E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον χαμό των 15χρονων μαθητών

H κοπάνα μετατράπηκε μέσα σε λίγη ώρα σε τραγωδία

Δημοσίευση 20/11/2018 | 08:17

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον χαμό των 15χρονων μαθητών

Η «ηρωίνη» της ταχύτητας ξαναχτύπησε. Κι αυτή τη φορά τρία ανήλικα παιδιά βρέθηκαν στον ανεμοστρόβιλο που συνθέτει το πάτημα του γκαζιού και τα είδωλα που περνούν με ταχύτητα αστραπής από το πλάϊ του ματιού.

Η νεανική επιπολαιότητα των τριών 15χρονων αγοριών από την Κυπαρισσία που βρήκαν χθες το πρωί τραγικό θάνατο σε τροχαίο έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη στις οικογένειες των τριών μαθητών.

Όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος λέει ο θυμόσοφος λαός. Και ο θάνατος των τριών ανήλικων έγινε σε μια στιγμή. Μια στιγμή που οι τρεις μαθητές είχαν κάνει κοπάνα από το σχολείο τους μόνο και μόνο για να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Μια κοπάνα που μέσα σε λίγη ώρα μετατράπηκε σε τραγωδία όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 48χρονος Ρουμάνος, στην περιοχή της Τερψιθέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην παρέα των τριών 15χρονων υπήρχε ακόμη ένα παιδί, φίλος τους ο οποίος την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην ακολουθήσει στη «διαδρομή του θανάτου» και επέστρεψε στο σχολείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος μαθητής βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αφού δεν μπορεί πως εκείνος σώθηκε ενώ οι τρεις φίλοι του χάθηκαν για πάντα. Οι εικόνες από τη σύγκρουση σόκαραν και τους πλέον έμπειρους αξιωματικούς τροχαίας και πυροσβεστικής που έφθασαν στο σημείο.

Μια άμορφη μάζα σιδερικών που μέσα της είχαν εγκλωβιστεί οι τρεις μαθητές. Οι δυο είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή επί τόπου ενώ ο τρίτος ο 15χρονος Ενρίκο Μπουζάνι που φέρεται να ήταν και οδηγός ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος. Στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα χειρουργήθηκε αλλά δυστυχώς μετά από λίγες ώρες κατέληξε.

Πληροφορίες από την περιοχή της Κυπαρισσίας αναφέρουν ότι η μητέρα του ενός που εργάζεται στο νοσοκομείο όταν ενημερώθηκε για το δυστύχημα δεν σκέφτηκε ποτέ ότι μέσα στους τρεις νεαρούς θα βρίσκεται και το παιδί της, αφού ήξερε πως εκείνο ήταν στο σχολείο. Από τη σύγκρουση είχαν παραμορφωθεί τόσο πολύ τα χαρακτηριστικά τους που ούτε οι γονείς τους δεν μπορούσαν να τους αναγνωρίσουν. Αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του στον Alpha και ο διευθυντής του σχολείου των τριών μαθητών κ. Δημήτρης Δράκος: «Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ' ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά». Ο κ. Δράκος ανέφερε ότι οι μαθητές έκαναν κοπάνα και επισήμανε: «Οι τρεις μαθητές της πρώτης τάξης πήγαν στην αίθουσά τους για το μάθημα της πρώτης ώρας αλλά μετά έφυγαν. Όπως μάθαμε πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα τους ενός, κρυφά, και οδηγώντας στην Εθνική Κυπαρισσίας-Φιλιατρών ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα το δυστύχημα. Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στο σχολείο και αυτό είναι που με εκπλήσσει».

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο με τους γονείς των τριών παιδιών να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε. Ο προιστάμενος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας κ. Γιώργος Σταματόπουλος ανέφερε ότι ακόμη και όταν τα παιδιά παίρνουν αποβολή πρέπει να παραμένουν στο σχολείο ενώ επισήμανε ότι οι τρεις μαθητές που ήταν από τα πιο ήσυχα και συνεργάσιμα πήραν κρυφά το αυτοκίνητο και χωρίς δίπλωμα βγήκαν στην εθνική αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Η είδηση του τραγικού δυστυχήματος έπεσε σα βόμβα στο 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας που φοιτούσαν τα τρια 15χρονια αγόρια. Φίλοι και συμμαθητές τους ξέσπασαν σε κλάματα όταν έμαθαν το νέο ενώ και στους λογαριασμούς τους στο facebook πολλοί ήταν εκείνοι που αντικατέστησαν τη φωτογραφία στο προφίλ τους με την μαύρη κορδέλα πένθους. Τα μηνύματα συγκινητικά αφού η μοίρα και η νεανική επιπολαιότητα ήθελαν να πάρουν τόσο πρόωρα από τη ζωή τα τρία παιδιά.

Oι 15χρονοι Ενρίκο Μπουζάνι με καταγωγή από την Αλβανία, ο Νίκος Τριαλλώνας από την Ελλάδα και ο Χρήστος Μερτάι από τη Βουλγαρία ήταν πολύ καλοί φίλοι που είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας και θεωρούνταν μάλιστα και ταλέντα για την ηλικία τους. Ήταν φίλαθλοι του ισπανικού και του ιταλικού πρωταθλήματος λόγω Μέσι και Ρονάλντο αντίστοιχα.

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.
«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συναγερμός από το FBI: Το Ιράν ετοιμάζει μαζικές επιθέσεις στο Λος Αντζελες με drones

Κόσμος Χτες
Η ενημέρωση του FBI προσέθετε ότι «δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τον χρόνο, τη μέθοδο, τον στόχο ή τους δράστες της φερόμενης επίθεσης»

Στενά του Ορμούζ: Βίντεο ντοκουμέντο από επίθεση σε ταϊλανδέζικο φορτηγό πλοίο

Κόσμος Χτες
Το πλοίο χτυπήθηκε περίπου 11 ναυτικά μίλια βόρεια του Ομάν, με την πρόσκρουση να προκαλεί πυρκαγιά στο κατάστρωμα

Θρήνος στη Λάρισα: Εντοπίστηκε νεκρή 54χρονη γυναίκα

Ελλάδα Χτες
Οι Αρχές αστυνομία και ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της

Τραμπ για Ιράν: Τους χτυπήσαμε πιο σκληρά από ό,τι έχει χτυπηθεί ποτέ χώρα – Δεν έχουμε τελειώσει

Κόσμος Χτες
Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο

Θεσσαλονίκη: 10χρονο παιδί υπέστη καρδιακή ανακοπή σε κολυμβητήριο

Ελλάδα Χτες
Χάρη στην άμεση και συντονισμένη παρέμβαση των διασωστών, το παιδί επανήλθε και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Κορονοϊός: Νέα μελέτη υποστηρίζει ότι η πραγματική προέλευση του ίσως δεν είναι αυτή που πιστεύαμε

Κόσμος Χτες
Τα πρώτα περιστατικά της νόσου καταγράφηκαν στα τέλη του 2019 στην κινεζική πόλη Wuhan, κοντά σε μια μεγάλη αγορά θαλασσινών και ζωντανών ζώων

ΔΟΕ: Γιατί χρησιμοποίησε το «μπαζούκα» των 400 εκατ. βαρελιών πετρελαίου

Ελλάδα Χτες
Οι αγορές παρέμειναν απαθείς, τουλάχιστον προς το παρόν, στην ανακοίνωση του ΔΟΕ

Τροχαίο στην Εύβοια: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων, δύο τραυματίες

Ελλάδα Χτες
Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο επιβαίνοντες

Σπείρα Ρομά στη Λάρισα: Απέσπασαν 710.000 ευρώ από πατέρα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Ελλάδα Χτες
Δόλωμα σε όλες τις περιπτώσεις, σε Θεσσαλία, Κυκλάδες κι περιοχές της Αττικής, ήταν η δήθεν πώληση χρυσών λιρών σε τιμή ιδιαίτερα χαμηλή

Βομβαρδίστηκε το data center κρατικής τράπεζας στο Ιράν, στόχος να μην πληρωθούν στρατός και Φρουροί της Επανάστασης

Κόσμος Χτες
Η ίδια τράπεζα, όπως και άλλη μία κρατική, υπέστησαν χθες μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεση

Στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια, καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια για τη Χρυσή Αυγή

Ελλάδα Χτες
Είχε αφεθεί ελεύθερη αλλά μετά την απόφαση του Εφετείου η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου οδηγείται στη φυλακή - Απορρίφθηκε το αίτημά της για μετατροπή της ποινής της σε χρηματική