E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαλκίδα: Παντρεμένος έκανε γάμο «μαϊμού» στο Δημαρχείο με την ερωμένη του

Το περιστατικό συνέβη το 2014 και διενεργείται ήδη ένορκη διοικητική εξέταση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/10/2018 | 17:30

Χαλκίδα: Παντρεμένος έκανε γάμο «μαϊμού» στο Δημαρχείο με την ερωμένη του

Οι υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων βρίσκονται σε αναστάτωση αυτό το διάστημα, καθώς αποκαλύφθηκε πως το 2014 έγινε γάμος «μαϊμού» μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης. Για την υπόθεση διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο Δήμο, ενώ αναμένεται, ο φάκελλος, να σταλεί σύντομα στον Εισαγγελέα, καθώς πιθανότατα προκύπτουν και ποινικές ευθύνες.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2014, επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Χαλκίδας, γάμος μεταξύ ενός γιατρού και της εκλεκτής της καρδιάς του. Το ζευγάρι είναι από την Αθήνα όπου κατοικεί μόνιμα, ωστόσο επέλεξαν τη Χαλκίδα για να κάνουν το γάμο τους.

Οπως προκύπτει και από τις φωτογραφίες που εντοπίστηκαν, ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Δημαρχείου. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδέοι, όμως πουθενά δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του Δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε το γάμο.

Πριν λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και η γυναίκα ήρθε στη Χαλκίδα, προκειμένου να ζητήσει και να πάρει το διαζευκτήριο από το Δήμο Χαλκιδέων. Βλέποντας οι υπάλληλοι το έγγραφο του γάμου, τους μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά, καθώς φαινόταν πλαστογραφημένο. Μάλιστα, κάνοντας έρευνα στα αρχεία για τους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν τελέστηκε ποτέ!

Η γυναίκα “έπεσε από τα σύννεφα” με αυτά που αντίκρισε και άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί. Τους είπε για το γάμο, τους είπε ακόμη ότι ο “σύζυγός” της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των …μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα και επέστρεφε τη Δευτέρα.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το “σύζυγος” ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά, προφανώς δεν μπορούσε να κάνει δεύτερο γάμο στην Αθήνα και επέλεξε τον… γάμο «μαϊμού», προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια της φίλης του! Στη συνέχεια, έζησε με την “σύζυγο” στην Αθήνα, ενώ τα Σαββατοκύριακα πήγαινε στην σύζυγο και τα παιδιά του, στην Κρήτη.

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, ποιος άνοιξε το Δημαρχείο της Χαλκίδας, πως στήθηκε ότι αυτή η παράσταση στο χώρο του δήμου, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη. Μετά την ολοκλήρωση της Ε.Δ.Ε. που είναι κατεπείγουσα, η υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του παιδιού της Jennifer Lopez που συζητιέται διεθνώς

E-Daily 3.Left 03.06.2026
Η οικογένεια Lopez γυρίζει σελίδα καθώς τα δίδυμα ενηλικιώνονται και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Κατσαφάδου: Ήταν μια απλή επέμβαση, όλα είναι υπέροχα, εξήγησε

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν σχετίζεται με κάποια νόσο, διευκρίνισε η επιχειρηματίας

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά πρώτη φορά για το δαχτυλίδι που φοράει: «Είναι στα άμεσα σχέδιά μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Τον Γιώργο Καπουτζίδη υποδέχτηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουνίου

ANT1: Ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις για την επόμενη σεζόν – Το πρόγραμμα που ήδη ετοιμάζεται

E-Daily 3.Left Χτες
Τι σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο με τον σύντροφό της να κρατά στους ώμους του τον γιο της: Ευτυχισμένη και ευγνώμων

E-Daily 3.Left Χτες
Η influencer δήλωσε πως αισθάνεται πλούσια παρατηρώντας τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη και τον Πάρη μαζί

O Τζέικομπ Ελόρντι και η Κένταλ Τζένερ πόζαραν για πρώτη φορά μαζί, δείτε φωτογραφία

E-Daily 3.Left Χτες
Το φημολογούμενο ζευγάρι βρέθηκε στο Τόκιο

Καινούργιου για Κουτσουμπή: «Έχει εμμονή με τη Ντούα Λίπα» ‑ Αποκάλυψε οn air τον διάλογό τους

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μια ανάλαφρη και χιουμοριστική ιστορία στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή τις φήμες που κυκλοφορούν για τον γάμο της Dua Lipa με τον Callum Turner

Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο στην ανάρτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για τον γάμο της κόρη του, Αμαλίας Κωστοπούλου

E-Daily 3.Left Χτες
Τις ευχές της στην Αμαλία Κωστοπούλου για τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Jake Medwell θέλησε να στείλει η Ελένη Μενεγάκη

Αλλαγή ονόματος και νέα ταυτότητα για το παιδί της Jennifer Lopez στην αποφοίτησή του

E-Daily 3.Left Χτες
Το 18χρονο παιδί της τραγουδίστριας εμφανίστηκε ως Όσκαρ Τζέικομπ Μουνίζ, με αντωνυμίες αρσενικού γένους - στο παρελθόν ήταν γνωστό ως Έμι

O Εμμανουήλ Καραλής παντρεύεται ‑Ποια είναι η αγαπημένη του Αναστασία Μαγαλιού

E-Daily 3.Left Χτες
Μέσα στο 2026 θα ανέβειι τα σκαλιά της εκκλησίας

«Έβγαζα τα ακουστικά κι έφευγα με κλάματα»: Η Δώρα Παντέλη για την πιο δύσκολη στιγμή στο γήπεδο

E-Daily 3.Left Χτες
H Δώρα Παντέλη μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τοξικότητα και τις πολλές δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ως γυναίκα