E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πτήση ‑ φρίκη με 15 τραυματίες στον αέρα!

8 από τους επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά την προσγείωση

Δημοσίευση 19/10/2018 | 12:38

Πτήση ‑ φρίκη με 15 τραυματίες στον αέρα!

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι 192 επιβάτες πτήσης της Aerolineas Argentinas, όταν σφοδρότατες αναταράξεις έφεραν τα πάνω – κάτω!

Η πτήση είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μαϊάμι των ΗΠΑ και είχε προορισμό το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Οκτώ επιβάτες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία μετά την ασφαλή προσγείωση του αεροσκάφους, ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό, τα… είχαν δει όλα.

Οι αναταράξεις έλαβαν χώρα λίγο πριν το αεροσκάφος «πατήσει» στο διεθνές αεροδρόμιο της Αργεντινής, με τους αεροσυνοδούς να έχουν μόλις ολοκληρώσει την παροχή ποτών στους επιβάτες.

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, απεικονίζουν το μέγεθος της καταστροφής και των ζημιών που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των αναταράξεων.

Αποτέλεσμα των αναταράξεων ήταν το να βρεθούν… στον αέρα τόσο οι επιβάτες όσο και διάφορα αντικείμενα και φαγητά.

Τα ντουλαπάκια που βρίσκονται πάνω στις θέσεις των επιβατών άνοιξαν με αποτέλεσμα, τσάντες και διάφορα αντικείμενα να πέσουν στο διάδρομο και να προκαλέσουν ένα χάος, ενώ φαγητά και ποτά είχαν «πνίξει» το πάτωμα του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί επιβάτες χτύπησαν στα πλαστικά μέρη του αεροσκάφους που βρίσκονταν πάνω από τα κεφάλια τους, με έναν εξ αυτών να κρατά ένα κομμάτι υφάσματος προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία που προκλήθηκε από τον τραυματισμό.

Eκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας ανέφερε στο The Sun:

«Το περιστατικό συνέβη στη φάση της πτήσης που ονομάζεται «cruise» και το πρόβλημα αναφέρθηκε αμέσως από τον κυβερνήτη που ήταν υπεύθυνος για το αεροσκάφος».

«Η εταιρεία διέθεσε τον ιατρικό εξοπλισμό της κατά την άφιξη της πτήσης για να βοηθήσει τους επιβάτες που υπέστησαν χτυπήματα ή τραυματισμούς λόγω των ξαφνικών αναταράξεων που προκαλούν αυτές οι ατμοσφαιρικές συνθήκες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θρίλερ στη Λευκάδα με το drone ‑ Τι εξετάζουν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Ένα drone που βρέθηκε στα ανοιχτά της Βασιλικής από ψαράδες έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές της Λευκάδας

Φόβοι ότι το 2027 θα είναι η πιο καυτή χρονιά στα χρονικά λόγω Ελ Νίνιο

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Προειδοποίηση για «ισχυρής έντασης» επεισόδιο Ελ Νίνιο

Στο «κόκκινο» ξανά ΗΠΑ και Ιράν – «Η εκεχειρία παραμένει σε ισχύ» λέει ο Τραμπ

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Αμερικανικά πλήγματα στα Στενά του Ορμούζ και νέες αλληλοκατηγορίες με την Τεχεράνη δοκιμάζουν την εύθραυστη συμφωνία

Φορολογικές δηλώσεις: Μέχρι πότε μπορείτε να κερδίσετε τη μέγιστη έκπτωση φόρου

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Λίγες μέρες απομένουν για την εξασφάλιση της μέγιστης έκπτωσης φόρου, ύψους 4%, με την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Τι αλλάζει από σήμερα στο Instagram: Η νέα ρύθμιση που θα δούμε στα DMs μας

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Η ρύθμιση που έχει ήδη «σηκώσει» αντιδράσεις

Συναγερμός στην Αργεντινή: Φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά το «σημείο μηδέν» του χανταϊού

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Το υπουργείο Υγείας της Αργεντινής ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει ελέγχους

«Ο παράδεισος κέρδισε έναν άγγελο»: Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του Νικήτα μετά την κηδεία

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
«Καλό ταξίδι στο φως ζωή μου, που έφυγες και με άφησες εδώ μόνη μου» έγραψε επίσης η νεαρή σε ανάρτησή της στο Facebook.

Τροχαίο με πατίνι στον Ασπρόπυργο: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 12χρονος που νοσηλεύεται στο Αγλαΐα Κυριακού

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Μετά από πολύωρα χειρουργεία, μάχη για τη ζωή του δίνει στη ΜΕΘ ο 12χρονος που είχε τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στον Ασπρόπυργο.

Δύο Αυστραλές, σύζυγοι τζιχαντιστών, κατηγορούνται για κράτηση σκλάβας στη Συρία

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Επέστρεψαν στην Αυστραλία μετά από δέκα χρόνια σε συριακό καταυλισμό-φυλακή.

Χανταϊός: Εφιαλτική πρόβλεψη ΠΟΥ για ραγδαία αύξηση κρουσμάτων ‑ Τα συμπτώματα

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Συνολικά πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού έχουν προκαλέσει συναγερμό ενώ τρείς άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους

Πατίνια εκτός ελέγχου: Βίντεο με ταχύτητες 120 χλμ στη Βουλιαγμένης

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Πλήρης ασυδοσία και έλλειψη μέτρων ασφαλείας