E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τσίπρας σε πυρόπληκτη: Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ θα τα σπατάλαγες

Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι δεν τους έχει δοθεί καμία βοήθεια

Δημοσίευση 29/11/2018 | 13:45

Τσίπρας σε πυρόπληκτη: Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ θα τα σπατάλαγες

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρωθυπουργός έχει δώσει κυνικές απαντήσεις σε φλέγοντα ζητήματα. Κανείς δεν έχει ξεχάσει για παράδειγμα το μακάβριο επιχείρημά του ότι το ασφαλιστικό θα λυθεί από μόνο του (καθώς αφορά ηλικιωμένους άνω των 70 ετών).

Μία τέτοια κυνική δήλωση έκανε ξανά, αυτή τη φορά κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μάτι, για την οποία μάλιστα προτίμησε μέρα που απεργούσαν τα ΜΜΕ, ίσως για να μη δουν το φως της δημοσιότητας τέτοιες ατάκες. Ωστόσο ένας από τους κατοίκους της περιοχής τράβαγε βίντεο και κατέγραψε την αδιανόητη απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργούς σε μία γυναίκα που είδε την περιουσία της να χάνεται. Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι δεν τους έχει δοθεί καμία βοήθεια, στην προσπάθειά του λοιπόν να τους απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας, άρχισε να λέει ότι το σημαντικό είναι να φτιαχτούν υποδομές και όχι να δοθούν χρήματα. Και τότε γυρνώντας προς τη γυναίκα, χωρίς κανέναν προφανώς σεβασμό σε όσα εκείνη έχει βιώσει της είπε:  «Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!».

Ηταν τέτοιος ο κυνισμός της απάντησής του που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες «πάγωσαν» μέχρι και όσοι τον συνόδευαν στην επίσκεψη στο Μάτι. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καύσωνας «καμίνι» στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών, δεκάδες νεκροί και ο εφιάλτης των μπλακ άουτ

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ένα θανατηφόρο και πρωτοφανές κύμα καύσωνα σαρώνει μεγάλο τμήμα της Ευρώπης, αφήνοντας πίσω του δεκάδες θύματα και θέτοντας σε συναγερμό κρίσιμες υποδομές

Σίδνεϊ: 34χρονη γυναίκα ξύπνησε από τεχνητό κώμα μια εβδομάδα μετά από επίθεση καρχαρία

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η νεαρή δασκάλα, μετά από πολλαπλά χειρουργεία και τον ακρωτηριασμό του χεριού της, κατάφερε να επικοινωνήσει για λίγο με την οικογένειά της, δίνοντας ελπίδα για την ανάρρωσή της.

Παραιτήθηκε ο Κοκοτσάκης από το κόμμα Καρυστιανού ‑ «Δεν είναι το κίνημα πολιτών που οραματιστήκαμε»

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Ο δικαστικός πραγματογνώμονας για τα Τέμπη Βασίλης Κοκοτσάκης αποσύρει τη στήριξή του, καταγγέλλοντας έλλειψη δημοκρατίας και συγκέντρωση εξουσίας σε λίγα πρόσωπα.

Μουντιάλ 2026: Πρόκριση για Κολομβία και Πορτογαλία, μπλόκο της Γκάνας στην Αγγλία

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η Κολομβία λύγισε τη Λ.Δ. Κονγκό με γκολ του Μουνιός και πέρασε στους «32», η Πορτογαλία διέλυσε το Ουζμπεκιστάν με ιστορικό Ρονάλντο, ενώ η Αγγλία έμεινε στο 0-0 με τη μαχητική Γκάνα.

Νόμος Κατσέλη: Τι αλλάζει για 100.000 δανειολήπτες με τη ρύθμιση που ψηφίζεται σήμερα

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η Βουλή ψηφίζει σήμερα τη νέα νομοθετική ρύθμιση που φέρνει σημαντικές αλλαγές στις δόσεις και τους τόκους για πάνω από 100.000 ενήμερους δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη.

«Πείραζαν» μετρητές και έκλεβαν ρεύμα στη μισή Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε πέντε περιφέρειες της χώρας, προκαλώντας ζημιά εκατομμυρίων ευρώ στον ΔΕΔΔΗΕ.

Κανιβαλισμός στην Ουγγαρία: Εργαζόμενος νοσοκομείου ύποπτος για κατανάλωση μελών ανθρώπινου σώματος

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Κόσμος - Κανιβαλισμός στην Ουγγαρία: Εργαζόμενος νοσοκομείου ύποπτος για κατανάλωση μελών ανθρώπινου σώματος

Διαφήμιση καθαριστικού για «βρώμικες γυναίκες» και «τοξικούς άνδρες» προκάλεσε σάλο στην Κίνα

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η Dettol απολογήθηκε δημοσίως - «Απαίσια διαφήμιση, με άφησε άφωνο», σχολιάζουν χρήστες στα κινεζικά social media

Αλλάζει όψη η Αττική: Αυτοί είναι οι 47 δρόμοι που μετατρέπονται σε ποδηλατόδρομους ‑ Δείτε αναλυτικά τη λίστα

Ελλάδα 24.06.2026
Το εμβληματικό έργο του Βόρειου Ποδηλατικού Αξονα «Κηφισιά-Γκάζι» μπαίνει επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης, αλλάζοντας τον χάρτη των μετακινήσεων στην πρωτεύουσα.

Σταυρούλα Λεβεντάκη: «Ζητάω συγγνώμη» λέει ο 43χρονος ‑ Μήνυση κατά της συζύγου του δράστη από τον αδερφό

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
«Το μετάνιωσα, θέλω να ζητήσω συγνώμη από την οικογένεια του θύματος και τη δική μου», φέρεται να δήλωσε ο Σκοπιανός

Αίγιο: Το «ορφανό» DNA στο όπλο του διπλού φονικού

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Στο Αίγιο εξετάζεται DNA τρίτου ατόμου στο όπλο του διπλού φονικού, ενώ ο 65χρονος Ιταλός επιμένει πως είναι αθώος

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: 36χρονη γιατρός έχασε τη ζωή της μετά από επιπλοκές στον τοκετό

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η άτυχη μητέρα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό την Παρασκευή το μεσημέρι και το Σάββατο παρουσιάστηκαν επιπλοκές - Κρίθηκε η ανάγκη μεταφοράς της σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου και κατέληξε