E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αττική: Η θυελλώδης σχέση που κατέληξε στα δικαστήρια

Καταγγελίες 29χρονης ότι την ξυλοκόπησαν και την κούρεψαν ο σύντροφός της με τη σύζυγο του

Δημοσίευση 15/11/2018 | 08:31

Αττική: Η θυελλώδης σχέση που κατέληξε στα δικαστήρια

Για περίπου ένα χρόνο η 29χρονη δεχόταν στενή πολιορκία από τον 32χρονο για να συνάψουν ερωtική σχέση. Ο νεαρός άνδρας είχε συγγενική σχέση με το σύζυγο της αδελφής της αλλά ήταν παντρεμένος και εκείνη δεν ήθελε να αποτελέσει το τρίτο πρόσωπο στην οικογένειά του.

Τον Απρίλιο του 2014 η νεαρή τσιγγάνα ενημερώθηκε πως ο 32χρονος ομόφυλός της δεν ήταν πλέον με τη σύζυγό του. Η προσέγγισή του έγινε ακόμη πιο έντονη με την νεαρή γυναίκα να υποκύπτει στις υποσχέσεις του ότι θα δεσμευτεί επίσημα μαζί της. Οι συναντήσεις με τη μητέρα της και τους συγγενείς τους ήρθαν να επιβεβαιώσουν, όπως λέει η νεαρή γυναίκα, τις προθέσεις του και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

Σύμφωνα με την 29χρονη, ο 32χρονος δεν άργησε να αλλάξει συμπεριφορά. «Η ζωή μου έγινε κόλαση» καταγγέλλει η γυναίκα η οποία έχει προσφύγει στα δικαστήρια ισχυριζόμενη πως κακοποιήθηκε και τώρα κινδυνεύει η ζωή, η δική της και της οικογένειά της.

Στη μήνυση και την αγωγή που έχει καταθέσει, σε βάρος του 32χρονου και της συζύγου του, η 29χρονη περιγράφει με γλαφυρά χρώματα σειρά βίαιων επεισοδίων και απειλών που, όπως λέει, δέχτηκε από τον άνδρα. Απειλές ότι αν τον εγκαταλείψει θα ανεβάσει στο διαδίκτυο ερωτικές στιγμές τους τις οποίες είχε -εν αγνοία της- βιντεοσκοπήσει.

Ξυλοδαρμούς της ίδιας και των μελών της οικογένειάς της. Αλλά και μία απόπειρα αυτοκτονίας που, όπως ισχυρίζεται, έκανε πάνω στην απόγνωσή της για να δώσει τέλος στο μαρτύριο.

Στα μέσα του Αυγούστου εκείνος εμφανίζεται να της ζητά να μείνουν μαζί αφού, όπως της ξεκαθάρισε, είχε θέσει οριστικό τέλος στη σχέση με τη γυναίκα του. Μάλιστα, της έδωσε να φυλάξει 6.000 δολάρια τα οποία λίγες ημέρες αργότερα της ζήτησε πίσω μαζί με άλλα 8.500 ευρώ για τα οποία γνώριζε ότι είχε στην κατοχή της από επιδόματα της κωφάλαλης μητέρας της.

Της πήρε επίσης, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, δύο χρυσά δαχτυλίδια και τρεις χρυσές λίρες με την πρόφαση ότι θα αγόραζαν δικό τους σπίτι. Οι προθέσεις, όμως, ήταν διαφορετικές κι αυτό αποδείχθηκε, σύμφωνα με την 29χρονη, στα τέλη Αυγούστου σε ερημική τοποθεσία σε βουνό στο Ζεφύρι Αττικής.

Επέστρεφαν από βόλτα με φιλικό τους ζευγάρι όταν, όπως υποστηρίζει η 29χρονη, εκείνος την παρέσυρε στο βουνό, κοντά σ’ ένα εκκλησάκι. Όταν εκείνη, έντρομη, του ζήτησε να την αφήσει να κατέβει από το αυτοκίνητο εκείνος της απάντησε: «Τώρα θα δεις τι θα πάθεις».

«Σταμάτησε το αυτοκίνητο εκεί στο εκκλησάκι, χτυπούσα την πόρτα και τον παρακάλαγα να μην μου κάνει κακό, εκεί στην ερημιά. Φοβόμουν και μόλις άνοιξε τις ασφάλειες ανοίγω την πόρτα και όπως πάω να βγω κατά πάνω μου εμφανίζεται η γυναίκα του» περιγράφει η 29χρονη και συνεχίζει: «Ήταν μαινόμενη, μ’ έβριζε και με απειλούσε "π… θα σε σκοτώσω"».

Η νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται πως δέχτηκε επίθεση από το ζευγάρι το οποίο τη χτύπησε άσχημα με ρόπαλο. «Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει, π…» μου φώναζε εκείνος. Με ακινητοποίησε και η γυναίκα του μου έκοψε τα μαλλιά. Συνέχισαν να με χτυπούν, νόμιζα πως θα με σκοτώσουν» αναφέρει η νεαρή γυναίκα.

Ο επίλογος της βραδιάς γράφτηκε έξω από το σπίτι της όπου, όπως λέει, τη μετέφεραν και την εγκατέλειψαν. Οι συγγενείς της ήταν εκείνοι που την πήγαν στο νοσοκομείο και, λίγες ώρες αργότερα, στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο 32χρονος φέρεται να εισέβαλε ένοπλος στα λυόμενα που διαμένει η οικογένεια της 29χρονης καταστρέφοντας ότι έβρισκε μπροστά του.

«Μας διέλυσε τα λυόμενα και τον εξοπλισμό τους, απειλώντας ότι θα σκοτώσει ολόκληρη την οικογένεια μου, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας φοβούμενοι ότι θα μας σκοτώσει» αναφέρει η 29χρονη η οποία με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων έχει ζητήσει να μην επιτρέπεται στον 32χρονο και τη σύζυγό του να πλησιάζει την ίδια και την οικογένεια της σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσκόπηση Alco: «Απογοήτευση και ανασφάλεια» τα κυρίαρχα συναισθήματα των πολιτών

Ελλάδα Χτες
Πώς κρίνουν οι πολίτες τις πολιτικές και τις προτεραιότητες της κυβέρνησης; Τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης,

Ευάγγελος Βενιζέλος: Πρέπει η χώρα να καταστεί έστω τυπικά διακυβερνήσιμη πριν το Σύνταγμα καταστεί αναθεωρήσιμο

Πολιτική Χτες
«Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι συνταγματικό, είναι η βαθιά κρίση αξιοπιστίας των θεσμών και η διάρρηξη του κοινωνικού συμβολαίου της Μεταπολίτευσης»

Έκτακτο επίδομα Πάσχα έως 250 ευρώ ‑ Ποιοι θα το λάβουν

Οικονομία Χτες
Έρχεται οικονομική ενίσχυση ενόψει Πάσχα - Θα βασιστεί σε εισοδηματικά κριτήρια η επιλογή των δικαιούχων

Final Four Αθήνα: Στις 11 Φεβρουαρίου ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων ‑ Οι τιμές των εισιτηρίων

Αθλητικά Νέα Χτες
H EuroLeague έκανε γνωστή την ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων για το Final Four της Αθήνας

Παράθυρο αποκλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή: Την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη η συνάντηση ΗΠΑ ‑ Ιράν για τα πυρηνικά

Κόσμος Χτες
Ο Ιρανός πρόεδρος Πεζεσκιάν ζήτησε να ξεκινήσουν άμεσα οι πυρηνικές διαπραγματεύσεις με την Ουάσινγκτον, υπό την πίεση Τουρκίας, Κατάρ και Αιγύπτου

Κυνηγός πυροβολήθηκε κατά λάθος από φίλο του στη Μαγνησία

Ελλάδα Χτες
Είχαν πάει να κυνηγήσουν αγριογούρουνα

Συνελήφθη στο Όσλο ο γιος της πριγκίπισσας Μέτε Μάριτ, λίγο πριν κάτσει στο εδώλιο για υποθέσεις βιασμών

Κόσμος Χτες
Η νέα σύλληψη αφορά κατηγορίες για επίθεση σε γυναίκα, απειλές με μαχαίρι και παραβίαση περιοριστικών όρων

«Γιατί σκότωσες το παιδί μου;»: Σπάραξε η μάνα της Δώρας από το Αγρίνιο

Ελλάδα Χτες
Η γυναίκα έχει χάσει έναν γιο το 2010 σε τροχαίο δυστύχημα και η κόρη της δολοφονήθηκε - Τραγική ειρωνεία σήμερα που ξεκίνησε η δίκη ήταν τα γενέθλια της άτυχης Δώρας

Eurostat: Σχεδόν 1 στους 5 δεν έχει επαρκή θέρμανση στο σπίτι ‑ «Πρωτιά» για Ελλάδα και Βουλγαρία

Κόσμος Χτες
Το 9,2% του πληθυσμού της ΕΕ δυσκολεύεται να κρατήσει το σπίτι του επαρκώς ζεστό

Επίθεση Τραμπ στα Grammys: Ο Επστάιν, η Γροιλανδία και το σχόλιο που τον εξόργισε

Κόσμος Χτες
Ο αμερικανός πρόεδρος απειλεί με μήνυση τον Τρέβορ Νόα για αναφορά στην υπόθεση Έπσταϊν στα Grammy

Υπερχείλισε ο Πηνειός έξω από τη Λάρισα: Πλημμύρισαν αγροτικές εκτάσεις ‑ Βίντεο

Ελλάδα Χτες
Οι έντονες βροχοπτώσεις αύξησαν τη στάθμη του μεγαλύτερου ποταμού της Θεσσαλίας

Ιράν: Συνελήφθη ο σεναριογράφος του πολιτικού θρίλερ «Ένα απλό ατύχημα» ‑ Έχει προταθεί για Όσκαρ

Κόσμος Χτες
Ο Μεχντί Μαχμουντιάν, σεναριογράφος του υποψήφιου για Όσκαρ πολιτικού θρίλερ «Ένα απλό ατύχημα» («It Was Just an Accident»), συνελήφθη στο Ιράν