E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο θρύλος του bodybuilding μάλλον δεν θα περπατήσει ποτέ ξανά

Δυσάρεστα τα νέα για τον Ρόνι Κόλεμαν

Δημοσίευση 31/10/2018 | 15:58

Ο θρύλος του bodybuilding μάλλον δεν θα περπατήσει ποτέ ξανά

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος, εκτός του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος είναι συνώνυμο του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, τότε αυτός είναι ο Ρόνι Κόλεμαν. Ο 54χρονος από το 1990 έως και το 2009 που ήταν ενεργός στον χώρο σάρωσε τις διακρίσεις, έχοντας ανακηρυχθεί «Mr Olympia» συνολικά 8 φορές.

Προκειμένου όμως να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να μπορέσει να πετύχει τους στόχους που έθετε, χρειάστηκε να πιέσει αρκετά το σώμα του. Τόσο πολύ που το έφτανε στα όριά του, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, οι οποίοι συνδυασμό με τα λάθη των γιατρών, θα του στερήσουν την δυνατότητα να περπατήσει ξανά.

Αυτό τουλάχιστον τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Muscular Development»: «Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να περπατήσω ξανά, καθώς έχει γίνει μεγάλη ζημιά στο σώμα μου από αυτές τις εγχειρήσεις», με το ιστορικό του να περιλαμβάνει σύντηξη του νωτιαίου μυελού, αποσυμπίεση δίσκων, αλλά και αντικατάσταση ισχίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Here we go again, this is surgery number 10 for me today. This is my third one this year as I had one back surgery in February, a fusion. Then I had another three weeks later to fix the screws that had broken from the surgery in February. I’m hoping and praying that this is my final surgery. I have four broken screws this time around. The Dr told me that he was taking all ten screws that’s in my back now out and replacing them with bigger screws. Hopefully this will fix my breaking screw problem for good. This is the fourth time the screws have broken on me. Say y’all please say a prayer for ya boy. My surgery will be in about two hours from now so I’ll Hollar back after surgery. Oh that look on my face is not from being on medication, that hasn’t happened yet. My wife was telling me to open my eyes.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ronnie Coleman (@ronniecoleman8) στις


«Πολλά από τα προβλήματα δημιουργήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο ο γιατρός έκανε τις επεμβάσεις. Οι τρεις τελευταίες ήταν πολύ κακές και μου έκαναν μεγάλη ζημιά, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζω αν θα περπατήσω ξανά», συμπλήρωσε.


Παρά την δυσχερή θέση που βρίσκεται δεν χάνει την ελπίδα, αν και ξέρει οτι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του: «Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά αν ο γιατρός είχε κάνει σωστά τις επεμβάσεις τότε θα μπορούσα να περπατάω για πολύ καιρό ακόμα. Ο τρόπος που έκανε τα χειρουργεία ήταν λες και ήθελε απλά να βγάλει λεφτά, καθώς κάθε ένα από αυτά κόστιζε από 300.000 έως και 500.000 δολάρια».


Μάλιστα, ένα από τα τελευταία χειρουργεία του, αφορούσε την αντικαταστάση 10 βιδών στο σώμα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλεία: «Αν δεν επενέβαινε εισαγγελέας, το μωρό δεν θα ζούσε ‑ Οι γονείς να κάτσουν στο σκαμνί»

Ελλάδα 27.03.2026
Αποκαλύψεις για την κακοποίηση του 10 μηνών βρέφους

Ευθύμης Λέκκας ‑ Σεισμός: «Στο Αγιο Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο»

Ελλάδα 27.03.2026
O καθηγητής περιέγραψε μια εξελισσόμενη κατάσταση

Έκλεψε εκκλησία και έκρυψε τα κλοπιμαία σε παρτέρι ‑ Πού τον τσάκωσαν

Ελλάδα 27.03.2026
Είχε αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή

ΗΠΑ: Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μπάιντεν... πυροβολεί το πόδι του

Κόσμος 27.03.2026
Η πρώην πρώτη κυρία βρισκόταν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος 27.03.2026
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αθήνα ‑ Συνελήφθησαν 12 άτομα

Ελλάδα 27.03.2026
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές προχωρούν ξανά στη σφράγιση των χώρων

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του ‑ Τραυματίστηκε η γυναίκα

Ελλάδα 27.03.2026
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα ‑ Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση

Ελλάδα 27.03.2026
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Βόρεια Πίνδο – Νεκρά ζώα και παγίδες θανάτου παντού

Ελλάδα 27.03.2026
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air

Κόσμος 27.03.2026
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»