E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Aδελφός Ειρήνης Λαγούδη: «Την δολοφόνησαν για 100.000 ευρώ»

Σε νέες αποκαλύψεις προχωρά ο αδελφός της αδικοχαμένης γυναίκας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/10/2018 | 17:33

Aδελφός Ειρήνης Λαγούδη: «Την δολοφόνησαν για 100.000 ευρώ»

Σε νέες αποκαλύψεις προχωρά ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη την ώρα που ξετυλίγεται το νήμα των ερευνών για τον θάνατο της νεαρής γυναίκας, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Θυμίζουμε πως η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, πριν από 9 μήνες στη λίμνη Τριχωνίδα και οι συγγενείς της εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε. Υποσηρίζουν πως πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο έγκλημα που έγινε κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Η εφημερίδα «Real News» φιλοξενεί δήλωση του αδελφού της Ειρήνης Λαγούδη ότι από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, λείπει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν κυρίως οικονομικό. Πριν από μήνες είχε πουλήσει κάποια από τα κτήματά της. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν βρέθηκε το ακριβές αντίκρισμα της πώλησης. Λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που φτάνει μέχρι και τα 100.000 ευρώ»

«Υποψίες μπορεί να έχω πολλές για το πού μπορεί να πήγαν τα χρήματα, αλλά δεν έχουμε δει ακόμα τα στοιχεία της δικογραφίας. Είναι πολύ βαριά η κατηγορία για να την εκστομίζουμε χωρίς ντοκουμέντα».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, υποστηρίζει πως η Ειρήνη Λαγούδη δεν έδωσε αυτά τα χρήματα σε συγγενικό της πρόσωπο. «Εικάζουμε πως είναι πολύ φιλικό ή στενό της πρόσωπο στο οποίο πρέπει να είχε απέραντη εμπιστοσύνη. Κάποια στιγμή όταν φάνηκε πως αυτή η σχέση διαρρηγνύεται πρέπει να τα ζήτησε πίσω. Ε, αυτό ήταν η αιτία που ξεκίνησε η διαδικασία του θανάτου της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στη Χίο: Το σκάφος του Λιμενικού είχε κάμερα, αλλά δεν είχε τεθεί σε λειτουργία

Ελλάδα 04.02.2026
Η κάμερα που υπήρχε στο περιπολικό σκάφος του Λιμενικού δεν είχε ενεργοποιηθεί από το πλήρωμα – Οι Αρχές ερευνούν αν ο Μαροκινός διασωθείς ήταν ο χειριστής του ταχύπλοου.

Συνελήφθη δασκάλα γιόγκα στα βόρεια προάστια που ανατίναζε αυτοκίνητα συγγενών της

Ελλάδα 04.02.2026
Το 2016 φέρεται να είχε τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο του πατέρα της

Η μεγάλη ανακαίνιση των συρμών: Πώς αλλάζουν όψη τα τρένα σε μετρό και ηλεκτρικό

Ελλάδα 04.02.2026
Κλιματισμός και «δεύτερη ζωή» με νέες αναβαθμίσεις άνω των 200 εκατ. ευρώ για το παλαιότερο τροχαίο υλικό της Αθήνας

Αποζημίωση‑έκπληξη: Πότε και πώς παίρνετε έως 100 ευρώ για γυαλιά

Ελλάδα 04.02.2026
Δείτε τι δικαιούστε, κάθε πότε και πώς θα κάνετε την αίτηση

Λιμενικό για την τραγωδία στη Χίο με τους 15 νεκρούς: Το δουλεμπορικό χτύπησε το σκάφος μας στο πλάι, ανετράπη και βυθίστηκε

Ελλάδα 04.02.2026
Ο χειριστής του «δεν συμμορφώθηκε στα φωτεινά και ηχητικά σήματα, αντιθέτως ανέστρεψε πορεία και ακολούθησε πρόσκρουση»

Έπεσε η υπογραφή Τραμπ: Τέλος το shutdown στις ΗΠΑ

Κόσμος 04.02.2026
Και επίσημα «τελεία» μπήκε για το shutdown