E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο θρύλος του bodybuilding μάλλον δεν θα περπατήσει ποτέ ξανά

Δυσάρεστα τα νέα για τον Ρόνι Κόλεμαν

Δημοσίευση 31/10/2018 | 15:58

Ο θρύλος του bodybuilding μάλλον δεν θα περπατήσει ποτέ ξανά

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος, εκτός του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος είναι συνώνυμο του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, τότε αυτός είναι ο Ρόνι Κόλεμαν. Ο 54χρονος από το 1990 έως και το 2009 που ήταν ενεργός στον χώρο σάρωσε τις διακρίσεις, έχοντας ανακηρυχθεί «Mr Olympia» συνολικά 8 φορές.

Προκειμένου όμως να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να μπορέσει να πετύχει τους στόχους που έθετε, χρειάστηκε να πιέσει αρκετά το σώμα του. Τόσο πολύ που το έφτανε στα όριά του, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, οι οποίοι συνδυασμό με τα λάθη των γιατρών, θα του στερήσουν την δυνατότητα να περπατήσει ξανά.

Αυτό τουλάχιστον τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Muscular Development»: «Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να περπατήσω ξανά, καθώς έχει γίνει μεγάλη ζημιά στο σώμα μου από αυτές τις εγχειρήσεις», με το ιστορικό του να περιλαμβάνει σύντηξη του νωτιαίου μυελού, αποσυμπίεση δίσκων, αλλά και αντικατάσταση ισχίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Here we go again, this is surgery number 10 for me today. This is my third one this year as I had one back surgery in February, a fusion. Then I had another three weeks later to fix the screws that had broken from the surgery in February. I’m hoping and praying that this is my final surgery. I have four broken screws this time around. The Dr told me that he was taking all ten screws that’s in my back now out and replacing them with bigger screws. Hopefully this will fix my breaking screw problem for good. This is the fourth time the screws have broken on me. Say y’all please say a prayer for ya boy. My surgery will be in about two hours from now so I’ll Hollar back after surgery. Oh that look on my face is not from being on medication, that hasn’t happened yet. My wife was telling me to open my eyes.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ronnie Coleman (@ronniecoleman8) στις


«Πολλά από τα προβλήματα δημιουργήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο ο γιατρός έκανε τις επεμβάσεις. Οι τρεις τελευταίες ήταν πολύ κακές και μου έκαναν μεγάλη ζημιά, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζω αν θα περπατήσω ξανά», συμπλήρωσε.


Παρά την δυσχερή θέση που βρίσκεται δεν χάνει την ελπίδα, αν και ξέρει οτι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του: «Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά αν ο γιατρός είχε κάνει σωστά τις επεμβάσεις τότε θα μπορούσα να περπατάω για πολύ καιρό ακόμα. Ο τρόπος που έκανε τα χειρουργεία ήταν λες και ήθελε απλά να βγάλει λεφτά, καθώς κάθε ένα από αυτά κόστιζε από 300.000 έως και 500.000 δολάρια».


Μάλιστα, ένα από τα τελευταία χειρουργεία του, αφορούσε την αντικαταστάση 10 βιδών στο σώμα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απαγόρευση των social media για ανηλίκους κάτω των 16 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε ο Στάρμερ

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί έως το τέλος του έτους, με την απαγόρευση να τίθεται σε εφαρμογή την επόμενη άνοιξη - Η κίνηση θα φέρει «πραγματική αλλαγή για τα παιδιά μας», είπε ο Στάρμερ

Φαρμακείο αυτοκινήτου: Παράταση για τις νέες προδιαγραφές, τι αλλάζει για τους οδηγούς

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Τα 16 είδη που πρέπει να περιέχει - Oι οδηγοί αποκτούν περισσότερο χρόνο προσαρμογής στις νέες απαιτήσεις του κανονισμού

Ουκρανία: Καταστροφική πυρκαγιά στην ιστορική μονή Λαύρας των Σπηλαίων

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Για έγκλημα κατά του χριστιανικού πολιτισμού κάνει λόγο ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Κάλυμνος: Νεκρός 56χρονος από έκρηξη δυναμίτη σε γαμήλια εκδήλωση

Ελλάδα 15.06.2026
Ο άνδρας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όμως υπέκυψε στα τραύματά του

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 35χρονος Βούλγαρος για κατασκοπεία

Ελλάδα 15.06.2026
Τι εντοπίστηκε στη μνήμη του drone του 35χρονου

Ένοχος για βiασμό ο γιος της πριγκίπισσας της Νορβηγίας

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση

Προφυλακίστηκαν δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Δασκαλάκη – Τι αποφασίστηκε για τον πατέρα

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Οι τρεις άνδρες απολογήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Μουντιάλ 2026: Η Ακτή Ελεφαντοστού «πάγωσε» το Εκουαδόρ στο 90ό λεπτό

Αθλητικά Νέα 15.06.2026
Νίκη με 1-0 για την Ακτή Ελεφαντοστού επί του Εκουαδόρ, με γκολ του Ντιαλό στο τελευταίο λεπτό

Ολλανδία – Ιαπωνία: Σοκ στους «οράνιε» και ισοπαλία στο ντέρμπι του 6ου ομίλου του Μουντιάλ 2026

Αθλητικά Νέα 15.06.2026
Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν χρειάστηκε 12 λεπτά στο δεύτερο μέρος για να σκοράρει δύο φορές

Ομόνοια: Κατάστημα τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Στο σημείο έσπευσαν 17 πυροσβέστες με 5 οχήματα

Φωτιά στο Μενίδι: Πυρκαγιά σε κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων

E-Daily 2.TopNews 15.06.2026
Δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα επιχειρούν άμεσα στο σημείο

Ανακαίνιση Κατοικίας: Ξεκίνησε ο έλεγχος επιλεξιμότητας – Ποιοι μπορούν να πάρουν έως 36.000 ευρώ

Οικονομία 15.06.2026
Επιδότηση που αγγίζει το 95% για ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών