E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαλκίδα: Παντρεμένος έκανε γάμο «μαϊμού» στο Δημαρχείο με την ερωμένη του

Το περιστατικό συνέβη το 2014 και διενεργείται ήδη ένορκη διοικητική εξέταση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/10/2018 | 17:30

Χαλκίδα: Παντρεμένος έκανε γάμο «μαϊμού» στο Δημαρχείο με την ερωμένη του

Οι υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων βρίσκονται σε αναστάτωση αυτό το διάστημα, καθώς αποκαλύφθηκε πως το 2014 έγινε γάμος «μαϊμού» μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης. Για την υπόθεση διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο Δήμο, ενώ αναμένεται, ο φάκελλος, να σταλεί σύντομα στον Εισαγγελέα, καθώς πιθανότατα προκύπτουν και ποινικές ευθύνες.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2014, επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Χαλκίδας, γάμος μεταξύ ενός γιατρού και της εκλεκτής της καρδιάς του. Το ζευγάρι είναι από την Αθήνα όπου κατοικεί μόνιμα, ωστόσο επέλεξαν τη Χαλκίδα για να κάνουν το γάμο τους.

Οπως προκύπτει και από τις φωτογραφίες που εντοπίστηκαν, ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Δημαρχείου. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδέοι, όμως πουθενά δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του Δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε το γάμο.

Πριν λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και η γυναίκα ήρθε στη Χαλκίδα, προκειμένου να ζητήσει και να πάρει το διαζευκτήριο από το Δήμο Χαλκιδέων. Βλέποντας οι υπάλληλοι το έγγραφο του γάμου, τους μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά, καθώς φαινόταν πλαστογραφημένο. Μάλιστα, κάνοντας έρευνα στα αρχεία για τους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν τελέστηκε ποτέ!

Η γυναίκα “έπεσε από τα σύννεφα” με αυτά που αντίκρισε και άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί. Τους είπε για το γάμο, τους είπε ακόμη ότι ο “σύζυγός” της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των …μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα και επέστρεφε τη Δευτέρα.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το “σύζυγος” ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά, προφανώς δεν μπορούσε να κάνει δεύτερο γάμο στην Αθήνα και επέλεξε τον… γάμο «μαϊμού», προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια της φίλης του! Στη συνέχεια, έζησε με την “σύζυγο” στην Αθήνα, ενώ τα Σαββατοκύριακα πήγαινε στην σύζυγο και τα παιδιά του, στην Κρήτη.

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, ποιος άνοιξε το Δημαρχείο της Χαλκίδας, πως στήθηκε ότι αυτή η παράσταση στο χώρο του δήμου, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη. Μετά την ολοκλήρωση της Ε.Δ.Ε. που είναι κατεπείγουσα, η υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Tabloid 24.02.2026
Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

Παναγιώτης Τσακαλάκος για Akyla: Στην Eurovision τέτοιου είδους τραγούδια δεν έχουν νικήσει αλλά έχουν πάει καλά

Tabloid Χτες
τραγουδιστής που διαγωνίστηκε επίσης στον ελληνικό τελικό σχολίασε το νικητήριο κομμάτι με τίτλο «Ferto»

Ιωάννα Δεσύλλα για Μιχάλη Σηφάκη στο Survivor: Μου την έπεφτε ξεκάθαρα ενώ έχει σχέση έξω από το παιχνίδι

Tabloid Χτες
Μου έλεγε να ξαπλώσω δίπλα του και με ακουμπούσε, πρόσθεσε η παίκτρια του ριάλιτι

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid Χτες
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»

Καθαρά Δευτέρα: Ο πωλητής χαρταετών που κλείνει 20 χρόνια στο πόστο του στο Παγκράτι

Tabloid Χτες
O «άνθρωπος των χαρταετών», έχει στήσει το δικό του στρατηγείο προσφέροντας χρώμα στον ουρανό της Αθήνας εδώ και δύο δεκαετίες

Το συγκινητικό βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ για τα 18α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της: «Σας αγαπώ»

Celebrity Stories Χτες
«Πόσο τυχερός ήταν ο κόσμος πριν από 18 χρόνια όταν ο Θεός αποφάσισε να σας στείλει εδώ με όλα σας τα ταλέντα, το πνεύμα και την καρδιά σας», έγραψε η τραγουδίστρια

Έστειλε 150.000 ευρώ στα σκουπίδια: Η απίστευτη γκάφα που κατέληξε σε επιχείρηση‑θρίλερ σε χωματερή

Παράξενα Χτες
Ένας 57χρονος πέταξε κατά λάθος 20 ράβδους χρυσού σε δημόσιο κάδο – Αγώνας δρόμου με τις Αρχές για να εντοπιστούν μέσα σε τόνους απορριμμάτων

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid Χτες
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ