E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μηνύει το Χίλτον για 100 εκατ. επειδή βιντεοσκοπήθηκε στο ντους και εκβιάστηκε

Ο εφιάλτης που έζησε

Δημοσίευση 7/12/2018 | 10:25

Μηνύει το Χίλτον για 100 εκατ. επειδή βιντεοσκοπήθηκε στο ντους και εκβιάστηκε

Μία αμερικανίδα από το Σικάγο, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, υπέβαλε μήνυση στην εταιρεία Χίλτον και ζητάει 100 εκατομμύρια δολάρια (88 εκατ. ευρώ) υποστηρίζοντας ότι άγνωστος την βιντεοσκόπησε ενώ έκανε ντους σε ξενοδοχείο θυγατρικής αλυσίδας και στη συνέχεια την εκβίασε.

Το περιστατικό συνέβη το 2015, όταν η γυναίκα είχε μόλις τελειώσει τις νομικές σπουδές της και έμενε στο ξενοδοχείο Hampton Inn and Suites στο Ολμπανι της Ν. Υόρκης, όπου θα έδιβε εξετάσεις για την άδεια δικηγορίας.

Σύμφωνα με τη μήνυση, βιντεοσκοπήθηκε από κρυφή κάμερα ενώ έκανε ντους χωρίς να καταλάβει απολύτως τίποτα και λίγους μήνες αργότερα, το βίντεο αναρτήθηκε σε πορνογραφικό σάιτ με το πλήρες όνομά της. Τότε άρχισε να λαμβάνει μέιλ από άγνωστο, ο οποίος ζητούσε φωτογραφίες της.

«Θέλω ένα σόου από σένα μόνο για μένα» της έγραφε. «Δεν χρειάζεται να δείξεις το πρόσωπό σου. Και μετά θα εξαφανιστώ και θα κατεβάσω το βίντεο από το πορνογραφικό σάιτ, πριν το αντιγράψουν όλα τα άλλα...»
Οπως υποστηρίζει στη μήνυσή της, ο άγνωστος ήξερε σε ποιά σχολή πήγε, πού δούλευε και πού είχε δώσει εξετάσεις. Η γυναίκα δεν απάντησε και αμέσως το βίντεο αναρτήθηκε σε πολλά ποpνογραφικά σάιτ. Μία βδομάδα αργότερα στάλθηκε σε φίλους, συναδέλφους και πρώην συμφοιτητές της. Ο δε άγνωστος της ζήτησε 2.000 δολάρια αμέσως και 1.000 τον μήνα για έναν χρόνο. Η γυναίκα δεν υπέκυψε και όπως υποστηρίζει, το βίντεο εξακολουθεί να υπάρχει σε πολλά ποpνογραφικά σάιτ.

Κατόπιν αυτών, αποφάσισε να μηνύσει και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο Ολμπανι αλλά και την μητρική εταιρεία Hilton Worldwide, καθώς πιστεύει ότι ο δράστης είναι κάποιος υπάλληλος που είχε πρόσβαση στα στοιχεία της. Οπως υποστηρίζει στη μήνυση, δεν είναι το μοναδικό θύμα. Ο δικηγόρος της που ερεύνησε το θέμα διαπίστωσε ότι υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που βιντεοσκοπήθηκαν και στη συνέχεια εκβιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο.

«Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια και την ηρεμία των πελατών μας και θεωρούμε τις λεπτομέρειες της μήνυσης πολύ ανησυχητικές...» δήλωσε εκπρόσωπος του Χίλτον, ενώ το ξενοδοχείο στο Ολμπανι υποστήριξε ότι από την εσωτερική έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την καταγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αργεντινή – Αυστρία 2‑0: Πρόκριση και ρεκόρ για τον Μέσι!

Αθλητικά Νέα 22.06.2026
Διπλό ρεκόρ Μέσι στο ημίχρονο – Η Αργεντινή πέρασε στην επόμενη φάση

Καναδάς: Πυροβολισμοί στο Μόντρεαλ, τρεις νεκροί ανάμεσά τους ο ύποπτος

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Η επαρχία του Κεμπέκ εξέδωσε συναγερμό για κατ` οίκον περιορισμό έπειτα από την ανταλλαγή πυροβολισμών

Πέθανε στα 94 του ο Κλάιβ Ντέιβις, ο άνθρωπος πίσω από τις καριέρες θρύλων της μουσικής

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο Κλάιβ Ντέιβις ξεκίνησε ή αναβίωσε τις καριέρες σούπερ σταρ όπως η Τζάνις Τζόπλιν, η Γουίτνεϊ Χιούστον, ο Κάρλος Σαντάνα και η Αλίσια Κιζ

Βουλή: Αρση της ασυλίας της Κωνσταντοπούλου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Θετική κατά πλειοψηφία γνωμοδότηση, για άρση της ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κατόπιν αναφοράς δικαστικής γραμματέως στη δίκη για τα Τέμπη και ένορκης εξέτασης τεσσάρων αστυνομικών

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 47χρονου στο Ζωγράφου ‑ Νεκρός εντοπίστηκε στο Γουδή

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο 47χρονος είχε χαθεί από τις 14 Ιουνίου χωρίς κανένα ίχνος

Ο Φουρνιέ τήρησε την υπόσχεσή του: Έβαψε κόκκινα τα γένια του μετά την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο Γάλλος σταρ είχε συμφωνήσει με τον κουρέα του ότι, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτούσε την Euroleague, θα του έδινε ελεύθερο χέρι να κάνει ό,τι ήθελε στα γένια του

ΑΑΔΕ: Νέα Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Υπηρεσιών και Συστημάτων – Από πότε τίθεται σε λειτουργία

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Με τη νέα οργανωτική δομή, η ΑΑΔΕ αποκτά ενιαίο κέντρο τεχνολογικής ανάπτυξης και ψηφιακής διακυβέρνησης

Κατάρ: Έκρηξη σε εγκατάσταση φυσικού αερίου ‑ 13 νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Κόσμος 22.06.2026
Η έκρηξη στο Ρας Λάφαν, την κύρια μονάδα επεξεργασίας υγροποιημένου φυσικού αερίου του Κατάρ, προκλήθηκε από «τεχνικό ατύχημα».

Τραγωδία στη Γαλλία: Δύο παιδιά πέθαναν από τον καύσωνα μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας τους ενώ εκείνη ψώνιζε

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο ακριβής λόγος θανάτου δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, αλλά η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για καρδιακή ανακοπή

Προκαλεί η σύζυγος του δολοφόνου της Σταυρούλας: Ήταν παράξενη γυναίκα, να κάνει σχέση αυτός με αυτή;

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Είμαι σίγουρη και βέβαιη, ο άνδρας μου είναι αθώος, το υποστηρίζω μέχρι θανάτου, είπε η σύζυγος του καθ` ομολογία δολοφόνου της Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά, προσθέτοντας ωστόσο: «Αν είναι αυτός, τότε ναι, να πληρώσει»

Διανομέας της Amazon έβγαλε εκατομμύρια γράφοντας εργασίες και δίνοντας εξετάσεις για φοιτητές

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι βοηθούσε φοιτητές σε εργασίες και εξετάσεις, αποκομίζοντας παράνομα εκατομμύρια δολάρια