E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μακελειό με 11 νεκρούς σε απόπειρα ληστείας στη Βραζιλία

Οι ένοπλοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν δύο τράπεζες

Δημοσίευση 7/12/2018 | 18:41

Μακελειό με 11 νεκρούς σε απόπειρα ληστείας στη Βραζιλία

Έντεκα άνθρωποι, μεταξύ αυτών πέντε όμηροι, σκοτώθηκαν σήμερα, όταν ένοπλοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν δύο τράπεζες, κρατώντας στη συνέχεια ομήρους, στη βορειοανατολική Βραζιλία, ενώ σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των δραστών και της αστυνομίας, όπως έγινε γνωστό από τον δήμαρχο της πόλης Μιλάγρες.

«Ενημερωθήκαμε από το νοσοκομείο που έκανε λόγο για 11 νεκρούς, έξι ένοπλους και πέντε ομήρους» δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο Band News Lielson Landin, ο δήμαρχος του Μιλάγρες, στην πολιτεία Σεαρά.

«Οι ληστές σκότωσαν τους όμηρους και η αστυνομία σκότωσε τους κακοποιούς» εξήγησε ο δήμαρχος, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη των γεγονότων.

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο απολογισμός των νεκρών είναι μεγαλύτερος, συνολικά 13. Η ανταλλαγή πυρών διήρκησε περίπου 20 λεπτά, μετά την απόπειρα ληστείας, πριν από τα ξημερώματα.

Τέσσερα μέλη της ίδια οικογένειας, ανάμεσά τους ένα παιδί, βρίσκονται μεταξύ των νεκρών.

Όπως φαίνεται, τα τέσσερα θύματα κρατήθηκαν όμηροι από τους ένοπλους που επιχειρούσαν να διαφύγουν, ενώ επέβαιναν σε ένα όχημα με κατεύθυνση το αεροδρόμιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρίς τράπεζες για 2 ημέρες ‑ Πότε και πώς θα κάνουμε τις συναλλαγές μας

Ελλάδα 31.03.2026
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για την ειδική τραπεζική αργία

Η μέρα θα γίνει νύχτα: Η μεγαλύτερη έκλειψη Ηλίου του αιώνα ‑ Δεν θα επαναληφθεί για 157 χρόνια

Tech + Science 31.03.2026
Μία ολόκληρη γενιά δεν θα δει ποτέ το σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, η επανάληψη του οποίου προσδιορίζεται για το έτος 2183

Μαλδίβες: Καρχαρίες κολυμπούν σε ρηχά νερά και επισκέπτες τους παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής

Κόσμος 31.03.2026
Εντυπωσιακό βίντεο - Το τάισμα καρχαριών απαγορεύεται αυστηρά καθώς μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά τους

Πλησιάζει με άγριες διαθέσεις η κακοκαιρία Erminio ‑ Οι περιοχές που θα βρεθούν σε κόκκινο συναγερμό

Καιρός 31.03.2026
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Τρίτη (31/3) στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες, τις χαλαζοπτώσεις και τους κατά τόπους θυελλώδεις ανέμους.

Ακίνητα: Τι αλλάζει με το νέο Μητρώο της ΑΑΔΕ – Ποιοι πρέπει να κάνουν διορθώσεις

Οικονομία 31.03.2026
Σε πλήρη λειτουργία τίθεται τις επόμενες ημέρες από την ΑΑΔΕ το νέο Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων