E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρωσική υπηκοότητα σε κορυφαίο ουκρανό χορευτή και υποστηρικτή του Πούτιν

«Η Ρωσία αντιπροσωπεύει πάντα το καλό για μένα!»

Δημοσίευση 30/11/2018 | 19:22

Ρωσική υπηκοότητα σε κορυφαίο ουκρανό χορευτή και υποστηρικτή του Πούτιν

Ο παγκοσμίου φήμης ουκρανός χορευτής Σεργκέι Πολούνιν - ο οποίος θεωρείται πως εκδημοκράτισε το μπαλέτο αφού βρόντηξε την πόρτα του φημισμένου βρετανικού Royal Ballet και είναι ο πρωταφωνιστής του βίντεο του τραγουδιού του μουσικού Χόζιερ «Take Me to Church»(2015) - ανακοίνωσε σήμερα πως πήρε τη ρωσική υπηκοότητα, εκφράζοντας την υποστήριξή του στον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Η Ρωσία αντιπροσωπεύει πάντα το καλό για μένα! Είμαι ευτυχής που γίνομαι Ρώσος και υψώνω το ανάστημά μου εναντίον κακών και αδίστακτων ανθρώπων που δημιουργούν επαναστάσεις και πολέμους στην Ουκρανία, στη Γεωργία και σε πολλές άλλες χώρες», δήλωσε ο χορευτής, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του νέου διαβατηρίου του στον λογαριασμό του στο Instagram.


Ο 29χρονος χορευτής, το σώμα του οποίου είναι καλυμμένο με τατουάζ, αναρτά τακτικά στο Instagram κείμενα στα οποία υποστηρίζει τον ρώσο πρόεδρο και παρουσίασε με υπερηφάνεια στους σχεδόν 180.000 «ακολούθους» του λογαριασμού του το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν που έχει χτυπήσει με τατουάζ στο στήθος του. «Υποστηρίζω τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος δεν πουλάει τη χώρα του και υποστηρίζει τον λαό του σε κάθε περίπτωση (...) Η αλήθεια είναι μαζί σου», δήλωσε ο χορευτής, ο οποίος έχει επίσης χτυπήσει με τατουάζ το εθνικό έμβλημα της Ουκρανίας (μια τρίαινα) στο ένα χέρι και ένα σύμβολο της Ρωσίας (τον δικέφαλο αετό) στο άλλο.

Αυτή την εβδομάδα είχε ήδη εκφράσει την υποστήριξή του προς τη Ρωσία μετά το επεισόδιο ανάμεσα σε ρωσικά και ουκρανικά πολεμικά πλοία στα ανοικτά της Κριμαίας, το οποίο προκάλεσε την αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα στις δύο χώρες. «Το Καλό οφείλει να είναι εξίσου επιθετικό με το Κακό!!! Την αγάπη μου και την υποστήριξή μου προς τη Ρωσία», είχε δηλώσει στο Instagram.

Ο Σεργκέι Πολούνιν, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο προικισμένους χορευτές της γενιάς του, είχε ενταχθεί το 2007 στο βρετανικό Royal Ballet (το Βασιλικό Μπαλέτο) πριν προαχθεί σε σταρ του θιάσου σε ηλικία μόλις 19 ετών, στο τέλος της σεζόν 2009/2010. Ο χορευτής είχε στη συνέχεια προκαλέσει σκάνδαλο, εγκαταλείποντας τον φημισμένο θίασο μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα ενός μπαλέτου στο οποίο επρόκειτο να έχει τον κεντρικό ρόλο.

Ο Σεργκέι Πολούνιν είχε στη συνέχεια ενταχθεί στο Θέατρο Στανισλάβσκι της Μόσχας, δίνοντας νέα λάμψη στον θίασο αυτόν, ο οποίος συχνά επισκιάζεται από τα μυθικά μπαλέτα Μπολσόι.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Είσαι αρκετά δυνατός για να το αντέξεις» – Ο Μπέλινγκχαμ αποκάλυψε το «trash talking» με τον Μέσι

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ μίλησε για τη «viral» κόντρα του με τον Μέσι, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού.

Θερινό ωράριο στα ΜΜΜ: Ποιες γραμμές αλλάζουν και τι να περιμένετε αυτό το καλοκαίρι

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Από το Σάββατο 27 Ιουνίου τέθηκε σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων για λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ στην Αθήνα.

Αργος Ορεστικό: Αποκάλεσε την ανιψιά της «χοντρή» και συνελήφθη για body shaming

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Η θεία χαρακτήρισε την ανιψιά της «χοντρή» και κατέληξε στα κρατητήρια, καθώς οι εκφράσεις της κρίθηκαν ότι εμπίπτουν στον αντιρατσιστικό νόμο.

Η νύχτα που η Αργεντινή ξέχασε για λίγο τις πληγές της και έγινε ξανά μία χώρα

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Σε μια κοινωνία που έχει μάθει να διχάζεται σχεδόν για τα πάντα, το ποδόσφαιρο παραμένει το κοινό σημείο αναφοράς

Ανακαλύφθηκε νέο είδος πιθήκου στο Κονγκό – Εντυπωσιάζει με τα ροζ‑πορτοκαλί χείλη και το μαύρο πρόσωπο

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το Colobus congoensis επιβεβαιώθηκε επίσημα ως το πέμπτο νέο είδος αφρικανικού πιθήκου που ανακαλύπτεται τα τελευταία 75 χρόνια και ήδη εγείρει ανησυχίες για την προστασία του.

Τελικός Μουντιάλ: Μέσι και Γιαμάλ... 19 χρόνια πριν ‑ Η φωτογραφία των δύο που γίνεται ξανά viral

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Αν και ο τελικός της Κυριακής θα είναι η πρώτη φορά που ο 39χρονος Αργεντινός και ο 19χρονος Ισπανός εξτρέμ θα βρεθούν αντιμέτωποι στο γήπεδο, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται στην πραγματικότητα

Διαλύεται σιγά ‑ σιγά ο ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκε και η Πόπη Τσαπανίδου ‑ Με 16 βουλευτές το κόμμα

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Όλα δείχνουν, μάλιστα, ότι το κύμα φυγής θα συνεχιστεί

Ryanair: Σμήνος κουνουπιών «εισέβαλε» σε αεροπλάνο ‑ Επιβάτες τα κυνηγούσαν στην καμπίνα

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από επιβάτιδα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας σε Σκρέκα, Παπακώστα, Μπουκώρο, Σενετάκη ‑ Στο αρχείο οι κατηγορίες για άλλους 7

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Στο αρχείο οι κατηγορίες για Κώστα Αχ. Καραμανλή, Γιάννη Κεφαλογιάννη, Νότη Μηταράκη, Κώστα Τσιάρα, Δημήτρη Βαρτζόπουλο, Λάκη Βασιλειάδη και Θεόφιλο Λεονταρίδη

Σκηνές που κόβουν την ανάσα έζησαν λουόμενοι όταν μαχητικό πέταξε ξυστά πάνω από τα κεφάλια τους

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό διεξάγει έρευνα μετά την επικίνδυνα χαμηλή πτήση αεροσκάφους της ομάδας Blue Angels πάνω από παραλία στην Πενσακόλα της Φλόριντα.

Τι συνέβη στη Φλόριντα με τα μαχητικά που πέταξαν πάνω από λουόμενους !

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό διεξάγει ΕΔΕ μετά την επικίνδυνη χαμηλή πτήση

Πετράλωνα: Απομακρύνονται τα μπάζα από την πολυκατοικία που κατέρρευσε

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Δήμος Αθηναίων αναμένεται να αναλάβει τον συντονισμό με εισαγγελική παραγγελία, ενώ οι εργασίες θα γίνουν με ιδιαίτερη προσοχή για να μη χαθούν κρίσιμα στοιχεία για τα αίτια της κατάρρευσης.