LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης: Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της

Δημοσίευση 10/12/2018 | 14:39

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης: Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της και ζήτησε από όλη την κοινωνία να καταδικάσει τους ενόχους.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα της Ελένης ανέφερε: «Να πληρώσουν, να πληρώσουν με το χειρότερο νόμισμα αυτό θέλω για να αναπαυτεί η ψυχούλα της. Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου».

«Τη βασάνισαν… Έχω θυμό στην ψυχή μου, θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους για το θάνατο της Ελένης. Η κοινωνία όλη να τους καταδικάσει, να τους φτύσει για να μην ξαχτυπήσει άλλη φορά κανένα σπίτι ελληνικό καμία νέα Ελένη, την Ελένη που πήγε σαν το σκυλί στα αμπέλι» δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Για να παιδί με στόχους και όνειρα έκανε λόγο η μητέρα της και την ίδια αναρωτήθηκε: «Να οδηγήσουν στο θάνατο αυτή τη δίμετρη κοπελάρα που περπατούσε και σειόταν η γη; Δεν ντρέπονται;»

«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα. Ξεγελάστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Είμαι μια ζωντανή πεθαμένη, άδειασε η ψύχη μου τα όνειρα μου».

Συγγνώμη ζητάει ο 21χρονος κατηγορούμενος
«Δεν ήταν παιδί που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» δήλωσε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο πατέρας του 21χρονου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Ο ίδιος έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα σημείωμα του νεαρού κατηγορούμενου προς την οικογένεια της νεαρής κοπέλας.

«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, σοκαρίστηκα όμως από τη βιαιότητα του συγκρατούμενού μου και δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω».

Πατέρας Ελένης: Πρέπει να ανοίξουν και άλλα στόματα
Την ώρα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για πιθανή εμπλοκή και τρίτου ατόμου στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έκανε έκκληση προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου «να σπάσει ο κύκλος της σιωπής στη Ρόδο».

«Πιθανόν να βίαζαν και να εκβίαζαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της φοιτήτριας σχολιάζοντας δημοσιεύματα και διαρροές για ανάλογα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο νησί της Ρόδου.

Αυτό κάνει, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Τοπαλούδης, τον πόνο μας μεγαλύτερο όπως και κάθε γονιού που θα βρισκόταν στη θέση μας.

«Πρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα, άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ιδίους βασανισμούς και απόπειρες, πρέπει να μπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή ώστε η κοινωνία της Ρόδου, που μας συμπαραστέκονται, να πουν ότι ‘’εμείς οι Ροδίτες είμαστε προστάτες των παιδιών που τα στέλνουν στον τόπο μας να σπουδάσουν’’».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δωρητής σπέρματος έχει ... 550 παιδία ‑ Στα δικαστήρια για κίνδυνο αιμομιξίας

Σήμερα
Έχει δωρίσει σπέρμα σε τουλάχιστον 13 κλινικές, συμπεριλαμβανομένων 11 στην Ολλανδία

Νεαρή ερμηνεύτρια προκαλεί ανατριχίλα με νέο τραγούδι για τα Τέμπη

Σήμερα
Η Βιολέτα Νταγκάλου τραγουδά για τα παιδιά που έφυγαν

Πόρτο Κουφό: Πώς είναι ο βυθός της θάλασσας ‑ Βρέθηκε μέχρι και σόμπα (!)

Σήμερα
Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες που έρχονται από την υποθαλάσσια περιοχή

Σοκ στα Χανιά: Νεκρός ηλικιωμένος οικότροφος γηροκομείου ‑ Έπεσε από παρτέρι και σκοτώθηκε

Σήμερα
Θανατηφόρα πτώση ηλικιωμένου οικότροφου γηροκομείου από παρτέρι

Έκρηξη σε πολυκατοικία στη Γλυφάδα με γκαζάκια

Σήμερα
Αγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια και μπιτόνι στην είσοδο της πολυκατοικίας

Εκλογική Αδεια: Τι ισχύει για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Σήμερα
Πώς μπορούν να πάρουν άδεια για τις εκλογές οι μισθωτοί που εργάζονται πενθήμερο ή εξαήμερο & Πού ψηφίζετε

Φρίκη στη Χαλκιδική: 78χρονος «ξανθός μάγος» βίαζε την ανήλικη βαφτισιμιά του

Σήμερα
Η Αστυνομία δημοσιοποίησε τα στοιχεία του για την προστασία του κοινωνικού συνόλου

Σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι της Κυλλήνης

Σήμερα
Από το ατύχημα που συνέβη στις 7 το πρωί υπέστη ρωγμή το ένα πλοίο

Βρέθηκαν κοιτάσματα πετρελαίου στο Θερμαϊκό

Σήμερα
Τεράστια φλέβα μαύρου χρυσού ανοιχτά του κόλπου

Σεισμός 4,8 ρίχτερ στην Κύθνο

Χτες
Αισθητός και στην Αττική

Βέλγιο: Σοκαριστικό ατύχημα για παίκτη της Λέουβεν

Χτες
Το αυτοκίνητο απογειώθηκε και μπήκε σε κτίριο

Τερατώδης στρόβιλος μεγαλύτερος από τη Γη μαίνεται στον Ήλιο

Χτες
Ο ασυνήθιστος σχηματισμός που δημιουργείται από συνεστραμμένα μαγνητικά πεδία είχε ύψος γύρω στα 178.000 χιλιόμετρα.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.