

Η 13χρονη μετά που επέστρεψε στο σπίτι της στο Βέλγιο, επιχείρησε δυο φορές να αυτοκτονήσει σύμφωνα με την καταγγελία.

Η μητέρα του κοριτσιού ανησυχώντας για το παιδί της, έψαξε το κινητό της και εκεί είδε έκπληκτη τα μηνύματα του 43χρονου καθώς και τις απειλές του.

Τότε η μητέρα, του έστειλε μήνυμα υποδυόμενη ότι ήταν η 13χρονη. Εκείνος απάντησε στέλνοντας ένα πρόστυχο προσωπικό του βίντεο. Τότε ήταν που αποκαλύφθηκαν όλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Champions League: Τρομερή Μπόντο Γκλιμτ έριξε 3άρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Αθλητικά Νέα Χτες
Τελικό αποτέλεσμα 3-1 στη Νορβηγία

Εξαφάνιση Λόρα: Έρευνες των γερμανικών αρχών στο Βερολίνο μετά από μαρτυρία

Κόσμος Χτες
Οι ελληνικές αρχές ζητούν βιντεοληπτικό υλικό από τις γερμανικές για την εξαφάνιση της Λόρα - Τι είπε Ελληνίδα σε νέα μαρτυρία

Βόμβα από τη FIFA: Πιθανή ακόμη και η αποβολή της Σενεγάλης από το Μουντιάλ 2026

Αθλητικά Νέα Χτες
Έρχεται τιμωρία για όσα έγιναν στον τελικό του Κόπα Αφρικα

Κακοκαιρία: Ποια ώρα αναμένεται να πέσει βροχή ενός μήνα στην Αττική

Καιρός Χτες
Πού θα χιονίσει, η πρόβλεψη Τσατραφύλλια

Δολοφονία στο Αγρίνιο: Γιατί μπορεί να καταρριφθεί ο ισχυρισμός του δράστη περί «αυτοάμυνας»

Ελλάδα Χτες
Ο 44χρονος καθ` ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στο Αγρίνιο θα απολογηθεί αύριο

Απρόθυμη η Αθήνα για συμμετοχή στο Συμβούλιο Ειρήνης που στήνει ο Τραμπ

Πολιτική Χτες
Στο «όχι» κλίνουν και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πλην Όρμπαν

Ερχεται νέα μείωση φόρου στα ενοίκια

Οικονομία Χτες
Κεντρικό ρόλο στο όλο εγχείρημα θα παίξει το Μητρώο Ακινήτων, καθώς θα αποκαλύψει κρυφά ενοίκια και αδρανή ακίνητα.

«Βόμβα» Δούκα στο ΠΑΣΟΚ: Η στρατηγική μας απέτυχε

Πολιτική Χτες
Ανησυχώ και για το κόμμα μας, είπε ο δήμαρχος Αθηναίων

Ισπανία: Συγκλονίζει η 6χρονη που βρέθηκε μόνη να περπατάει στα συντρίμμια

Κόσμος Χτες
Σκοτώθηκαν οι γονείς και ο αδελφός της

Μαθητής γυμνασίου πήγε στο σχολείο με πιστόλι στη Ζάκυνθο

Ελλάδα Χτες
Προσήχθη μαζί με τον πατέρα του

ΕΟΦ: Απαγορεύει συμπλήρωμα διατροφής

Ελλάδα Χτες
Το προϊόν, σύμφωνα με τον ΕΟΦ, περιέχει φυτική ουσία που δεν είναι εγκεκριμένη για τρόφιμα

Ένας χρόνος Τραμπ: Τα 25 πράγματα που άλλαξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Κόσμος Χτες
Έναν χρόνο μετά την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, η εικόνα της Αμερικής και του κόσμου έχει αλλάξει δραματικά. To Politico συνόψισε τις 25 μεγάλες αλλαγές που έφερε η εκλογή του 47ου προέδρου των ΗΠΑ