E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάλυμνος: Η μαθήτρια αποκάλυψε το φρικτό μυστικό που την βασάνιζε χρόνια

Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Δημοσίευση 29/10/2018 | 10:39

Κάλυμνος: Η μαθήτρια αποκάλυψε το φρικτό μυστικό που την βασάνιζε χρόνια

Από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω θα δικαστεί στις αρχές του επόμενου μήνα ο 42χρονος που από την τρυφερή ηλικία των 10 ετών και για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, εξέδιδε το ίδιο του παιδί, σε 68χρονο συνταξιούχο, έναντι ποσού από 5 έως 20 ευρώ την κάθε φορά!

Μαζί του, στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσει και ο 68χρονος συνταξιούχος, ενώ οι κατηγορίες που βαραίνουν τους δύο άνδρες είναι: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, απλή συνέργεια κατ’ εξακολούθηση σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και σωματεμπορία ανηλίκου από ανιόντα συγγενή εξ αίματος κατ’ εξακολούθηση.

Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκανε η 15χρονη-σήμερα-κοπέλα μαζί με δύο συγγενείς της, στις 16 Αυγούστου 2017 στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των δύο ανδρών, την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος τους, και την προφυλάκισή τους μετά τις απολογίες τους. Επίσης με διάταξη του αρμόδιου εισαγγελέα είχαν δοθεί (για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) τόσο τα στοιχεία ταυτότητας όσο και οι φωτογραφίες των δύο δραστών στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωνε από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017 που κατάφερε να βρει τη δύναμη και να μιλήσει, από τον ίδιο της τον πατέρα!

Πιο συγκεκριμένα, ο 42χρονος φέρεται να επέτρεπε στον 68χρονο συνταξιούχο να συνερευρίσκεται ερωτικά με την ανήλικη κόρη του και όταν όλα τελείωναν εκείνος της έδινε χρήματα, ποσά από 5 έως 20 ευρώ. Τα χρήματα αυτά η ανήλικη τα έδινε όταν επέστρεφε στο σπίτι τους, στον πατέρα της. Μετά την καταγγελία ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και αφού εκδόθηκαν εντάλματα από τον ανακριτή Κω, συνελήφθησαν τόσο ο 42χρονος πατέρας όσο και ο 68χρονος συνταξιούχος.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τα πάντα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος είπε πως ουδεμία σχέση έχει με τα όσα του καταλογίζονται ενώ ακόμα και ο 42χρονος πατέρας που προανακριτικά φέρεται να είχε δώσει «λεπτομέρειες» για την υπόθεση, αρνήθηκε κάθε ανάμιξη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οι δύο άνδρες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές όπου και εξακολουθούν να βρίσκονται μέχρι σήμερα. Η δίκη τους προσδιορίστηκε να γίνει από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω στις 5 Νοεμβρίου 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τρόμος στη πτήση ‑ Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ο τραυματίας επιβάτης συγκρατήθηκε από τη ζώνη ασφαλείας και τους διπλανούς του, αποφεύγοντας πτώση εκτός αεροπλάνου.

«Μην το κάνεις»: Το δραματικό βίντεο για να μην πέσει γυναίκα από γέφυρα στο Μπρούκλιν

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η γυναίκα έμεινε στη γέφυρα για πάνω από μια ώρα, μέχρι ένας αστυνομικός να την αγκαλιάσει και να την απομακρύνει

Συνελήφθη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης 60χρονος που έκανε παράνομα χειρουργεία σε ζώα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Στην κατοικία του, εντοπίστηκαν ιατρικά εργαλεία, καθώς και τραπέζι χειρουργείου

Αγρια δολοφονία 43χρονης στην Ιρλανδία: Την βρήκε ξυλοκοπημένη η 13χρονη κόρη της, ύποπτος ο 28χρονος μετανάστης σύντροφός της

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η Τζέιμι Κάρνεϊ είχε γνωρίσει τον Αχμάντ Αλσακέρ σε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης

WSJ: Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ για νέο ιρανικό σχέδιο δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
«Θέλουν να εξοντώσουν τον ηγέτη των ΗΠΑ, εμένα», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος από την Αγκυρα - Αγνωστες οι πληροφορίες που παρέδωσε η Μοσάντ στις ΗΠΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: Γιατί κράτησε ανοιχτή τη Βουλή για τον Ποινικό Κώδικα και ποιους εξυπηρέτησε ο «εντιμότατος»;

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η λέξη ντροπή δεν είναι πια αρκετή για να αποδώσει το πολιτικό κατάντημα του Τσίπρα, ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τρεις συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Χανιά για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Δύο άντρες και μία γυναίκα οι συλληφθέντες - Οι δύο αποτελούσαν το «επιχειρησιακό ζευγάρι» και ο τρίτος είχε υποστηρικτικό ρόλο – Πρόκειται για άτομα γνωστά στον αναρχικό χώρο, η γυναίκα έφυγε για Κρήτη μετά τη δολοφονία

Σκηνικό πρωτοφανούς έντασης από την Ζ. Κωνσταντοπούλου ‑ Κάλεσε την αστυνομία

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
«Πρέπει να επιληφθεί η αστυνομική αρχή για το αυτόφωρο κακούργημα που διαπράττουν οι βουλευτές της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ένα τσιγάρο άναψα»: Βίντεο με τραυματία εργαζόμενο λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στην επιχείρηση στον Ασπρόπυργο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Από την φωτιά τραυματίστηκαν έντεκα άτομα - Τα τρία δίνουν μάχη διασωληνωμένα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Χιλιάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν σε παραλία της Εύβοιας ‑ Bίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ανησυχία σε κατοίκους και λουόμενους – Αναζητούνται τα αίτια του φαινομένου

Πύρινη κόλαση στην Ανδαλουσία με 12 νεκρούς, κάηκαν άνθρωποι μέσα στα αυτοκίνητά τους

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Μάχη με τις φλόγες στην Αλμερία εν μέσω καύσωνα - Την «τεράστια θλίψη» του εξέφρασε ο Πέδρο Σάντσεθ - Στις επιχειρήσεις κατάσβεσης συμμετέχει και ο στρατός