E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης: Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της

Δημοσίευση 10/12/2018 | 14:39

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης: Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της και ζήτησε από όλη την κοινωνία να καταδικάσει τους ενόχους.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα της Ελένης ανέφερε: «Να πληρώσουν, να πληρώσουν με το χειρότερο νόμισμα αυτό θέλω για να αναπαυτεί η ψυχούλα της. Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου».

«Τη βασάνισαν… Έχω θυμό στην ψυχή μου, θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους για το θάνατο της Ελένης. Η κοινωνία όλη να τους καταδικάσει, να τους φτύσει για να μην ξαχτυπήσει άλλη φορά κανένα σπίτι ελληνικό καμία νέα Ελένη, την Ελένη που πήγε σαν το σκυλί στα αμπέλι» δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Για να παιδί με στόχους και όνειρα έκανε λόγο η μητέρα της και την ίδια αναρωτήθηκε: «Να οδηγήσουν στο θάνατο αυτή τη δίμετρη κοπελάρα που περπατούσε και σειόταν η γη; Δεν ντρέπονται;»

«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα. Ξεγελάστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Είμαι μια ζωντανή πεθαμένη, άδειασε η ψύχη μου τα όνειρα μου».

Συγγνώμη ζητάει ο 21χρονος κατηγορούμενος
«Δεν ήταν παιδί που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» δήλωσε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο πατέρας του 21χρονου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Ο ίδιος έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα σημείωμα του νεαρού κατηγορούμενου προς την οικογένεια της νεαρής κοπέλας.

«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, σοκαρίστηκα όμως από τη βιαιότητα του συγκρατούμενού μου και δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω».

Πατέρας Ελένης: Πρέπει να ανοίξουν και άλλα στόματα
Την ώρα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για πιθανή εμπλοκή και τρίτου ατόμου στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έκανε έκκληση προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου «να σπάσει ο κύκλος της σιωπής στη Ρόδο».

«Πιθανόν να βίαζαν και να εκβίαζαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της φοιτήτριας σχολιάζοντας δημοσιεύματα και διαρροές για ανάλογα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο νησί της Ρόδου.

Αυτό κάνει, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Τοπαλούδης, τον πόνο μας μεγαλύτερο όπως και κάθε γονιού που θα βρισκόταν στη θέση μας.

«Πρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα, άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ιδίους βασανισμούς και απόπειρες, πρέπει να μπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή ώστε η κοινωνία της Ρόδου, που μας συμπαραστέκονται, να πουν ότι ‘’εμείς οι Ροδίτες είμαστε προστάτες των παιδιών που τα στέλνουν στον τόπο μας να σπουδάσουν’’».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στις ΗΠΑ: Influencer δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της αφού τον κατήγγειλε για παιδοφιλία στο TikTok

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η 43χρονη Sara Gilson έπεσε νεκρή στην Οκλαχόμα λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά τη δημόσια καταγγελία της, αφήνοντας πίσω της δύο παιδιά

Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο δράστης της επίθεσης στο Pride του Βερολίνου: Τον βρήκαν σε κήπο και επιτέθηκε με μαχαίρι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε για ισλαμιστική τρομοκρατική ενέργεια - Ο 21χρονος ήταν ήδη γνωστός εδώ και καιρό στις γερμανικές Αρχές

Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 208 χλμ/ώρα στην Αθηνών – Κορίνθου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 29χρονος εντοπίστηκε με radar στα Μέγαρα να υπερβαίνει κατά 78 χλμ/ώρα το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του για επικίνδυνη οδήγηση.

Πέταξε ο Τεντόγλου: Ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ με 8.66μ. στο Βόλο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο φέτος, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Τσάτουμα που έμενε αδιάσπαστο από το 2007.

Δημοσκόπηση Marc: Πάνω από 30% η ΝΔ με 14 μονάδες διαφορά από την ΕΛΑΣ – Κατακρήμνιση ΣΥΡΙΖΑ στο 1,3%

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη με 30,8%, ο Μητσοτάκης πρώτος στην καταλληλότητα και σχεδόν δύο στους τρεις πολίτες εκτιμούν ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Έκρηξη σε πετρελαιοφόρο στα Στενά του Ορμούζ μετά από πρόσκρουση σε νάρκη

Κόσμος Χτες
Το δεξαμενόπλοιο είχε παρεκκλίνει από την καθορισμένη ιρανική διαδρομή διέλευσης, ενώ παραμένουν άγνωστες η ταυτότητά του και η έκταση των ζημιών.

Σουδανός εισέβαλε στο τούνελ του Μετρό φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπαρ» και συνελήφθη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κατέβηκε στις γραμμές του Μετρό στην Αγία Παρασκευή και προχωρούσε πεζός προς Χαλάνδρι - Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κλωτσώντας τους και φτύνοντάς τους

Γαλλία: Η φωτιά απέχει 15 χλμ. από το Μπορντό – 240 σπίτια κάηκαν και εξετάζεται πλήρης εκκένωση

Κόσμος Χτες
Πάνω από 220.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους στην περιοχή, ενώ η πυρκαγιά στη Ζιρόντ καταγράφεται ως μία από τις μεγαλύτερες στη Γαλλία από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Καιρός Αύγουστος: Τι δείχνουν οι Ιταλοί μετεωρολόγοι για την Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ενώ η δυτική Ευρώπη προετοιμάζεται για ισχυρό καύσωνα, η Ελλάδα αναμένεται να παραμείνει εκτός του πυρήνα της ζέστης στις αρχές Αυγούστου.

Φωτιά στην Πυλαία Θεσσαλονίκης: Εκκένωση στο Μουσικό Σχολείο – Μήνυμα 112

Ελλάδα Χτες
Σαράντα πυροσβέστες, 12 οχήματα και επτά εναέρια μέσα επιχειρούν στην περιοχή, όπου ενεργοποιήθηκε και Ανακριτικό Κλιμάκιο για διερεύνηση εμπρησμού.

Ρίγη συγκίνησης στην απονομή: Η Εθνική Πόλο έγραψε ιστορία στο World Cup

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Εθνική ανδρών πόλο νίκησε 15-14 την Ουγγαρία στον τελικό του World Cup στην Αυστραλία και κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της.

Αννα Φόνσου: Τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία της αγαπημένης ηθοποιού

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το «Σπίτι του Ηθοποιού» διέψευσε τις φήμες και αποκάλυψε την αληθινή αιτία της νοσηλείας της.