E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στο ψυχιατρείο ο άντρας που εισέβαλε στη Βουλή με το αυτοκίνητό του

Στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου Σωτηρία

Δημοσίευση 9/10/2018 | 14:08

Στο ψυχιατρείο ο άντρας που εισέβαλε στη Βουλή με το αυτοκίνητό του

Στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου Σωτηρία οδηγήθηκε ο 59χρονος οδηγός που χθες τα ξημερώματα «τύφλα στο μεθύσι» διέσχισε τη μισή Αθήνα για να καταλήξει στο προαύλιο του κοινοβουλίου έχοντας σπάσει τη μπάρα της εισόδου.

Ο οδηγός που από ότι φαίνεται αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, με εντολή εισαγγελέα, εξετάστηκε και αποφασίστηκε η αναγκαστική νοσηλεία του στην ψυχιατρική πτέρυγα του Σωτηρία. 'Άλλωστε και ο ίδιος από την πρώτη στιγμή είπε στους αστυνομικούς ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πρέπει να τον δει ειδικός γιατρός, ενώ στο λευκό Fiat Panda βρέθηκαν και αγχολυτικά χάπια.

Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο μνημόνιο ενεργειών σε περίπτωση που κάποιος οδηγός αρνηθεί να σταματήσει και ξεκινήσει καταδίωξη.

Οι ενέργειες που καλούνται να κάνουν οι αστυνομικοί είναι γενικές και αόριστες με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να σταματήσουν ένα τρελό αυτοκίνητο που κινείται ανεξέλεγκτα στους δρόμους της πόλης.
Το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το όχημα μπήκε στη βουλή, δημιούργησε εύλογα ερωτήματα για τα μέτρα ασφαλείας και φυσικά για το εάν θα έπρεπε να σηκωθεί ο πτυσσόμενος φράκτης.

Ωστόσο, όπως λένε αστυνομικές πηγές στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ο μεθυσμένος οδηγός έστριψε ξαφνικά και μπήκε στη βουλή χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις ότι θα έκανε κάτι τέτοιο και το κυριότερο υπήρχε το ενδεχόμενο, όπως λένε οι ίδιες πηγές, να θρηνήσουμε θύματα αν το αυτοκίνητο και οι μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που το ακολουθούσαν προσέκρουαν στις μεταλλικές μπάρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρίς ταξί σήμερα και αύριο όλη η χώρα – Γιατί τραβούν χειρόφρενο

Ελλάδα 02.12.2025
Τι ζητούν οι επαγγελματίες οδηγοί

Σχολεία: Γιατί δεν θα γίνει μάθημα στις 3 Δεκεμβρίου

Ελλάδα 02.12.2025
Το Υπουργείο Παιδείας καθορίζει την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου ως μια διαφορετική σχολική ημέρα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

Επίδομα θέρμανσης: Λήγει η προθεσμία ‑ Πότε έρχεται η πρώτη πληρωμή στους δικαιούχους

Οικονομία 02.12.2025
Πότε εκπνέει η διορία για το επίδομα θέρμανσης

«Σαρώνουν» τα αλβανικά ΑΦΜ ‑ Πρωτιά στον κλάδο των αλλοδαπών επιχειρηματιών στην Ελλάδα

Ελλάδα 02.12.2025
Τον δικό τους αγώνα για να αναδειχθούν στην ελληνική επικράτεια έχουν δώσει περισσότεροι από 4.500 Αλβανοί

Νέα πρόκληση στο Αιγαίο: Τουρκικές μηχανότρατες παραβιάζουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα

Ελλάδα 02.12.2025
Καταγγελίες για συνοδεία από τουρκική ακτοφυλακή

Με μηνύσεις απειλεί η δασκάλα από το Λουτράκι που κατήγγειλε τον 6χρονο μαθητή για θωπεία

Ελλάδα Χτες
Η 55χρονη εικαστικός παραμένει εκτός σχολείων μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ

Κυρανάκης: Για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ φταίνε τα μπλόκα και οι αγροτικές κινητοποιήσεις

Πολιτική Χτες
Προκλητικές δηλώσεις από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών εναντίον των δυναμικών αγροτικών κινητοποιήσεων που η κυβέρνηση αντιμετώπισε με αστυνομική βία.

«Φραπές»: Θα πάω στην Εξεταστική, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα – Θα τρέχουν πολλοί

Ελλάδα Χτες
Ο Γιώργος Ξυλούρης ή «Φραπές», αφού έγινε «λαγός» στην Εξεταστική, τώρα απειλεί με «αποκαλύψεις» στις 11 Δεκεμβρίου - «Όλα νόμιμα» επιμένει για τα λαχεία ο Ανδρέας Στρατάκης ή «Χασάπης»

Χαλκιδική: Νεκρός 79χρονος που καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου

Ελλάδα Χτες
Ο άτυχος άνδρας δε φαίνεται να ήταν επαγγελματίας υλοτόμος, αλλά να επιχείρησε να κόψει ξύλα για προσωπική χρήση

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει την χώρα από Τετάρτη ‑ «Χαμηλό που μπορεί να είναι επικίνδυνο»

Καιρός Χτες
Ποιες ημέρες θα επηρεαστεί από την κακοκαιρία και η Αττική