E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τσίπρας για σενάρια αποχώρησης Καμμένου: «Όχι, ρε παιδιά, πού να πάει;»

«Καθησυχαστικός» για το μέλλον της συγκυβέρνησης εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός,

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/12/2018 | 22:00

Τσίπρας για σενάρια αποχώρησης Καμμένου:  «Όχι, ρε παιδιά, πού να πάει;»

Καθησυχαστικός για το μέλλον της συγκυβέρνησης θέλησε να εμφανιστεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους δεν έδειξε να ανησυχεί από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου και τις προθέσεις του ίδιους και των ΑΝΕΛ αναφορικά με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και την στάση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Το απόγευμα, ο Πρωθυπουργός ρωτήθηκε από δημοσιογράφους «έχετε plan b αν ο Καμμένος αποχωρήσει και πάρει τους υπουργούς του;», με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά «Όχι, ρε παιδιά, πού να πάει; Μην ανησυχείτε!».

Ωστόσο, απέφυγε να σχολιάσει ευθέως όσα δηλώνει τις τελευταίες ημέρες ο Υπ. Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ.

Νωρίτερα, κυβερνητικά στελέχη είχαν «βάλει πάγο» στο αίτημα του κ. Καμμένου για σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να αποτραπεί η κύρωσης της Συμφωνίας από την ελληνική Βουλή.

Για τον Προϋπολογισμό

Αναφορικά με την συζήτηση στην Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2019, ο οποίος ψηφίζεται το βράδυ της Τρίτης από την Ολομέλεια, ο Αλέξης Τσίπρας, σε εμφανώς χαλαρό κλίμα, είπε ότι δεν αναμένει να υπάρξει σκληρή κόντρα στο Κοινοβούλιο.

«Ο προϋπολογισμός είναι θεσμική συζήτηση, μιλάμε για νούμερα και πίνακες. Άλλωστε, δεν βλέπετε πώς είναι το κλίμα σήμερα, με Δήμα και Χουλιαράκη να μιλάνε «με το ‘σεις και με το σας», σαν να είναι στην Οξφόρδη!», είπε χαριτολογώντας ο Πρωθυπουργός.

Ερωτηθείς εάν πρόκειται να συνεδριάσει τις προσεχείς ημέρες το Υπουργικό Συμβούλιο ο κ. Τσίπρας απάντησε αρνητικά, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «δεν υπάρχει λόγος. Έχουμε καθυστερήσει κάνουμε κάθε μήνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τραμπ θέλει να ξανανοίξει τις φυλακές του Αλκατράζ

Κόσμος Χτες
Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά 152 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να μετατρέψει ξανά το ιστορικό Αλκατράζ σε υπερσύγχρονη φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες της NASA από τη Σελήνη που κόβουν την ανάσα

Κόσμος Χτες
Η δεύτερη εικόνα παρουσιάζει τη Γη ως μια «γαλάζια κουκκίδα»

Δώρο Πάσχα: Τι δικαιούνται μισθωτοί και απολυμένοι – Το περιθώριο για την καταβολή

Οικονομία Χτες
Τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση μη καταβολής από τον εργοδότη

20χρονος ψαράς βούτηξε και έσωσε λευκό καρχαρία στην Καλιφόρνια

Κόσμος Χτες
Είχε μπλεχτεί στην πετονιά του

Εργατικό ατύχημα στο Κιάτο: «Λουκέτο» στο συσκευαστήριο που δούλευε η 40χρονη

Ελλάδα Χτες
Αναρρώνει εκτός κινδύνου η γυναίκα - Nέες πληροφορίες για το συμβάν

Με τι καιρό θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός Χτες
Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός αρκετές ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας

Ανασχηματισμός: Η ψυχική υγεία στον Αδωνι Γεωργιάδη μετά την παραίτηση Βαρτζόπουλου

Ελλάδα Χτες
Ο Αδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον απερχόμενο υφυπουργό Υγείας

Artemis II: Πρόβλημα στην διαστημική τουαλέτα έφερε... αναστάτωση

Κόσμος Χτες
Το κέντρο ελέγχου της αποστολής της έδωσε οδηγίες για την επίλυση του προβλήματος

Χάκαραν το Ουφίτσι: «Μπήκαν παντού» και τώρα ζητούν «λύτρα» από το μουσείο

Κόσμος Χτες
Οι χάκερ απειλούν να πουλήσουν τις πληροφορίες που έχουν κλαπεί, στο dark web

Ένα πρόβλημα που γνωρίζει κάθε εργαζόμενος εμφανίστηκε στo Artemis II

Tech + Science Χτες
H πρώτη τεχνική δυσλειτουργία δεν αφορούσε το σκάφος ή τα συστήματα πλοήγησης, αλλά κάτι πολύ πιο απλό