E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φωτήλας: Η Αχτσιόγλου πέρασε από το αμπέχονο στο ταγέρ

ΣΥΡΙΖΑ: Άθλια επίθεση

Δημοσίευση 8/11/2018 | 13:32

Φωτήλας: Η Αχτσιόγλου πέρασε από το αμπέχονο στο ταγέρ

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν όσα είπε για την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου ο βουλευτής της ΝΔ, Ιάσων Φωτήλας.

Με αφορμή τα επιχειρήματα του κράτους κατά των πρωτόδικων αποφάσεων που δικαιώνουν συνταξιούχους για τις περικοπές στις συντάξεις τους, ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε στο ΣΚΑΪ: «Η κυρία Αχτσιόγλου που τότε που ήταν με το αμπέχονο και την υψωμένη γροθιά και προκαλούσε τον κόσμο να βγαίνει στο δρόμο για να μην λειτουργεί το κράτος σήμερα καταθέτει έφεση. Δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Το τι θα πεί, όμως, δεν είναι τυχαίο. Λέει ότι όλα αυτά που έγιναν με το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο δεν θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά. Η κυρία Αχτσιόγλου πέρασε στο ψηλοτάκουνο και το ταγέρ από το αμπέχονο».

Η τελευταία αυτή αναφορά του Ιάσωνα Φωτήλα προκάλεσε την αντίδραση του παριστάμενου δημοσιογράφου της Αυγής, Ανδρέα Πετρόπουλου, ο οποίος κατηγόρησε τον βουλευτή της ΝΔ για σεξιστική επίθεση.

Από την πλευρά του ο κ. Φωτήλας απάντησε ότι όσα είπε «είναι σημειολογικό. Είναι ο άνθρωπος που από το "δεν πληρώνω-δεν πληρώνω" πέρασε στο να επιχειρηματολογεί υπέρ των μνημονίων».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «άθλια προσωπική επίθεση» προσθέτοντας ότι «εκχυδαΐζει τον πολιτικό διάλογο και τη δημόσια αντιπαράθεση» ενώ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λάβει μέτρα «αλλιώς είναι και ο ίδιος έκθετος και συνένοχος της χυδαιότητας».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

Η άθλια προσωπική επίθεση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσωνα Φωτήλα κατά της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, εκχυδαΐζει τον πολιτικό διάλογο και τη δημόσια αντιπαράθεση. Επιπλέον, αναδεικνύει την πολιτική τους αφωνία σχετικά με τα μέτρα κοινωνικού ολέθρου που έλαβε η παράταξή του τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και την αμηχανία που τους προκαλούν οι πολιτικές ενίσχυσης των δικαιωμάτων των εργαζομένων που εφαρμόζει η παρούσα κυβέρνηση.

Όταν εκλείπουν τα πολιτικά επιχειρήματα, ο βούρκος της χυδαιότητας δεν έχει πάτο.

Η ανοχή του αρχηγού της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, σε πρακτικές τέτοιου είδους δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή. Γι’ αυτό και υποχρεούται να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα, αλλιώς είναι και ο ίδιος έκθετος και συνένοχος της χυδαιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθη 55χρονος που έκανε παιδί με την κόρη του στη Ρόδο: Αποδείχτηκε μέσω DNA

Ελλάδα 28.11.2025
Η 31χρονη εξήγησε πως δεν αντιλήφθηκε αρχικά την πιθανότητα αιμομιξίας για το δεύτερο παιδί, καθώς εκείνη την περίοδο διατηρούσε σχέση με άλλον άνδρα

Γιατί η Αθήνα «πλημμύρισε» με 40 χιλιοστά βροχής

Καιρός 28.11.2025
Η ανάρτηση Κολυδά για το διπλό πέρασμα των καταιγίδων στην Αττική

Με… καρότσα μεταφέρουν τον κόσμο στο Μοσχάτο λόγω της πλημμύρας!

Ελλάδα 28.11.2025
Έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, ο όγκος του νερού είναι τόσο μεγάλος που η διέλευση των οχημάτων και των πεζών γίνεται με μεγάλη δυσκολία

Νέα φραστική επίθεση Τραμπ σε γυναίκα δημοσιογράφο: «Είσαι χαζή;»

Κόσμος 28.11.2025
Έσπευσε να τα... μαζέψει ο Λευκός Οίκος

Πειραιάς: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι ‑ Κολυμπώντας σώθηκε ο οδηγός

Ελλάδα 28.11.2025
Ο οδηγός είχε πάει στο λιμάνι του Πειραιά για να παραλάβει τη σύζυγό του

Black Friday 2025: Εκπτώσεις και στα αεροπορικά εισιτήρια – Τι πρέπει να γνωρίζεις για την καλύτερη ευκαιρία

Οικονομία 28.11.2025
Η Black Friday αποτελεί κάθε χρόνο μία από τις καλύτερες περιόδους για να εξοικονομήσεις χρήματα σε ταξίδια, και τα αεροπορικά εισιτήρια δεν αποτελούν εξαίρεση

Επιστροφή ενοικίου: Τι ώρα θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Οικονομία 28.11.2025
Η... μεγάλη ημέρα της πληρωμής για εκατομμύρια φορολογούμενους έφτασε

Πόσους φόρους θα πληρώσουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις τα επόμενα 4 χρόνια

Οικονομία 28.11.2025
Αλμα φορο-εσόδων στα κρατικά ταμεία 10,7 δις. ευρώ έως το 2029