E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρωσική υπηκοότητα σε κορυφαίο ουκρανό χορευτή και υποστηρικτή του Πούτιν

«Η Ρωσία αντιπροσωπεύει πάντα το καλό για μένα!»

Δημοσίευση 30/11/2018 | 19:22

Ρωσική υπηκοότητα σε κορυφαίο ουκρανό χορευτή και υποστηρικτή του Πούτιν

Ο παγκοσμίου φήμης ουκρανός χορευτής Σεργκέι Πολούνιν - ο οποίος θεωρείται πως εκδημοκράτισε το μπαλέτο αφού βρόντηξε την πόρτα του φημισμένου βρετανικού Royal Ballet και είναι ο πρωταφωνιστής του βίντεο του τραγουδιού του μουσικού Χόζιερ «Take Me to Church»(2015) - ανακοίνωσε σήμερα πως πήρε τη ρωσική υπηκοότητα, εκφράζοντας την υποστήριξή του στον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Η Ρωσία αντιπροσωπεύει πάντα το καλό για μένα! Είμαι ευτυχής που γίνομαι Ρώσος και υψώνω το ανάστημά μου εναντίον κακών και αδίστακτων ανθρώπων που δημιουργούν επαναστάσεις και πολέμους στην Ουκρανία, στη Γεωργία και σε πολλές άλλες χώρες», δήλωσε ο χορευτής, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του νέου διαβατηρίου του στον λογαριασμό του στο Instagram.


Ο 29χρονος χορευτής, το σώμα του οποίου είναι καλυμμένο με τατουάζ, αναρτά τακτικά στο Instagram κείμενα στα οποία υποστηρίζει τον ρώσο πρόεδρο και παρουσίασε με υπερηφάνεια στους σχεδόν 180.000 «ακολούθους» του λογαριασμού του το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν που έχει χτυπήσει με τατουάζ στο στήθος του. «Υποστηρίζω τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος δεν πουλάει τη χώρα του και υποστηρίζει τον λαό του σε κάθε περίπτωση (...) Η αλήθεια είναι μαζί σου», δήλωσε ο χορευτής, ο οποίος έχει επίσης χτυπήσει με τατουάζ το εθνικό έμβλημα της Ουκρανίας (μια τρίαινα) στο ένα χέρι και ένα σύμβολο της Ρωσίας (τον δικέφαλο αετό) στο άλλο.

Αυτή την εβδομάδα είχε ήδη εκφράσει την υποστήριξή του προς τη Ρωσία μετά το επεισόδιο ανάμεσα σε ρωσικά και ουκρανικά πολεμικά πλοία στα ανοικτά της Κριμαίας, το οποίο προκάλεσε την αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα στις δύο χώρες. «Το Καλό οφείλει να είναι εξίσου επιθετικό με το Κακό!!! Την αγάπη μου και την υποστήριξή μου προς τη Ρωσία», είχε δηλώσει στο Instagram.

Ο Σεργκέι Πολούνιν, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο προικισμένους χορευτές της γενιάς του, είχε ενταχθεί το 2007 στο βρετανικό Royal Ballet (το Βασιλικό Μπαλέτο) πριν προαχθεί σε σταρ του θιάσου σε ηλικία μόλις 19 ετών, στο τέλος της σεζόν 2009/2010. Ο χορευτής είχε στη συνέχεια προκαλέσει σκάνδαλο, εγκαταλείποντας τον φημισμένο θίασο μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα ενός μπαλέτου στο οποίο επρόκειτο να έχει τον κεντρικό ρόλο.

Ο Σεργκέι Πολούνιν είχε στη συνέχεια ενταχθεί στο Θέατρο Στανισλάβσκι της Μόσχας, δίνοντας νέα λάμψη στον θίασο αυτόν, ο οποίος συχνά επισκιάζεται από τα μυθικά μπαλέτα Μπολσόι.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ταξί: Νέα 48ωρη απεργία ‑ Πότε θα πραγματοποιηθεί

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ

Χάνεις χρήματα αν δεν το κάνεις! 27.000 δεν δήλωσαν ΙΒΑΝ για την επιστροφή ενοικίου

Οικονομία Χτες
Πιστώθηκαν κατά μέσο όρο 203 ευρώ σε κάθε δικαιούχο

Τέξας: Ζηλιάρα γυμνάστρια έριξε βαράκι 11 κιλών στο κεφάλι της ερωτiκής αντιπάλου της

Κόσμος Χτες
Της επιβλήθηκαν αυστηροί περιοριστικοί όροι, καθώς και χρηματική εγγύηση

Σύλληψη με τη διαδικασία του αυτοφώρου εκπαιδευτικών μέσα σε σχολείο

Ελλάδα Χτες
Σύλληψη με τη διαδικασία του αυτοφώρου εκπαιδευτικών μέσα σε σχολείο

Στη Βάρη το νέο ίχνος της 16χρονης Λόρας ‑ Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Ελλάδα Χτες
Νέες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η ανήλικη δεχόταν έντονη ψυχολογική πίεση στο οικογενειακό της περιβάλλον, στοιχείο που εξετάζεται στο πλαίσιο της έρευνας

Λιβυή: Ομαδικός τάφος μεταναστών ‑ Ήταν κρατούμενοι σε αγρόκτημα και είχαν υποστεί βασανιστήρια

Κόσμος Χτες
Φωτογραφίες και ένα βίντεο κυκλοφόρησαν ευρέως σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε τοπικά μέσα ενημέρωσης

Δένδιας: Οι 4 φρεγάτες θα είναι οι ισχυρότερες στον πλανήτη ‑ Τι είπε για τον πύραυλο ELSA

Πολιτική Χτες
«Θα δημιουργηθούν οι ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις στην ιστορία του ελληνισμού», είπε ο υπουργός

«Νομίζεις ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη αλλά δεν είστε» ‑ Παραλήρημα Ράμα εναντίον Έλληνα δημοσιογράφου

Ελλάδα Χτες
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας έφτασε να πει ότι το Μαυροβούνιο των 13.810 τετραγωνικών χιλιομέτρων και των 623.000 κατοίκων «είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη χώρα της περιοχής»

Δείτε βίντεο: Ισχυρές εκρήξεις στο κέντρο της Ουτρέχτης, πληροφορίες για τραυματίες

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί, άλλες πηγές ανεβάζουν τον αριθμό σε 10, δεν είναι σαφές σε τι κατάσταση βρίσκονται - Αγνωστα για την ώρα τα αίτια

Σέρρες: Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 15χρονου ο δικηγόρος του Μανώλης Βονικάκης

Ελλάδα Χτες
Τα νέα δεδομένα καθιστούν ανέφικτη τη συνεργασία μας

Με κόκκινο μάτι ο Μακρόν στην επιθεώρηση του στρατεύματος

Κόσμος Χτες
Πείτε ότι είναι το «Eye of the Tiger», αστειεύτηκε