E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης: Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της

Δημοσίευση 10/12/2018 | 14:39

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης: Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της και ζήτησε από όλη την κοινωνία να καταδικάσει τους ενόχους.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα της Ελένης ανέφερε: «Να πληρώσουν, να πληρώσουν με το χειρότερο νόμισμα αυτό θέλω για να αναπαυτεί η ψυχούλα της. Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου».

«Τη βασάνισαν… Έχω θυμό στην ψυχή μου, θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους για το θάνατο της Ελένης. Η κοινωνία όλη να τους καταδικάσει, να τους φτύσει για να μην ξαχτυπήσει άλλη φορά κανένα σπίτι ελληνικό καμία νέα Ελένη, την Ελένη που πήγε σαν το σκυλί στα αμπέλι» δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Για να παιδί με στόχους και όνειρα έκανε λόγο η μητέρα της και την ίδια αναρωτήθηκε: «Να οδηγήσουν στο θάνατο αυτή τη δίμετρη κοπελάρα που περπατούσε και σειόταν η γη; Δεν ντρέπονται;»

«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα. Ξεγελάστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Είμαι μια ζωντανή πεθαμένη, άδειασε η ψύχη μου τα όνειρα μου».

Συγγνώμη ζητάει ο 21χρονος κατηγορούμενος
«Δεν ήταν παιδί που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» δήλωσε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο πατέρας του 21χρονου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Ο ίδιος έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα σημείωμα του νεαρού κατηγορούμενου προς την οικογένεια της νεαρής κοπέλας.

«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, σοκαρίστηκα όμως από τη βιαιότητα του συγκρατούμενού μου και δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω».

Πατέρας Ελένης: Πρέπει να ανοίξουν και άλλα στόματα
Την ώρα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για πιθανή εμπλοκή και τρίτου ατόμου στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έκανε έκκληση προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου «να σπάσει ο κύκλος της σιωπής στη Ρόδο».

«Πιθανόν να βίαζαν και να εκβίαζαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της φοιτήτριας σχολιάζοντας δημοσιεύματα και διαρροές για ανάλογα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο νησί της Ρόδου.

Αυτό κάνει, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Τοπαλούδης, τον πόνο μας μεγαλύτερο όπως και κάθε γονιού που θα βρισκόταν στη θέση μας.

«Πρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα, άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ιδίους βασανισμούς και απόπειρες, πρέπει να μπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή ώστε η κοινωνία της Ρόδου, που μας συμπαραστέκονται, να πουν ότι ‘’εμείς οι Ροδίτες είμαστε προστάτες των παιδιών που τα στέλνουν στον τόπο μας να σπουδάσουν’’».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Hellenic Train: Έπεσε δέντρο στο τμήμα Σίνδος ‑ Θεσσαλονίκη ‑ Διακόπηκε η κυκλοφορία

Ελλάδα 08.04.2026
Από την πτώση δέντρου διακόπηκε η ηλεκτροδότηση

Χανιά: Εξιχνιάστηκε κύκλωμα για τηλεφωνικές απάτες ‑ Πάνω από 190.000 ευρώ η λεία τους

Ελλάδα 08.04.2026
28 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης

Ακραία δήλωση Ακάρ για Κύπρο: «Θα είναι το τελευταίο σας Πάσχα»

Κόσμος 08.04.2026
Ο πρώην υπουργός Αμυνας της Τουρκίας και νυν Πρόεδρος της Επιτροπής Αμυνας της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Χουλουσί Ακάρ έκανε σχετική ανάρτηση

Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρές και σε προχωρημένη σήψη βρέθηκαν σε διαμέρισμα δύο αδελφές

Ελλάδα 08.04.2026
Από την μέχρι τώρα έρευνα δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε απαγόρευση στα social media για παιδιά κάτω των 15 ετών

Ελλάδα 08.04.2026
Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανακοίνωση του μέτρου

Το φυσικό αέριο υποχωρεί σχεδόν 20%, στα προ‑πολέμου επίπεδα και ακολουθεί την «βίαιη» πτώση του πετρελαίου

Οικονομία 08.04.2026
Η αποκλιμάκωση των τιμών του φυσικού αερίου ανακουφίζει το ευρωπαϊκό μπλοκ

Θεσσαλονίκη: Πέταξε τη σύζυγό του στη ντουλάπα και την έπιασε από τον λαιμό γιατί ξύπνησε το παιδί

Ελλάδα 08.04.2026
Η παθούσα, κατά την ανακοίνωση της ποινής φώναζε στην Έδρα να ανακαλέσει και να μην τιμωρήσει τον εν διαστάσει σύζυγό της

Θρίλερ δίχως τέλος: Νεκρός και ένατος επιστήμονας της NASA από άγνωστη αιτία

Κόσμος 08.04.2026
Συνεχίζεται το ντόμινο θανάτων επιστημόνων στη NASA

Θεσσαλονίκη: «Ξήλωσαν» κύκλωμα τραπεζικών απατών – Πώς τους τσάκωσε υπάλληλος τράπεζας

Ελλάδα 08.04.2026
Συνολικά, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης κατ’ εξακολούθηση

Μενίδι: Νταλίκα παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα

Ελλάδα 08.04.2026
Τροχαίο δυστύχημα με τραγική κατάληξη

Πάσχα 2026: Νέα συγκέντρωση βίγκαν στο Σύνταγμα

Ελλάδα 08.04.2026
«2 εκατομμύρια σφαγές, όταν χωρίζονται φωνάζουν δυνατά»