E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Βουτιά θανάτου» 15χρονου από ταράτσα ενώ η μητέρα του τον ενθάρρυνε με χειροκροτήματα

Το αλεξίπτωτο που φορούσε δεν δούλεψε

Δημοσίευση 17/12/2018 | 11:22

«Βουτιά θανάτου» 15χρονου από ταράτσα ενώ η μητέρα του τον ενθάρρυνε με χειροκροτήματα
@dailymail.co.uk

Τραγική κατάληξη είχε το άλμα που πραγματοποίησε με αυτοσχέδιο αλεξίπτωτο από ταράτσα 14όροφης πολυκατοικίας ένα 15χρονο αγόρι στην Ουκρανία, αφού ο μηχανισμός του δεν λειτούργησε σωστά με αποτέλεσμα να «βουτήξει» στον θάνατό του.

Το συμβάν, που συνέβη στην πόλη Μακέγιεφκα, στα ανατολικά της χώρας, κατέγραψαν με κάμερα αυτόπτες μάρτυρες.

Στο σοκαριστικό κλιπ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο έφηβος Μπογκντάν Φιρσόφ διακρίνεται αρχικά στην οροφή του ψηλού κτιρίου, με ανοιχτά τα χέρια, να προετοιμάζεται για το άλμα με το αλεξίπτωτο.

Κάτω από την πολυκατοικία βρίσκονταν, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, φίλοι του νεαρού αλλά και η μαμά του, που τον ενθάρρυναν με χειροκροτήματα και επευφημίες.

Στη συνέχεια του κλιπ και ενώ ο νεαρός πέφτει, διακρίνεται το αλεξίπτωτο, το οποίο όμως δεν ανοίγει τελείως, λόγω κάποιας δυσλειτουργίας.

«Υπήρχε πολύς κόσμος εκεί αλλά κανείς δεν προσπάθησε να τον σταματήσει. Απλώς τραβούσαν με το κινητό τους», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας σε ρωσικό ιστότοπο.

Όπως φαίνεται, το νεαρό αγόρι είχε καλέσει πολλούς συγγενείς και φίλους για να παρακολουθήσουν το τολμηρό του εγχείρημα. Μάρτυρες δήλωσαν ότι η μητέρα ήταν τόσο σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη στο παιδί της, που έμεινε παγωμένη για αρκετά λεπτά μετά την τραγωδία στο ίδιο σημείο.

Ειδικοί που μίλησαν στην ουκρανική εφημερίδα «Φάκτι» εκτιμούν ότι, ακόμα κι αν είχε λειτουργήσει το αλεξίπτωτο, ο νεαρός δεν θα είχε γλιτώσει τον θάνατο.

«Το χαμηλότερο δυνατό ύψος για ένα άλμα με αλεξίπτωτο είναι 70 μέτρα, επομένως το κτίριο θα έπρεπε να ήταν πάνω από 25 ορόφων. Ακόμα και τότε όμως ο κίνδυνος θα ήταν μεγάλος», επισημαίνει ένας εκπαιδευτής extreme sport.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Κατέρρευσε μεσοτοιχία σε αυλή κατοικίας – Ένας τραυματίας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις

Ταϊλάνδη: Συνελήφθη Βρετανίδα που φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τον σύντροφό της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Βρετανίδα υποστήριξε ότι ο σύντροφός της είχε αυτοτραυματιστεί, κάτι που δεν μπορούσε να διασταυρωθεί

Θρίλερ στη Χαλκιδική: 13χρονος τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά σε θαλάσσιο πάρκο

E-Daily 2.TopNews Χτες
13χρονος υπήκοος Ρουμανίας τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο του Αγίου Νικολάου και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Φωτιά στη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής: Ήχησε το 112 για εκκένωση περιοχών – Kοντά σε σπίτια οι φλόγες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Για την κατάσβεση από αέρος επιχειρούν περιοδικά 5 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα

Ζελένσκι ειρωνεύεται τη Μόσχα: Αν ελέγχουν την Κονταντίνοφκα, τότε ο Πούτιν δεν θα είχε πρόβλημα να με συναντήσει εκεί

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Αν η Κονταντίνοφκα βρισκόταν υπό ρωσικό έλεγχο, τότε ίσως ο (Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ) Πούτιν να μην είχε κανένα πρόβλημα να με συναντήσει εκεί», δήλωσε ο Ζελένσκι

Καιρός: Έρχεται και νέα επιδείνωση του καιρού για 48 ώρες ‑ Προειδοποίηση Αρναούτογλου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βροχές σήμερα σε όλη τη χώρα ωστόσο θα έρθει και νέα κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Το μοναδικό ηφαίστειο στη Γη που εκτοξεύει μικροσκοπικούς κρυστάλλους χρυσού ‑ 80 gr κάθε μέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Περισσότερες από τρεις δεκαετίες αργότερα οι επιστήμονες εξακολουθούν να μην γνωρίζουν ακριβώς πώς σχηματίζονται οι κρύσταλλοι χρυσού στο όρος Έρεβος

Η Μαρία Σάκκαρη έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, έχασε 2‑0 από την Παολίνι και αποχαιρέτισε το Wimbledon

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει την Ιταλίδα αντίπαλο της η οποία επικράτησε με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στους 16 του λονδρέζικου open

Τι ήταν η Συμφωνία Plaza και γιατί δημιουργεί «ρήγμα» στις σχέσεις Ευρώπης‑Κίνας

E-Daily 3.Left Χτες
Για το Πεκίνο, οι σημερινές εμπορικές αντιπαραθέσεις με τη Δύση θυμίζουν έντονα την αντιπαράθεση ΗΠΑ-Ιαπωνίας πριν από τέσσερις δεκαετίες.