E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάλυμνος: Η μαθήτρια αποκάλυψε το φρικτό μυστικό που την βασάνιζε χρόνια

Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Δημοσίευση 29/10/2018 | 10:39

Κάλυμνος: Η μαθήτρια αποκάλυψε το φρικτό μυστικό που την βασάνιζε χρόνια

Από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω θα δικαστεί στις αρχές του επόμενου μήνα ο 42χρονος που από την τρυφερή ηλικία των 10 ετών και για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, εξέδιδε το ίδιο του παιδί, σε 68χρονο συνταξιούχο, έναντι ποσού από 5 έως 20 ευρώ την κάθε φορά!

Μαζί του, στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσει και ο 68χρονος συνταξιούχος, ενώ οι κατηγορίες που βαραίνουν τους δύο άνδρες είναι: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, απλή συνέργεια κατ’ εξακολούθηση σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και σωματεμπορία ανηλίκου από ανιόντα συγγενή εξ αίματος κατ’ εξακολούθηση.

Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκανε η 15χρονη-σήμερα-κοπέλα μαζί με δύο συγγενείς της, στις 16 Αυγούστου 2017 στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των δύο ανδρών, την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος τους, και την προφυλάκισή τους μετά τις απολογίες τους. Επίσης με διάταξη του αρμόδιου εισαγγελέα είχαν δοθεί (για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) τόσο τα στοιχεία ταυτότητας όσο και οι φωτογραφίες των δύο δραστών στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωνε από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017 που κατάφερε να βρει τη δύναμη και να μιλήσει, από τον ίδιο της τον πατέρα!

Πιο συγκεκριμένα, ο 42χρονος φέρεται να επέτρεπε στον 68χρονο συνταξιούχο να συνερευρίσκεται ερωτικά με την ανήλικη κόρη του και όταν όλα τελείωναν εκείνος της έδινε χρήματα, ποσά από 5 έως 20 ευρώ. Τα χρήματα αυτά η ανήλικη τα έδινε όταν επέστρεφε στο σπίτι τους, στον πατέρα της. Μετά την καταγγελία ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και αφού εκδόθηκαν εντάλματα από τον ανακριτή Κω, συνελήφθησαν τόσο ο 42χρονος πατέρας όσο και ο 68χρονος συνταξιούχος.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τα πάντα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος είπε πως ουδεμία σχέση έχει με τα όσα του καταλογίζονται ενώ ακόμα και ο 42χρονος πατέρας που προανακριτικά φέρεται να είχε δώσει «λεπτομέρειες» για την υπόθεση, αρνήθηκε κάθε ανάμιξη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οι δύο άνδρες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές όπου και εξακολουθούν να βρίσκονται μέχρι σήμερα. Η δίκη τους προσδιορίστηκε να γίνει από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω στις 5 Νοεμβρίου 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Ελλάδα Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Πάσχα Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Κόσμος Χτες
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Ελλάδα Χτες
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Ελλάδα Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα Χτες
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα Χτες
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα Χτες
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός Χτες
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση