E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το σπίτι του Τζορτζ Σόρος στη Νέα Υόρκη

Ήταν τοποθετημένος στο γραμματοκιβώτιο του δισεκατομμυριούχου

Δημοσίευση 23/10/2018 | 08:22

Εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το σπίτι του Τζορτζ Σόρος στη Νέα Υόρκη

Ένας εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστησε στο γραμματοκιβώτιο έξω από το σπίτι του επενδυτή Τζορτζ Σόρος στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτερας (τοπική ώρα) από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου, αφού δέχτηκαν μία κλήση εργαζομένου του για ένα «ύποπτο πακέτο».

«Ένας εργαζόμενος στην οικία άνοιξε το πακέτο, και είδε μέσα κάτι που έμοιαζε με εκρηκτική συσκευή. Το άτομο αυτό μετέφερε το πακέτο σε δασώδη έκταση που βρίσκεται κοντά», ανέφερε η ανακοίνωση της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Όπως επισημαίνεται, ο Τζορτζ Σόρος δεν βρισκόταν στην οικία του εκείνη την ώρα.

Σύμφωνα με τους New York Times, πυροτεχνουργοί που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη της συσκευής για προληπτικούς λόγους.

Ο Τζορτζ Σόρος, πολιτικός ακτιβιστής και δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπενδυτής, είναι ένας από τους σφοδρότερους επικριτές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Στο παρελθόν έχει αποκαλέσει την κυβέρνησή του «παγκόσμιο κίνδυνο» και τον πρώην μεγιστάνα των μεσιτικών «προσωρινό φαινόμενο» που θα «εξαφανιστεί» το 2020.

Ένθερμος υποστηρικτής των Δημοκρατικών, ο Ούγγρος μεγιστάνας έχει συνεισφέρει πάνω από 15 δισ. δολάρια σε προεκλογικές εκστρατείες υποψηφίων της συγκεκριμένης παράταξης.


Τον Ιούλιο, o Σόρος είπε στους New York Times ότι για κάθε ψηφοφόρο του Τραμπ, «υπάρχουν περισσότεροι από ένας πολέμιοί του που είναι πιο δυναμικοί και αποφασισμένοι». Ούτε και ο Τραμπ όμως έχει κρύψει την αντιπάθειά του για τον Σόρος.

Πρόσφατα τον κατηγόρησε ότι κρύβεται πίσω από τις μαζικές διαδηλώσεις κατά του διορισμού του Μπρετ Κάβανο, λέγοντας ότι ο δισεκατομμυριούχος πλήρωσε κόσμο για να συμμετάσχει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πτώση δέντρου στο Ίλιον πάνω σε ταξί μετά το μπουρίνι στην Αττική – Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμου

Συναγερμός στην Ιταλία για δαγκώματα από ψάρι σε λουόμενους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Έχασε πολύ αίμα» – Γιατί οι αρχές αποκλείουν τον λαγοκέφαλο

Ανατροπή στο NBA: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπογράφει με τη Φιλαδέλφεια

E-Daily 3.Left Χτες
Θα αγωνιστεί στην τέταρτη ομάδα της καριέρας του στο NBA

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη χώρα με μπουρίνια, χαλάζι και πάνω από 100.000 κεραυνούς σε μία ώρα – Σε ετοιμότητα η Αττική

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι καταιγίδες αναμένεται να συνοδεύονται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα

Η εκκένωση του Καπ Φερέ στη Γαλλία, ένα πρωτοφανές σχέδιο, που είχε εκπονηθεί από το 2023

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η πυρκαγιά έχει ήδη κάψει περισσότερα από 125.000 στρέμματα, μια επιφάνεια μεγαλύτερη εκείνης του Παρισιού και οδήγησε στην εκκένωση 44.000 ανθρώπων σε διάστημα δύο ημερών

Συγκλονίζει η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι: «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

Ελλάδα Χτες
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.