E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης: Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της

Δημοσίευση 10/12/2018 | 14:39

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης: Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της και ζήτησε από όλη την κοινωνία να καταδικάσει τους ενόχους.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα της Ελένης ανέφερε: «Να πληρώσουν, να πληρώσουν με το χειρότερο νόμισμα αυτό θέλω για να αναπαυτεί η ψυχούλα της. Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου».

«Τη βασάνισαν… Έχω θυμό στην ψυχή μου, θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους για το θάνατο της Ελένης. Η κοινωνία όλη να τους καταδικάσει, να τους φτύσει για να μην ξαχτυπήσει άλλη φορά κανένα σπίτι ελληνικό καμία νέα Ελένη, την Ελένη που πήγε σαν το σκυλί στα αμπέλι» δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Για να παιδί με στόχους και όνειρα έκανε λόγο η μητέρα της και την ίδια αναρωτήθηκε: «Να οδηγήσουν στο θάνατο αυτή τη δίμετρη κοπελάρα που περπατούσε και σειόταν η γη; Δεν ντρέπονται;»

«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα. Ξεγελάστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Είμαι μια ζωντανή πεθαμένη, άδειασε η ψύχη μου τα όνειρα μου».

Συγγνώμη ζητάει ο 21χρονος κατηγορούμενος
«Δεν ήταν παιδί που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» δήλωσε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο πατέρας του 21χρονου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Ο ίδιος έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα σημείωμα του νεαρού κατηγορούμενου προς την οικογένεια της νεαρής κοπέλας.

«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, σοκαρίστηκα όμως από τη βιαιότητα του συγκρατούμενού μου και δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω».

Πατέρας Ελένης: Πρέπει να ανοίξουν και άλλα στόματα
Την ώρα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για πιθανή εμπλοκή και τρίτου ατόμου στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έκανε έκκληση προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου «να σπάσει ο κύκλος της σιωπής στη Ρόδο».

«Πιθανόν να βίαζαν και να εκβίαζαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της φοιτήτριας σχολιάζοντας δημοσιεύματα και διαρροές για ανάλογα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο νησί της Ρόδου.

Αυτό κάνει, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Τοπαλούδης, τον πόνο μας μεγαλύτερο όπως και κάθε γονιού που θα βρισκόταν στη θέση μας.

«Πρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα, άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ιδίους βασανισμούς και απόπειρες, πρέπει να μπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή ώστε η κοινωνία της Ρόδου, που μας συμπαραστέκονται, να πουν ότι ‘’εμείς οι Ροδίτες είμαστε προστάτες των παιδιών που τα στέλνουν στον τόπο μας να σπουδάσουν’’».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πλήθος κόσμου στο Athens Pride

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Είκονες από τη μαζική προσέλευση του κόσμου

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 89‑85: Πρωταθλητές Ελλάδας οι Πειραιώτες, «λύγισαν» τους πράσινους στον πέμπτο τελικό

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Μιλουτίνοφ, Φουρνιέ και Βεζένκοφ υπέγραψαν το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Τραμπ: Η συμφωνία με το Ιράν προβλέπεται να υπογραφεί αύριο

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
«Αν δεν συμβεί αυτό, έχουμε την απόλυτη εναλλακτική λύση, που ελπίζουμε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ξανά».

Σάμος: «Καζάνι που βράζει» για 300 νέους λαθρομετανάστες

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Τοπικοί φορείς κατά Πλεύρη

Τραγωδία στα Φαλάσαρνα: Νεκρός 45χρονος τουρίστας έπειτα από πτώση σε δύσβατο σημείο

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στελέχη του Λιμενικού

Μωβ μέδουσες: Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσουν

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Πώς μπορείτε να προστατευθείτε από τις μωβ μέδουσες

Τρεις νεκρές αρκούδες σε ένα 24ωρο σε Φλώρινα και Κοζάνη: Οι δύο φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο

Ελλάδα 13.06.2026
Ο θάνατος του άλλου ζώου φέρεται να προήλθε από κατανάλωση δηλητηριασμένου δολώματος

Αίγιο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Ιταλός για τη διπλή δολοφονία μητέρας και γιου

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Η προφυλάκισή του βασίστηκε στην έλλειψη στοιχείων για την υπόθεση

Athens Pride 2026: Πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Η Αθήνα κινείται σήμερα στους ρυθμούς του Athens Pride 2026 - Μεγάλη συναυλία στις 21:00 με τη συμμετοχή αρκετών καλλιτεχνών

Ισόβια στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στη Χαλκιδική για το δυστύχημα με τον 19χρονο

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ομόφωνα ένοχοι είχαν κριθεί ο ιδιοκτήτης και η σύζυγός του, ένοχος για απλή συνέργεια ο μηχανικός, για θανατηφόρα έκθεση και έκθεση σε κίνδυνο ο χειριστής - Ελεύθεροι ως το Εφετείο οι τρεις πλην του ιδιοκτήτη