E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στιγμές αγωνίας με την εξαφάνιση του γιου του Nτούσαν Ιβκοβιτς

Δυο ημέρες μεγάλης αγωνίας πέρασε ο παλαίμαχος προπονητής, Ντούσαν Ίβκοβιτς

Δημοσίευση 16/11/2018 | 14:26

Στιγμές αγωνίας με την εξαφάνιση του γιου του Nτούσαν Ιβκοβιτς

Δυο ημέρες μεγάλης αγωνίας πέρασε ο παλαίμαχος προπονητής, Ντούσαν Ίβκοβιτς, αφού χάθηκαν τα ίχνη του γιου του, Πέταρ.

Αίσιο τέλος είχε το… θρίλερ που βίωσε για περίπου 48 ώρες ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο παλαίμαχος κόουτς έχασε τα ίχνη του γιου του, Πέταρ, και μάλιστα υπήρξαν φόβοι από την Αστυνομία πως έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Μετά από αρκετές ώρες αναζήτησης 42χρονος εντοπίστηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε ένα μοτέλ κοντά στην περιοχή Ιντζίτζα. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Πέταρ Ίβκοβιτς ήθελε να… απομονωθεί, μετά από κάποιες ατυχείς επαγγελματικές επιλογές.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν, αποφάσισαν να εισήχθη -για ένα διάστημα- σε ιδιωτική κλινική, προκειμένου να του προσφερθεί ψυχολογική στήριξη. Απ’ τη μεριά του, ο παλαίμαχος κόουτς επεσήμανε ότι δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Fake news στην Ευρώπη: Η θέση της Ελλάδας

Κόσμος 03.02.2026
Τι δείχνει νέα έρευνα

Νεκρός άνδρας στη Βούλα: Έφερε τραύμα στον λαιμό

Ελλάδα 03.02.2026
Συναγερμός στις Αρχές - Οι πρώτες πληροφορίες

Όταν ο Επστάιν κάλεσε τον Μπερλουσκόνι στα πάρτι του: «Όχι ευχαριστώ, τα κορίτσια επιστρέφουν μόνα τους στο σπίτι μου»

Κόσμος 03.02.2026
«Δεν υπάρχει λόγος απαγωγής» - Σοκ από την ατάκα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού

Νατσιός για θεωρία εξέλιξης: «Eίναι βλασφημία να είσαι Χριστιανός και να δέχεσαι τον Δαρβίνο»

Πολιτική 03.02.2026
«Εμείς δεν βάζουμε ομοφυλόφιλους στα ψηφοδέλτια»

«Βόμβα» Καραχάλιου για πιθανή συνεργασία Καρυστιανού με τον Παύλο Ντε Γκρες

Πολιτική 03.02.2026
«Λέτε τελικά να βρέθηκε ο ηγέτης που έψαχνε η Μαρία;»

Ρουβίκωνας: Συνελήφθη αρχηγικό μέλος, μετά την επίθεση σε γραφεία λάθος εταιρείας

Ελλάδα 03.02.2026
Συνελήφθη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ζήτησε συγγνώμη για τη φράση «το τζάμπα πέθανε» ‑ «Δεν αναφερόμουν στους εκπαιδευτικούς»

Πολιτική 03.02.2026
Σε αναδίπλωση υποχρεώθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φράση της «το τζάμπα πέθανε»

FT: Ουκρανία, ΕΕ και ΗΠΑ συμφώνησαν σε σχέδιο για επιβολή εκεχειρίας με τη Ρωσία – Η τριπλή αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης

Κόσμος 03.02.2026
Το σχέδιο συζητήθηκε μεταξύ Ουκρανών, Ευρωπαίων και Αμερικανών αξιωματούχων και προβλέπει πολυεπίπεδη αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης μιας ενδεχόμενης ανακωχής