E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης: Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της

Δημοσίευση 10/12/2018 | 14:39

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης: Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της και ζήτησε από όλη την κοινωνία να καταδικάσει τους ενόχους.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα της Ελένης ανέφερε: «Να πληρώσουν, να πληρώσουν με το χειρότερο νόμισμα αυτό θέλω για να αναπαυτεί η ψυχούλα της. Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου».

«Τη βασάνισαν… Έχω θυμό στην ψυχή μου, θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους για το θάνατο της Ελένης. Η κοινωνία όλη να τους καταδικάσει, να τους φτύσει για να μην ξαχτυπήσει άλλη φορά κανένα σπίτι ελληνικό καμία νέα Ελένη, την Ελένη που πήγε σαν το σκυλί στα αμπέλι» δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Για να παιδί με στόχους και όνειρα έκανε λόγο η μητέρα της και την ίδια αναρωτήθηκε: «Να οδηγήσουν στο θάνατο αυτή τη δίμετρη κοπελάρα που περπατούσε και σειόταν η γη; Δεν ντρέπονται;»

«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα. Ξεγελάστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Είμαι μια ζωντανή πεθαμένη, άδειασε η ψύχη μου τα όνειρα μου».

Συγγνώμη ζητάει ο 21χρονος κατηγορούμενος
«Δεν ήταν παιδί που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» δήλωσε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο πατέρας του 21χρονου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Ο ίδιος έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα σημείωμα του νεαρού κατηγορούμενου προς την οικογένεια της νεαρής κοπέλας.

«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο, σοκαρίστηκα όμως από τη βιαιότητα του συγκρατούμενού μου και δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω».

Πατέρας Ελένης: Πρέπει να ανοίξουν και άλλα στόματα
Την ώρα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για πιθανή εμπλοκή και τρίτου ατόμου στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έκανε έκκληση προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου «να σπάσει ο κύκλος της σιωπής στη Ρόδο».

«Πιθανόν να βίαζαν και να εκβίαζαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της φοιτήτριας σχολιάζοντας δημοσιεύματα και διαρροές για ανάλογα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο νησί της Ρόδου.

Αυτό κάνει, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Τοπαλούδης, τον πόνο μας μεγαλύτερο όπως και κάθε γονιού που θα βρισκόταν στη θέση μας.

«Πρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα, άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ιδίους βασανισμούς και απόπειρες, πρέπει να μπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή ώστε η κοινωνία της Ρόδου, που μας συμπαραστέκονται, να πουν ότι ‘’εμείς οι Ροδίτες είμαστε προστάτες των παιδιών που τα στέλνουν στον τόπο μας να σπουδάσουν’’».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοβαρό ατύχημα στη Βέροια: 17χρονος παρέσυρε με τρακτέρ τον θείο του

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 44χρονος

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση γυναίκας οδηγού ταξί μαζί με το όχημά της

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Περίπου 30 ώρες έχουν περάσει και ούτε η αστυνομία ούτε τα συγγενικά πρόσωπά της έχουν καταφέρει να τη βρουν

Συναγερμός στην Αμβέρσα: Φωτιά σε δεκαώροφη πολυκατοικία ‑ Αναφορές για πολλούς νεκρούς

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τον ακριβή αριθμό των θυμάτων

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λεβέντης σε ηλικία 75 χρονών

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τον γιο του

Τραγικός θάνατος αστέγου: Τον χτύπησε όχημα καθαρισμού παραλίας ενώ κοιμόταν στην άμμο

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Ο δυστυχής άνδρας ήταν τυλιγμένος με κουβέρτα στην αμμουδιά και δεν έγινε αντιληπτός από τον οδηγό

Νυχτερίδα με λύσσα δάγκωσε 6χρονη που σκαρφάλωνε σε δέντρο – Ξεκίνησε θεραπεία

E-Daily 2.TopNews 01.07.2026
Το παιδί δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι της οικογένειάς του στις ΗΠΑ και οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι το ζώο ήταν φορέας λύσσας

Μερομήνια: Τι λέει η λαϊκή πρόγνωση για τον καιρό τον Ιούλιο

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η λαϊκή παράδοση αποκαλύπτει τι καιρό να περιμένουμε το καλοκαίρι

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στον Δομοκό

Ελλάδα 01.07.2026
Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χλμ. ανατολικά - νοτιοανατολικά του Δομοκού

Ποια χώρα έχασε περισσότερο έδαφος στην ιδιοκατοίκηση μέσα σε μόλις έξι χρόνια ‑ Δείτε πού βρίσκεται πλέον η Ελλάδα

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Τα στοιχεία της Eurostat αποκαλύπτουν ότι η Ελλάδα κατέγραψε μία από τις μεγαλύτερες πτώσεις ιδιοκατοίκησης στην ΕΕ, με το ποσοστό να συρρικνώνεται κατά 6 μονάδες από το 2019 έως το 2025.

Πέθανε ο τραγουδιστής των «Village People» Βίκτορ Γουίλις, σε ηλικία 75 ετών

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Ο ιδρυτικός τραγουδιστής του εμβληματικού disco συγκροτήματος απεβίωσε στις 30 Ιουνίου 2026, έπειτα από σύντομη αλλά επιθετική ασθένεια, σε ηλικία 75 ετών.

Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Ελεύθεροι οι 5 συλληφθέντες

Ελλάδα 01.07.2026
Δόθηκε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό

Το εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει τις πύλες του

Ελλάδα 01.07.2026
Το Ωδείο Ηρώδου Αττικού κλείνει για εκτεταμένες εργασίες αναστήλωσης, με τον Τζον Λέτζεντ να δίνει τη συμβολική τελευταία παράσταση στο ιστορικό μνημείο της νότιας πλαγιάς της Ακρόπολης.