E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αττική: Η θυελλώδης σχέση που κατέληξε στα δικαστήρια

Καταγγελίες 29χρονης ότι την ξυλοκόπησαν και την κούρεψαν ο σύντροφός της με τη σύζυγο του

Δημοσίευση 15/11/2018 | 08:31

Αττική: Η θυελλώδης σχέση που κατέληξε στα δικαστήρια

Για περίπου ένα χρόνο η 29χρονη δεχόταν στενή πολιορκία από τον 32χρονο για να συνάψουν ερωtική σχέση. Ο νεαρός άνδρας είχε συγγενική σχέση με το σύζυγο της αδελφής της αλλά ήταν παντρεμένος και εκείνη δεν ήθελε να αποτελέσει το τρίτο πρόσωπο στην οικογένειά του.

Τον Απρίλιο του 2014 η νεαρή τσιγγάνα ενημερώθηκε πως ο 32χρονος ομόφυλός της δεν ήταν πλέον με τη σύζυγό του. Η προσέγγισή του έγινε ακόμη πιο έντονη με την νεαρή γυναίκα να υποκύπτει στις υποσχέσεις του ότι θα δεσμευτεί επίσημα μαζί της. Οι συναντήσεις με τη μητέρα της και τους συγγενείς τους ήρθαν να επιβεβαιώσουν, όπως λέει η νεαρή γυναίκα, τις προθέσεις του και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

Σύμφωνα με την 29χρονη, ο 32χρονος δεν άργησε να αλλάξει συμπεριφορά. «Η ζωή μου έγινε κόλαση» καταγγέλλει η γυναίκα η οποία έχει προσφύγει στα δικαστήρια ισχυριζόμενη πως κακοποιήθηκε και τώρα κινδυνεύει η ζωή, η δική της και της οικογένειά της.

Στη μήνυση και την αγωγή που έχει καταθέσει, σε βάρος του 32χρονου και της συζύγου του, η 29χρονη περιγράφει με γλαφυρά χρώματα σειρά βίαιων επεισοδίων και απειλών που, όπως λέει, δέχτηκε από τον άνδρα. Απειλές ότι αν τον εγκαταλείψει θα ανεβάσει στο διαδίκτυο ερωτικές στιγμές τους τις οποίες είχε -εν αγνοία της- βιντεοσκοπήσει.

Ξυλοδαρμούς της ίδιας και των μελών της οικογένειάς της. Αλλά και μία απόπειρα αυτοκτονίας που, όπως ισχυρίζεται, έκανε πάνω στην απόγνωσή της για να δώσει τέλος στο μαρτύριο.

Στα μέσα του Αυγούστου εκείνος εμφανίζεται να της ζητά να μείνουν μαζί αφού, όπως της ξεκαθάρισε, είχε θέσει οριστικό τέλος στη σχέση με τη γυναίκα του. Μάλιστα, της έδωσε να φυλάξει 6.000 δολάρια τα οποία λίγες ημέρες αργότερα της ζήτησε πίσω μαζί με άλλα 8.500 ευρώ για τα οποία γνώριζε ότι είχε στην κατοχή της από επιδόματα της κωφάλαλης μητέρας της.

Της πήρε επίσης, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, δύο χρυσά δαχτυλίδια και τρεις χρυσές λίρες με την πρόφαση ότι θα αγόραζαν δικό τους σπίτι. Οι προθέσεις, όμως, ήταν διαφορετικές κι αυτό αποδείχθηκε, σύμφωνα με την 29χρονη, στα τέλη Αυγούστου σε ερημική τοποθεσία σε βουνό στο Ζεφύρι Αττικής.

Επέστρεφαν από βόλτα με φιλικό τους ζευγάρι όταν, όπως υποστηρίζει η 29χρονη, εκείνος την παρέσυρε στο βουνό, κοντά σ’ ένα εκκλησάκι. Όταν εκείνη, έντρομη, του ζήτησε να την αφήσει να κατέβει από το αυτοκίνητο εκείνος της απάντησε: «Τώρα θα δεις τι θα πάθεις».

«Σταμάτησε το αυτοκίνητο εκεί στο εκκλησάκι, χτυπούσα την πόρτα και τον παρακάλαγα να μην μου κάνει κακό, εκεί στην ερημιά. Φοβόμουν και μόλις άνοιξε τις ασφάλειες ανοίγω την πόρτα και όπως πάω να βγω κατά πάνω μου εμφανίζεται η γυναίκα του» περιγράφει η 29χρονη και συνεχίζει: «Ήταν μαινόμενη, μ’ έβριζε και με απειλούσε "π… θα σε σκοτώσω"».

Η νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται πως δέχτηκε επίθεση από το ζευγάρι το οποίο τη χτύπησε άσχημα με ρόπαλο. «Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει, π…» μου φώναζε εκείνος. Με ακινητοποίησε και η γυναίκα του μου έκοψε τα μαλλιά. Συνέχισαν να με χτυπούν, νόμιζα πως θα με σκοτώσουν» αναφέρει η νεαρή γυναίκα.

Ο επίλογος της βραδιάς γράφτηκε έξω από το σπίτι της όπου, όπως λέει, τη μετέφεραν και την εγκατέλειψαν. Οι συγγενείς της ήταν εκείνοι που την πήγαν στο νοσοκομείο και, λίγες ώρες αργότερα, στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο 32χρονος φέρεται να εισέβαλε ένοπλος στα λυόμενα που διαμένει η οικογένεια της 29χρονης καταστρέφοντας ότι έβρισκε μπροστά του.

«Μας διέλυσε τα λυόμενα και τον εξοπλισμό τους, απειλώντας ότι θα σκοτώσει ολόκληρη την οικογένεια μου, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας φοβούμενοι ότι θα μας σκοτώσει» αναφέρει η 29χρονη η οποία με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων έχει ζητήσει να μην επιτρέπεται στον 32χρονο και τη σύζυγό του να πλησιάζει την ίδια και την οικογένεια της σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χανταϊός στην Ισπανία: Δεύτερος θετικός επιβάτης του MV Hondius εντοπίστηκε

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Το νέο κρούσμα είναι ο δεύτερος θετικός στον χανταϊό ανάμεσα στους 14 Ισπανούς που κατέβηκαν από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο

Coming out ακροδεξιού βουλευτή: Γκέι και σε σχέση με μουσουλμάνο μετανάστη

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Ξέσπασε σε λυγμούς, μιλώντας στο βήμα της Βουλής

Πάρος: Ταλαιπωρία για 30 επιβάτες – Ο καταπέλτης του SUPERRUNNER JET χτύπησε στη δέστρα της προβλήτας

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Ραφήνα με τελικό προορισμό τη Νάξο – Απαγορεύτηκε ο απόπλους

Η παγκόσμια πρωτεύουσα της εμπορίας ανθρώπων: Κορίτσια 11 ετών πωλούνται και βιάζονται επί 20 ώρες

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Με την υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής, φτωχά κορίτσια παρασύρονται σε μια κόλαση σεξουαλικής δουλείας και κακοποίησης

Σταύρος Φλώρος: Η πορεία της υγείας του και τι είπε ο πατέρας του

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Ο πρώην παίκτης του Survivor ενημέρωσε τους followers του για τα επόμενα βήματα της ανάρρωσής του

Σουηδία: Κάθειρξη 10 ετών ζητά η εισαγγελία για άνδρα που εκμεταλλευόταν τη σύζυγό του σε κύκλωμα σεξουαλικής κακοποίησης

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Ο 62χρονος κατηγορείται ότι υποχρέωνε τη γυναίκα του να συνευρίσκεται με περίπου 120 άνδρες έναντι χρημάτων

Οπλισμένα τουρκικά F‑16 και ελληνικά μαχητικά σε εμπλοκή στο Αιγαίο – 10 παραβιάσεις εναέριου χώρου

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν 10 φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο

Κίνα: Βίντεο‑ντοκουμέντο από την ισχυρή έκρηξη σε ανθρακωρυχείο ‑ Τουλάχιστον 82 νεκροί

Κόσμος 25.05.2026
Με ρομπότ ψάχνουν για επιζώντες οι Κινέζοι διασώστες

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκροί ένας 18χρονος και ένας 16χρονος

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Το δίκυκλο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους

Επίδομα 1.000 ευρώ: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια ένταξης

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Μόνιμο και διευρυμένο πλέον το επίδομα

Οι πλούσιοι Κινέζοι χάνουν 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε μια μέρα

Κόσμος 25.05.2026
Η Κίνα επιβάλλει πολύ αυστηρούς περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων

Χανιά: Θρίλερ με την 25χρονη μητέρα της 3χρονης ‑ Έχουν δηλωθεί 2 γεννήσεις και τα παιδιά αγνοούνται

Ελλάδα 25.05.2026
Θολό τοπίο με τα παιδιά της 25χρονης, φέρεται να έχει γεννήσει έξι - Στο νοσοκομείο είναι τα τέσσερα