E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτός είναι ο άνδρας που έριξε το ναρκωτικό του βιασμού στον οδηγό ταξί

Κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ημεδαπού άνδρα, οδηγό ταξί

Δημοσίευση 21/11/2018 | 16:18

Αυτός είναι ο άνδρας που έριξε το ναρκωτικό του βιασμού στον οδηγό ταξί

Πρόκειται για τον ΚΑΡΚΑ Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννημένο στις 28/6/1989 στην Αθήνα ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε το “ναρκωτικό του βιασμού” σε έναν 24χρονο οδηγό ταξί!

Ο οδηγός ταξί δέχθηκε ειδοποίηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που συνεργάζεται, για να παραλάβει έναν πελάτη από το κέντρο της Αθήνας προς την περιοχή του Γκύζη. Μάλιστα ο 28χρονος κατηγορούμενος διάλεξε τον οδηγό ταξί μέσω της δυνατότητας που του προσφέρει η εφαρμογή.

Ο 24χρονος οδηγός ταξί παρέλαβε τον 28χρονο ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα ο οδηγός ταξί να τον μεταφέρει εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο!

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο ο οδηγός ταξί άρχισε και αυτός να νοιώθει έντονη δυσφορία, να κάνει εμετό και να πέφτει λιπόθυμος στο έδαφος. Οι γιατροί έντρομοι άρχισαν να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και μόλις συνέρχεται, άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές κατά του άνδρα που ήταν μέσα στο ταξί!

Στο νοσοκομείο έφτασαν άνδρες της ασφάλειας Αμπελοκήπων, οι οποίοι ύστερα από έρευνα συνέλαβαν τον συνεπιβάτη καθώς έφερε πάνω του ναρκωτικές ουσίες και ένα σπρέι!

Ο οδηγός ταξί στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, δήλωσε πως όταν έφτασε στην περιοχή του Γκύζη όπου έπρεπε να αφήσει τον πελάτη, διαπίστωσε πως τον περίμεναν τρεις άνδρες, που του πρότειναν να συνευρεθεί μαζί τους σεξουαλικά! Ο 24χρονος οδηγός κατέθεσε πως αρνήθηκε και έφυγε αμέσως από το σημείο χωρίς να αφήσει τον πελάτη να βγει από το αυτοκίνητο, ο οποίος μάλλον βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών!

Όσον όμως ο οδηγός ταξί ανακτούσε την μνήμη του, κατέθεσε τους αστυνομικούς πως ο άνδρας ψέκασε με σπρέι τον καφέ του, ενώ και οι γιατροί που μπήκαν στο αυτοκίνητο δήλωσαν στις αρχές πως διαπίστωσαν μια έντονη μυρωδιά. Ο νεαρός αυτοκινητιστής εξετάστηκε και από ιατροδικαστή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για σημαντική αλλαγή ‑ Πότε ξεκινά

Καιρός 18.04.2026
Συνεχίζεται η αστάθεια του καιρού με τον έμπειρο προγνώστη να προειδοποιεί για αλλαγή μέσα στην εβδομάδα

Ξεσπά για την υπόθεση Λαζαρίδη η καθαρίστρια που πλαστογράφησε το απολυτήριό της

Ελλάδα 18.04.2026
Οι πληγές του παρελθόντος φαίνεται να μην έχουν επουλωθεί πλήρως για την 60χρονη σήμερα γυναίκα

Αγρια επίθεση σε διαιτητή στη Ρόδο: Παίκτης σε τουρνουά μπάσκετ τον γρονθοκόπησε μετά από τεχνική ποινή

Αθλητικά Νέα 18.04.2026
Μήνυση και έντονες αντιδράσεις για το περιστατικό βίας

Οι Γερμανοί ετοιμάζουν νέο αντάρτικο στην Ευρώπη

Auto + Moto 18.04.2026
Τι ζητούν για τους κινητήρες βενζίνης και diesel

Μυστήριο με τον θάνατο 49χρονου στο Ηράκλειο

Ελλάδα 18.04.2026
Η τελευταία διαδρομή και τα ερωτήματα των αρχών

Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης

Πολιτική 18.04.2026
Υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

«Ζυγώνει η ώρα», γράφει ο Αλέξης Τσίπρας, επιβεβαιώνοντας ότι επιταχύνονται οι διαδικασίες για το νέο κόμμα

Πολιτική 18.04.2026
Σε άρθρο του υπό τον τίτλο Ωρα Ευθύνης, στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζει ζωτική ανάγκη «μια νέα ισχυρή κυβερνώσα Αριστερά»

Νέο σοκ στην παγκόσμια οικονομία: Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι έκλεισαν ξανά τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος 18.04.2026
Το Ιράν αναφέρει ότι κλείνουν λόγω του συνεχιζόμενου αποκλεισμού των ιρανικών λιμανιών από τις ΗΠΑ

Ο Τραμπ σόκαρε τον Νετανιάχου: Το Ισραήλ ζήτησε εξηγήσεις

Κόσμος 18.04.2026
Το αυστηρό ύφος της ανάρτησης Τραμπ για την εκεχειρία στον Λίβανο και η «απαγόρευση» που φέρεται να επιβάλει στο Ισραήλ, αιφνιδίασε Νετανιάχου και συνεργάτες

Τιμές καυσίμων: Ανάσα μετά τη «βουτιά» του πετρελαίου ‑ Πότε θα φανεί η μείωση στις αντλίες

Οικονομία 18.04.2026
Γιατί παραμένουν υψηλές οι τιμές στα πρατήρια

Ιράν: Ανοιγμα μέρους του ιρανικού εναέριου χώρου, για πρώτη φορά μετά την έναρξη του πολέμου

Κόσμος 18.04.2026
Το Ιράν είχε κλείσει τον εναέριο χώρο του στις 28 Φεβρουαρίου