E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάλυμνος: Η μαθήτρια αποκάλυψε το φρικτό μυστικό που την βασάνιζε χρόνια

Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Δημοσίευση 29/10/2018 | 10:39

Κάλυμνος: Η μαθήτρια αποκάλυψε το φρικτό μυστικό που την βασάνιζε χρόνια

Από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω θα δικαστεί στις αρχές του επόμενου μήνα ο 42χρονος που από την τρυφερή ηλικία των 10 ετών και για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, εξέδιδε το ίδιο του παιδί, σε 68χρονο συνταξιούχο, έναντι ποσού από 5 έως 20 ευρώ την κάθε φορά!

Μαζί του, στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσει και ο 68χρονος συνταξιούχος, ενώ οι κατηγορίες που βαραίνουν τους δύο άνδρες είναι: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, απλή συνέργεια κατ’ εξακολούθηση σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και σωματεμπορία ανηλίκου από ανιόντα συγγενή εξ αίματος κατ’ εξακολούθηση.

Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκανε η 15χρονη-σήμερα-κοπέλα μαζί με δύο συγγενείς της, στις 16 Αυγούστου 2017 στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των δύο ανδρών, την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος τους, και την προφυλάκισή τους μετά τις απολογίες τους. Επίσης με διάταξη του αρμόδιου εισαγγελέα είχαν δοθεί (για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) τόσο τα στοιχεία ταυτότητας όσο και οι φωτογραφίες των δύο δραστών στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωνε από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017 που κατάφερε να βρει τη δύναμη και να μιλήσει, από τον ίδιο της τον πατέρα!

Πιο συγκεκριμένα, ο 42χρονος φέρεται να επέτρεπε στον 68χρονο συνταξιούχο να συνερευρίσκεται ερωτικά με την ανήλικη κόρη του και όταν όλα τελείωναν εκείνος της έδινε χρήματα, ποσά από 5 έως 20 ευρώ. Τα χρήματα αυτά η ανήλικη τα έδινε όταν επέστρεφε στο σπίτι τους, στον πατέρα της. Μετά την καταγγελία ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και αφού εκδόθηκαν εντάλματα από τον ανακριτή Κω, συνελήφθησαν τόσο ο 42χρονος πατέρας όσο και ο 68χρονος συνταξιούχος.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τα πάντα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος είπε πως ουδεμία σχέση έχει με τα όσα του καταλογίζονται ενώ ακόμα και ο 42χρονος πατέρας που προανακριτικά φέρεται να είχε δώσει «λεπτομέρειες» για την υπόθεση, αρνήθηκε κάθε ανάμιξη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οι δύο άνδρες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές όπου και εξακολουθούν να βρίσκονται μέχρι σήμερα. Η δίκη τους προσδιορίστηκε να γίνει από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω στις 5 Νοεμβρίου 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Πότε λήγει η προθεσμία και πώς κερδίζετε έκπτωση φόρου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έκπτωση έως 4% προβλέπεται για έγκαιρη εφάπαξ πληρωμή φόρου εισοδήματος, ενώ επιστροφές και συμψηφισμοί πραγματοποιούνται πλέον αυτόματα μέσω myAADE, χωρίς αίτηση από τους φορολογούμενους

Ένταση στο Αιγαίο: Μπαράζ παραβιάσεων από οπλισμένα τουρκικά F‑16 ‑ Εμπλοκή με ελληνικό μαχητικό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Kαταγράφηκαν εννέα παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου, εκ των οποίων πέντε πραγματοποιήθηκαν από τα F-16 και τέσσερις από τα ATR-72.

Θερινές εκπτώσεις: Πότε θα ξεκινήσουν και πόσο θα διαρκέσουν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η περίοδος των εκπτώσεων ξεκινά τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου, δηλαδή στις 13 Ιουλίου

Στιγμές αγωνίας στον Πύργο: Σκύλος επιτέθηκε σε 7χρονη μέσα σε αυλή σπιτιού

E-Daily 2.TopNews Χτες
Παιχνίδι που μετατράπηκε σε εφιάλτη - Δικογραφία κατά του ιδιοκτήτη του τετράποδου

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στη φυλακή ο 41χρονος συζυγοκτόνος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας από το πρωί βρίσκονταν συγκεντρωμένες γυναίκες που αποδοκίμασαν τον δράστη

Χαλκίδα: Γιατρός έπαθε εγκεφαλικό μέσα στο νοσοκομείο – Είχε μόλις γυρίσει από αναρρωτική άδεια

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η γιατρός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την ώρα που υποβαλλόταν σε εξετάσεις

Ξηλώθηκε σπείρα που λεηλατούσε αιολικά πάρκα και υποσταθμούς σε Εύβοια και Αττική

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αρχές συνέλαβαν έξι άτομα

Το Bitcoin σε ελεύθερη πτώση

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σβήνει το ράλι του Τραμπ και υποχωρεί σε χαμηλά 20 μηνών μετά την κίνηση της Strategy

Έφοδος των «αδιάφθορων» της ΕΛΑΣ σε πολεοδομίες της Αττικής

Ελλάδα Χτες
Συλλήψεις για «εξυπηρετήσεις» και φακελάκια

Τουρκία: Ανδρας κράτησε όμηρο την 3χρονη κόρη του έπειτα από καβγά με την σύζυγό του

Κόσμος Χτες
Η 3χρονη διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις