E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαλκίδα: Παντρεμένος έκανε γάμο «μαϊμού» στο Δημαρχείο με την ερωμένη του

Το περιστατικό συνέβη το 2014 και διενεργείται ήδη ένορκη διοικητική εξέταση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/10/2018 | 17:30

Χαλκίδα: Παντρεμένος έκανε γάμο «μαϊμού» στο Δημαρχείο με την ερωμένη του

Οι υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων βρίσκονται σε αναστάτωση αυτό το διάστημα, καθώς αποκαλύφθηκε πως το 2014 έγινε γάμος «μαϊμού» μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης. Για την υπόθεση διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο Δήμο, ενώ αναμένεται, ο φάκελλος, να σταλεί σύντομα στον Εισαγγελέα, καθώς πιθανότατα προκύπτουν και ποινικές ευθύνες.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2014, επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Χαλκίδας, γάμος μεταξύ ενός γιατρού και της εκλεκτής της καρδιάς του. Το ζευγάρι είναι από την Αθήνα όπου κατοικεί μόνιμα, ωστόσο επέλεξαν τη Χαλκίδα για να κάνουν το γάμο τους.

Οπως προκύπτει και από τις φωτογραφίες που εντοπίστηκαν, ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Δημαρχείου. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδέοι, όμως πουθενά δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του Δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε το γάμο.

Πριν λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και η γυναίκα ήρθε στη Χαλκίδα, προκειμένου να ζητήσει και να πάρει το διαζευκτήριο από το Δήμο Χαλκιδέων. Βλέποντας οι υπάλληλοι το έγγραφο του γάμου, τους μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά, καθώς φαινόταν πλαστογραφημένο. Μάλιστα, κάνοντας έρευνα στα αρχεία για τους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν τελέστηκε ποτέ!

Η γυναίκα “έπεσε από τα σύννεφα” με αυτά που αντίκρισε και άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί. Τους είπε για το γάμο, τους είπε ακόμη ότι ο “σύζυγός” της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των …μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα και επέστρεφε τη Δευτέρα.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το “σύζυγος” ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά, προφανώς δεν μπορούσε να κάνει δεύτερο γάμο στην Αθήνα και επέλεξε τον… γάμο «μαϊμού», προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια της φίλης του! Στη συνέχεια, έζησε με την “σύζυγο” στην Αθήνα, ενώ τα Σαββατοκύριακα πήγαινε στην σύζυγο και τα παιδιά του, στην Κρήτη.

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, ποιος άνοιξε το Δημαρχείο της Χαλκίδας, πως στήθηκε ότι αυτή η παράσταση στο χώρο του δήμου, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη. Μετά την ολοκλήρωση της Ε.Δ.Ε. που είναι κατεπείγουσα, η υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

YFSF: Social media και κοινό υποκλίθηκαν στη Μαριλού Κατσαφάδου ‑ Το πιο κεφάτο act της βραδιάς

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Η ερμηνεία της ξεσήκωσε το πλατό, ενώ στα social media τα σχόλια ήταν αποθεωτικά.

Απίθανο! Μεταμορφώθηκε σε Edith Piaf και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

E-Daily 3.Left 08.06.2026
«Δεν το περίμενα» – Η αντίδραση της Αφροδίτης Χατζημηνά μετά τη νίκη

Μοντέλο κατηγορεί εταιρεία μόδας ότι χρησιμοποίησε την εικόνα της για AI φωτογραφίες χωρίς άδεια

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Νέα διαμάχη με την Τεχνητή Νοημοσύνη στη μόδα: «Μετέτρεψαν τις φωτογραφίες μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου»

Περίεργα επαγγέλματα που όμως πληρώνονται πολύ καλά

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Όχι, δεν είναι ο χειριστής αυτόματης τέντας!

Γιατί τα φανάρια στην Ιαπωνία είναι μπλε και όχι πράσινα

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Η διαφορά βρίσκεται στη γλωσσα

Λάκης Γαβαλάς για GNTM: «Τύραννος η Ζενεβιέβ, πυγολαμπίδα η Ηλιάνα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Έχουμε και τον Αγγελο που μας ποτίζει – είμαστε ένας κήπος», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Γεννήθηκε ο γιος τους – Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι υποδέχθηκε το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του

Ζέτα Δούκα: Εντυπωσιάζει στα 52 της με φωτογραφία χωρίς φίλτρα – «Αυτό είναι το σώμα μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε αναλυφιλτράριστη φωτογραφία με μαγιό και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα αυταποδοχής

«Τέρας με πρησμένο πρόσωπο» έγραψαν στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη ‑ η απάντησή της έγινε viral

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή influencer δεν άφησε αναπάντητο το προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε στο TikTok

Νίκος Τερζής: «Ρουβάς, Μαζωνάκης, Παπαρίζου – τους γνώρισα όταν ήταν στο μηδέν»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε τη φιλοσοφία του πίσω από τις μεγάλες συνεργασίες της καριέρας του

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω το ρεκόρ αρνήσεων στην ελληνική τηλεόραση»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε για πολλές προτάσεις που απέρριψε

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

Tabloid Χτες
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική