E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρωσική υπηκοότητα σε κορυφαίο ουκρανό χορευτή και υποστηρικτή του Πούτιν

«Η Ρωσία αντιπροσωπεύει πάντα το καλό για μένα!»

Δημοσίευση 30/11/2018 | 19:22

Ρωσική υπηκοότητα σε κορυφαίο ουκρανό χορευτή και υποστηρικτή του Πούτιν

Ο παγκοσμίου φήμης ουκρανός χορευτής Σεργκέι Πολούνιν - ο οποίος θεωρείται πως εκδημοκράτισε το μπαλέτο αφού βρόντηξε την πόρτα του φημισμένου βρετανικού Royal Ballet και είναι ο πρωταφωνιστής του βίντεο του τραγουδιού του μουσικού Χόζιερ «Take Me to Church»(2015) - ανακοίνωσε σήμερα πως πήρε τη ρωσική υπηκοότητα, εκφράζοντας την υποστήριξή του στον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Η Ρωσία αντιπροσωπεύει πάντα το καλό για μένα! Είμαι ευτυχής που γίνομαι Ρώσος και υψώνω το ανάστημά μου εναντίον κακών και αδίστακτων ανθρώπων που δημιουργούν επαναστάσεις και πολέμους στην Ουκρανία, στη Γεωργία και σε πολλές άλλες χώρες», δήλωσε ο χορευτής, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του νέου διαβατηρίου του στον λογαριασμό του στο Instagram.


Ο 29χρονος χορευτής, το σώμα του οποίου είναι καλυμμένο με τατουάζ, αναρτά τακτικά στο Instagram κείμενα στα οποία υποστηρίζει τον ρώσο πρόεδρο και παρουσίασε με υπερηφάνεια στους σχεδόν 180.000 «ακολούθους» του λογαριασμού του το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν που έχει χτυπήσει με τατουάζ στο στήθος του. «Υποστηρίζω τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος δεν πουλάει τη χώρα του και υποστηρίζει τον λαό του σε κάθε περίπτωση (...) Η αλήθεια είναι μαζί σου», δήλωσε ο χορευτής, ο οποίος έχει επίσης χτυπήσει με τατουάζ το εθνικό έμβλημα της Ουκρανίας (μια τρίαινα) στο ένα χέρι και ένα σύμβολο της Ρωσίας (τον δικέφαλο αετό) στο άλλο.

Αυτή την εβδομάδα είχε ήδη εκφράσει την υποστήριξή του προς τη Ρωσία μετά το επεισόδιο ανάμεσα σε ρωσικά και ουκρανικά πολεμικά πλοία στα ανοικτά της Κριμαίας, το οποίο προκάλεσε την αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα στις δύο χώρες. «Το Καλό οφείλει να είναι εξίσου επιθετικό με το Κακό!!! Την αγάπη μου και την υποστήριξή μου προς τη Ρωσία», είχε δηλώσει στο Instagram.

Ο Σεργκέι Πολούνιν, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο προικισμένους χορευτές της γενιάς του, είχε ενταχθεί το 2007 στο βρετανικό Royal Ballet (το Βασιλικό Μπαλέτο) πριν προαχθεί σε σταρ του θιάσου σε ηλικία μόλις 19 ετών, στο τέλος της σεζόν 2009/2010. Ο χορευτής είχε στη συνέχεια προκαλέσει σκάνδαλο, εγκαταλείποντας τον φημισμένο θίασο μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα ενός μπαλέτου στο οποίο επρόκειτο να έχει τον κεντρικό ρόλο.

Ο Σεργκέι Πολούνιν είχε στη συνέχεια ενταχθεί στο Θέατρο Στανισλάβσκι της Μόσχας, δίνοντας νέα λάμψη στον θίασο αυτόν, ο οποίος συχνά επισκιάζεται από τα μυθικά μπαλέτα Μπολσόι.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λάρισα: Έκανε όπισθεν και τραυμάτισε τρίχρονο κοριτσάκι– Νοσηλεύεται στο νοσοκομείo

Ελλάδα 17.01.2026
To κοριτσάκι που διέμενε σε χωριό του δήμου Τυρνάβου

Χειμερινές εκπτώσεις: Ποιες Κυριακές είναι ανοικτά τα καταστήματα

Οικονομία 17.01.2026
Λόγω χειμερινών εκπτώσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν τις Κυριακές, 18 και 25 Ιανουαρίου

Κωνσταντινούπολη: Ανήλικος μαχαίρωσε θανάσιμα 17χρονο – Σοκάρει η ομολογία του

Κόσμος 17.01.2026
Αγρια δολοφονία μπροστά σε κάμερα ασφαλείας

Αγρίνιο: Ομολόγησε ο δράστης για τη δολοφονία του 50χρονου – Στο μικροσκόπιο ερωτικό κίνητρο

Ελλάδα 17.01.2026
Σοκ στη Μακρύνεια από τον θάνατο του Κώστα Αλεξανδρή

«Κόκκινος Συναγερμός» για την επιτραπέζια ελιά – Απειλείται από τη συμφωνία με τη Mercosur

Οικονομία 17.01.2026
Η συμφωνία ΕΕ – Mercosur απειλεί τη βιωσιμότητα του κλάδου και στρεβλώνει τον ανταγωνισμό

«Να μάθουμε τι συνέβη» – Πέντε οικογένειες μηνύουν το TikTok για τους θανάτους των παιδιών τους

Κόσμος 17.01.2026
Βρετανοί γονείς οδηγούν το TikTok σε αμερικανικό δικαστήριο σε μια υπόθεση-ορόσημο για την ευθύνη των social media

«Η Λόρα είναι στην Αθήνα»: Ο λόγος που δεν ταξιδεύουν οι γονείς της στην πρωτεύουσα

Ελλάδα 17.01.2026
Για ένατη συνεχόμενη ημέρα παραμένει αγνοούμενη η 16χρονη

Τρεις Ιεράρχες 2026: Έτσι θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Ελλάδα 17.01.2026
Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα λάβουν μέρος στον εκκλησιασμό.

Απίστευτο περιστατικό στους Αγ. Αναργύρους: Ρομά έκλεψε οστά και ζητούσε λύτρα για να τα επιστρέψει

Ελλάδα 17.01.2026
Το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Αγίων Αναργύρων έχει αναλάβει την προανάκριση.

Ολλανδία: Πρόσφυγες βίαζαν και κακοποιούσαν φοιτητές επί χρόνια

Κόσμος 17.01.2026
Οι φοιτητές καταγγέλλουν ότι η αστυνομία αδιαφόρησε