E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρωσική υπηκοότητα σε κορυφαίο ουκρανό χορευτή και υποστηρικτή του Πούτιν

«Η Ρωσία αντιπροσωπεύει πάντα το καλό για μένα!»

Δημοσίευση 30/11/2018 | 19:22

Ρωσική υπηκοότητα σε κορυφαίο ουκρανό χορευτή και υποστηρικτή του Πούτιν

Ο παγκοσμίου φήμης ουκρανός χορευτής Σεργκέι Πολούνιν - ο οποίος θεωρείται πως εκδημοκράτισε το μπαλέτο αφού βρόντηξε την πόρτα του φημισμένου βρετανικού Royal Ballet και είναι ο πρωταφωνιστής του βίντεο του τραγουδιού του μουσικού Χόζιερ «Take Me to Church»(2015) - ανακοίνωσε σήμερα πως πήρε τη ρωσική υπηκοότητα, εκφράζοντας την υποστήριξή του στον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Η Ρωσία αντιπροσωπεύει πάντα το καλό για μένα! Είμαι ευτυχής που γίνομαι Ρώσος και υψώνω το ανάστημά μου εναντίον κακών και αδίστακτων ανθρώπων που δημιουργούν επαναστάσεις και πολέμους στην Ουκρανία, στη Γεωργία και σε πολλές άλλες χώρες», δήλωσε ο χορευτής, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του νέου διαβατηρίου του στον λογαριασμό του στο Instagram.


Ο 29χρονος χορευτής, το σώμα του οποίου είναι καλυμμένο με τατουάζ, αναρτά τακτικά στο Instagram κείμενα στα οποία υποστηρίζει τον ρώσο πρόεδρο και παρουσίασε με υπερηφάνεια στους σχεδόν 180.000 «ακολούθους» του λογαριασμού του το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν που έχει χτυπήσει με τατουάζ στο στήθος του. «Υποστηρίζω τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος δεν πουλάει τη χώρα του και υποστηρίζει τον λαό του σε κάθε περίπτωση (...) Η αλήθεια είναι μαζί σου», δήλωσε ο χορευτής, ο οποίος έχει επίσης χτυπήσει με τατουάζ το εθνικό έμβλημα της Ουκρανίας (μια τρίαινα) στο ένα χέρι και ένα σύμβολο της Ρωσίας (τον δικέφαλο αετό) στο άλλο.

Αυτή την εβδομάδα είχε ήδη εκφράσει την υποστήριξή του προς τη Ρωσία μετά το επεισόδιο ανάμεσα σε ρωσικά και ουκρανικά πολεμικά πλοία στα ανοικτά της Κριμαίας, το οποίο προκάλεσε την αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα στις δύο χώρες. «Το Καλό οφείλει να είναι εξίσου επιθετικό με το Κακό!!! Την αγάπη μου και την υποστήριξή μου προς τη Ρωσία», είχε δηλώσει στο Instagram.

Ο Σεργκέι Πολούνιν, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο προικισμένους χορευτές της γενιάς του, είχε ενταχθεί το 2007 στο βρετανικό Royal Ballet (το Βασιλικό Μπαλέτο) πριν προαχθεί σε σταρ του θιάσου σε ηλικία μόλις 19 ετών, στο τέλος της σεζόν 2009/2010. Ο χορευτής είχε στη συνέχεια προκαλέσει σκάνδαλο, εγκαταλείποντας τον φημισμένο θίασο μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα ενός μπαλέτου στο οποίο επρόκειτο να έχει τον κεντρικό ρόλο.

Ο Σεργκέι Πολούνιν είχε στη συνέχεια ενταχθεί στο Θέατρο Στανισλάβσκι της Μόσχας, δίνοντας νέα λάμψη στον θίασο αυτόν, ο οποίος συχνά επισκιάζεται από τα μυθικά μπαλέτα Μπολσόι.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατιμήσεις κατά 12% σε φρούτα και λαχανικά στα σούπερ μάρκετ κρατούν «ζωντανό» τον πληθωρισμό

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Σε χαμηλό επταμήνου καταγράφεται ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ, ωστόσο, αξιοσημείωτες είναι οι ανατιμήσεις σε φρούτα και λαχανικά

Ναύπακτος: Μητέρα έσωσε την τελευταία στιγμή το παιδί της από αυτοκίνητο που καρφώθηκε σε κατάστημα

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Το βίντεο από τη στιγμή του συμβάντος πραγματικά σοκάρει

Θερμαϊκός: Νέα έξαρση φυτοπλαγκτόν καλύπτει τη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Έχει καλυφθεί μεγάλο τμήμα του παραλιακού μετώπου

Η Δήλος βυθίζεται ένα εκατοστό τον χρόνο

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μελέτης

Καλαμάτα: Με GPS, κοριούς και ψεύτικα προφίλ παρακολουθούσε τη Βασιλική ο 41χρονος

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Ζητούσε καθημερινά και επίμονα από τον σύζυγό της έναν ειρηνικό χωρισμό

Πανζουρλισμός για Σπανούλη: Έπεσε το σάιτ της ΚΑΕ Αρης όταν ανακοινώθηκε ο «Kill Bill»!

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Η εποχή Βασίλη Σπανούλη στον Αρη ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο

Καλλιάνος ‑ Κακοκαιρία express και μετά 36άρια ‑ Ποιες περιοχές θα είναι στο «κόκκινο»

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Μπόρες και καταιγίδες από την Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να εκτοξεύεται από το Σάββατο

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σαλάτα γνωστής εταιρείας ‑ Μην την καταναλώσετε

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Τα δύο αδελφάκια βρίσκονται ακόμα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έχοντας δίπλα τους ειδικούς για ψυχολογική υποστήριξη και φροντίδα