E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης: Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της

Δημοσίευση 10/12/2018 | 14:39

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης: Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της και ζήτησε από όλη την κοινωνία να καταδικάσει τους ενόχους.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα της Ελένης ανέφερε: «Να πληρώσουν, να πληρώσουν με το χειρότερο νόμισμα αυτό θέλω για να αναπαυτεί η ψυχούλα της. Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου».

«Τη βασάνισαν… Έχω θυμό στην ψυχή μου, θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους για το θάνατο της Ελένης. Η κοινωνία όλη να τους καταδικάσει, να τους φτύσει για να μην ξαχτυπήσει άλλη φορά κανένα σπίτι ελληνικό καμία νέα Ελένη, την Ελένη που πήγε σαν το σκυλί στα αμπέλι» δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Για να παιδί με στόχους και όνειρα έκανε λόγο η μητέρα της και την ίδια αναρωτήθηκε: «Να οδηγήσουν στο θάνατο αυτή τη δίμετρη κοπελάρα που περπατούσε και σειόταν η γη; Δεν ντρέπονται;»

«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα. Ξεγελάστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Είμαι μια ζωντανή πεθαμένη, άδειασε η ψύχη μου τα όνειρα μου».

Συγγνώμη ζητάει ο 21χρονος κατηγορούμενος
«Δεν ήταν παιδί που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» δήλωσε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο πατέρας του 21χρονου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Ο ίδιος έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα σημείωμα του νεαρού κατηγορούμενου προς την οικογένεια της νεαρής κοπέλας.

«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, σοκαρίστηκα όμως από τη βιαιότητα του συγκρατούμενού μου και δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω».

Πατέρας Ελένης: Πρέπει να ανοίξουν και άλλα στόματα
Την ώρα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για πιθανή εμπλοκή και τρίτου ατόμου στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έκανε έκκληση προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου «να σπάσει ο κύκλος της σιωπής στη Ρόδο».

«Πιθανόν να βίαζαν και να εκβίαζαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της φοιτήτριας σχολιάζοντας δημοσιεύματα και διαρροές για ανάλογα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο νησί της Ρόδου.

Αυτό κάνει, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Τοπαλούδης, τον πόνο μας μεγαλύτερο όπως και κάθε γονιού που θα βρισκόταν στη θέση μας.

«Πρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα, άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ιδίους βασανισμούς και απόπειρες, πρέπει να μπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή ώστε η κοινωνία της Ρόδου, που μας συμπαραστέκονται, να πουν ότι ‘’εμείς οι Ροδίτες είμαστε προστάτες των παιδιών που τα στέλνουν στον τόπο μας να σπουδάσουν’’».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε αίμα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού, ούτε DNA και αποτύπωμα

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Νέα στοιχεία και πληροφορίες για τη διπλή δολοφονία στο Αίγιο

«Θα έρθουμε να σε σκοτώσουμε»: Νέα εφιαλτική απάτη στο Ρέθυμνο

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Η υπόθεση σήμανε συναγερμό στις αρχές, καθώς δείχνει ξεκάθαρη αλλαγή μεθόδου δράσης των απατεώνων

Καιρός: Το ECMWF «κλειδώνει» καύσωνα... εκτός Ελλάδας ‑ Ο ρόλος του αντικυκλώνα για τη χώρα μας

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Συνεχίζεται η θερμοκρασιακή ανωμαλία ανάμεσα στην Ευρώπη και τη χώρ αμας

Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για τις θερινές εκπτώσεις (καλοκαιρινές εκπτώσεις 2026)

Σοκ σε ζωολογικό κήπο: Ανδρας πέταξε αγοράκι στο κλουβί με τους κροκόδειλους

E-Daily 2.TopNews 19.06.2026
Το αγοράκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Τσεχία – Νότια Αφρική 1‑1: Και οι δύο χαμένοι, και οι δύο ζωντανοί!

Αθλητικά Νέα Χτες
Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας και παραμένουν στη μάχη της πρόκρισης - όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του θρύλου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 83χρονος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο Ρίο ντε Τζανέιρο με μηχανική υποστήριξη αναπνοής λόγω πνευμονικής λοίμωξης.

Νεκρή για πάνω από 20 ημέρες η 83χρονη στο σπίτι της στη Νικήτη Χαλκιδικής ‑ Καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η 83χρονη, υπήκοος Γερμανίας με μόνιμη κατοικία στη Νικήτη, βρέθηκε από την κόρη της όταν εκείνη επισκέφθηκε το σπίτι

Μουντιάλ 2026: Οριστικά εκτός με Αϊτή ο Νεϊμάρ – Πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Νεϊμάρ θα παραμείνει στο προπονητικό κέντρο στο Νιού Τζέρσεϊ

Γονείς καταγγέλλουν αστυνομική έφοδο σε σχολική γιορτή στα βόρεια προάστια ‑ Τι πραγματικά έγινε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο σημείο έφτασαν 6 μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ μαζί με 2 περιπολικά

Αρση ναυτικού αποκλεισμού στο Ιράν – Ουάσινγκτον και Τεχεράνη ανοίγουν τους θαλάσσιους διαδρόμους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Με εντολή Τραμπ ο ναυτικός αποκλεισμός στα ιρανικά λιμάνια ανήκει επίσημα στο παρελθόν