E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μηνύει το Χίλτον για 100 εκατ. επειδή βιντεοσκοπήθηκε στο ντους και εκβιάστηκε

Ο εφιάλτης που έζησε

Δημοσίευση 7/12/2018 | 10:25

Μηνύει το Χίλτον για 100 εκατ. επειδή βιντεοσκοπήθηκε στο ντους και εκβιάστηκε

Μία αμερικανίδα από το Σικάγο, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, υπέβαλε μήνυση στην εταιρεία Χίλτον και ζητάει 100 εκατομμύρια δολάρια (88 εκατ. ευρώ) υποστηρίζοντας ότι άγνωστος την βιντεοσκόπησε ενώ έκανε ντους σε ξενοδοχείο θυγατρικής αλυσίδας και στη συνέχεια την εκβίασε.

Το περιστατικό συνέβη το 2015, όταν η γυναίκα είχε μόλις τελειώσει τις νομικές σπουδές της και έμενε στο ξενοδοχείο Hampton Inn and Suites στο Ολμπανι της Ν. Υόρκης, όπου θα έδιβε εξετάσεις για την άδεια δικηγορίας.

Σύμφωνα με τη μήνυση, βιντεοσκοπήθηκε από κρυφή κάμερα ενώ έκανε ντους χωρίς να καταλάβει απολύτως τίποτα και λίγους μήνες αργότερα, το βίντεο αναρτήθηκε σε πορνογραφικό σάιτ με το πλήρες όνομά της. Τότε άρχισε να λαμβάνει μέιλ από άγνωστο, ο οποίος ζητούσε φωτογραφίες της.

«Θέλω ένα σόου από σένα μόνο για μένα» της έγραφε. «Δεν χρειάζεται να δείξεις το πρόσωπό σου. Και μετά θα εξαφανιστώ και θα κατεβάσω το βίντεο από το πορνογραφικό σάιτ, πριν το αντιγράψουν όλα τα άλλα...»
Οπως υποστηρίζει στη μήνυσή της, ο άγνωστος ήξερε σε ποιά σχολή πήγε, πού δούλευε και πού είχε δώσει εξετάσεις. Η γυναίκα δεν απάντησε και αμέσως το βίντεο αναρτήθηκε σε πολλά ποpνογραφικά σάιτ. Μία βδομάδα αργότερα στάλθηκε σε φίλους, συναδέλφους και πρώην συμφοιτητές της. Ο δε άγνωστος της ζήτησε 2.000 δολάρια αμέσως και 1.000 τον μήνα για έναν χρόνο. Η γυναίκα δεν υπέκυψε και όπως υποστηρίζει, το βίντεο εξακολουθεί να υπάρχει σε πολλά ποpνογραφικά σάιτ.

Κατόπιν αυτών, αποφάσισε να μηνύσει και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο Ολμπανι αλλά και την μητρική εταιρεία Hilton Worldwide, καθώς πιστεύει ότι ο δράστης είναι κάποιος υπάλληλος που είχε πρόσβαση στα στοιχεία της. Οπως υποστηρίζει στη μήνυση, δεν είναι το μοναδικό θύμα. Ο δικηγόρος της που ερεύνησε το θέμα διαπίστωσε ότι υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που βιντεοσκοπήθηκαν και στη συνέχεια εκβιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο.

«Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια και την ηρεμία των πελατών μας και θεωρούμε τις λεπτομέρειες της μήνυσης πολύ ανησυχητικές...» δήλωσε εκπρόσωπος του Χίλτον, ενώ το ξενοδοχείο στο Ολμπανι υποστήριξε ότι από την εσωτερική έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παναθηναϊκός: Πρόκριση στους «16» του Europa League με 10 παίκτες και θρίλερ στα πέναλτι

Αθλητικά Νέα Χτες
Οι «πράσινοι» επικράτησαν της Βικτόρια Πλζεν με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι, μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση

Δολιοφθορά στη γραμμή Αθήνα‑Θεσσαλονίκη: Το ελληνικό FBI στις έρευνες ‑ Τι εξετάζεται

Ελλάδα Χτες
Τα τελευταία χρόνια, έχουν υπάρξει 20 ανάλογα περιστατικά τόσο στην Αθήνα όσο και στο υπόλοιπο σιδηροδρομικό δίκτυο

Απεργία για τα Τέμπη: Κλείνουν το Σάββατο έξι σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης

Ελλάδα Χτες
Στάση εργασίας έχουν προκηρύξει και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Aπάτη της Καμόρα σε νοσοκομείο: Σκηνοθετούσε τροχαία για να κλέβει ασφάλιστρα

Κόσμος Χτες
Πτώματα μεταφέρονταν με μάσκες οξυγόνου, στρατολογούνταν ψευδομάρτυρες και κατέθεταν ψευδείς εκθέσεις ατυχήματος. H οργάνωση εκμεταλλευόταν το κυλικείο και τους αυτόματους πωλητές του νοσοκομείου

Χαλκιδική: Ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν σε σακούλες

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής

Μία καυτή νύχτα στο πιο αποκλειστικό σeξ κλαμπ του Λος Αντζελες: Πώς γίνεται κανείς μέλος του

Κόσμος Χτες
Κρυμμένο ανάμεσα στους ελικοειδείς δρόμους των λόφων του Χόλιγουντ, σε μια αυστηρά φυλασσόμενη ιδιοκτησία με θέα που κόβει την ανάσα, λειτουργεί το Snctm

Γαλλία: Ο τερματοφύλακας της Ναντ προσποιήθηκε τραυματισμό για να φάνε οι μουσουλμάνοι συμπαίκτες του, δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Αντονι Λοπες βρέθηκε ξαφνικά στο χορτάρι χωρίς να έχει επαφή με κάποιον αντίπαλο, ωστόσο ο έμπειρος τερματοφύλακας έκανε θέατρο για καλό λόγο

Κρατούμενος έβαλε τέλος στη ζωή του στο ΑΤ Λιβαδειάς

Ελλάδα Χτες
Απαγχονίστηκε με αυτοσχέδιο βρόγχο

Επίδομα 70 ευρώ για smartphone: Ποιοι έχουν δικαίωμα να το λάβουν

Οικονομία Χτες
Ποιοι είναι δικαιούχοι

Η Λόρα στα χέρια της αστυνομίας

Ελλάδα Χτες
Η 16χρονη εντοπίστηκε πριν από λίγο

Ισόβια στο δολοφόνο της Δώρας Ναστούλη στο Αγρίνιο

Ελλάδα Χτες
Η απόφαση έγινε δεκτή με έντονη συναισθηματική φόρτιση από τη μητέρα της Δώρας, τον αδερφό της και τα τρία παιδιά της που όλα αυτά τα χρόνια ζητούσαν δικαίωση για τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της με βίαιο τρόπο