E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μηνύει το Χίλτον για 100 εκατ. επειδή βιντεοσκοπήθηκε στο ντους και εκβιάστηκε

Ο εφιάλτης που έζησε

Δημοσίευση 7/12/2018 | 10:25

Μηνύει το Χίλτον για 100 εκατ. επειδή βιντεοσκοπήθηκε στο ντους και εκβιάστηκε

Μία αμερικανίδα από το Σικάγο, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, υπέβαλε μήνυση στην εταιρεία Χίλτον και ζητάει 100 εκατομμύρια δολάρια (88 εκατ. ευρώ) υποστηρίζοντας ότι άγνωστος την βιντεοσκόπησε ενώ έκανε ντους σε ξενοδοχείο θυγατρικής αλυσίδας και στη συνέχεια την εκβίασε.

Το περιστατικό συνέβη το 2015, όταν η γυναίκα είχε μόλις τελειώσει τις νομικές σπουδές της και έμενε στο ξενοδοχείο Hampton Inn and Suites στο Ολμπανι της Ν. Υόρκης, όπου θα έδιβε εξετάσεις για την άδεια δικηγορίας.

Σύμφωνα με τη μήνυση, βιντεοσκοπήθηκε από κρυφή κάμερα ενώ έκανε ντους χωρίς να καταλάβει απολύτως τίποτα και λίγους μήνες αργότερα, το βίντεο αναρτήθηκε σε πορνογραφικό σάιτ με το πλήρες όνομά της. Τότε άρχισε να λαμβάνει μέιλ από άγνωστο, ο οποίος ζητούσε φωτογραφίες της.

«Θέλω ένα σόου από σένα μόνο για μένα» της έγραφε. «Δεν χρειάζεται να δείξεις το πρόσωπό σου. Και μετά θα εξαφανιστώ και θα κατεβάσω το βίντεο από το πορνογραφικό σάιτ, πριν το αντιγράψουν όλα τα άλλα...»
Οπως υποστηρίζει στη μήνυσή της, ο άγνωστος ήξερε σε ποιά σχολή πήγε, πού δούλευε και πού είχε δώσει εξετάσεις. Η γυναίκα δεν απάντησε και αμέσως το βίντεο αναρτήθηκε σε πολλά ποpνογραφικά σάιτ. Μία βδομάδα αργότερα στάλθηκε σε φίλους, συναδέλφους και πρώην συμφοιτητές της. Ο δε άγνωστος της ζήτησε 2.000 δολάρια αμέσως και 1.000 τον μήνα για έναν χρόνο. Η γυναίκα δεν υπέκυψε και όπως υποστηρίζει, το βίντεο εξακολουθεί να υπάρχει σε πολλά ποpνογραφικά σάιτ.

Κατόπιν αυτών, αποφάσισε να μηνύσει και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο Ολμπανι αλλά και την μητρική εταιρεία Hilton Worldwide, καθώς πιστεύει ότι ο δράστης είναι κάποιος υπάλληλος που είχε πρόσβαση στα στοιχεία της. Οπως υποστηρίζει στη μήνυση, δεν είναι το μοναδικό θύμα. Ο δικηγόρος της που ερεύνησε το θέμα διαπίστωσε ότι υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που βιντεοσκοπήθηκαν και στη συνέχεια εκβιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο.

«Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια και την ηρεμία των πελατών μας και θεωρούμε τις λεπτομέρειες της μήνυσης πολύ ανησυχητικές...» δήλωσε εκπρόσωπος του Χίλτον, ενώ το ξενοδοχείο στο Ολμπανι υποστήριξε ότι από την εσωτερική έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στίβος: Έμεινε 2ος στο μίτινγκ της Οστράβα ο Τεντόγλου, βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους είχε καλύτερο άλμα στα 8.23μ στην Τσεχία αλλά έμεινε πίσω από τον Ματία Φουρλάνι (8.30μ)

«Λόρα, ξέρεις πού μπορείς να με βρεις, είμαι εδώ» το μήνυμα του ετεροθαλούς αδερφού της 16χρονης που αγνοείται

Ελλάδα Χτες
Σχεδόν έναν μήνα μετά την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρα από την Πάτρα, νέα στοιχεία και μαρτυρίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας

Γυναίκα στη Θεσσαλονίκη δάγκωσε και έκοψε το αυτί του συντρόφου της

Ελλάδα Χτες
Είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ του ζευγαριού

Ολυμπιακός: Οπαδός έβρισε στα ελληνικά τον Μπαρτζώκα και εκείνος ανέβηκε στην εξέδρα για εξηγήσεις, βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Επεισοδιακό φινάλε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντουμπάι

Meteo: Ρεκόρ βροχής στην Αττική – Έβρεξε σε 4 μήνες όσο σε ένα χρόνο

Ελλάδα Χτες
Ειδικά ο φετινός Ιανουάριος ήταν ένας από τους πιο υγρούς των τελευταίων ετών για την πρωτεύουσα

Επεισοδιακό φινάλε στην Εξεταστική: «Δεν είστε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος» ανέφερε η Κωνσταντοπούλου

Ελλάδα Χτες
«Ακούμε πως θα έρθει νέα δικογραφία με 50 βουλευτές. Ανησυχούν μήπως και άλλα κόμματα; Θα συναινέσει η αντιπολίτευση στη συγκάλυψη;», διερωτήθηκε η κ. Κωνσταντοπούλου

Απόπειρα βιασμού ιερόδουλης σε οίκο ανοχής στον Βόλο

Ελλάδα Χτες
Στο ποτό «έριξε» το φταίξιμο ο κατηγορούμενος - Το δικαστήριο απέρριψε την αναγνώριση ελαφρυντικών

Σοκ στη Γαλλία: Μαθητής μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά την καθηγήτριά του

Κόσμος Χτες
Ο μαθητής συνελήφθη και κρατείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Λόρα: «Όσο βοήθησα, βοήθησα... Εσείς αν θέλετε να την ψάξετε, ψάξτε την» λέει ο πατέρας της 16χρονης

Ελλάδα Χτες
Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 16χρονης παραμένει στο Ρίο και, μέχρι στιγμής, δεν έχει ταξιδέψει στη Γερμανία για να αναζητήσει την κόρη του

Δύο συλλήψεις για σαμποτάζ σε γερμανικά πολεμικά πλοία, Έλληνας από τη Θράκη ο ένας

Κόσμος Χτες
Οι συλλήψεις έγιναν στο Αμβούργο και σε χωριό της Ροδόπης - Είχαν ρίξει πάνω από 20 κιλά λειαντικού χαλικιού στον κινητήρα, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε σωληνώσεις παροχής φρέσκου νερού, αφαίρεσαν καπάκια δεξαμενών καυσίμων